hcg marit teste de sarcina negative
ultima menstruatie am avut-o in data de 10 mai, mentionez ca am un cm neregulat.am efectuat 5 teste de sarcina, firme diferite toate mi-au iesit negative, am efectuat o analiza hcg, iar rezultatul este de 125 ml...sunt, sau nu insarcinata?
5 comentarii
Buna ziua, imi poate da cineva un sfat? Simt ca o iau cu capu... Am 25 de ani, si mi doresc un copil mai mult ca orice. Am fost la doctor regulat si nu am nici o problema nici eu ni sotul. Dar ne chinuim de un an jumate si nu reusim sa facem un BB. Menstruatia mi a venit luina aceasta dupa 21 de zile si a durat o zi. Acum teoretic sunt la ovulatie si imi vine sa mi vomit si ce nu am, am o stare psihica proasta, sunt balonata, am ameteli. SUNT GRAVIDA sau e doar efectul placebo? Mai dati mi si mie opinii pls!!!!!!!!
Pt.adutza22:
intre3-4 saptamani de sarcina valorile hormonale sunt de 9-130mUI/ml.Sper sa te ajute.
intre3-4 saptamani de sarcina valorile hormonale sunt de 9-130mUI/ml.Sper sa te ajute.
multumesc, pt raspuns, dar eu nu inteleg de ce testele imi ies toate negative!!!
Din pacate nu stiu sa-ti raspund la intrebare, eu sunt intr-o situatie asemanatoare...ce ti-e spus medicul in legatura cu rezultatul?
nu am ajuns inca la medic...am stat linistita pana ieri avand 5 teste negative...si ieri, am aflat rezultatul analizei hcg!am aflat totusi ca uneori hcg-ul poate fii marit si datorita faptului ca se apropie menstruatia!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 558Intarzierea menstruatiei!
- 3de 10 luni nu folosesc prezervativ si nu am ramas insarcinata
- 3mi-a intarziat ciclul aprox 3 sapt jumate. am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative...
- 2problema in legatura cu ciclul
- 5menstruatie intarziata, senzatie usoara de greata... sunt insarcinata?
- 12Test de sarcina negativ si ciclul intarziat
- 4la cat timp dupa actul sexual pot face testul de sarcina?
- 6exista riscu de a ramane insarcinata?
- 3cand pot face testul de sarcina?
- 5test de sarcina - o liniuta, oare sint insarcinata?
- 6Menstra intarziata, testul de sarcina arata negativ... sunt insarcinata?
- 32 teste de sarcina, ambele au fost negative se poate totusi sa fie vb de sarcina?
- 7ce se intampla daca stau cu menstruatia neregulata fara sa o tratez?
- 5menstruatie neregulata
- 3sangerari neregulate
- 20voi ramane insarcinata?
- 6am din nou fibrom?
- 2Am facut testul de sarcina prea devreme?
- 0Test de sarcina pozitiv după mai mult de 10 min și al doilea negativ
Mai multe informații despre: Ciclul menstrual neregulat testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: