higroma chistica

18-08-2010
Dana F72
Nu este medic/terapeut
Dana F72
buna ziua.am 38 ani.acum 10 ani am pierdut o sarcina(avort spontan) cu primul sot si nu am mai ramas insarcinata din cauza stresului probabil.de un an jumate m-am recasatorit si am ramas din nou insarcinata, doar ca la 14 sapt de sarcina am fost diagnosticata in urma unui ecograf cu higroma chistica la fat si am fost nevoita sa fac intrerupere.am inteles ca sunt cazuri rare.ce trebuie sa fac sa fiu sigura ca voi putea sa fac un bebe sanatos?sunt disperata.imi pierdusem orice speranta, crezand ca nu pot ramane insarcinata dar speranta a renascut cu ultima sarcina si tot ce-mi doresc de la viata e sa tin un ingeras al nostru in brate.oare mai pot ramane insarcinata, si daca da, care sunt sansele sa fie sanatos?trebuie sa fac analize speciale?analizele care le-am facut la sarcina au fost superbune.ajutati-ma va rog!!!!!!!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul