Imi intarzie menstruatia.. e sarcina?!

Buna ziua. As avea nevoie de putin ajutor. De 7 zile imi intarzie menstruatia. In tot acest timp am avut dureri in zona ovarelor, ba chiar uneori aceste dureri s-a transformat in intepaturi foarte dureroase, in special in zona ovarului stang.Nu am fost la un consult pentru ca am crezut ca acestea sunt dureri premenstruale. Mentionez ca am avut si contacte sexuale neprotejate la inceputul lunii octombrie si e foarte posibil sa fi fost in perioada fertila. Pana sa fac un test de sarcina si o vizita la doctor, ma puteti ajuta raspunzandu-mi la intrebarea 'sunt insarcinata?'
8 comentarii

Daca menstruatia trebuie sa-ti vina cam pe 25-26 ale lunii, atunci cand ai avut contact nu prea erai in perioada fertila.fa-ti maine dimineata un test de sarcina, nu e scump si se face foarte repede...

Revin asupra subiectului.. de la ultima postare am facut 2 teste de sarcina si ambele au iesit negative. Menstruatia inca nu mi-a venit, iar durerile din zona ovarelor inca persista. Inca nu am avut timp sa-mi fac o programare la giencolog, dar mi-ati putea spune despre ce ar putea fi vorba?

Buna ziua, am si eu o nelamurire, am avut un contact neprotejat exact in perioada fertila, insa a doua zi am luat escpelle ce sanse am sa raman insarcinata??? sunt panicata, va rog un raspuns, Multumesc

@georgiana:...o infectie, o inflamatie..nu e sarcina.mergi sa te vada un ginecolog, ai nevoie de tratament..

@maria:.linisteste-te, daca ai luat Escapelle, nu sunt sanse sa fii insarcinata..

Am si eu o problema care ma chinuie de aprox o luna. Mi.a intarziat menstruatia 7 zile si am greturi, arsuri stomacale si dureri de ovare, de o sapt am vazut dimineata scurgeri rozalii si in timpul zilei maronii...am facut 2 teste si au iesit negative, ultimul l.am facut sapt trecuta. Tin sa va spun k toata luna am avut dureri cumplite de ovare si nu stiu ce sa mai fac. Va rog sa imi raspundeti

Buna ziua! Am o nelamurire care ma macina zi de zi...imi doresc foarte mult un copil dar..nimik pana acum..Acum am avut ciclu pe data de 20 ianuarie iar relatii sexuale neprotejate pe data de 30 ianuarie, 1-3 februarie.. In luna februarie stiu ca ar fi trebuit sa-mi vina pe data de 16 dar inca nu mi-a venit, tinand cont ca sunte in 18..am facut 2 teste de sarcina, unul inainte de data la care ar fi trebuit sa-mi cina ciclul iar altul in 1 zi de intarziere..adica pe 17..si ambele au iesit negative...tin sa mentionez ca am fost si gripata pana acum vteo saptamana...nu stiu ce sa mai cred...oare sunt sanse sa fiu insarcinata sau este decat o raceala sau dereglare..? Mai are rost sa mai fac si alte teste? Sanii m-au durut pana acum vreo saptamana am crampe abdominale, stari de voma dar ma gandesc ca nu ar fi de la o eventuala sarcina, daca testele au iesit negative...va multumesc anticipat!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 24postinor 2?
- 5intarziere ciclu menstrual.. 2 luni
- 29Intarzierea menstruatiei
- 3pot fi insarcinata?
- 8A ramas insarcinata sau nu???!!! [AJUTOR]
- 4gravida? ajutoooor!
- 3dureri de ovare
- 8Eeste posibila o sarcina?
- 11Sunt insarcinata?
- 4Nu mai stiu sunt insarcinata sau nu !
- 0Probleme infectie sau sarcina ?
- 1Insarcinata, sau nu ?
- 4o posibila sarcina?
- 3Sarcina sau boala? Ajutati-ma va rog mult :(((
- 1Intarziere menstruatie; Flutan cauza?
- 1Intarziere CM
- 3sex prima data
- 4Mi-a intarziat 3 saptamani.
- 1Nu a venit inca menstruatia
- 2Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual sunt insarcinata? durerea de ovare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: