help sarcina sau efect negativ postinor?
De dimineata de cand m-am trezit am greturi, imi vine sa vomit (dar nu am vomitat) pe 27 iunie am avut un contact protejat pe 28 trebuia sa imi vina menstra dar am luat si postinor, alte contacte le-am avut doar cu prezervativ si acesta a fost cu prezervativ dar am intrat in contact cu putin lichid preejaculator de aceea am luat postinor, am facut un test dupa 11 zile de la ultimul contct protejat si a iesit negativ (inafara de contactul cu postinor), cam la cat timp ar aparea greturile? e cam 1 luna de cand facem sex dar ne protejam cu prezervativ, sunt fff ingrijorata, ma oftic sa fie ceva ca doar ne-am protejat...
4 comentarii
Postinorul are multe efecte negative, printre care pot apărea şi neplăceri gastrointestinale- greaţă, vărsături în plus pot apărea dereglări ale ciclului menstrual- inclusiv întârzieri sau sângerări aiurea. După părerea mea nu e nicio sansă să fii rămas gravidă... iar greţurile pot să apară de la orice altceva, legat de ce ai mâncat sau băut, greturi nu este egal cu sarcina!
Oricum pe viitor, să laşi postinorul pt situaţii chiar de urgenţă- adică de exemplu dacă se rupe prezervativul, pentru că e foarte dereglant pt organism, de exemplu anul ăsta nu ţi-aş recomanda să mai iei niciodată!! Prezervativele sunt o metodă contraceptivă sigură, folosite corect nu se rup, iar lichidul preejaculator conţine sau nu spermatozoizi în fucţie de câtă vreme a trecut de la ultima ejaculare, oricum cantităţile sunt mici- şi sunt foarte multe cupluri care se bazează doar pe metoda coitului întrerupt- care e destul de nesigură, dar nici la ei nu se întâmplă toată ziua să rămână însărcinate- deci riscurile în cazul tău sunt foarte mici şi chiar nu merită efectele neplăcute date de postinor
multumesc pt raspunsuri acum astept sa imi vina menstra sper sa nu intarzie prea mult ca imi da palpitatii
buna ziua!vreau sa mentionez k am luat postinor pe data de 21 iunie iar pe data de 27 iunie mi-a vnt un fel de menstruatie de culoare maro apoi rosie dar foarte redusa decat de obicei.Nu stiu ce ar putea fi, dak e cu adevarat ciclul menstrual sau acea sangerare dupa postinor(dar sa fi vnt la o saptamana dupa administrare?!).Am citi pe net si mi-e sa nu fie vreo sarcina extrauterina:(.va rog ajutati-ma.Am uitat sa mentionez k in momentul contactului sexual, prietenul meu a ejaculat afara, nu si-a dat oarecum seama si a zis sa nu fi ramas si cv inauntrul meu.Va rog ajutati-ma!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sunt insarcinata?
- 2Lipsa ciclului-anunta sarcina?
- 3Pot fi insarcinata chiar daca nu a ejaculat?
- 8Am nevoie de un raspuns
- 4se poate sa fii ramas gravida?
- 8Sarcina?
- 3sunt cumva gravida?
- 9este posibil sa fii ramas insarcinata?
- 0posibila sarcina
- 4sunt insarcinata sau nu?
- 4se poate cumva sa fii ramas gravida?
- 8sex neprotejat si diverse stari
- 10a alunecat putin prezervativul... este insarcinata?
- 0E posibil sa fiu gravida?
- 2Poate sa ramana insarcinata?
- 0Poate ramane insarcinata?
- 2Am avut contact sexual protejat, dar am semne de sarcina
- 1Despre sarcina
- 1Se poate să fiu însărcinată dacă mi-a venit menstruaţia la 18-19 zile după contactul sexual?
- 0Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? simptomele de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: