Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 102103104 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
10-07-2010, ora 08:43
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Alexandra imi pare rau ca a trebuit sa treci prin toate astea. Bine ca au trecut si acum esti aici :).Esti frumusica foc si in poza asta :)
Myx impresionant... Imi place si poza ta!
0
10-07-2010, ora 08:50
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Anca te-ai pregatit sa-ti primesti juniorii inapoi?
0
10-07-2010, ora 08:55
myx
Nu este medic/terapeut
myx
iza, submuscular.
0
10-07-2010, ora 10:23
aly23
Nu este medic/terapeut
aly23
vad ca vreti sa ne intalnim, eu plec peste 2 saptamani in concediu si poate ne vedem dupa ca as vrea sa ma operez cand vin din concediu sau vreti sa ma vedeti inainte, am inteles ca operatia dureaza foarte putin si nu trebuie sa stau internata si ca nu o sa ma mai doara, poate seara iesim la un cico dar sa vb cu dr dupa ce ma intorc din concediu sa ma programez ca sa stiu si cand o sa ajung in bucuresti pentru ca sunt din provincie si trebuie sa stabilim dinainte, chiar imi doresc sa va cunosc si eu ca stam de aproape un an pe aici pe forum si ne povestim viata si nu ne cunoastem
0
10-07-2010, ora 11:28
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
izandra, nu, nu sunt pregatita desi imi e un dor nebun de ei, imi e foarte bine inca singura:)Nu vorbesc aproape nimic toata ziua, e asa bine sa te lase toti in pace...;)Dar sunt putin ingrijorata ca cel mic a avut ceva probleme cu burtica ieri, sper sa nu fie iar vreo enteroviroza din aia super nasoala ca atunci m=am rezolvat.L=au dus ai mei la medic si i=a dat ceva pt flora intestinala, sper sa nu ia si fetita...
Asa e cu copiii...niciodata nu se termina..
In principuiu daca totul e ok ii mai las pana miercurea viitoare, sa vad cat rezista ai mei:))))
0
10-07-2010, ora 11:32
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
myx, vezi si cat de speriata erai inainte, iar acum esti mai viteaza decat mine:)N=o sa rezisti sa stai tot pe "sezut", asa ca in final te alegi si cu durere de spate si de "dorsal(=buculine cum le zice piticul meu)
Lasa ca e ok, eu slabisem, dupa 2 saptamani cand am coborat pe o terasa trebuia sa ma uit bine pe unde pasesc asa de ametita eram si slabita.Eu n=am mancat nimic vreo 4 zile, bagam cate ceva in gura ca deja mi se faea rau de la nemancat, dar stai linistita, o sa intri in ritm rapid si dai jos:)
0
10-07-2010, ora 11:34
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
Alexandra, ai mei si cu push=up nu arata asa mari:)Nasol ca ai trecut prin lucruri asa neplacute la asa varsta frageda(zise pensionara anca).Bine ca ai trecut peste si acum esti in forma maxima.Dar cum de la anii tai te=ai hotarat sa=ti pui siili?De regula astea mai in varsta cu bebei, bla bla...
0
10-07-2010, ora 12:08
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
lexandra, vad ca problema cu bobitzele apare la mai multe dintre noi asa ca nu ma mai panichez.E destul de inestetic si se vede, poate are totusi legatura cu implantul pt ca la inceput aveam doar in zona decolteului, s=au rosit, ma deranjau,. acum am gasit cateva si sub sani asa ca nu au legatura cu expunerea a soare.Sper sa treaca de la sine si la mine.Multumesc c=ai pomenit de asta, m=am mai linistit.
0
10-07-2010, ora 13:26
Alexandra Tanase
Nu este medic/terapeut
Alexandra Tanase
MIX eu am slabit dupa operatie pt ca aveam dureri insuportabile si nu puteam sa mananc, sa dorm...
vreo saptamana dupa operatie sorbeam supa cu paiul si dormeam 2 ore pe noapte...tu esti o norocoasa daca ai dormit atatea ore si mai ales ca nu ai dureri...ma bucur tare mult!
Oricum era de asteptat sa nu ai dureri pt ca tu ai avut sani si ai avut piele...la mine s-a chinuit atat de mult sa intinda pielea incat facusem cute pe piept dupa operatie...pe langa "bobite".

ANCA eu de la 18 ani visam la silicoane. dar nu aveam atatia bani..eram tare complexata...imi era rusine sa ma dezbrac la plaja sau in fatza iubitului...eu am suferit mult pana mi s-a implinit visul.

ALY stai linistita ca te asteptam si pe tine...nu conteaza daca vii la intalnire cu sanii vechi sau cu cei noi :)))
important e sa vii!

DARIUSIK nu mai stiam nimic de tine! stai linistita ca o sa simti doar 2 intepaturi cand iti scoate firele!
le spuneam zilele trecute lui capri si lui mimi ca dupa cateva luni muschiul o sa cedeze iar sanul va capata volum...la mine abia dupa 4 luni se vede! important e ca esti bine si ai cu ce :P
cand vii in romania?
0
10-07-2010, ora 13:32
Alexandra Tanase
Nu este medic/terapeut
Alexandra Tanase
IZANDRA multumesc! :*
Nici iubi nu imi face atatea complimente cate imi faceti voi :))))))
0
10-07-2010, ora 13:39
myx
Nu este medic/terapeut
myx
alexandra eu nu ma pot opri din mancat, tocmai am terminat o banana...ideea e ca mi-a dat ca si calmant fortral care e cam tare, imediat ma lasa toate durerile pt 3.4 ore iar de azi deja il i-au la 6ore.cALMANTUL ASTA IMI IA DURERILE SI MA IA SOMNUL IMEDIAT, EU ASTA TOT FAC MAI Scriu un post, mai pap ceva, mai dorm o ora..lol
0
10-07-2010, ora 13:48
Alexandra Tanase
Nu este medic/terapeut
Alexandra Tanase
haha! n-are nimic...trebuie sa te recuperezi! Hraneste-te bine ca sa nu-ti distrugi stomacul de la pastile. Dupa ce te refaci complet ai timp sa slabesti.
Imi place ce vad in poza, par maaaaari! :D
0
10-07-2010, ora 13:54
myx
Nu este medic/terapeut
myx
alexandra si mie mi se par mari dar ma OMOARA ASTEPTAREA pana joi cand imi da jos bandajele astea. Acum vad niste sani sugrumati cu leocoplast si nu-mi pot da seama cum vor arata dar astept...si ma rog sa fie frumosi...
0
10-07-2010, ora 15:07
myx
Nu este medic/terapeut
myx
capri, tocmai mi-am prins parul la spate;))) Mama ce bine de voi, e weekend toate sunteti la plimbare, numai eu am ramas pe aici sa pazesc forumul:(
0
10-07-2010, ora 17:38
suciugeorgeta
Nu este medic/terapeut
suciugeorgeta
Rubya, Sheilla ce mai faceti?Astept cu nerabdare un semn de viata de la voi.Tot urmaresc forumul sa vad daca apareti si ce vesti aveti.Abia reusesc sa imi stapanesc emotiile, pe zi ce trece parca am mai mari emotii, am doua hopuri de trecut luna aceasta:unul este licenta pe care o dau luni si al doilea operatia pe 27 sau s-ar putea sa o aman o sapt. din cauza ciclului, sa vedem!!!!!!!
0
10-07-2010, ora 18:06
Alexandra Tanase
Nu este medic/terapeut
Alexandra Tanase
pai acum esti inflamata myx...nu-ti poti da seama cum o sa ramana...apoi o sa se desumfle...apoi o sa capete volum.mai ai de asteptat...nici eu nu aveam rabdare dar cand nu ai alta varianta...
Dar sa stii ca mie mi-a dat jos bandajul a doua zi dupa operatie si mi-a pus 2 bucati de leucoplast pe taieturi. Aaaa si parul am reusit sa mi-l prind singura dupa o sapt sa stii!

Suciugeorgeta nu vorbeste cu noi :)))) Nu existam pt ea.
Eu totusi o salut, din bun-simt: buna suciugeorgeta!!!
0
10-07-2010, ora 18:18
myx
Nu este medic/terapeut
myx
alexandra:) este si ea emotionata cu operatia :) si cu licenta.bafta georgeta!
0
10-07-2010, ora 18:22
Alexandra Tanase
Nu este medic/terapeut
Alexandra Tanase
da da daaa :))))
0
10-07-2010, ora 19:18
suciugeorgeta
Nu este medic/terapeut
suciugeorgeta
Alexandra, nu se pune problema ca nu vreau sa vorbesc cu voi, dar cele doua fete au fost operate de dna doctor de care voi fi si eu operata si din cauza asta urmaresc sa aflu mai multe detalii.
Referitor la voi urmaresc fiecare pagina in parte si sunt la zi cu subiectele pe care le discutati voi si va admir ca sunteti asa de optimiste si pline de viata, bravo voua, doar ca eu am o varsta ceva mai inaintata si am trecut prin ceva probleme pana sa ajung aici si nu prea imi sta capul la anumite subiecte, discutate de voi in paginile anterioare. Dar sincer va multumesc, deoarece cu ajutorul vostru imi dau seama cat de greu va fi dupa.insa va fi un cadou pe care mi-l voi face mie insumi, aceasta operatie, si cea mai mare multumire va fi cand voi vedea ca baiatul meu va fi mandru de mine (are 12 ani).Inca o data, va multumesc.
0
10-07-2010, ora 19:37
Alexandra Tanase
Nu este medic/terapeut
Alexandra Tanase
georgeta baiatul tau va fi mandru de tine pt ceea ce esti tu, pt ceea ce reprezinti tu pt el si pt multe alte lucruri...nu pt niste obiecte puse pe post de sani!!!!
Mi se pare foarte dragut sa-ti faci un asemenea cadou dar pt ca vrei o schimbare sau pt ca vrei mai multa incredere in tine, pt ca vrei sa arati mai bine...nu pt ca baiatul tau sa se mandresca cu silicoanele tale...

In ceea ce priveste perioada postoperatorie ai vazut si tu ca nu depinde de medic, depinde de tine si de organismul tau...ai vazut atatea cazuri pe acest forum.
Trebuie sa fii si tu optimista, asa treci mai usor peste greutati...

Iti doresc numai bine si mult curaj!
0
10-07-2010, ora 19:38
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
suciugeorgeta, nu ca noi am fi foarte tinere, si nu e foarte frumos sa intrebi, dar as fi curioasa cati anisori ai...Eu anul asta am schimbat prefixul la 30:)
Cat despre buna dispozitie, poate te molipsesti si tu de la noi.Se spune ca Dumnezeu ii incearca doar pe cei puternici, asa ca daca ai fost nevoita sa treci prin necazuri, Dumnezeu stia ca o sa iesi la liman in final.Aveam in facultate un prof, super fain, zicea cand ne vedea necajite, ca el in viata a avut doua necazuri, iar restul au fost doar probleme.Necazurile lui au fost moartea tatalui si apoi a mamei, in rest toate au fost probleme la care se gasea o rezolvare.Asa ca hai sa invatam din asta si sa multumim Sus ca suntem sanatosi si ca cei dragi noua sunt sanatosi langa noi.Iar copilul tau, daca primeste de la tine toata dragostea va fi super mandru de tine intotdeauna:)Copiii sunt necopti asa ca nu trebuie sa=i bagam in seama daca ne supara...ai mei sunt niste zvapaiati...fac prostii, ma supara, dar ei sunt ce am mai de pret in viata.Hai inveseleste=te, sa vezi ce mamica frumoasa iese dupa operatie, iar daca mai e si fericita...e muuuuuuuult mai frumoasa.
0
10-07-2010, ora 19:52
hanny26
Nu este medic/terapeut
hanny26
myx, :) ms mult ar ajuta pentru a face o comparatie cu ai mei

capri, stiu ca ai tai erau micutzi :) dar cum iti spuneam imi place la nebunie forma lor :d cu toate ca stiu ca ai mei nu vor iesi asa

sweety, cu siguranta voi merge la amandoi, cu toate ca inclin inca de acum mai mult pentru dr. Grecu, dar trebuie sa vad si face to face care imi inspira mai multa incredere

alexandra, ai un decolteu superb :), opera dr. Grecu parca, si pe langa asta akuma sincer, esti si foarte frumoasa, ca o papusica, si nu sunt pe invers :)))))))) iubitul tau trebuie sa fie tare mandru
0
10-07-2010, ora 19:52
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
Alexandra, cand ai copii toate le judeci prin prisma lor, tot ce ti se intampla are legatura cu ei chiar daca in realitate nu are, tu asta simti.Se complica lucrurile foarte tare cand apar copiii in viata unei femei.O sa=i tinem pumnii georgetei si asteptam s=o vedem cu adevarat fericita indiferent ce inseamna fericire pt ea.Asa ca hai s=o molipsim si pe ea :)))))))
0
10-07-2010, ora 19:54
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
alexandra, ai niste parinti foarte faini daca au inteles dorinta ta/Ai mei nu cred ca la anii tai mi=ar fi dat bani de asa ceva:)Acum m=au vazut ce complexata sunt si au participat si ei cu cate ceva la operatie:))))
0
10-07-2010, ora 20:03
suciugeorgeta
Nu este medic/terapeut
suciugeorgeta
Alexandra am sa-ti raspund mai intai tie si am sa-ti spun ca ma gandesc de mult timp la aceasta operatie dar mi s-a pus pata rau de tot, cum se zice la noi, atunca cand copilul a inceput sa ma intrebe de ce fetele din clasa au sanii mai mari decat mineNu stiu daca iti poti imagina ce am simtit atunci, cred ca esti foarte tanara si nu ai inca copii, dar o sa vezi mai tarziu.Bineanteles ca in primul rand o fac pentru a scapa de acest complex, deoarece nu am sani deloc, si stiu ca el ma iubeste oricum as fi insa conteaza si asta pentru el.

Anca, iti multumesc pentru incurajari, si ai dreptateDumnezeu ii incearca pe cei puternici dar cateodat iti da mai mult decat poti duce.asta e cu soarta nu te pui, dar va fi bine pana la urma, vorba aia:ce nu te omoara, te face mai puternic.Referitor la varsta, am 37 de ani.
Inca o data va multumesc.
0
10-07-2010, ora 20:12
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
myx, esti in program de bebelus?Papi, bei, somn etc:)))))))))))))Profita maxim, cand crezi ca vei mai fi asa rasfatata?
Imi amintesc ce stress ai mancat cu operatia asta si se pare ca la capitolul recuperare ne dai clasa la toate:))))
0
10-07-2010, ora 20:21
myx
Nu este medic/terapeut
myx
haNNY MAI ESTI CA SA SCHIMB POZA PT TINE?
0
10-07-2010, ora 20:24
myx
Nu este medic/terapeut
myx
anca da dar uite am o problema, probabil de la toate medicamentele astea m-am constipat, am o burta zici ca-s gravida in 5 luni;(( am facut clisma de vreo 3 ori azi dar nik, am luat si un dulcolax de vreo 4 ore si tot nimic;( ati patit si voi asa?
0
10-07-2010, ora 20:35
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
suciugeorgeta, urmeaza-ti visul cu incredere si asta te va ajuta sa treci mai usor si celelalte probleme, atunci cind te vei simti implinita macar pe acest plan.Virsta ta "inaintata":) nu reprezinta nici un impediment, si ti-o spun din proprie experienta,...aveam putin mai mult decit tine cind am decis sa-mi fac implant iar baiatul meu desi este mult mai mare decit al tau, tot copil este;)) si chiar s-a mindrit cu mine, cind am venit acasa cu sani;)).nu stiam de ce se uita toti prietenii lui la mine curiosi:))))
Emotiile sunt normale mai ales daca iti doresti de f mult timp acest lucru, dar nu trebuie sa te lasi coplesita de ele,... trebuie sa fie emotii bune, constructive.
Multa bafta la licenta si apoi la reusita operatiei!
0
10-07-2010, ora 20:54
leona86
Nu este medic/terapeut
leona86
myx, eu am 2 zile de la operatie, si pot spune ca nu m am constipat, ba chiar din contra ies mai des ca inainte, deoarece pap numai ciorbe, cat despre umflat, e nomal, si eu m am umflat in burta, iar de la liposuctie chiar mai mult, pupici, sanatate si recuperare rapida
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 102103104 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •