hornyyyyyy

07-09-2013
roly_roland
Nu este medic/terapeut
roly_roland
Buna.. am o problema.. sau habar nam cum sa o numesc. am 20 de ani, fac sala, si iau DHEA (supliment care ajuta producerea de testosteron ), pe langa celelalte suplimente aminioacizi, proteine,.
sunt horny tot timpul.. ma trezesc horny si numi trece... sunt zile in care ma masturbez de 10 ori... de fiecare data ejaculez mult... noaptea cand ma pun sa dorm din nou foarte horny,... si in 2 ore ma masturbez de 2...3. 4 ori dar cantitatea de sperma se reduce considerabil..
sami fac probleme ? vreun sfat..
afecteaza cresterea musculara daca ejaculez atat?
2 comentarii
0
07-09-2013, ora 22:58
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu stiu daca iti afecteaza cresterea musculara dar sigur iti va afecta potenta. Se pot rupe si niste muschi locali acolo, sa nu mai poti sa faci nimic deloc.

Da search pe Forum "masturbarea" si vezi cate cazuri cu probleme sunt marturii vii pe acest Forum cu tineri care au facut ca tine si acum dau din colt in colt ca nici un doctor nu ii mai repara.

Renunta la porcariile alea ca iti strici sanatatea si poti sa o iei si razna !
0
08-09-2013, ora 15:23
ruxi crisan
Nu este medic/terapeut
ruxi crisan
ti-am scris un mesaj privat.
si dupa cum ti-am scris, traieste normal daca esti un om normal ca tanar esti. nu mai lua tot felul de porcarii daca acuma iei asa ceva la 30-40 sau 60 de ani ce o sa mai iei? ca nu o sa te mai ajute nimic
Adaugă un comentariu / răspuns