imi doresc un bebe

17-12-2012
evelyna2u
Nu este medic/terapeut
evelyna2u
Va scriu pentru ca imi doresc foarte mult un bebe si nu imi permit sa merg la medic asa ca cer o parere aici. Eu si sotul meu ne dorim un bebe si de 6 luni incercam dar pana acum nimic. Am un cm foarte regulat insa luna asta mi-a intarziat deja 10 zile. Mi-am facut un test in prima zi de intarziere si a iesit negativ, apoi am repetat testul a doua zi si tot negativ. Mentionez ca am avut o scurgere usoara maroniu inchisa, exact in ziua cand trebuia sa vina cm. Am simptomele unui cm, dureri in burta dar mai putin dureroase decat de obicei. Acum am nistre scurgeri usoare inodore si albe. Mi-e frica sa mai fac un test ca sa nu fiu dezamagita. Alte simptome nu am decat uneori dureri de spate, care le am si in perioada cm. Nu am luat niciodata anticonceptionale si nici alte medicamente. Se poate sa fi facut testele de sarcina prea repede? Imi doresc mult un bebelus.
1 comentarii
0
17-12-2012, ora 13:36
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Poate fi vorba despre o sarcina, mai ales daca ai avut contacte sexuale neprotejate in perioada fertila. Pentru acuratete este recomandat ca testul sa se faca la o saptamana dupa intarzierea ciclului menstrual.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pregătirea pentru sarcină
  •