homeopatia in sarcina

26-05-2012
crinaL
Nu este medic/terapeut
crinaL
Buna seara!
Se pot lua remedii homeopate pe perioada sarcinii. Mentionez ca sunt insarcinata in 21 de saptamani si am o tuse foarte urata, uscata, seaca care nu ma lasa deloc. As vrea sa iau coccus cacti insa nu stiu daca se poate dat fiind faptul ca sunt insarcinata.
Va rog daca ma poate ajuta cineva cu un sfat mi-ar prinde foarte bine.
Multumesc!
3 comentarii
0
26-05-2012, ora 20:41
stancu corina
Nu este medic/terapeut
stancu corina
buna seara! am suferit o operatie in care mi s-a extirpat ovarul si trompa stanga din cauza unui chist gigant, rezultatul de la anatomopatologie fiind asa:Ck19 pozitiv, Ck20 negativ, EMA pozitiv, CEA slab pozitiv, S100neconcludent, ERnegativ, PGR negativ, P53pozitiv...ma ajuta cineva sa inteleg...
0
27-05-2012, ora 08:09
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
@crinaL: remediile homeopatice pot fi luate in timpul sarcinii. In sensul ca sarcina nu este o contraindicatie a lor. Pe de alta parte, ar fi lucru de mirare ca remediul mentionat sa aiba efect in cazul dv. Cu alte cuvinte, nu este nici indicat, nici contraindicat.

@stancu corina: sansele de a primi un raspuns adecvat cresc daca postati, din nou, intrebarea dv in topic adecvat. De exemplu, la sectiunea de laborator.
0
27-05-2012, ora 08:48
crinaL
Nu este medic/terapeut
crinaL
m-am gandit sa iau cocus cacti deoarece in urma cu cateva luni (inainte sa raman insarcinata) medicul homeopat mi-a recomandat coccus cacti intr-o situatie similara. Dupa prima zi de administrare s-a modificat tusea intr-o tuse expectoranta care a mai durat cateva zile.
multumesc pentru raspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: