Imi bate inima prea tare

90 comentarii 1 2 3
0
08-01-2012, ora 03:54
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Stimate drule/dle marius111, problema dv. pare a fi, în aparenţă, un eretism cardiac postural cu substrat nevrotic asociat unei posibile tulburări funcţionale cardiace.
Vă recomand să consultaţi un medic cardiolog pentru a vi se face o ecografie de cord + doppler, în principal.
Dacă inima dv. nu prezintă nicio alterare morfo-funcţională, fără doar şi poate, aveţi toate şansele să suferiţi de un început de nevroză viscero-vegetativă.
Suplimentul naturist PASSISCLEROTIN vă poate ajuta. Documentaţi-vă cu privire la el şi administraţi-vi-l conform instrucţiunilor scrise în prospectul însoţitor, dacă veţi dori.

Însănătoşire grabnică!
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Un an nou fericit cu/în Lumină.
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
08-01-2012, ora 23:23
Daniel13
Nu este medic/terapeut
Daniel13
mr.nick as dori si eu id-ul tau daca se poate. Multumesc!
0
09-01-2012, ora 16:42
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Stimate drule/dle Daniel13, puteţi obţine id-ul meu de y.mess accesându-mi profilul (daţi click pe numele meu/poza mea şi, odată intrat în profil, citiţi secţiunea date de contact).
NU vă pot scrie pe forum id-ul meu din cauza unei dispoziţii regulamentare.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Un an nou fericit cu/în Lumină.
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
13-01-2012, ora 00:32
marius111
Nu este medic/terapeut
marius111
Multumesc frumos Mr.Nick pentru raspuns la problema mea, insa pe scurt si mai pe intelesul meu, e ceva grav, se poate remedia problema?, adica sa pot scapa de aceasta durere a inimii cu tot cu mana dreapta? Am uitat sa mentionez ca dupa un consult la un spital, doctorii de acolo mi-au spus ca e un junghii al muschilor intercostali, dar nu prea le dau dreptate, pentru ca eu simt ca ceva se intampla si cu inima mea, nu e vorba de muschii intercostali.
0
13-01-2012, ora 17:51
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Stimate drule/dle marius111, da, puteţi scăpa de durerea de inimă care iradiază spre mâna dreaptă. Èšineţi cont de ce v-am scris în mesajul anterior.
Medicii care v-au spus că vă confruntaţi cu un junghi al muşchilor intercostali s-ar putea să aibă dreptate.
Numai bine,
Mr. Nick
0
13-01-2012, ora 22:29
nicolero
Nu este medic/terapeut
nicolero
Buna seara ! Mr Nick, am trimis un mesaj privat acum cateva zile, nu stiu daca a fost salvat...
0
14-01-2012, ora 19:53
marius111
Nu este medic/terapeut
marius111
Multumesc inca o data pentru raspunsuri. Asadar pot scapa de aceasta nevroza care imi neglijeaza inima si implicit mana stanga, doar daca iau tratamentul acela.Vreau sa ma fac bine cat mai curand ca ma simt ciudat rau ca nu pot face niciun efort cu mana stanga si obosesc foarte repede.Nu mai suport, vrea sa redevin iar cum eram odata, energic.Multa sanatate domnule Mr. Nick ! Faceti o treaba minunata incercand sa ajutati oamenii.
0
16-01-2012, ora 15:25
Diana Vladu
Nu este medic/terapeut
Diana Vladu
Am si eu o intrebare pentru Mr.Nick.Am 34 de ani, 2 copii si o viata stresanta cu foarte multe frustrari (din pacate!).Acum 2 saptamani am facut un atac de panica, cred eu, cu simptome care m-au speriat : tremur, senzatie de sufocare, palpitatii, senzatii de slabiciune.Am reusit dupa cateva zile sa merg la doctor, mi s-a luat tensiunea care era atunci de 14/ 9 artimic si mi s-a spus ca sunt tahicardica.In acelasi timp mi s-au dat niste analize de facut -markeri tiroidieni TSH si TSG-, pentru care am programare tocmai pe 1 februarie.Doctorul de familie m-a trimis si la neurologie, iar doctorita de aici mi-a prescris Sedatif PC, si Bromazepam 1 zi, timp de 20 de zile.Am fost vazuta in aceasi zi de o doamna dr de boli interne care mi-a prescris Lokren 1 zi, timp de 10 zile, dupa ce am facut si un EKG, din care spunea dansa, reiesea ca sunt tahicardica.Dupa 2 zile am mers in cartier la farmacie si mi-am luat tensiunea din nou, era 11/9, mi-am facut si glicemia care este 84.Mi-am sunat dr de familie, si i-am spus ca am temeri in ceea ce priveste medicamentul Lokren si mi-a spus ca imi va scade acel 9, care este cam mare pentru varsta mea si sa iau jumatate de pastila, ca nu o sa-mi faca rau.
Intrebarea mea este urmatoarea : imi este teama sa iau LOKREN-ul, deoarece nu am mai luat medicamente pentru inima si nu stiu cum poate reactiona (avand in vedere ca am 2 copii mici cu care stau pana vine sotul meu de la munca adica de dimineata de la 7 pana seara la ora 18), as putea suplini acest medicament cu ceva naturist, care sa ma ajute in problema cu tahicardia si restabilirea ritmului cardiac? De asemenea, precizez ca anul trecut am facut analizele de 2 ori, ultimele in luna septembrie.Calciul mi-a iesit sub limita, iar colesterolul la valoare de 230, restul a fost ok.Eu am mai urmat un tratatament cu supliment de B-uri, un supliment de multivitamine de la firma Maxilife si de la firma Eurovita un supliment cu omega 3 pentru scaderea colesterolului.
Am inceput sa lucrez si cu un psiholog, dar din cauza timpului foarte restrictiv, nu ajung atat de des pe cat mi-as dori.Dansa mi-a spus ca multe din supararile mele sunt pe fond neurovegetativ.
V-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta cu o parere sau un sfat.Multumesc!
0
17-01-2012, ora 00:05
robert alexandru
Nu este medic/terapeut
robert alexandru
Salut si eu am inceput sa citesc pe acest forum de ceva timp dar nu am zis nimic pana acuma nu am postat.Am citit probleme voastre de mai sus si vreau sa spun ca si eu la fel sunt poate chiar mai rau am crezut un timp ca sunt singuru care au problemele astea sunt speriat foarte rau...am atacuri de panica foarte des si seara mai ales.atacurile vin tot mai des si imi vine in minte tot felu de ganduri urate ma sperii foarte rau tremur tot ma iau transpiratiile si mi se pune un nod in gat, inima imi bate foarte tare zici ca imi iese din piept chiar si acuma cand scriu mesaju asta am simtomele astea ma lasa uneori dupaia ma ia dinou...am fost la doctor o data si am spus problema mea mi-a dat atunci sa iau un tratament nu mai stiu exact ce...era TONOTIL-N erau niste fiole si niste vitamine din cate tin eu minte...nu m-am mai dus la doctor din cauza ca doctoru meu de familie se poarta cam naspa mai sever si nu imi place comportamentul ei.da cum sa va spun.stateam asa cate o data de vorba cu cineva el vorbea cu mine si eu eram cu mintea in alta partea aveam starile alea ciudate de anexitate de panica de frica..doamne nu doresc nici la cel mai mare dusman al meu asa ceva credetima.nus ce sa zic acuma cand scriu mesaju asta am starea asta foarte nasoala ma tot concentrez sa ma gandesc la ceva bun sa imi treaca din minte.astept si eu sfat sau cu cineva care sa vorbesc lasatimi un mesaj ceva un raspuns Va multumesc Mr Nick am bagat id as sa imi dai accept...astept o parere de laa orcine.am varsta 22 ani
0
17-01-2012, ora 10:51
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Robert Alexandru

Trebuie sa mergi la medicul de familie (care daca te supara, il schimbi, nu stai pe ganduri) si sa ceri o trimitere catre medicul psihiatru.
Problema ta nu este de la inima.
Iti trebuie un anxiolitic pe care daca il vei lua cu regularitate, iti vor disparea inca din primele zile aceste stari.
0
17-01-2012, ora 13:27
robert alexandru
Nu este medic/terapeut
robert alexandru
Multumesc pentru sfat...dar am o intrebare anxiolitic pot sa il iau de la farmacie fara o reteta de medic?si mai exact ce sa cer la farmacie anxiolitic pana o sa ajung si la un psihiatru..?
0
18-01-2012, ora 10:50
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Robert Alexandru

Anxioliticele se dau numai cu reteta de la medicul psihiatru.
El trebuie sa stea de vorba cu tine si sa stabileasca ce anxiolitic ti se potriveste si cat timp trebuie sa il iei ca sa iti revii.
Daca nu ai asigurare medicala roag-o pe mama ta sa ia trimitere pe numele ei.
Nu e nici o rusine.
Anxietatea e o boala ca oricare alta si la ora actuala exista medicamente care sa o trateze si cu care sa te simti bine.
Uite, poti sa citesti de exemplu prospectele de la anxiar, calmepam, seroxat, efectin. Vezi daca gasesti acolo simptomele cu care te confrunti tu.
Dar numai un doctor iti poate prescrie pe care dintre ele sa il iei. Exista o gama foarte larga de anxiolitce si medicul, dupa ce sta de vorba cu tine si ii explici exact toate simptomele pe care le ai, iti prescrie anxioliticul care ti se potriveste tie cel mai bine.
OK ?
0
06-02-2012, ora 13:11
paulaelena2
Nu este medic/terapeut
paulaelena2
buna, am si eu o intrebare, ma scuzati de categoria unde o postez dar nu stiu exact unde, tinand cont ca am simtit si batai puternice in piept printre restul am zis sa intreb aici. Noaptea trecuta, de fapt dimineata pe la 3 jumate m am trezit ca imi tiuia capul tare si nu puteam respira, in acelasi timp tremurau muschi de la picioare, n as putea sa explic cum ca nu mi sa mai intamplat niciodata asa ceva, m a lasat brusc dar dupa am inceput sa simt furnicaturi in tot corpul inima imi batea foarte tare si repede, dupa un minut doua au inceput sa mi arda picioarele si mainile, mai aveam si o vaga senzatie de amorteala la mana stanga inclusiv degetu mic si inelar, senzatia de amorteala a maini am mai avut o si mi se mai intampla sa ma trezesc si sa simt ca tremur dar nu ca aseara tremuratul de aseara era mai mult ca atunci cand faci exercitii fizice la maxim si tremura carnea pe tine. va rog daca aveti idee ce ar putea fi stiu ca tre sa merg la un medic dar e un pic mai complicat, ma aflu in strainatate si medicul meu e in alt oras, nu am apucat inca sa l schimb si cere timp, masina si multe altele de care din pacate nu dispun momentan. am uitat sa spun ca am o viata foarte stresata, am o fetita de 1 an si 5 luni, o cresc mai mult singura, acu 2 saptamani am trecut prin doua cutremure si acu ma panichez la fiecare masina care trece pe drum, saptamana trecuta am operat si fata si iar am avut nopti nedormite si stres, nu vreau sa bag direct stresul in toata povestea asta tinand cont ca am trecut si prin faze mai urate. multumesc
0
12-02-2012, ora 23:04
armina
Nu este medic/terapeut
armina
DRaga mea, am inteles din postarea ta ca nu poti merge la medic deocamdata dar simtomele pe care le acuzi nu sunt specifice unei boli anume doar in urma unei consultatii si analizelor medicale un medic poate spune ce este in neregula.Poate fi tensiunea sau o problema de circulatie ( tiuitul), hipocalcemie ( tremuraturile, spasme musculare) tiroida, dar poate fi pur si simplu STRESUL, oboseala, panica, noptile nedormite.Stiu ca poate o sa sune ciudat, dar seara la culcare pana adormi, spune-ti continuu in gand atat cat poti, , aleg sa am un somn linistit si odihnitor".Obisnuieste-te si in timpul zilei sa repeti cu glas tare sau in gand sau inregistreaza si asculta afirmatii pozitive gen; sunt sanatoasa, ma simt bine, fericita, implinita; orice simti ca-ti lipseste sau te sperie dar totul spus la timpul prezent ca si cum acum se intampla.
Ptr a primi mai multe sfaturi, da un copy pe textul tau si posteaza-l din nou de data asta cu un titlu, ca un nou subiect si asa o sa-l vada toata lumea si poate mai iti raspunde cioneva.Sanatate.
0
28-02-2012, ora 12:27
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Stimate drule/dle marius111, cum vă mai simţiţi? Aţi consultat un medic cardiolog pentru a vi se face o ecografie de cord + doppler? Locuiţi în Bucureşti? (dacă tot nu vă simţiţi bine, fără doar şi poate, vă pot recomanda un medic genial din Bucureşti, care vă poate ajuta enorm de mult!).
Sper că vă simţiţi (mai) bine!
Mulţumesc pentru cuvintele frumoase/urări.
Toate cele bune,
Mr. Nick
_

Sărut mâna!
Stimată dră/dnă nicolero, am primit mesajul dv. privat. Vă voi răspunde, vă rog doar să mai aveţi puţintică răbdare, pentru că am primit şi continui să primesc zeci şi sute de mesaje, ZILNIC, pe forum, pe mess, pe Facebook şi pe e-mail, iar în aceste condiţii eu NU pot să răspund cu promptitudine, ci cu întârziere, din păcate. Mulţumesc mult pentru înţelegere!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
28-02-2012, ora 12:41
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dnă Diana Vladu, vă înţeleg perfect teama fondată de a lua Lokren. Aveţi tot dreptul să aveţi o astfel de teamă!
DA, răspunzându-vă la întrebare, puteţi înlocui Lokrenul cu un produs naturist care să vă ajute în problema cu tahicardia şi restabilirea ritmului cardiac. Fără doar şi poate, Passisclerotinul vă poate ajuta ENORM de mult (se administrează de 3 ori pe zi, după micul dejun, prânz şi cină, câte un comprimat, timp de 1-3 luni de zile, încontinuu).

Passisclerotin este un supliment alimentar care, prin conţinutul echilibrat de extract uscat de roiniţă (Melissa officinalis L., familia Lamiaceae), extract uscat de păducel (Crataegus monogyna Jacq. şi/sau Crataegus oxycantha L., familia Rosaceae), extract uscat de talpa gâştei (Leonorus cardiaca L, familia Lamiaceae), cărora li se adaugă rădăcină de valeriană (Valeriana officinalis), passiflora (Passiflorae incarnate L.) şi coenzima Q10, asigură o susţinere a întregului organism, neproducând dependenţă, somnolenţă, stare de ameţeală şi obnubilare la trezirea din somn.
Prin asocierea plantelor din acest supliment alimentar naturist se obţine un fitocomplex cu acţiune neurotonică şi sedativă asupra sistemului nervos central, anxiolitică, antidepresivă, miorelaxantă; stimulativă la nivelul funcţiei miocardului(muşchiului inimii), tonică la nivelul pereţilor capilarelor; coronarodilatatoare, antiaritmică; vasodilatatoare periferică, antiaterosclerotică; antioxidantă, antispastică, detoxifiantă, normalizatoare a tensiunii arteriale şi augmentatoare a vascularizaţiei cerebrale, dar nu numai.
Passisclerotinul asigură un aport bogat de nutrienţi şi substanţe bioactive necesar echilibrării dietei în stări depresive, de nelinişte, de încordare şi nervozitate; pentru reducerea iritabilităţii; în stări emotive, tulburări neurovegetative din menopauză (palpitaţii, anxietate), în tulburări minore ale somnului (dificultatea de a adormi); agitaţie psihomotorie; calmant în eretismul cardiac (palpitaţii, extrasistole, tahicardie); tulburări funcţionale cardiovasculare, pentru îmbunătăţirea circulaţiei la nivelul coronarelor, în prevenirea şi eliminarea depunerilor de colesterol; recuperare după infarct miocardic, tulburări cardiace cu substrat nervos; în hipertensiune arterială de cauză psihogenă; tulburări circulatorii care survin în special la persoane în vârstă; tulburări circulatorii cerebrale de natură spastică aterosclerotică; ateroscleroză; hipercolesterolemie; migrene; greţuri; dureri de stomac de natură nervoasă (gastralgii neurogene); dureri menstruale asociate cu simptome vegetative şi labilitate psihică; nevroză viscero-vegetativă; distonie neurovegetativă; pentru încetinirea procesului de îmbătrânire a organismului.
Produsul se administrează respectând instrucţiunile din prospectul însoţitor, cu acordul medicului curant.
http://forum.romedic.ro/prod/Passisclerotin, __un_supliment_foarte_eficient_pentru
_inima, __psihic_si_nu_numai_063880.html

Consultaţi un medic fitoterapeut pentru a primi mai multe detalii cu privire la tratamente naturiste.
Însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
28-02-2012, ora 13:05
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Stimate drule Robert Alexandru, vă puteţi trata tulburările fizico-mentalo-psihice (anxietatea, globus istericus (nodul din gât), tahicardia etc.) apărute pe fond neurovegetativ, apelând la un medic neuro-psihiatru care vă va prescrie medicaţie specifică (cel mai probabil, minim o benzodiazepină), sau apelând la un medic fitoterapeut care vă va prescrie unul sau mai multe suplimente alimentare naturiste sinergice cu acţiune anxiolitică, cardiotonică, antidepresivă - stabilizantă psihoemoţional, într-o singură expresie.
Emocalm, un supliment alimentar care conţine sunătoare (100mg), valeriană (50mg), roiniţă (100mg), lavandă (100mg) şi ulei esenţial de portocal (5mg), vă poate ajuta foarte mult să vă echilibraţi mentalo-psihic, un astfel de echilibru putând să neutralizeze, să înlăture şi simptomatologia existentă la nivelului corpului dv. fizic - o simptomatologie cu substrat psihogen.
Emocalm se poate cumpăra din farmacii şi plafare fără prescripţie medicală şi se poate administra fără acordul medicului, câte 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, înaintea micului dejun, prânzului şi cinei, timp de minim 4-6 săptămâni (o lună şi 2 săptămâni), maxim 3 luni, în regim zilnic.
Atenţie, însă! Emocalm NU se administrează concomitent cu medicamente psihiatrice alopate (antidepresive, anxiolitice, timoleptice ş.a.m.d.).
Aşadar, sunteţi liber să alegeţi modalitatea prin care doriţi să vă trataţi - alopatie sau naturopatie.
Consultaţi medicul.
Însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
_

Sărut mâna!
Stimată dnă paulaelena2, dna armina v-a oferit nişte sfaturi bune, ţineţi cont de ele. Multă sănătate ;)
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
29-02-2012, ora 10:55
Diana Vladu
Nu este medic/terapeut
Diana Vladu
Va multumesc, Mr.Nick pentru toate indicatiile dvs si am sa incep o cura cu medicamentul recomandat de dvs.Eu din principiu, am o mare neincredere in medicamentele alopate, fiind foarte increzatoare in ceea ce ofera medicina naturista.Va multumesc din tot sufletul pentru ajutor.!
0
02-03-2012, ora 23:18
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dnă Diana Vladu, cu multă şi deosebită plăcere v-am răspuns. Să vă fie de bine!
Mulţumiţi-i mai mult lui Dumnezeu decât mie, pentru că de la El v-a venit şi vă vine ajutorul, de fapt, nu de la mine.
Eu vă mulţumesc din tot sufletul pentru faptul că m-aţi abordat şi pentru faptul că aţi avut încredere în mine.
Vă port în rugăciunile mele.
Numai bine,
Mr. Nick
0
28-04-2012, ora 22:42
marius111
Nu este medic/terapeut
marius111
Salutari din nou stimabile domn Mr.Nick, vreau sa va spun direct ca nu am apucat sa ajung la doctor, din pacate, de aceea tin sa va spun ca problema mea a capatat o alta forma, acum inima mea bate foarte puternic, nu ma refer la btaile pe secunda ci la intensitate. Bate de doua ori puternic, apoi simt cum pompeaza si tot asa. Dar bataile inimii sunt profunde sa zic asa, adica atunci cand pun mana imi vibreaza si ma sperii enorm. SI ma si tine asa, simt ca o presiune asupra ei. Daca banuiti ceva va rog sa-mi spuneti sau sa ma sfatuiti cu un medic bun ceva.Multumesc din suflet, sper sa fie totul in regula, nu mai suport, ma simt speriat.
0
28-04-2012, ora 22:47
marius111
Nu este medic/terapeut
marius111
Si da, sunt din Bucuresti.
0
24-09-2012, ora 21:40
zubi
Nu este medic/terapeut
zubi
buna!am 16 ani si vara aceasta am fost bolnava am avut o bronsita mai avansata sa zic asa si am avut un moment in care m.am astupat si nu mai puteam sa respir in fine am fost l medic si totul a trecut.si de atunci cred ca m.am speriat prea tare pt k imi e frica sa stau singura.am numai ganduri negative.ma sperii foarte repede imi e frica sa beau si apa ca poate ma inec si am momente cand simt asa ca nu respir bine dar daca nu ma mai gandesc la asta imi trece si cate odata imi bate inima foarte tare doar cateva secunde si nu stiu de la ce ar putea sa bata inima asa. sa fie de unde m.am speriat? ce ar trebui sa fac?
0
13-12-2013, ora 20:48
george1974
Nu este medic/terapeut
george1974
Azi am mers pana la un magazin cu bicicleta, am dat usor la pedale ca merg cu teama sa nu imi obosesc inima, cand am ajuns inauntru in magazin si am ajunz la casa, aveam o agitatie nu ma puteam stapani si nu puteam respira normal..Cand sa ies pe usa am simtit ca mi se taie respiratia si inima a inceput sa bata mai tare, m-am suit pe bicicleta si am luato usor spre casa aveam 5 minute de mers, incet, incet starea imi trecea, puteam sa respir, apoi la cateva strazi a aparut aceasta stare brusc, si mai intensa, inima batea nebuneste, nu puteam respira, am vrut sa scot telefonul sa ii sun pe ai mei, nici nu puteam vorbi, cand vroiam sa trag aer in piept nu mai puteam, iar cand reuseam aveam numai goluri din stomac, picioarele imi tremurau nebuneste, mainile imi amorteau, am pus degetu la gat unde e pulsul mai mult tremura decat batea normal, adica nebuneste batea inima, cred ca aveam 200 frecventa cardiaca, dar eu continuam sa pedalez, numai zic de ameteli..Apoi am ajuns acasa, am dat sa scot cheile sa descui poarta, de abia am putut ca tremuram tot, acasa am inceput sa ma linistesc usor, pana mi-am revenit complet..Numai cand am ajuns acasa starile mi-au trecut..,.Si 3 zile la rand am iesit, m-am dus in hipermarket, m-am plimbat eram foarte linistit, insa azi a, aparut brusc aceasta stare, si am observat ca numai la un efort mai mare apare, daca merg pe jos este ok, daca pedalez incep sa am starea asta..Mentionez ca nu am conditie fizica mai deloc, pentru ca de un an stau acasa..Si cum plec un pic si pedalez deja ma iau toate starile posibile..Sa fi fost oare un atac de panica? Toata starea a tinut cam 10 minute sau 15 minute, pana m-am dus, m-am intors au fost 10 minute, plus alea 5 de acasa pana mi-a trecut...Nu mai stiu cum sa procedez si ce sa fac..
0
28-12-2013, ora 21:59
Rzz
Nu este medic/terapeut
Rzz
Salut ! Ma numesc Razvan am 24 ani.As dori sa va intreb cate ceva.Am probleme cu inimia, adica imi bate foarte tare cand fac cel mai mic efort..ma sperii foarte des si atunci bate la fel de tare..tensiunea e undeva la 14 cu 4 si chiar 15 am avut, bataile iinimii 103 pe min..Imi spuneti si mie va rog care ar fi cauzele? Va rog din suflet
0
09-01-2014, ora 14:37
daddy44
Nu este medic/terapeut
daddy44
Buna ziua!!acelasi lucru il patesc si eu...cand fac cel mai mic efort imi creste pulsul si il simt mereu cum bate, adica pot sa il am si 60 ca tot se simte tare si se vede pe haine.Ce pot sa fac??Mi0am facut analize, am stat la interne, mi-am facut la glanda si nimic.Ce medic sa caut??
0
19-01-2014, ora 18:21
mirela67
Nu este medic/terapeut
mirela67
buna ziua! ma numesc mirela, am aproape 47 de ani. de mai bine de 10 ani am probleme cu tensiunea arteriala. am urmat in romania un tratament numai la nevoie cu furosemid. de 7 ani sunt plecata in italia. lucrez ca ingrijitoare batrani, mentionez ca este o munca intrun mediu foarte stresant. stau inchisa in casa 24/24 cu o batrana. am facut zeci de analize si la sange si la inima, toate iesind bine. eu ma simt din ce in ce mai rau. de aproximativ un an, imi oscileaza tensiunea, cand depaseste 15/10 cand e prea mica 10/6. am si niste stari de voma, ameteala, dureri de cap, pana mai acum cateva luni, simteam ca nu-mi mai simt mainile si limba, pur si simplu imi amorteau. acum problema cu amorteala a disparut, dar mi se face rau in fiecare zi, chiar si prin somn. incepe sa-mi bata inima puternic, ma doare foarte tare capul, am o stare de voma si ameteala.simt ca-mi ajunge sufletul in gat. ma tine cateva minute, dupa care ma linistesc. aceasta senzatie reapare des in timpul zilei cat si noaptea. in ultimile 6 luni, am facut zeci de ekg-uri si analize peste analize. nici un doctor nu-mi da un diagnostic si un tratament eficient. mi s-a prescris tratament cu atenolol, triatec si diuremid. il urmez de aproape 5 ani, dar fara niciun rezultat. in ultimul timp starea mea de sanatate s-a agravat si chiar sunt foarte disperata pentru ca niciun medic nu ma poate lamuri cu aceasta problema. am fost la mai multi doctori si cardiologi. va rog din suflet daca ma puteti ajuta cu un sfat, chiar nu mai stiu la cine sa mai apelez. multumesc!
0
23-09-2014, ora 00:27
nelu1955
Nu este medic/terapeut
nelu1955
dddd ai perfecta dreptate asa este treaba ci inima si tot ce avem corpul asta este treaba cu MASARDA. daca asta nu ar fi sa gandesca vezi si uscate ar trai omul de sar ura de trait. nu caz intmplator pe vremuri la inceput traiau cate 850 de ani nu aveau gandirea asta de cosmaruri si referitor ce spune Mr.Nick asa este are dreptate luat cu incredere sau daca nu doriti de loc alcol, faceti ceai trei cani pe zi. o lingura plina de plante la o cana de apa de 250
0
23-09-2014, ora 01:05
nelu1955
Nu este medic/terapeut
nelu1955
doamna mirela67 luati sfatul acestui baiat.mr.nick. despre tratamentul passisclerotin. am citit si eu. despre el. dacal doriti eu vil trimet in italia daca nu are cine sa vil cumpere. vil cumpar si vil trimet gratuit. eu am stat 9 ani in italia si stiu ce inseamna, sa lucrezi 24 din 24. doamne ajuta domnul si maica domnului sa ne ocroteasca pe toti de o potriva, sa ne dea intelepciune sa ne ajutam unul pe altul. precum si iisus hristos ne ajuta pe noi toti. si acuma o sa va zic si cu nutritionisti astea, nu am gasit in veata mea sa zica unul. uite eu te tratezi ia tratamentul dute acasa fate sanatos apoi cat de va lasa sufletul sa ma rasplatesti ia si trimete. nu o sa gasesti. ei sunt niste pungasi care ne fraeresc cu fel de fel de balivezi. noi le facem case si averi de pe urma suferintilor noastre. am avut o doctorita nutritionista, care nu am stiu ca detinea un magazin de medicamente naturale. ma trerminat de nu mai aveam bani cu ce sa cumpar produse de la ia si tot bine nu mam facut. asa cai urasc cu desavrsire. nau mila de beti suferiti care nu stiu cum sa se faca cat de cat sanatosi. nu vedeti eu zice ca da cutare medicament natural foloseste la cutare boala. da tot eu zice cai supliment alimentar. pai dao in colo da eu am nevoie sa manc buruene in loc de mancare. sau eu sa ma tratez
0
24-11-2014, ora 21:35
alin2014
Nu este medic/terapeut
alin2014
Buna seara. Am si eu o nelamurire este normal cand fac efort sa imi creasca tensiunea? Cand stau linistit am tensiunea 12;13 cu 6;7 si la efort 16;17 cu 8;9, dupa ce stau linistit 5min revine la normal.
0
02-03-2015, ora 21:13
soare victor
Nu este medic/terapeut
soare victor
Va salut pe toata lumea.
@@@ ddd cum va mai simtiti ?
@mr.nick nu ati mai intervenit demult, lumea are nevoie de ajutorul dvs.
cred cu tarie in tot ce e naturist, din farmacie poti sa mi dai pe gratis si nu cumpar chimicale sintetizate.
sfatuiesc pe toata lumea sa lase la o parte tratamentele pentru cap prescrise de doctori.nimic nu este ca capul.am doua cazuri in familie care din oameni aproape sanatosi au devenit legume.
sunt alternative naturiste.
mi a placut aia cu, , talpa gastei, ,.intr adevar este cel mai bun leac naturist pentru inima si sistemul circulator, tensiune
Adaugă un comentariu / răspuns
90 comentarii 1 2 3

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • BioSport Earbuds – căștile care îți monitorizează inima
  • 5 obiceiuri pentru o inimă sănătoasă
  • Dispozitivul electric pentru îmbunătățirea funcției cardiace
  • Valvele cardiace sintetice, invenția care ajută chirurgii să-și exerseze tehnica
  • Modificări cardiovasculare în timpul sarcinii
  • Exercițiile de anduranță, efecte protectoare pentru inimă
  • Aplicația pentru mobil utilă în cazul pacienților cu insuficiență cardiacă
  • E normal să-ți simți inima bătând?
  • Cauzele tahicardiei (bătăilor rapide ale inimii și pulsului crescut)
  •