imi curge din penis un lichid galben tot timpul

09-11-2007
moldo_21
Nu este medic/terapeut
moldo_21
Buna am 21 de ani si nu stiu ce patzesc, imi curge din penis un lichid galben tot timpu, nu e cantitate mare dar ma sperie, nu mai sunt virgin de la 17 ani... dar pur si simplu nu stiu de ce imi curge! de 9 luni am facut sex cu o singura persoana care nu e bolnava, chiar nu stiu cauza ! sa fie ceva grav oare ?
2 comentarii
0
09-11-2007, ora 00:00
xfile
Nu este medic/terapeut
xfile
salut...ceea ce descrii tu aici nu este deloc normal.crede-ma!!!am avut si eu probleme de acest gen...se rezolva numai la dermato-venerice...asa ca nu mai astepta caci cu cat trece timpul cu atat pot aparea unele necazuri si mai mari.Mergi la doctor iti faci un test la secretii eventual urina la recomandarea doc si apoi cu un tratament in functie de situatie scapi foarte usor.in general se iau antibiotice in diferite scheme.Ai grija nu face prostia sa incerci sa te vindeci de capul tau ca iti faci si mai multe necazuri,.Asa ca ia-ti inima in dinti si mergi fuga la doc caci nu e nici o rusine.Multa sanatate si cat mai mult curaj!
0
09-11-2007, ora 00:00
moldo_21
Nu este medic/terapeut
moldo_21
numai de 2 zile mi se intampla, acu e weekend ! nush daca gasesc pe cineva... pana luni sper sa nu mi se intample ceva ! ceva leacuri asa pana luni nu se pot prescrie ? macar sa stiu cum sa procedez!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.