imi fac griji degeaba?

sunt noua pe acest forum si as avea sa va adresez o intrebare.Am avut un contact sexual pe data de 19 (primul de altfel)protejandu-ma cu prezervativ.Eram si in a 4-a zi a ciclului deci dupa calculele mele eram in afara perioadei fertile.Prezervativul nu s-a rupt, de fapt ejacularea a avut loc afara dupa care am continuat(dupa ce el s-a spalat pe maini si si-a pus un nou prezervativ).chestia e ca pe mine de 4 zile ma dor ovarele.si imi fac tare multe griji..Credeti ca as avea motive?plss un raspuns
3 comentarii

dupa inceperea vietii sexuale se produc diverse schimbari...e posibil sa fie asta cauza durerilor...in legatura cu sarcina, pt linistea ta, asteapta 14 zile de la contactul sexual si fa un test!
toate cele bune.
toate cele bune.

in plus, simptomele unei sarcini nu apar asa devreme! te rog ajuta-ma si tu, daca stii ceva in legatura cu cazul meu!:-<
multumesc anticipat.
multumesc anticipat.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sunt insarcinata?
- 2am scurgeri culoare maronie si ma tot gandesc daca as putea fi insarcinata
- 18E insarcinata daca sperma care a fost ejaculata in exterior se prelinge in vagin? Raspunsuri, va rog
- 6frica de a fi insarcinata...
- 2este sau nu insarcinata.
- 3sunt sau nu insarcinata?
- 6poate fi vorba de sarcina?
- 3sunt sau nu insarcinata
- 7duphaston
- 17oare sunt insarcinata?
- 4Sarcina sau dereglare hormonala???
- 4Exista posibilitatea de a ramane insarcinata?
- 3exista pericolul unei sarcini ??
- 4Sunt insarcinata?
- 1poti ramane insarcinata va rog raspundeti-mi
- 1oare sunt insarcinata daca in loc de menstruatie am scurgeri maronii slab cantitativ?
- 4Posibila sarcina va rog raspundeti
- 2Exista risc de sarcina ?
- 2Sex inainte de menstruație
- 0Posibila sarcina cu teste negative si lipsa menstrei din 3 iunie
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: