Higroma Chistica

12-08-2009
alinna74
Nu este medic/terapeut
alinna74
Buna fetelor!Sunt tare suparata, azi am fost la medlife favorit sa fac bitestul de 11 s si la eco si mi-a pus diagnosticul-higroma chistica( 5, 6 mm )Mi-a recomandat intreruperea sarcina.Am 10 saptamani si 6 zile.Sunt ingrozita nu stiu ce sa fac.Voi ce ziceti?Ce fac?Care este cauza?Ati auzit de cazuri ce s-au terminat cu bine?
22 comentarii
0
12-08-2009, ora 08:49
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Dumnezeu hotareste daca un copil traieste sau nu. Daca ascultati de doctori si copilului ii este data sa traiasca faceti o greseala mare.
95% din diagnozele dectorilor cu privire la feti sunt din start gresite iar cei mai multi copii care dupa capul doctorilor ar iesi handicapati sunt absolut normali..
Ginecologia a devenit o adevarata industrie avortiva iar pacientii lor marionetele oarbe ale ei.
Instrumentele, diagnosticelesi tot ce face ginecologia de azi serveste inconstient
avorturilor in masa iar medicul a luat rolulul lui Dumenezeu de a alege intre viata si moarte.
Fiecare va plati candva pentru greselile ce le face...

Daca v-ati doriti copilul si l-ati creeat cu intentie aveti incredere in Dumnezeu, daca este sa vi-l ia o sa vi-l ia chiar daca doctorii zic ca este totul in regula, daca este sa vi-l pastreze il va pastra in CIUDA tuturor diagnosticilor medicilor.

La ultrasunete in peste 50% din cazuri nu se diagnosticheaza nici macar sexul copilului corect.
Chisturile sunt ceva normal in ziua de azi si le au aproape toate mamele, nu este motiv de ingrijorare reala ci motiv de panica in mana doctorilor.

Acultati de vocea interioara, nici de ce zic eu nici de ce zic medicii, insa in panica omul nu poate gandi deci lasati-va un timp de liniste si luati hotarea dimineata dupa sculare caci atunci sufletul este cel mai puternic si nu va mai lasati influentata de nimeni dupa aceea.
0
12-08-2009, ora 16:54
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Bine nu prea are cum sa se termine.Localizata la nivelul cefei si dezvoltandu-se din sacul limfatic jugular al gatului, higroma chistica poate regresa spontan sau poate evolua spre hidrops fetal.Higroma chistica apare in doua afectiuni genetice, si anume in sdr. Down si in sdr. Turner. Pe langa ecografie ai facut si translucenta nucala [ marker important al sdr. Down ] ? Dar dozarile de AFP, estrogen si hCG ? Copiii care se nasc cu sdr. Down [ trisomia 21 / mongolismul ] au multiple malformatii si probleme - hipotonii musculare, microcefalie, dezvoltare psiho-mentala retardata [ un IQ de cca 50 ], aspect tipic facial, degete scurte, clinodactilie, malformatii cardiace [ 35%]. Copiii cu sdr. Turner [ disginezie gonadala prin absenta unui cromozom X la fetite sau aberatii ale celor doi cromozomi X ] au o statura mica, coarctatie de aorta, amenoree, infertilitate, retard mediu cu scoruri sarace in procesul de invatamant, stenoza pulmonara etc. etc..Nu cred ca vrei sa nasti un copil cu probleme. Mergi si la alt cabinet de ginecologie si cere si acolo sfatul.Dar eu cred ca esti tanara, nu are rost sa risti, vei mai avea sansa unor alte sarcini.Numai bine!
0
13-08-2009, ora 00:59
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Toti cei care au copii handicapati care i-am vazut pana acum nu au fost depistati de medici in ciuda tuturor aparatelelor, nu exista nici o garantie.. omul nu poate sa-si aleaga cu aparatele copiii.
0
13-08-2009, ora 10:11
alinna74
Nu este medic/terapeut
alinna74
am mai fost si azi dimineata in alta parte, mi s-a spus ca am translucenta nucala de 3.6 de data aceasta.mi s-a spus ca daca doresc pot sa fac si un test de genetica ( ceva gen sa imi recolteze din placenta)...cand am facut prima ecografie la medlife, am facut de fapt Bitestul si astept si rezultatul sangelui.nu stiu ce sa mai fac :(
0
13-08-2009, ora 12:55
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Doctorii te innebunesc la cap si te mana catre avort. Asa este facut sistemul medical din ziua de azi.
Iti fac analaize peste analize care nu spun nimic sigur care iti face frica si atunci frica si deci doctorii hotarasc in locul tau si nu tu.

Deja postul doamnei doctor de mai sus ma inspaimanta si cine face asa si mana oamenii catre avort isi va primi cu siguranta pedeapsa candva.

Du-te la biserica si roaga-te in liniste, linistete-te si atunci o sa sti ce trebuie sa faci.
Cu frica in san si cu mintea neclara omul nu poate lua decat hotarari proaste inoculate de altii.

Orice avort are efect nefast asupra sanatatii citeste mai jos ce scrie Valintina Garlea despre avort, o femeie oarba dar care vede in planul energetic invizibil noua si care descrie ce vede conform adevarului stiut de multi alti de mii de ani.
[/www.geocities.com/viata.spirituala/valentina_garlea.htm]

"Fiindcă a venit vorba de mame şi de copii, eu văd încă şi altceva, care m-a mirat tare mult la început.

La o mamă de copii, dacă a mai fost însărcinată, se văd imaginile copiilor ca nişte păpuşi, pe primul strat din aură- pe cel verde fumuriu, de lângă corp. Dacă copilul e fetiţă, i se vede în partea dreaptă, lângă buric; dacă are băiat- unul sau mai mulţi-, i se vede în partea stângă.

Văzând aşa ceva, am încercat să aflu şi cine-i tatăl, fără ca să întreb. Fiind mai mulţi bărbaţi în preajmă, am observat că păpuşica ce era în stratul de culoare de la mamă se ducea pe un fir argintiu de la becul (chakra) galben al mamei până la acel tată. Şi, în peste douăzeci de cazuri, le-am spus, fără să ştiu ceva: - Uitaţi-vă, doamnă, soţul dumneavoastră este cel de acolo ! Şi multe doamne au recunoscut că spun bine.

Însă, uitându-mă mai atent, în timp ce forma de păpuşică se ducea la tatăl şi se aşeza tot lângă mijlocul lui, dar în partea inversă, la mamă rămânea imprimată mai departe pe aură forma de păpuşica pe care am văzut-o de la început. Şi aşa am putut să aflu şi să văd că, dacă copilul e fetiţă, păpuşica stă în partea dreaptă la mamă, iar la tată- în partea lui stângă. Pentru băieţi e invers: la mamă apare în partea ei stângă, iar la tată- în dreapta.

Forma asta mică rămâne toată viaţa în aura mamei. Şi acolo se adună mai multe forme dacă mama are mai mulţi copii, chiar dacă pe unii i-a născut mai degrabă- la şapte, la şase sau la cinci luni. Când are mai mulţi copii, primul strat parcă îi este găurit în dreptul buricului: acolo apare o imagine şi, lângă ea, alta. Când sunt câte patru-cinci copii sau mai mulţi, imaginile se suprapun, parcă o păpuşă stă în capul celeilalte. Vorbind cu mai multe mame, le-am spus, fără să ştiu dinainte, câţi copii au; şi ele or recunoscut că-i aşa, că eu m-am uitat la ele şi imediat i-am numărat.

Dar şi la taţi rămâne la fel.

Însă la mamele care n-or mai dat viaţă la copii şi numai i-o avortat, deasupra capului li se vede altceva: se văd imagini de copii rupţi în bucăţi... Oricât de frumoase culori ar avea aura unei femei, deasupra capului i se văd mânuţe, picioare, cap, urechi, care plutesc în aer: dacă a fost fetiţă, îi apar în partea dreaptă; dacă au fost băieţi, sunt în partea stângă. Şi după numărul de găuri din aură- din dreptul buricului - ştiu câte avorturi o avut.

De asta le spun la oamenii care vin la consultaţii în cabinetele domnilor doctori: degeaba omul îşi caută sănătatea cu bani, că dacă el o făcut fapte greşite, trebuie să le plătească într-un fel sau altul. Nu Dumnezeu i-o dat o boală, cauza îi în faptele lui. Dacă omul o avut minte slabă şi o gândit rău, atunci are de plătit din ceea ce o făcut în trecut...

