Hernie Inghinala - a început sa mi se invineteasca scrotul
M-am operat de hernie Inghinala (operație clasica) acum 6 zile, și în urma acesteia a început sa mi se invineteasca scrotul. Din ce cauza? Și ce ar trebui sa fac
3 comentarii
Bună ziua,
Este posibil sa fi avut loc o sangerare postoperatorie..ar trebui sa va consultati cu chirurgul care a realizat intervenția, sa nu fie vorba de vreun hematom.
Poate fi vorba totuși, de o echimoza..lucru care se poate întâmpla dupa operatiile de hernie..in acest caz va trece de la sine, trebuie doar sa așteptați!
Cu stimă,
Dr.Ștefan Tucă
Este posibil sa fi avut loc o sangerare postoperatorie..ar trebui sa va consultati cu chirurgul care a realizat intervenția, sa nu fie vorba de vreun hematom.
Poate fi vorba totuși, de o echimoza..lucru care se poate întâmpla dupa operatiile de hernie..in acest caz va trece de la sine, trebuie doar sa așteptați!
Cu stimă,
Dr.Ștefan Tucă
Mulțumesc frumos. Am vorbit cu chirurgul și mi-a zis ca trece de la sine. Sunt efecte postoperatorii
Buna seara am 23 de ani sufar de torticolis congenital netratat de ceva timp a început să mă doară rau spatele din această cauză imi deviază coloana se mai poate face operatie sau ceva care sa ma ajute pentru ca se inrautateste ?
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Intrebari boala pilonidala
- 9Condiloame
- 2Disconfort/tensiune in partea dreapta jos a abdomenului
- 1Hernia transhiatala și arsurile gastrice
- 1Fistula perianala simpla
- 1Umflatura sub limbă, în partea dreapta.
- 3Hernie inghinală partea dreaptă operată
- 2Intepatura în mana
- 0Operație pentru refacerea peretelui abdominal
- 4Tumori în zona buricului