Imi moare la intrare | Forumul Medical ROmedic

Imi moare la intrare

07-02-2018
Anonim231
Nu este medic/terapeut
Anonim231
Buna ziua! Am 18 ani si am o mare problema pentru varsta mea. Nu pot avea contact sexual pentru ca imi "moare la intrare". Am incercat sa am relatii sexuale cu mai multe persoane de gen feminin dar nimic totoul este in zadar. Atat timp cat ne sarutam si suntem imbracati penisul este in erectie cand ne dezbracam si as dori sa incep actul sexual "moare". Si mai am o problema, imi dau drumul foarte repede. Ajutati-ma va rog frumos, nu stiu ce sa fac si ma traumatizeaza gandul asta. Nu pot vorbi cu o fata sau intretine relatii sexuale din cauza aceasta. Am nevoie de sfatul vostru. Imi cer scuze ca nu am vorbit intr-un limbaj de specialitate adegvat :D
4 comentarii
0
08-02-2018, ora 11:52
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună ziua!
Încercați să mergeți la un urolog și dacă nu-i o problemă medicală, vă poate ajuta un psihoterapeut cu competențe pe psihosexologie, să treceți peste starea emoțională care vă provoacă disconfort.
0
08-02-2018, ora 13:32
Anonim231
Nu este medic/terapeut
Anonim231
Astept cat mai multe pareri, va multumesc
0
05-03-2018, ora 13:17
andrei-c
Nu este medic/terapeut
andrei-c
Bună! Înainte de a consulta un medic specialist în legătură cu problema ta, poți încerca un preludiu mai lung. Din felul în care ai descris problema, mi se pare că încercați să vă concentrați mai mult pe actul sexual în sine (penetrarea partenerei), lăsând la o parte preludiul, care este foarte important.
În cele mai mult cazuri, când unul din parteneri nu poate presta (ex. bărbatul nu poate menține erecția sau ejaculează înainte penetrării) problema se datorează preludiului cu durată scurtă sau chiar omiterea acestuia. Sfatul meu este să încercați să vă tachinați mai mult înainte de a face sex – poate un masaj te va ajuta să-ți iei gândul de la stresul de a presta. Poți încerca să te masturbezi cu câteva ore înaintea contactului sexual.
Dacă ești dispus să explorezi și alte posibilități, îți recomand Zerex. E un supliment alimentar ușor de tolerat care se ia cu o oră sau două înainte de sex. Și eu am avut, acum ceva vreme o problemă similară, dar pilulele acestea m-au ajutat să ies din impas. Mult noroc!
0
31-05-2018, ora 00:17
Anonimus0
Nu este medic/terapeut
Anonimus0
Salut, as dori sa iau legatura cu tine, ma confrunt cu aceeași situație, poate tu ai rezolvat aceasta problema si ma poti ajuta !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: