Halena din cauza unor carii?

De ceva vreme ma confrunt cu halena:-s.Ar putea fii din cauza ca am vreo 4 carii netratate si la 2 masele am piatra(tartrul cred ca se mai zice)?
2 comentarii

Cu siguranta cariile si alte afectiuni dentare precum si tartrul dau halena. Ar trebui sa va rezolvati intai aceste probleme si daca, cu toate acestea halena persista, sa faceti si alte investigatii.

tatal meu a fost diagnosticat cu neoplasm bronhopulmonar dr RT std IV T3N2M1ossRT, M1hep, compresiune medulara L4, HTA std II, CE PUTETI SA-MI SPUNETI DESPRE ACES DIAGNOSTIC
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4respiratie urat mirositoare
- 8mi se cariaza dintii foarte repede
- 6Halena sau altceva?
- 5cum scap de halena? i-am indepartat pe toti de mine!!
- 9amigdale
- 5Ce pot face sa dispara durerea de masea?
- 8dinti lapte 21 ani
- 21Halena - Mucus in gat
- 5respirati urat mirostoare de o luna si ceva
- 1Carie incisiv
- 6Molari care ii imping atat in stanga cat si in dreapta sunt foarte cariati
- 9Infectie dentara ce impiedica inchiderea canalelor la doi dinti dupa extragerea nervului
- 7Ganglion inflamat (polipi+sinuzita+carii)
- 0Dureri continue la masea
- 11Expiratie mirositoare
- 0Parodontoza, carii rezolvate...
- 7Respiratie urat mirositoare
- 2respiratie urat mirositoare pe nas
- 2Respiratie urat mirositoare.
- 3Inflamatie cerul gurii/palatina, extrem de dureroasa
Mai multe informații despre: Cariile dentare Halena
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: