Implant bilute pe penis
Ce parere avetzi despre Bilele puse pe organ... Si daca stiti vreun cabinet sau doctor care face astfel de implanturi. astept ideii si pareri. !!! Va Multumesc!
5 comentarii
Draga Crys69, sper ca nu vorbesti serios. Dumnezeu ne-a lasat exact cum trebuie, eu nu sunt de acord nici cu cerceii din urechi de la femei.
Aceste inclinatii spre pircing sunt fie exhibitionism la adolescenti, fie o forma de dezaxare, de automutilare.
Deci ramai asa cum te-ai nascut, asta este sfatul meu.
Aceste inclinatii spre pircing sunt fie exhibitionism la adolescenti, fie o forma de dezaxare, de automutilare.
Deci ramai asa cum te-ai nascut, asta este sfatul meu.
De ce ai impresia ca nu vei aduce o fata in pragul orgasmului decat cu acele metale infpte pe nu stiu unde?Si daca in urma acestei mici interventii organismul tau nu va reactiona tocmai bine problema se va complica si te vei nenoroci pe toata viata? Pentru ce? Pentru un moft, fite, teribilism care de fapt au un singur nume - infantilism.Mai reflecteaza!
Pai credetzima nu e vorba ca nu satisfac femeia sau ceva de genu sincer sunt peste media europeana la marime dar am vazut ca e o fitza si de. Am pus acest subiect sa ascult parerile mai multora deci nu ma acuzati de nimik "inka" nu am. dar am intrebat ////
nu e o fitza, e o metoda de protest si automutilare a puscariasilor
Nu as putea intelege de ce trebuie sa te mutilezi pentru a fi in "ton cu tendintele". Daca vrei sa incerci alte senzatii in timpul actului sexual poti alege din gama variata a jucariilor sexuale. Sunt pana si prezervative cu anumite membrane sau bile, tot ce vrei si ce nu vrei pe ele pentru a crea placere
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 47Iritatii ale pielei, ce acopera penisul
- 9ii un fel de -branza- pe penis
- 5Leziuni multe pe glandul penisului !
- 101pete rosii, mancarime secretie pe capul penisului
- 4piele uscata nu de pe varful penisului ci de partea care acopera
- 8Bubite pe penis !
- 13nu mi se da acea piele de pe penis!
- 9in timpul actului sexual!
- 10Problema !
- 7Durere penis, rog lamuriri!
- 6probleme cu penisul