Help!!!!Menstruatie intarziata 14 zile!!!!!
Buna seara,
Am si eu o problema, si sper ca puteti sa ma ajutati: eu am o menstruatie neregulata iar luna aceasta trebuia sa imi vina de pe data de 2 iulie si nici pana in prezent(16 iulie 2015) nu mi-a venit.Am avut contacte sexuale cu prietenul meu in saptamana 21 iunie-28 iunie, deoarece nu mai stiu cu exactitate, dar de fiecare data ne-am protejat iar el nu a ejaculat in mine.Fiind ingrijorata ca nu mi-a intarziat niciodata 14 zile, cel mai mult imi intarzia 7 zile mi-am facut chiar astazi(16 iulie 2015) un test de sarcina Ferlidona si a iesit negativ.
Stiti cumva daca testul este sigur???
Sau oare de la ce poate sa imi intarzie atat de mult???
Am si eu o problema, si sper ca puteti sa ma ajutati: eu am o menstruatie neregulata iar luna aceasta trebuia sa imi vina de pe data de 2 iulie si nici pana in prezent(16 iulie 2015) nu mi-a venit.Am avut contacte sexuale cu prietenul meu in saptamana 21 iunie-28 iunie, deoarece nu mai stiu cu exactitate, dar de fiecare data ne-am protejat iar el nu a ejaculat in mine.Fiind ingrijorata ca nu mi-a intarziat niciodata 14 zile, cel mai mult imi intarzia 7 zile mi-am facut chiar astazi(16 iulie 2015) un test de sarcina Ferlidona si a iesit negativ.
Stiti cumva daca testul este sigur???
Sau oare de la ce poate sa imi intarzie atat de mult???
2 comentarii
Testul este sigur.nu esti insarcinata, dar ar trebui sa-ti faci un control ginecologic...ce varsta ai?
Buna seara imi cer scuze pentru deranj am si eu o intrebare, dupa calculele mele menstruatia trebuia s imi vina pe data de 18 luna aceasta dar azi suntem in 30 si nu a venit pana acum tin sa mentionez ca toate contactele sexuale au fost protejate, sunt foarte speriata nu stiu ce se intampla deja a intarziat 12 zile!!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Sa fie oare insarcinata?
- 2intarzierea menstruatiei
- 5iau Microgynon 30 si menstruatia imi intarzie
- 2de ce imi intarzie menstruatia?
- 6au trecut peste 2 saptamani si nu mi-a venit menstruatia
- 0intarzierea menstruatiei
- 4intarzierea menstrei
- 2Intarziere menstruatie
- 9Menstruatia intarziata
- 2Intarziere menstruatie 5 zile test sarcina negativ
- 1are simtomele aparitiei menstruatiei dar nu au aparut sangerarile