Valentina Gârlea: - Văd foarte mulţi oameni, fie în cabinetele doctorilor, fie când sunt chemată la spitale. Pe toţi îi văd înveliţi în cele şapte straturi de culori - fie că-s bărbaţi, femei sau copii. Straturile astea se menţin în jurul întregului trup, peste tot, chiar şi între degetele de la mâni. Dar am văzut la cineva - şi nu-mi venea a crede -, dar apoi am mai văzut şi la alţi câţiva, ceva foarte interesant: dincolo de mâna din carne şi de cea din culori, mai era şi un al şaselea deget! Ca să mă lămuresc, m-am uitat în aura lui- în stratul trei. Acolo ce-am văzut? Omul acela tot avea în gând să se omoare, să se sinucidă!Degetul ăsta, al şaselea, are o culoare verde, dar un verde mai închis decât cel din stratul de lângă trup şi îi un verde spre galben cu pete negre.

Am văzut însă ceva şi mai ciudat: am văzut câţiva oameni care aveau una dintre mâni dublă! Era o a treia mână, din culoare, peste mâna din carne. Uitându-mă şi la aceştia, în aura lor am văzut că în viaţa lor sau că au făcut o crimă sau că urmează să o facă! Mâna asta în plus parcă pleacă din ultimul strat, dar îşi are culoarea ei. Dacă e de culoare gri-cenuşie, ăla n-o făcut crima încă.

Dar dacă oamenii cu un deget sau cu o mână în plus îs foarte puţini, pe foarte mulţi îi văd că-s oameni mincinoşi. Aceia care mint au ultimul strat, de culoare verde, cu pete galbene. E un verde urât, gălbui. La tot omul văd cum îşi schimbă gândul, că totul i se vede pe aură. Şi ăştia care mint tot timpul îşi îngreunează sufletul şi mă doare pentru ei, că-s oameni şi totuşi nu ştiu cum să gândească şi să vorbească...
-

A indemna oamenii la avort este un pacat mai mare decat avortul in sine facut de cei convinsi de acestia !
0
13-08-2009, ora 15:18
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Atentie: acel test genetic cu recoltare din placenta cat si analiza lichidului din placenta produce in 30% din cazuri avorturi sponantane in tarile occidentale.
Orice analiza a dcotorilor este plina de pericole, pentru cei mai multi din pacate aceste pericole sunt necunoscute.
0
13-08-2009, ora 20:27
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Translucenta nucala normal este sub 3. Asteapta si restul analizelor si asculta parerea mai multor medici. Foarte important este sa te consulti si cu sotul tau.Si el are un cuvant de spus.
@ scarface : Mircea Florian spunea " In stiinta, ca si in filozofie, nu conteaza originalitatea cu orice pret, ci adevarul".Nu o "mana " nimeni spre avort ; 95% dintre comentariile mele sunt de incurajare si sprijin, oricat de disperata sau grava este problema fiecaruia.Dar medicul trebuie sa prezinte situatia realist, evolutia pe termen lung a unei boli trebuie evaluata cat mai corect, iar adevarul despre boala si consecintele ei e necesar sa fie cunoscute, nu are nevoie nimeni de sperante desarte si iluzii false.In Scriptura se spune: " alergati, dar in asa fel ca sa capatati Premiul...".Omului ii este dat sa-i fie cunoscut si binele si raul, trebuie cu amandoua deopotriva sa faca cunostinta, iar dreptul de a decide, liberul arbitru, alternativa, ii sant lasate de la Dumnezeu de la inceputuri. Si inca ceva ce ar trebui sa memorezi, e o replica parafrazata din "Mizantropul" de Moliere :...Si uita nebunia de-a te-ncapatana / Sa-ndrepti ce-i stramb in lume, tu, cu stiinta ta.
0
20-08-2009, ora 12:23
alinna74
Nu este medic/terapeut
alinna74
buna, am mai repetat ecografie TN 2.33mm.Am facut si biopsia de vilozitati coriale, astept raspunsul.Ciudat azi am fost iar la eco la aceeasi dr ca prima data si ea zice TN de 4.5mm si ca am hygroma chisti..chiar nu mai stiu ce sa fac.Afecteaza sau nu eco un bebe?
0
20-08-2009, ora 15:15
alinna74
Nu este medic/terapeut
alinna74
oare are importanta si faptul ca la cele 2 ecografii unde s-a descoperit higroma chistica mi s-a facut ecografie transvaginala?
0
20-08-2009, ora 18:33
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Alinna, nu mai fa nici o ecografie.Nu exagera cu aceasta investigatie, cum nu trebuie exagerat cu nici o alta investigatie medicala.Ciudat ca apar aceste diferente in masurarea TN. Ti-am spus ca uneori HC poate regresa spontan. Testul markerilor serici si masurarea translucentei nucale in primul trimestru de sarcina pot evidentia anumite anomalii congenitale, dar nu ofera un diagnostic de certitudine, exact.Dar biopsia vilozitatilor coriale si/sau amniocenteza pot diagnostica in cca.99% din cazuri anomaliile cromozomiale al bebelusului.In 10-14 zile iti va veni raspunsul la biopsie, pana atunci nu te mai stresa, stai linistita, odihneste-te, nu ai voie de efort fizic si de relatii sexuale 2-3 saptamani.Cand va veni rezultatul, impreuna cu geneticianul si ginecologul se va decide daca mai este cazul sa-ti faci griji in privinta sanatatii bebelusului sau nu.Numai bine!
0
21-08-2009, ora 09:51
alinna74
Nu este medic/terapeut
alinna74
Astazi imi vine un raspuns aproximativ la biopsia vilozitatilor coriale, marti primesc si raspunsul la analiza de sange ( bitest), Nici eu nu prea inteleg cum apar asemenea diferente la TN si mai mult, ce inseamna regresarea HC-lui, faptul ca a existat nu trebuie sa fie un semn alarmant aspura sanatatii lui bebe.Dr ecografista ( singura care a remarcat HC, mi-a spus ca HC ascunde si alt gen de malformatii si mai mult, ele nu pot fi despistate de biopsia vilozitatilor coriale).LA mine toate aceste nelamuriri poate apar si din cauza meseriei mele ( sunt prof de mate si in matematica 1+1=2, in medicina lucrurile sunt interpretative), dc m-as fi dus din prima la ultimul ecografist ar fi fost totul ok din pct lui de vedere.NU intetelg cum 3 dr pot avea 3 masuratori diferite si pareri diferite.Cred ca biospia va avea ultimul cuvant, si dc va fi nevoie si amniocentaza ( asta dr ginecolog hotareste).Multumesc pentru ca ma ascultati.
0
22-08-2009, ora 13:36
alinna74
Nu este medic/terapeut
alinna74
Buna ziua rezultatul dupa 48 de ore ( estimativ) al biopsiei este bun.Nu a fost detectata nici o aneuplodie a cromozonilor 18, 21, 13 ( deci sindrom dawn, si inca 2).Deci dupa biosie ptr moment totul e bine.
Daca ma uit la analiza sangelui de la bitest ( care, dupa cate am inteles eu, sper sa fie adevarat, ca are legatura cu prima eco cand am fost diagnosticata cu higroma chistica, analiza fiind interpretare a ecografiei intr-o oarecare masura)acolo imi apre risc crescut de sindrom Dawn( trisomia 21 de
1: 114 din 1:336 ( caracteristic varstei)) ( deci risc crescut) iar trisomia 18 ( de 1:10000) deci risc scazut.
Ce sa fac? Se refac si analiza de bitest? Sa cred numai biopsia? Care oare este mai concludenta.Am inteles ca am baiat si parca citisem undeva ca higroma chistica apare numai la fete? Stiti ceva din asta toate?
0
22-08-2009, ora 18:01
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Sdr. Turner il fac numai fetele. HC poate apare la ambele sexe. Dintre toate subiectele de pe forum in care m-am implicat cazul tau este cel mai delicat si dificil, din mai multe puncte de vedere. Biopsia este mai concludenta, fara nici o indoiala.Nu mai repeta bitestul, nu mai are rost. Asteapta rezultatul definitiv al biopsiei si solicita, inainte de a te consulta din nou cu ginecologul, o consiliere genetica.Oricum, vad ca dorinta ta de a pastra bebelusul este foarte mare.Treci spre luna a IV-a ; o intrerupere de sarcina devine tot mai dificila. Numai si numai dragostea si dorinta ta de a aduce pe lume acest bebelus il poate salva.Ai o anumita varsta, esti o femeie destul de puternica, dupa cum mi-am cam dat seama, tu poti face ca aceste momente stresante sa fie inlociute de speranta, incredere, liniste, impacare si multa iubire.Asta este necesar ca bebelusul sa simta acolo unde este, in tine. Daca decizi sa mergi inainte detaseaza-te un pic de toate aceste analize stresante, lunar sa mergi la medicul de familie si trimestrial la ginecolog.Vorbeste-i, canta-i, mangaie-ti burtica si sa speram ca Dumnezeu iti va darui un copil sanatos.Numai bine!
0
22-08-2009, ora 21:07
alinna74
Nu este medic/terapeut
alinna74
Imi doresc sa pastrez acest bebe daca este sanatos.Nu sunt egoista sa dau nastere unui bebe doar ptr mine, ci ptr el si sa aiba o viata normala.Stiu ca ptr unele persoane aacum par pacatoasa.Innainte de a porni cu toate aceste analize eram hotarata sa renunt, dar a treia ecografi m-a facut sa ma gandesc sa nu renunt la un copil sanatos, sa stiu eu ca am cautat tot, dc dupa toate se dem ca e e bonlav, atunci Dumnezeu sa ma ierte.Dr meu ginecolog, din start el m-a pus sa astept rezultatul bitestului, de accea am luat eu singura decizia biopsiei, care s-a dem a fi buna.Va multumesc ca va implicati atat in cazul meu, o sa tin cont de sfatul cu consiliere genetica, trebuie sa ma interesez sa vad unde si la cine sa ma duc.Imi doresc acest copil, dar imi doresc sa fie sanatos, i da, refuz sa cred ptr moment ca are ceva.Va multumesc.
0
09-09-2009, ora 16:50
alinna74
Nu este medic/terapeut
alinna74
Buna ziua, revin cu vesti, rezultatul biopsiei arata "cariotip masculin normal", la sugestia dr ginecolog am refacut acum o saptamana ( mai exact luni 31 august...13 s si 4 z) ecografia la alt dr si TN 2.04-2.12 mm), luni 7 sept am fost trimisa la ecografista ce depistase HC si spre surprinderea mea TN 3.5mm mi-a facut si eco TV chiar dc eram in 14 s si 4 zile, si dr ginecolog a zis ca dc biopsia a iesit ok sa ma duc azi la 15 s la unul dintre cei 3 dr care au zis ca totul este ok.Nu pot sa inteleg cum un dr persista intr-un diagnostic iar toti ceilalti 3 sa nu il vada.Nu inteleg!
0
10-09-2009, ora 10:14
alinna74
Nu este medic/terapeut
alinna74
Buna dimineata, ecografia de aseara a iesit bine ( creier ok, organe vizibile si normale, pliul nucal, TN in limite normale ), am fost rechemata peste 3 saptamani la o noua ecografie ptr ca nu s-a putut pronunta asupra cordului ( dar dl dr crede ca e bine ).O sa va mai tin la curent.O zi buna
0
28-09-2009, ora 17:26
pusiro
Nu este medic/terapeut
pusiro
Buna ziua,
ma surprinde un lucru. Sunt insarcinata in 14 saptamani iar acum 2 saltamani am facut si eu dublu test. Pe fisa care mi-a dat-o medicul sa ma prezint la laborator nu a fost completata rubrica TN. Cand l-am intrebat pe medic mi-a spus ca doar 4 persoane sunt acreditate in Romania de The Fetal Medicine Centre ( www.fetalmedicine.com ) sa faca acest lucru. Mi-a mai spus ca foarte multi medici nu au habar sa faca acest lucru si totusi il fac. Atunci ne miram ca doctorita o tine pe a ei, cu toate ca rezultatul biopsiei a iesit in regula? Oare cate rezultate sunt eronate, cate ajung sa faca avort ca le iese TN-ul mare dar el este eronat, gresit interpretat, citit?
0
20-10-2009, ora 20:50
alinna74
Nu este medic/terapeut
alinna74
Buna...vin cu vesti despre evolutia sarcinii..in urma ecografiilor de morfologie fetala (am fost la 2 dr diferiti) mi s-a spus ca bebe e ok.are doar " focus hiperecogen ventricul stang", lucru ce am inteles ca trebuie sa dispara.Mergem cu dumnezeu innainte.
0
04-03-2010, ora 12:09
alinna74
Nu este medic/terapeut
alinna74
BUNa fetelor...am nascut pe 26 02 un baietel super, sanatos..si f f f dulce.asa ca toate povestea are un happy end.ii multumesc lui dumnezeu ca nea ajutat si nu am facut o mare prostie...o sa revenim cu detalii
0
29-04-2010, ora 11:42
Cristina_MM
Nu este medic/terapeut
Cristina_MM
Din pacate, stiu ca sansele sa mi se raspunda in timp util sunt minime. Si totusi, incerc: avem aceeasi problema: higroma chistica, la 12 s si 5 z. Dupa DD risc de sindrom Down 1/5 (imens), TN 3, 7. Problema la noi este ca chistul este foarte mare, are 3 mm grosime si inconjoara tot copilul. Mi s-a spus clar intrerupere de sarcina, dar o sa se preleveze produsul de conceptie si o sa-mi faca si biopsia vilozitatilor coriale. Din pacate, dupa asta urmeaza avortul, nici un medic (am fost la 3 ecografii si am mai cerut n pareri) nu-mi dau vreo sansa.
Clau, la tine cat de mare era chistul?
0
09-08-2010, ora 13:56
Dana F72
Nu este medic/terapeut
Dana F72
Buna fetelor.Sunt fffffffff disperata.Acum 10 ani am pierdut o sarcina(avort spontan)la 12 sapt.iar de atunci nu am mai ramas insarcinata pana.acum, insa din rai am cazut in iad.Acum 3 zile am fost la al-2-lea ecograf si am fost diagnosticata cu hygroma chistica.Sunt distrusa!!!Sunt in 13+2 sapt iar maine ma internez sa fac intrerupere de sarcina.In decembrie fac 38 ani, si pot spune ca am pierdut ultimul tren in a avea un bebe mic.Toate analizele care le facusem inainte erau foarte bune, iar la primul ecograf pe care l-am facut la 8 sapt.erau toate in regula, si m-am bucurat enorm, pt.ca imi doream din tot sufletul acest copil, dar ce mai pot face acum?Sper sa am puterea sa trec peste acest hop.Asta ii sunt datoare sotului meu, care ma iubeste enorm si mi-a fost mereu alaturi la bine si la rau.
0
08-02-2014, ora 22:05
Genoveva.C
Nu este medic/terapeut
Genoveva.C
Buna fetelor, hop si eu la 4 ani de la ultima postare. dar sunt disperata. La eco de 13 sapt dr a descoperit ca bebe are TN de 3, 5mm. 2 medici m-au vazut la Oradea si m-au spus acelasi lucru. si anume ca poate fi orice pe lumea asta sfanta sau ca exista o sansa extraordinar de mica sa fie ok... Ne dorim copilul foarte mult, asa ca fara sa stam pe ganduri ne-am pasaportat la Timisoara pentru biopsia de vilozitati coriale. Aici alti 3 medici m-au intors pe toate partile ca sa-mi spuna ca nu numai ca TN e peste limitele normale dar si ca bebe prezinta o higroma chistica septata de 4mm. Din nou, aceleasi cuvinte: poate fi orice, de la temutele sindroame Down, Turner, Noonan la malformatii cardiace sau alte afectiuni genice, SAU, exista slaba sansa ca higroma sa regreseze si sa fie ok... dar totusi, daca ar fi dupa capul lor ar intrerupe sarcina... Colac peste pupaza, se pare ca bebe este de fapt bebelina, ceea ce inseamna ca biopsia de vilozitati coriale avea toate sansele sa nu dea rezultate corecte. Astfel, m-am trezit ca bulversata oricum la maxim, trebuie sa iau inca o decizie: intrerup sarcina sau mai astept 2 saptamani pana sa putem face amniocenteza. Am ales varianta 2. Si uite ca asa am ajuns cu povestirea in prezent, luni ma internez pentru amnio... sunt cu nervii, cu sufletul, cu toata fiinta in piuneze... dar nu-mi ramane de ales decat sa merg inainte si sa culeg speranta cu speranta. Asa ca spuneti-mi va rog. undeva in lumea asta ati mai auzit de astfel de cazuri care sa aiba totusi happy end ? Am inteles ca in cazul Alinei doar un medic sustinea teoria cu HC, ceilalti nu, dar la mine toti au avut aceeasi parere... nu sunt la fel de norocoasa...
Adaugă un comentariu / răspuns

13-09-2017, ora 09:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
14-09-2020, ora 13:40
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Melilax
O microclismă inovatoare pe bază de miere
Melilax de la Aboca, printr-o acțiune de evacuare, induce un stimul non-agresiv de activare a defecației, la care se adaugă o importantă acțiune protectoare asupra mucoasei rectale. Detalii aici
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.