greutatea normala a unei fetite de 8 ani
Am o fetita de 8 ani si are inaltimea de 1, 38 m si greutatea de 45 kg. Este o problema? Sa merg la un endocrinolog? Precizez ca pe perioada iernii nu a facut miscare prea multa si in aceasta perioada s-a ingrasat. Va multumesc anticipat.
2 comentarii
Nu trebuie neaparat sa mergi la endocrinolog de vreme ce ai spus si tu ca nu afacut miscare, iar alimentatia a fost aceeasi.Doar tu stii cum era(ca si kilograme) inainte de a intra in iarna.Poti sa faci si tu miscare cu ea;dar la scola ea sport nu face?In cazul in care nu se vede nici o ameliorare dupa o perioada, poti lua drumul unui bun endocrinolog.Bafta.
Buna ziua
-sunt mama uni baiat de 7 ani si 6 luni a carei greutate este de 43 kg si inaltime 1, 40, la nastere avand 4.36kg si 52 cm. Noi ca parinti suntem ma consider eu categoria mare adica: tatal 1.96 si 112 kg fost sportiv de caiac canoe si eu 1.78 si 80 kg fosta sportiv de volei (80 kg, ramase de dupa nastere, inainte de nastere 68 kg). Problema este in felul urmator, copilul mananca f mult, este pofticios si bine-teles da la oparte legumele si fructele pe care cu greu pot sa-l fac sa le manance. Spuneti-mi va rog daca pt varsta lui si din ce parinti se trage are o greutate mare, cum as putea sa diminuesc pofta de mancare si sa-l indemn catre legume si fructe? Am incercat variante dar fara rezultat.
Va multumesc.
-sunt mama uni baiat de 7 ani si 6 luni a carei greutate este de 43 kg si inaltime 1, 40, la nastere avand 4.36kg si 52 cm. Noi ca parinti suntem ma consider eu categoria mare adica: tatal 1.96 si 112 kg fost sportiv de caiac canoe si eu 1.78 si 80 kg fosta sportiv de volei (80 kg, ramase de dupa nastere, inainte de nastere 68 kg). Problema este in felul urmator, copilul mananca f mult, este pofticios si bine-teles da la oparte legumele si fructele pe care cu greu pot sa-l fac sa le manance. Spuneti-mi va rog daca pt varsta lui si din ce parinti se trage are o greutate mare, cum as putea sa diminuesc pofta de mancare si sa-l indemn catre legume si fructe? Am incercat variante dar fara rezultat.
Va multumesc.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Tuse lătrătoare fetiță de 10 ani
- 1Copil 8 ani picături greșite în ochi
- 1Intrebare temperatura luata sub brat la copi
- 2Dureri frecvente de cap - un fel de tic?
- 0Interpretare analize
- 0Viroza sezon - tusea nu trece
- 0Encoprezis fetita de 8 ani și jumatate
- 1Erectia la copii
- 3Bilurubina totala si directa crescuta
- 1Stare de rău fetita de 11 ani