Help!!!!Menstruatie intarziata 14 zile!!!!!

Buna seara,
Am si eu o problema, si sper ca puteti sa ma ajutati: eu am o menstruatie neregulata iar luna aceasta trebuia sa imi vina de pe data de 2 iulie si nici pana in prezent(16 iulie 2015) nu mi-a venit.Am avut contacte sexuale cu prietenul meu in saptamana 21 iunie-28 iunie, deoarece nu mai stiu cu exactitate, dar de fiecare data ne-am protejat iar el nu a ejaculat in mine.Fiind ingrijorata ca nu mi-a intarziat niciodata 14 zile, cel mai mult imi intarzia 7 zile mi-am facut chiar astazi(16 iulie 2015) un test de sarcina Ferlidona si a iesit negativ.
Stiti cumva daca testul este sigur???
Sau oare de la ce poate sa imi intarzie atat de mult???
Am si eu o problema, si sper ca puteti sa ma ajutati: eu am o menstruatie neregulata iar luna aceasta trebuia sa imi vina de pe data de 2 iulie si nici pana in prezent(16 iulie 2015) nu mi-a venit.Am avut contacte sexuale cu prietenul meu in saptamana 21 iunie-28 iunie, deoarece nu mai stiu cu exactitate, dar de fiecare data ne-am protejat iar el nu a ejaculat in mine.Fiind ingrijorata ca nu mi-a intarziat niciodata 14 zile, cel mai mult imi intarzia 7 zile mi-am facut chiar astazi(16 iulie 2015) un test de sarcina Ferlidona si a iesit negativ.
Stiti cumva daca testul este sigur???
Sau oare de la ce poate sa imi intarzie atat de mult???
2 comentarii

Testul este sigur.nu esti insarcinata, dar ar trebui sa-ti faci un control ginecologic...ce varsta ai?

Buna seara imi cer scuze pentru deranj am si eu o intrebare, dupa calculele mele menstruatia trebuia s imi vina pe data de 18 luna aceasta dar azi suntem in 30 si nu a venit pana acum tin sa mentionez ca toate contactele sexuale au fost protejate, sunt foarte speriata nu stiu ce se intampla deja a intarziat 12 zile!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Aceeasi intrebare: oare pot fi insarcinata?
- 4Sunt gravida?
- 5antibioticele foarte puternice si intarzierea menstruatiei
- 3Vreo probabilitate de sarcina?
- 3Mi a intarziat 2 luni
- 7Sunt insarcinata? ajutati-ma :(:(
- 1Intarziere menstruatie!protejata?!?!??
- 7durere de ovare
- 6o posibila sarcina?
- 3care sunt cauzele intarzierii de menstruatie ?
- 4Inca nu mi-a venit ciclul !
- 0sunt gravida?
- 6dereglare hormonala?! sau altceva
- 1Menstra intarziata
- 5Intarzierea ciclului 2 saptamani !
- 3CM intarziat 6 zile!
- 3Intarziere menstra. Sarcina?
- 3Posibil sarcina?
- 0Menstruație întârziată
- 0Ultima menstruație mi-a venit in data de 7 Iunie 2021, astăzi este 6 Iulie și nu mi a venit încă..
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: