HELP!!!eventuala sarcina nedorita :-S...

22-02-2010
alinadumitru
Nu este medic/terapeut
alinadumitru
avand in vedere ca nu tin minte data menstruatiei de luna trecuta si avand un contact sexual neprotejat(cu coitus interruptus) fara sa fiu sigura dak ma incadrez in cele 10 zile sigure de dinainte de urmatoarea menstruatie..e vreo sansa sa am probleme nedorite?
3 comentarii
0
22-02-2010, ora 21:31
livia__18
Nu este medic/terapeut
livia__18
da, pentru ca lichidul preejaculator contine spermatozoizi, insa riscul de a fi gravida este mic intre 4 si 30%, poate ai avut noroc si nu ai ramas, si eu sunt in stres ca tine dintr-o problema asemanatoare
0
22-02-2010, ora 21:32
alinadumitru
Nu este medic/terapeut
alinadumitru
chestia asta s-a intamplat sambata noaptea...si..nu stiu exact cand trebuie sa-mi vina..:-S..au trecut si cele 72 de ore in care puteam sa iau pilula..:((
0
22-02-2010, ora 23:17
princess_daiana
Nu este medic/terapeut
princess_daiana
si yo ziceam la fel nu ma protejez in nici un fel k el e atent k o fi ko patzi...da spre dezamagirea mea am patzit-o si am ramas insarcinata:((sincer..va sfatuiesc sa va protejatzi pt k pot fi putzine sanse dar tre sa t gandesti k u potzi intra in procentul ala mic si nedorit:((
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul