Halena din cauza unor carii?

De ceva vreme ma confrunt cu halena:-s.Ar putea fii din cauza ca am vreo 4 carii netratate si la 2 masele am piatra(tartrul cred ca se mai zice)?
2 comentarii

Cu siguranta cariile si alte afectiuni dentare precum si tartrul dau halena. Ar trebui sa va rezolvati intai aceste probleme si daca, cu toate acestea halena persista, sa faceti si alte investigatii.

tatal meu a fost diagnosticat cu neoplasm bronhopulmonar dr RT std IV T3N2M1ossRT, M1hep, compresiune medulara L4, HTA std II, CE PUTETI SA-MI SPUNETI DESPRE ACES DIAGNOSTIC

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25Toti dintii mi se cariaza la radacina
- 4respiratie urat mirositoare
- 4Colon iritabil... fermentatii, gaze, dureri abdominale + dimineata halena
- 8Pulpita, masea cariata de mult timp si frica de stomatolog
- 1Sinuzita maxilara
- 4Mirosul urat al gurii + gustul ciudat
- 5caria dentara
- 3dinti din fata mancati de carie
- 1Carie masea de minte
- 7Masea cu puroi - extractie, tratament endodontic
- 6Molari care ii imping atat in stanga cat si in dreapta sunt foarte cariati
- 1Canin cariat. foarte dureros. normal ca in perioada sarbatorilor doare:(
- 3problema masea
- 6simt ca nu mai suport, am un gust, miros si secretii absolut oribile; am facut o gramada de analize
- 1tratare masea dureri de cap
- 2Problema halena incredibila tratata cu Tinizol?
- 2respiratie urat mirositoare pe nas
Mai multe informații despre: Cariile dentare Halena
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: