hey am nevoie de o parere
buna, mi-a intaziat menstruatia 10 zile, ultima menstruatie am avuto pe 1 decembrie, si un contac sexual pe data de 8, (specific ca nu a ejaculat in mine) in acesta perioada am facut 3 teste de sarcina si au iesit negative...unu lam faqt la 2 saptamani dp contact si urmatoarele 2 la cateva zile dupa ce am vazut ca intazie menstruatie, si negative. de 2 zile ma doar burta, aseara am avut o durere insuportabila ma intepa foarte tare.sa fie o simpla dereglare sau e vorba de o sarcina? mie foarte frica, sau sa fie posibil sa fiu racita? oare trebuie sa vina de acum menstruatia tinand cont de dureri? ast un raspuns va rog urgent
2 comentarii
Salut,
Avand in vedere ca testele de sarcina au iesit negative, este putin probabil sa fi insarcinata. Simptomele tale pot fi datorate mai multor cauze, cum ar fi boala inflamatorie pelvina, chist de corp galben hemoragic etc.
Recomand un consult de specialitate. Este imposibil ca cineva sa-ti dea un raspuns fara sa te consulte.
Iti urez toate cele bune
Avand in vedere ca testele de sarcina au iesit negative, este putin probabil sa fi insarcinata. Simptomele tale pot fi datorate mai multor cauze, cum ar fi boala inflamatorie pelvina, chist de corp galben hemoragic etc.
Recomand un consult de specialitate. Este imposibil ca cineva sa-ti dea un raspuns fara sa te consulte.
Iti urez toate cele bune
am inteles, o sa merg la un control sper sa nu fie vb de o sarcina.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??