hemoroizi???sau altceva mai grav???

06-04-2009
kikidualcore
Nu este medic/terapeut
kikidualcore
Buna, am 40 ani si problema mea s-a declansat in urma cu 7 ani si 3 luni, la scurt timp dupa ce nascusem.In urma unui scaun, am obs.pe hirtie si apoi, cind m-am ridicat, am vazut si in vasul de toaleta, ca era plin cu sange.M-am speriat f, tare si a doua zi am mers la medicul de familie, iar acesta m-a trimis sa-mi fac o radiografie.Cind i-am dus rezultatul, n-am inteles mare lucru, doar ca nu e ceva grav.Am plecat acasa fara nici un tratament si fara a avea o explicatie concreta a fenomenului ce mi se intamplase.Apoi, in zilele urmatoare fenomenul nu s-a mai repetat.
Dupa vreo 1O-11 luni insa, am patit -o iarasi. Din nou am mers la medicul de familie, dar de data asta m-a trimis la consult la chirurgie.Acolo, in urma unui consult cu manusa, dr. a zis ca am hemoroizi interni de gradul 2.Mi-a dat o reteta cu supozitoare si crema PROCTOLOG si a zis ca daca mai continua sangerarea si dupa cateva zile dupa ce incep sa le folosesc, atunci va trebui sa revin pt. investigatii suplimentare.IDupa 2-3 zile ce am inceput sa le folosesc, n-am mai obs.nici o sangerare cand am avut scaun, asa ca nu m-am mai dus la chirurg.Insa de atunci, periodic, cam la 6-8 luni, de obicei toamna si primavara, problema aceasta revine, si de fiecare data cind constat acest lucru, ma tratez cu supozitoarele si crema PROCTOLOG, iar in 2-3 zile nu mai am nimic.As vrea sa ma lamuriti daca procedez bine, sau ar fi necesare totusi acele investigatii suplimentare.Va marturisesc ca pe de o parte mi-e groaza de un diagnostic grav pe care l-as putea auzi si pe de alta, mi-e teama si de investigatia de colonoscopie, pt ca am auzit ca e dureroasa.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul