iar logest... o intrebare daca se poate

Am luat Terbisil 2 saptamani si ultima pastila de Terbisil am luat-o cu o zi inainte de a lua si ultima pilula de Logest. Acum ma aflu in perioada de pauza de 7 zile. Intrucat Terbisil scade efectul contraceptiv, dupa cum mi s-a mai spus pe acest forum, ma intreb daca Logest isi va face efectul inca de la prima pilula pe care o voi lua, daca aceasta va fi luata din a 6-a zi a ciclului. (menstruatia a aparut azi, luni, si Logest incep sa iau de sambata).
Alta problema este ca la un moment dat, cand eram pe la primele pastile din folie, am avut diaree si am luat atunci o alta pastila notata cu aceeasi zi, dar tot de pe folia respectiva. Ulterior am luat o alta folie de pe care am luat pastila lipsa, pe care o pastrez acum de rezerva. Este in regula? Sper sa imi raspundeti. Multumesc.
Alta problema este ca la un moment dat, cand eram pe la primele pastile din folie, am avut diaree si am luat atunci o alta pastila notata cu aceeasi zi, dar tot de pe folia respectiva. Ulterior am luat o alta folie de pe care am luat pastila lipsa, pe care o pastrez acum de rezerva. Este in regula? Sper sa imi raspundeti. Multumesc.
5 comentarii

Va multumesc mult pentru raspuns. Asadar, Logest isi va face efectul de la prima pilula pe care o voi lua? Asta nu prea am inteles din raspunsul Dvs.

Nu vreau sa va dau impresia ca nu am incredere in opinia Dvs., dimpotriva, apreciez raspunsurile pe care le dati pe acest forum, dar inainte de a-mi raspunde Dvs., am intrebat si la o farmacie, cand mi-am cumparat Logestul, si farmacista mi-a zis ca ar trebui sa ma mai protejez suplimentar inca doua saptamani de la prima pilula, deoarece Terbisil ar fi un antimicotic foarte puternic si s-ar elimina greu din organism...(Ciudat e ca in prospectul Logestului nu scrie nimic de interactiuni cu antimicotice) Oare a exagerat?:-< Nici nu stiu ce sa mai cred. Ma scuzati pentru insistenta, dar vreau sa fiu cat se poate de precauta. Multumesc.

Am vorbit cu o alta farmacista, mai de incredere, si mi-a explicat ca nu e nici o problema si acum m-am linistit...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4postinor si contraceptive!
- 5reluare pilule contraceptive; toxoplasmoza
- 3prima pilula dintr-un blister de yasmin are efect contraceptiv?
- 4cum sa nu mai raman gravida
- 2Ce ma invatati sa fac, sa nu mai am o alta sarcina?
- 5am nevoie de o metoda urgenta de contraceptie:(
- 4pilula de contraceptie - am observat ca am una in plus
- 4Secretie maronie, dupa ce am incetat sa mai iau Logest
- 53logest. Exista sansa sa fi ramas insarcinata?
- 3epilepsia si metodele de contraceptie
- 4Logest... sugestii
- 36E eficienta metoda contraceptiva cu nuvaring?
- 7foarte multe cosuri pe fata, gat si spate, la aproximativ 3 luni dupa ce am incetat sa mai iau AC
- 3azi incep sa iau Karissa.. am nevoie de cateva zile de protectie suplimentara?
- 7spotting LOGEST
- 5Metoda potrivita care ar fi ?
- 0nelamurire Coitus interruptus anticonceptionale
- 1Ce anticonceptionale sa iau?
- 4Întrebare metoda de contracepție.. nu știu cum sa scap de frica asta
Mai multe informații despre: logestul contraceptia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: