imi doresc un copil

05-03-2009
mona_chiriac@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
mona_chiriac@yahoo.com
am 32 de ani si imi doresc un copil dar am o intrebare: are vreo legatura PH grupei sanguine?eu am PH pozitiv iar sotul meu negativ, poate afecta sarcina sau pot avea alte probleme?nu am vazut pana acum discutii pe acest subiect si nu stiu daca este intradevar o problema reala.va multumesc mult !
4 comentarii
0
05-03-2009, ora 19:06
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ai vrut sa scrii probabil Rh ; daca copilul va fi Rh pozitiv, ca tine, nu vor fi probleme.Dupa prima sarcina vei face Ig antiD in maternitate si totul va fi in regula.
0
05-03-2009, ora 22:03
mona_chiriac@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
mona_chiriac@yahoo.com
da am vrut sa scriu RH.dar eu tot nu am inteles.inca nu sunt insarcinata si vreau sa stiu daca pot avea probleme din cauza RH-ului diferit de al sotului.si daca copilul va avea RH-ul negativ?ce sanse sunt sa se intample asta?va rog sa-mi explicati cu mai multe amanunte.va multumesc mult!
0
06-03-2009, ora 13:59
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
absolut nu!Nu sant probleme de diferenta de rh, decat daca era invers:tu negativ, el pozitiv.Diferenta de rh nu influenteaza faptul ca nu ai ramas gravida.Mergi si fa niste investigatii mai amanuntite, specifice dupa ce te sfatuiesti cu ginecologul tau.
0
06-03-2009, ora 17:45
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
ar fi fost probleme dacă tu aveai Rh negativ şi soţul pozitiv, aşa nu există probleme. de obicei Rh ul se moşteneşte de la tată, deci da, copilul va avea Rh negativ, dar acest lucru nu este o problemă.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pregătirea pentru sarcină
  •