hcg marit teste de sarcina negative

ultima menstruatie am avut-o in data de 10 mai, mentionez ca am un cm neregulat.am efectuat 5 teste de sarcina, firme diferite toate mi-au iesit negative, am efectuat o analiza hcg, iar rezultatul este de 125 ml...sunt, sau nu insarcinata?
5 comentarii

Buna ziua, imi poate da cineva un sfat? Simt ca o iau cu capu... Am 25 de ani, si mi doresc un copil mai mult ca orice. Am fost la doctor regulat si nu am nici o problema nici eu ni sotul. Dar ne chinuim de un an jumate si nu reusim sa facem un BB. Menstruatia mi a venit luina aceasta dupa 21 de zile si a durat o zi. Acum teoretic sunt la ovulatie si imi vine sa mi vomit si ce nu am, am o stare psihica proasta, sunt balonata, am ameteli. SUNT GRAVIDA sau e doar efectul placebo? Mai dati mi si mie opinii pls!!!!!!!!

Pt.adutza22:
intre3-4 saptamani de sarcina valorile hormonale sunt de 9-130mUI/ml.Sper sa te ajute.
intre3-4 saptamani de sarcina valorile hormonale sunt de 9-130mUI/ml.Sper sa te ajute.

multumesc, pt raspuns, dar eu nu inteleg de ce testele imi ies toate negative!!!

Din pacate nu stiu sa-ti raspund la intrebare, eu sunt intr-o situatie asemanatoare...ce ti-e spus medicul in legatura cu rezultatul?

nu am ajuns inca la medic...am stat linistita pana ieri avand 5 teste negative...si ieri, am aflat rezultatul analizei hcg!am aflat totusi ca uneori hcg-ul poate fii marit si datorita faptului ca se apropie menstruatia!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 64anticonceptionale karissa si menstruatie neregulata
- 3vreau sa plec la mare... cum sa fac sa-mi aman menstruatia?
- 13sunt sau nu insarcinata?
- 6Testele de sarcina pot da gres?
- 6Sunt gravida? va rog ajutati-ma
- 3ciclu dereglat
- 4in fiecare luna imi vine cu intarziere (2-3 zile)...
- 7Sunt insarcinata? ajutati-ma :(:(
- 10cand se poate face testul de sarcina? astept un raspuns va rog mult
- 5test de sarcina pozitiv si menstruatia
- 2La cate zile dupa ciclu mai pot face un test de sarcina?
- 6Sunt foarte confuza si speriata... sunt insarcinata?
- 3Test sarcina pozitiv fals ??
- 0Sunt sau nu insarcinata?
- 1Dupa cat timp pot face un test de sarcina?
- 1O linie de sarcina
- 3Teste pozitive inainte de menstruatie
- 1După cât timp pot avea încredere in testul de sarcina?
Mai multe informații despre: Ciclul menstrual neregulat testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: