Implant silicon sani
Mersi Irinico, era de asteptat ca fetele care au deja copii, mai ales baieti, vor intelege mai bine ce inseamna sa fie mandri de mama lor(din pacate copii, intre ei sunt destul de rautaciosi ).Sunt sigura ca totul va fi bine, asa se intampla cand esti foarte hotarata sa faci un lucru, iese bine.
hanny multumesc, esti o dragutza!
Intr-adevar, de dr. Grecu sunt operata si ii voi fi recunoscatoare intotdeauna pt sanii astia...sincer, ma gandeam sa mai fac o operatie peste cativa anisori, dupa ce voi avea si eu un bebelus. Atunci voi putea sa pun si eu un 500cc si tot la dr. Grecu am sa apelez...este singurul medic in care am incredere, o sa-ti placa!
Anca ce frumos ai zis...trebuie sa recunosc ca astazi nu ma simteam prea bine, eram cam deprimata...si eu am probleme, ca fiecare...dar vorbele tale mi-au ajuns in suflet si mi-au dat curaj...acum ma simt mult mai bine. :)
Intr-adevar, de dr. Grecu sunt operata si ii voi fi recunoscatoare intotdeauna pt sanii astia...sincer, ma gandeam sa mai fac o operatie peste cativa anisori, dupa ce voi avea si eu un bebelus. Atunci voi putea sa pun si eu un 500cc si tot la dr. Grecu am sa apelez...este singurul medic in care am incredere, o sa-ti placa!
Anca ce frumos ai zis...trebuie sa recunosc ca astazi nu ma simteam prea bine, eram cam deprimata...si eu am probleme, ca fiecare...dar vorbele tale mi-au ajuns in suflet si mi-au dat curaj...acum ma simt mult mai bine. :)
leona si eu tot 2 zile am:) sper ca te simti binisor. AM mancat si ciorbe dar si mancare si am exagerat cu covrigii de la georgis mor dupa ei:(. dar cred ca de la medicamente este nici nu stiu ce sa mai fac mi-e frica sa mai pap...maine sun pe doamna asistenta daca vad ca nu rezolv nimic, nu as suna doctorul duminica pt asa ceva;)))).
myx, pana sa nasc copiii aveam niste probleme crunte cu constipatia.Iti dau cateva solutii, poate prinde bine ceva.Dimineata pe stomacul gol bea cafea din putine inghitituri, adica s=o termini repede, sau incearca sa bei peste zi 2=3 cani de ceai verde, la mine face minuni, sau tot pe stomacul gol ia cateva lingurite de miere si bea cat de multa apa poti.E foarte nasol, aveam niste dureri de burta si parca aveam 5 kg in plus.NU mai manca manacare solida, incearca macar o jumate de zi ceva mai lichid, cred ca anestezia incetineste functiile corpului si poate asta te=a dat peste cap plus covrigii:)))))
Myx, nu ai putea sa mananci niste fructe?:prune, pere.sau ceai verde.Eu asa rezolv cand am probleme.
Myx, ma simt binisor, dorm mult, mai fac cate o plimbare scurta, azi am iesit 15 20 minute la aer, ma misc ca o babutza, dar cred ca sunt in curs de recuperare si asta ma anima. eu nu am reusit inca sa imi prind parul, cum ai mentionat tu, :) mai astept. Eu iau augmentin si ketonal pt dureri, nu stiu ce sa spun. eu maine am programare la medic, poate imi vad si eu implantele sau burtik sa vad cum arata:P...desi la cat de umflata sunt...nush daca va avea medicul curaj sa mi dea jos corsajul.
leona bafta maine...eu abia joi merg si eu sunt nerabdatoare sa-mi vad sanii:)
anca, incerc maine dimineata una din variante;) merci
merci mumos myx, si eu cred ca ar trebui renuntat la covrigei, ai grija de tine si iti doresc recuperare incredibil de usoara si rapida. te pupicesc, si astept sa vad poze noi
mi-am luat calmantul si o tai la somn, v-am pupacit, somn usor la fetele siliconate pe forum :P
aolooo georgeta am crezut ca ai vreo 45 cand ai pomenit de varsta inaintata...pai esti tanara la 37. Multi inainte!!! Stiu cum e sa nu ai sani...aceasi problema am avut-o si eu.
anca sa stii ca initial parintii mei nu erau de acord cu aceasta operatie dar cand au vazut ca sufar atat de tare din cauza asta.n-au mai zis nimic...intr-un final au inceput sa ma incurajeze. Banii de silicoane i-am primit de la iubitul meu, asa ca as fi facut operatia asta si cu acordul parintilor si fara el.
leona cat costa liposuctia??
anca sa stii ca initial parintii mei nu erau de acord cu aceasta operatie dar cand au vazut ca sufar atat de tare din cauza asta.n-au mai zis nimic...intr-un final au inceput sa ma incurajeze. Banii de silicoane i-am primit de la iubitul meu, asa ca as fi facut operatia asta si cu acordul parintilor si fara el.
leona cat costa liposuctia??
alexandra, foarte darnic iubitul tau:)))Foarte bine ca esti descurcareata, nu multi barbati mai ales necasatoriti fac asemenea cadouri cred...Oricum e bine ca ti=ai indeplinit dorinta si esti multumita.Probleme avem cu totii, si eu zilele astea am avut parte de cateva urcusuri, ma enervez, mai plang, mai zic cate una de sanatate si viata merge inainte, am tras concluzia fara sa filozofez ca viata e asa de scurta si pretioasa ca nu merita nici un minut sa irosim din ea pe prostii, doar ca suntem oameni si de multe ori uitam ce=i important si ce chestii grave se petrec in viata celor de langa noi. iar ce patim noi pare cel mai grav.
Ma bucur ca te=am ajutat indirect.
Ma bucur ca te=am ajutat indirect.
Buna feteleeee... ce activitate pe forum :))
Sa recapitulam. Am avut si eu o iritatie/ dermatita pe burtica si un san imediat dupa operatie. Dr a zis sa dau cu spirt si in 2 zile a trecut. Myx, ce-am zis eu sa fie ceva usor ??:))) supe, iaurturi, piure, carne fiarta ?:))) bananele constipa. Facusem si eu burtica, dar nu m-am constipat. Ia-ti de la plafar un ceai de slabit de la Biovit. Neaparat varsat. O cana de apa fiarta, 2 lingurite (max), lasi cam o ora cu un capac deasupra, bei inainte de culcare si a dpua zi dim efct garantat.
Alex, am mai scris, mama a zis ca ma dezmosteneste dc imi fac operatie :)) nu se punea problema sa-mi dea bani... asa ca a trebuit sa astept pana m-am maritat ca sa o pun in fata faptului implinit.
Anca, m-ai emotionat :))
Sa recapitulam. Am avut si eu o iritatie/ dermatita pe burtica si un san imediat dupa operatie. Dr a zis sa dau cu spirt si in 2 zile a trecut. Myx, ce-am zis eu sa fie ceva usor ??:))) supe, iaurturi, piure, carne fiarta ?:))) bananele constipa. Facusem si eu burtica, dar nu m-am constipat. Ia-ti de la plafar un ceai de slabit de la Biovit. Neaparat varsat. O cana de apa fiarta, 2 lingurite (max), lasi cam o ora cu un capac deasupra, bei inainte de culcare si a dpua zi dim efct garantat.
Alex, am mai scris, mama a zis ca ma dezmosteneste dc imi fac operatie :)) nu se punea problema sa-mi dea bani... asa ca a trebuit sa astept pana m-am maritat ca sa o pun in fata faptului implinit.
Anca, m-ai emotionat :))
CAPRI AM VAZUT LA TINE PE pagina si am incercat sa ma masor si eu asa cu bustiera, sub san am 79 si peste 96...
Myx, inca nu dormi?? :)) ti-a amortit?
Moooaaaama, asa da marime. Ai cam cu 10 mai mult si sub si peste, de pastreaza proportia, deci 400 sunt la fix
Moooaaaama, asa da marime. Ai cam cu 10 mai mult si sub si peste, de pastreaza proportia, deci 400 sunt la fix
moaaama capri ce poza ti-ai tras! ce bunaciuneeeeee! ce sexy esti, imi place!
myx ce diferenta intre after si before...de la cer la pamant...cat te pot schimba operatiile astea, nu-mi vine sa cred! super tare! NU MAI MANCA BANANE!!!
anca nu ma plang, am avut numai iubiti generosi :))))
cat despre discutia de mai devreme imi place cum gandesti si ma bucur ca mai am de invatat de la voi si alte lucruri in afara de operatii si toate nebuniile.
Ma gandeam mai devreme cat de usor as fi trecut peste perioada infernala de dupa operatie daca as fi descoperit mai devreme acest forum...adica pe voi :P
myx ce diferenta intre after si before...de la cer la pamant...cat te pot schimba operatiile astea, nu-mi vine sa cred! super tare! NU MAI MANCA BANANE!!!
anca nu ma plang, am avut numai iubiti generosi :))))
cat despre discutia de mai devreme imi place cum gandesti si ma bucur ca mai am de invatat de la voi si alte lucruri in afara de operatii si toate nebuniile.
Ma gandeam mai devreme cat de usor as fi trecut peste perioada infernala de dupa operatie daca as fi descoperit mai devreme acest forum...adica pe voi :P
Alex :D nici tu nu dormi? e poza de sambata seara.. :))
Eu am dat search pe google cand am inceput sa fiu mai hotarata, si am gasit asta. Ma gandeam ca o fac pe la inceputul lui sept... dar m-ati ajutat sa iau decizia mai devreme, asa ca in vreo 3 sapt de cand am gasit forumul m-am si operat, cu lectiile facute
Eu am dat search pe google cand am inceput sa fiu mai hotarata, si am gasit asta. Ma gandeam ca o fac pe la inceputul lui sept... dar m-ati ajutat sa iau decizia mai devreme, asa ca in vreo 3 sapt de cand am gasit forumul m-am si operat, cu lectiile facute
capri eu nu prea m-am documentat pe net...am vb personal cu fete operate... m-am dus la consultatie la dl. Eugen Turcu...apoi una dintre fete mi l-a recomandat pe dl Grecu...mi s-a parut mult mai ok dl Grecu asa ca am si stabilit data operatiei. Cateva zile dupa operatie m-a ajutat o prietena apoi a trebuit sa ma descurc singura...aveam dureri f mari, nu avea cine sa ma ajute...nu aveam cu cine sa vb...ma simteam atat de singura, trista si neajutorata...
Pai e mai bine ca ai vb cu fete operate... mi-ar fi placut sa pot vb si eu, sa vad si eu cum arata live un san siliconat, cum se simte la palpat, etc, dar nu am cunostinte care sa se fi operat. (acum toate prietenele mele sunt curioase, vor sa vada, sa puna mana :)))) Saracuta de tine :) pai de ce singurica? iubi, parintii? Imi pare rau ca nu ai gasit forumul inainte.. te-ar fi ajutat mult. Eu am fost mai norocoasa, pana la urma a venit si mama la noi 3 zile si sotul mi-a fost de mare ajutor...
offfff la mine noaptea asta e gea mai grea de pana acum( ma dor cutitele in piept de morrrr, se pare ca pastilele astea nu-si mai fac efectul, nu-mi mai dau aceleasi stari de euforie ca inainte, am luat si nimic:(((
myx, probabil s-a obisnuit organismul cu medicamentul.
teoretic ar trebui sa maresti doza, dar nu stiu cat este de indicat. Cel mai bine ar fi sa-l suni maine pe dr si sa intrebi ce alt medicament poti lua in schimbul celui care-l iei acum.
Ma bucur mult ca te simti bine dupa operatie...sau cel putin ai facut-o pana acum si sper te vei simti in continuare la fel.
Alexandra, ai colorat acest forum...:) impreuna cu toate celalate fete, bineinteles. Imi place cum arata sanii tai... abia astept sa ma operez si eu... :D...probabil voi avea un rezultat asemanator, fiindca plec de pe minus cam 300cc ar trebui sa intre si la mine...
Sunteti toate niste "zapacite"... in sensul bun al cuvantului :))
Va doresc tuturor o duminica placuta...
PS: Apropo´de povestea cu sexul postoperator, am vazut ca recordul este la 4 zile... voi incerca sa il dobor :)))))) vad eu cum oi face...
teoretic ar trebui sa maresti doza, dar nu stiu cat este de indicat. Cel mai bine ar fi sa-l suni maine pe dr si sa intrebi ce alt medicament poti lua in schimbul celui care-l iei acum.
Ma bucur mult ca te simti bine dupa operatie...sau cel putin ai facut-o pana acum si sper te vei simti in continuare la fel.
Alexandra, ai colorat acest forum...:) impreuna cu toate celalate fete, bineinteles. Imi place cum arata sanii tai... abia astept sa ma operez si eu... :D...probabil voi avea un rezultat asemanator, fiindca plec de pe minus cam 300cc ar trebui sa intre si la mine...
Sunteti toate niste "zapacite"... in sensul bun al cuvantului :))
Va doresc tuturor o duminica placuta...
PS: Apropo´de povestea cu sexul postoperator, am vazut ca recordul este la 4 zile... voi incerca sa il dobor :)))))) vad eu cum oi face...
imi scuzati exprimarea gresita...sunt blonda :))
nu probabil ci sper ca voi avea un rezultat asemanator, avand in vedere ca nici tu nu prea aveai sani (din cate am inteles eu) :)... si ca ar trebui sa intre si la mine vreo 300 cc.
nu probabil ci sper ca voi avea un rezultat asemanator, avand in vedere ca nici tu nu prea aveai sani (din cate am inteles eu) :)... si ca ar trebui sa intre si la mine vreo 300 cc.
eu cred ca trebuie sa ai un fetish ca sa-ti doresti sa faci sex cu 2 cutite infipte in piept.suna a viol;)))))) oricum nu este recomandat mai devreme de 2 sapt, nu risc sa sangerez sau sa se desfaca operatia pt un sex ametit in covalescenta, Avem timp de sex sanatosi sa fim.
AGONISTA MERCI PT INCURAJARI, ASEARA M-AM SIMTIT RAU pt ca am vrut sa dorm intinsa in pat pe spate, am zis ca poate e mai bine asa, doar ca nu rezist simt cutitele de ma ia lesinul si cand ma ridic deja nu mai sunt cutite ci sabii:( asa ca de la ora 3 am m-am mutat iar in fund pe canapea si am dormit pana acum, bine ma fatai de 100 de ori ca e greu sa dormi in sezut dar macar nu simt durere. Azi o sa intreb de pastile tin minte ca mi-a spus sa continui cu algocalmin.
Anca, tocmai m-am facut cafeaua, nu am mai baut de mult sper sa ajute;))
AGONISTA MERCI PT INCURAJARI, ASEARA M-AM SIMTIT RAU pt ca am vrut sa dorm intinsa in pat pe spate, am zis ca poate e mai bine asa, doar ca nu rezist simt cutitele de ma ia lesinul si cand ma ridic deja nu mai sunt cutite ci sabii:( asa ca de la ora 3 am m-am mutat iar in fund pe canapea si am dormit pana acum, bine ma fatai de 100 de ori ca e greu sa dormi in sezut dar macar nu simt durere. Azi o sa intreb de pastile tin minte ca mi-a spus sa continui cu algocalmin.
Anca, tocmai m-am facut cafeaua, nu am mai baut de mult sper sa ajute;))
capri wowowo super poza, sper ca nu e facuta tot la birou:))) arati f bine felicitari!
Capri, Alex, :)) azinoapte n-ati avut somn, sau ati inceput preludiul cu cite o sedintza foto, sexy?:)))poate va pricopsiti cu vreo oferta pt Playboy:)))
Myx, biata de ea e de inteles ca n-a dormit fiind in chinurile durerilor,.lasa myx, ca in 2-3 zile esti fresh si intrii in "recuperari"...oricum sa stii ca, ce i-ai dat tu in avans sotului, nu se pune:)))
Nu mai vorbim de agonista, care nici nu s-a operat inca si deja "ne ameninta" ca va bate recordul;)))
Bravo fetelor, hai, uimiti-ne!:)))
Myx, biata de ea e de inteles ca n-a dormit fiind in chinurile durerilor,.lasa myx, ca in 2-3 zile esti fresh si intrii in "recuperari"...oricum sa stii ca, ce i-ai dat tu in avans sotului, nu se pune:)))
Nu mai vorbim de agonista, care nici nu s-a operat inca si deja "ne ameninta" ca va bate recordul;)))
Bravo fetelor, hai, uimiti-ne!:)))
alexandra, daca as fi descoperit forum=ul inainte de operatie multe lucruri s=ar fi schimbat si in viata mea legat de silicoane.Dar din pacate asta e situatia si mergem ca pionierii inainte:)
Myx, imi pare rau sa aud asta... da, durerile cele mai mari sunt cand te ridici dupa cateva ore de stat pe spate. Si eu evitam pe cat posibil si desi eram obosita uneori, preferam sa ramn in fund. Dormeam jumatate de noapte in sufragerie pe canapea si restul in pat, ca altfel dupa 4 ore trebuia sa ma ridic ca imi amortea spatele. Incearca sa le sustii cu mainile cand te ridici, ca sa nu maicada sub greutatea lor. Fortralul e un calmant ff puternic. Eu dupa 5 zile cand nu am mai luat nici mydocalm, nici ketonal, simteam cum mi se strang muschii... si a inceput runda a doua de dureri...
Irinico... da, ceva de genul :))) Faceam o mica proba, ca pana acum nu am avut voie sa port sutiene. Azi merg la cumparaturi :D.
Agonista, cand te operezi si la cine?
Irinico... da, ceva de genul :))) Faceam o mica proba, ca pana acum nu am avut voie sa port sutiene. Azi merg la cumparaturi :D.
Agonista, cand te operezi si la cine?
myx, imi pare rau ca a devenit mai dureroasa treaba, eu tot pe spate am dormit si dimineata pt ca eram singura acasa imi lua 3=-4 minute sa reusesc sa ma agat de marginea patului cu picioarele si sa ma ridic:)))Acum rad dar atunci a fost groaznic...Daca n=ai baut de mult cafea trebuie sa=si faca efectul, la mine e cel mai bun laxativ:)pt ca de regula nu iau medicamente decat cand e foarte puternica durerea.Mie mi=au dat ca si calmant tramadol, zicea asistenta ca e ca drogul, dar am scapat zic eu repede de ele, luam in a treia zi unul pe zi, daca ma durea rau.Cutitele in piept o sa le mai duci o vreme dupa tine dar durerea ar trebui sa cedeze, sa fie zi de zi mai usor, mai putin noptile care sunt chinuitoare...
Hai ca mai e putin, inca vreo 2 zile si va fi mai bine.
Hai ca mai e putin, inca vreo 2 zile si va fi mai bine.
capri, cand i=am zis ce vreau sa fac mama a zis ca am luat=o razna, ca n=am minte sa ma supun unei asemenea operatii pt un moft, dar numai cine sufera din pricina asta intelege ce inseamna.Ai mei au cotizat cu ceva banuti la operatie si mi=au tinut si copiii vreo 3 saptamani in total, ceea ce e cel mai mare ajutor.
Daca te=am emotionat e bine, vezi, pe alexandra chiar au ajutat=o cuvintele mele, suntem zapacite, dar fiecare din noi sufera la un moment dat...
Oricum, in alta ordine de idei:)esti foarte sexy, super poza, super continut:)))))))
Daca te=am emotionat e bine, vezi, pe alexandra chiar au ajutat=o cuvintele mele, suntem zapacite, dar fiecare din noi sufera la un moment dat...
Oricum, in alta ordine de idei:)esti foarte sexy, super poza, super continut:)))))))
myx, cum de ai fost asa matinala azi?Nu te=au lasat cutitele sa dormi?:)))))))))))))
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3din cauza alaptatului am un san mai mare si unul mai mic
- 7Mana umflata dupa operatie
- 7Pastile pentru marirea sanilor?
- 14sani mariti natural
- 27implant silicon sani
- 13implanturi mamare, doctor totir?
- 11Cancer la san
- 1implant mamar - recomandari
- 3implant sani
- 2sini prea mari
- 6cancer la san... care este stadiul bolii?
- 4lifting mamar va rog sa-mi recomandati un doctor bun
- 2Buna am 2 saptamani de la operatie de implant mamar !!
- 4Ajutați mă - imi simt sanul stang mai sensibil si parca mai mare decat dreptul
- 0Ajutati-ma - pe cine recomandati pt implant mamar?
- 0Implant mamar salin
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: