Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 109110111 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
12-07-2010, ora 20:56
rubya
Nu este medic/terapeut
rubya
pt izandra- nici eu nu sunt din bucurest sunt din constanta banuiesc ca poti ramane internata nu stiu sigur eu am stat la niste prieteni de-ai iubitului meu si a doua zi am fost la pansat si suciugeorgeta eu nu am purtat bustiera si nu port abea dupa cateva zile mi-a dat o banda elastica atat mersi pentru incurajari fetelor si sper sa fie ok succes la toate
0
12-07-2010, ora 21:04
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Fetelor, dar aveti spor la scris, nu gluma !!
Alex, dr Grecu nu recomanda din niste motive f bine intemeiate medical. Cremele sunt recomandate doar in cazul unor hipertrofii ale cicatricilor, ceea ce nu este cazul la noi. Masajul de fapt nu ajuta foarte mult, ci doar creeaza o inflamatie a sanului. Adica forteaza implantul in buzunar. Sunt super fericita ca pot sa ma duc la sport, dar sunt constienta ca tre sa o iau usor si mai fara maini, sa vedem daca o sa pot. Dpdv medical nu mai am restrictii. Cu condusul e destul de complicat. In ultima vreme nu am mai resimtit dureri la miscare, dar cand bag in viteza a I-a e destul de dureros (bagam cu 2 maini :))). CU celelalte e mai simplu. Volanul e usor de manevrat dc masina e in miscare, insa dc viteza e ff mica sau pe loc, iar nu e bine.
Izandra, mare grija si cu ratb-ul, ca dc e inghesuiala e jale. Si ia in considerare si faptul ca te tii de bara cu mana care forteaza muschiul la frane sau miscari bruste. Am incercat si eu o data...
Leona, primele zile sunt oricum irelevante. In primele 2 sapt se modifica cel mai mult. Se si desumfla f mult si se mai aseaza. Apoi modif nu sunt asa majore.. se contureaza mai frumos.
Astazi, la consultatie m-a intrebat dr daca le-as fi vrut mai mari, si am zis ca da.. poate un pic. Si mi-a zis ca daca ar fi reusit sa-mi puna mai mari, nu ar mai fi iesit asa frumos. De-aia este ff important ca medicul sa inteleaga ce-si doreste fiecare. De ex, Alexandra a spus ca isi doreste sa arate bine pe strada, cu sutien, imbracata. Eu pers imi doresc sa fie frumosi pt sotul meu, mai ales ca si lui ii plac fff mult si nu si-ar fi dorit mai mari.
Alex, am apucat sa vad poza inainte sa o schimbi... yam yam :))) f drugutz. sa o pui inapoi :))
0
12-07-2010, ora 21:34
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
alexandra, ai reusit sa mananci?:)))))))))))))))
capri vezi cu condusul ca m=am aventurat si eu si era s=o fac de oaie aproape de casa, m=am speriat groaznic...desi eram aproape pe loc, dar n=am avut putere sa virez repede, era sa iau poarta:))Nici nu prea am experienta, nu am carnetul decat de 8 luni...:)))))
0
12-07-2010, ora 21:50
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
fetelor asa erau ai mei la o luna. pareau mai tuguiati un pic, mai mititei si mai sus.
0
12-07-2010, ora 21:51
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Anca, nu a fost nicio problema, doar ca am avut pauza o luna jumate. Inainte de operatie a fost concediul. Cand m-am urcat in masina aveam impresia ca uit sa ma asigur, ca uit sa ma uit in oglinzi, etc, dar mi-am revenit in primii 3 km. Conduc de 6 ani zilnic si nu am zgariat masina nici macar o data. Prietenii imi spun mi ul schumi :))))), conduc barbateste. Dar cu sani e o senzatie noua:)), ma atingeam cu mainile de ei cand viram. Si nu am purtat centura :d
0
12-07-2010, ora 21:57
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Fallen, nu e o diferenta notabila. Erau fff frumosi si atunci, sunt si acum. Da, par un pic mai mari acum. Ii astept di eu pe ai mei la cotitura. Dr asa a spus, ca se mai maresc cand se relaxeaza muschiul. Poate o sa fie si un pic mai proeminenti, desi eu nu mai sper, sunt ok si asa:) stiam de la inceput ca nu se poate mai mult, diferenta before-after este categorica... Chiar si cu doar 225
0
12-07-2010, ora 22:10
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
capri unde nu sunt nici pozele una langa alta. Merci frumos..
Diferenta e mai mare poate din fata, ca la mine muschiul le-a tras in laterale, la fel si toracele..sa nu mai zic ca before din profil eram de awschits. Ai tai chiar ca se vad maricei bine, ador decolteul tau x dar inca mi se par destul de sus.
ma crezi ca uneori ii vad prea mari pe ai mei?:)) unde se mai si inflameaza glanda mamara. si zile in care o dau in extreme..mi se par mici :P
0
12-07-2010, ora 22:12
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Aveti dreptate si cu autobuzul e riscant. Am mai mers de vreo 2 ori, dar era duminica dimineata cand eram doar 4- 5 persoane. O sa stresez taximetristi si o sa merg si pe jos, ca am lasat-o cam moale cu sportul in ultima vreme. Iar cu masina, mai ales dupa ce-am citit ce spui tu, Anca, o sa mai aman un pic.
Anul asta nici nu mi-am mai facut CASCO.
Anca situatia nu stiu daca se va remedia intrucat nu depinde numai de mine, dar sigur va fi bine intr-un fel sau altul. Succes la condus! Imi plac soferii din Cluj. Au foarte mult bun simt.
0
12-07-2010, ora 22:16
Alexandra Tanase
Nu este medic/terapeut
Alexandra Tanase
domnica ma bucur ca am fost pe faza ca sa pun poza!

anca am reusit sa mananc :))) cata grija ai de noi...parca ai fi mamica noastra :D imi place!

capri multumesc frumos, cred ca maine o sa o pun inapoi caci in seara aceasta am sa pun niste poze de la operatie. am o poza facuta imediat dupa operatie (dar sunt bandajata si cu niste sani cat casa, asa erau de inflamati, asa ca nu va ajuta cu nimic), mai am o poza facuta a doua zi dupa operatie cand mi-a dat jos bandajul si mai am poze la o sapt si 2 sapt dupa operatie. am sa le pun pe rand. mi-ar fi placut sa ne permita acest forum sa incarcam mai multe poze ca la hi5 si facebook:)))))
0
12-07-2010, ora 22:20
agonista1711
Nu este medic/terapeut
agonista1711
Anca, pai atunci ar fi cazul ca acele fete sa isi cumpere o amuleta care sa le poarte noroc si sa si creada in fapul ca le ajuta. Eu de exemplu port o cruce mereu si stiu ca nu mi se poate intampla niciodata nimic.
Pe langa asta, mi-am tatuat ochiul lui horus care ma fereste de rele... este o idee pentru cele care au probleme si au nevoie de ajutor pt optimism si ganduri pozitive.
Cel mai important este ca fiecare sa creada in fortele proprii.
Un exemplu bun, este georgeta. Va mai amintiti ce suparata a intrat pe forum? Acum se pare ca si-a rezolvat prima problema si ca va reusi sa isi faca interventia care si-o doreste atat de mult.
Ma bucur mult pentru ea si cred ca toate de aici impartasim bucuria asta... :)
Va doresc tuturor numai bine, recuperare usoare celor care s-au operat recent si mult succes celor care o vor face curand... :)
0
12-07-2010, ora 22:25
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Fallen sunt superbi sanii tai. Sunt exact cum trebuie. Am vazut ca ai 350 volum, in rest dimensiunile sunt cam ca ale mele.
Capri tu te pricepi la masuratori. Daca am 168cm, 47kg, 72cm sub sani (sub ceea ce-ar trebui sa fie sani), ce volum am nevoie ca sa am peste sani max 86 cm? Eu ma gandeam sa nu depasesc 300, dar mai vreau pareri. Oricum decizia finala o voi lua impreuna cu dr.
0
12-07-2010, ora 22:26
Alexandra Tanase
Nu este medic/terapeut
Alexandra Tanase
aceasta poza este facuta a doua zi dupa operatie. puteti observa ca sanul stang este cu muult mai mare decat dreptul, din cauza faptului ca inainte de operatie a fost mai micutz decat celalalt, deci in timpul operatiei dr. l-a fortat mai mult ca sa bage proteza, era inflamat la maxim. cand am vazut poza am intrat in depresie, am zis ca astia nu-s sani :))) dupa aceea mi-a explicat medicul ce se petrece si m-am mai linistit insa toata lumea vroia poze cu noii sani...cum era sa le arat poza asta?:))))
0
12-07-2010, ora 22:28
Alexandra Tanase
Nu este medic/terapeut
Alexandra Tanase
aaaa si erau mult mai mici decat sunt acum.
0
12-07-2010, ora 22:30
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Rubya, cate zile trebuie sa stai in bucuresti? Ai avut drene? Daca ai avut, cat timp a fost nevoie sa le tii ?
0
12-07-2010, ora 22:31
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Fallen, eu sper sa nu mai coboare mult, ca imi plac asa :)) sunt inca destul de tari in partea de jos. Deasupra sfarcului sunt moi, mai putin in decolteu. E clar ca se mai modifica, acum sa vedem cum. Merci :*
Alex, cred ca nu apuc sa vad toate pozele, desi mi-ar fi placut, dar mi-e cam somn...:)
0
12-07-2010, ora 22:31
Alexandra Tanase
Nu este medic/terapeut
Alexandra Tanase
si erau mai departati si unul mai sus si unul mai jos.dar sfarcurile erau centrate.
0
12-07-2010, ora 22:33
leona86
Nu este medic/terapeut
leona86
Alexandra eu nu vad pozele :((

FallenStar frumosi sanii, imi plac f mult

Multumesc mult capri, deabia astept sa vad schimbarile :X
0
12-07-2010, ora 22:37
Alexandra Tanase
Nu este medic/terapeut
Alexandra Tanase
nici la mine nu se vedeau mai devreme, chiar vroiam sa intreb ce naiba se intampla dar acum la mine se vad.
0
12-07-2010, ora 22:41
leona86
Nu este medic/terapeut
leona86
intr-adevar schimbarea e de la cer la pamant alexandra
1
12-07-2010, ora 22:42
agonista1711
Nu este medic/terapeut
agonista1711
Alexandra, arata foarte bine sanii tai. Si nu ma refer a doua zi dupa operatie ci acuma... nu ai de ce sa ti doresti mai mari sunt perfecti ! :)

Si daca tot n-am silicoane cu care sa ma laud, mi-am pus si eu poza cu primul si sper ultimul meu tatuaj :))
0
12-07-2010, ora 22:45
capri
Nu este medic/terapeut
capri
M-am vazut obligata sa pun si eu poza de a doua zi. Imi atarnau inca tuburile de dren :)))) Al meu stang era mai mare pt ca el oricum e mai mare un pic, dar si pentru ca a fost lucrat mai mult, coborat santul cu juma de cm... Acum nu prea se mai vede diferenta, dar oricum s-au desumflat neuniform. Mai intai dreptul, normal :)
0
12-07-2010, ora 22:52
leona86
Nu este medic/terapeut
leona86
la mine sunt se vad mai ridicati ca la voi.ori se face diferenta pentru ca eu stateam vertical cand am facut poza si voi orizontal.
0
12-07-2010, ora 22:55
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
dar ia uitati-va la sanii mei a doua zi de la op :))))))) chicken chest LOL erau aplatizati rau..

Izandra merci frumos.
agonista e suuuper tatuajul tau. eu nu am curaj sa imi fac..dar unul in genul asta mi-ar placea tare mult!!
0
12-07-2010, ora 23:00
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Oaaau Fallen, ai tai a doua zi aratau infricosator :)))))))))))) ai plecat cu ei acasa ??:))) Ce model de implant ai? Da, evolutia este uimitoare, arata total diferit si absolut superb. Se vede ca erau ff inflamati
0
12-07-2010, ora 23:02
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Gata, ma duc la nani, mai vb maine, va pup, noapte buna. O sa revin la poza anterioara, parca arata un pic mai bine :))
0
12-07-2010, ora 23:03
leona86
Nu este medic/terapeut
leona86
aratau bine, intradevar aici cam aduce cu sanii mei acum...sau?
0
12-07-2010, ora 23:08
agonista1711
Nu este medic/terapeut
agonista1711
Apai, Fallen... ti-ai pus silicoane si ti-e frica de un tatuaj? ;)))))
Nu doare... mai mult deranjeaza vibratia aparatului decat intepatura... iar dupa 10 min cica se obisnuieste pielea cu "durerea" si nu mai simti...poate doar te jeneaza un pic...
Eu nu am avut probleme, a durat 40 min.

Da Fallen, dar ce sani ai acum... nu pot decat sa te invidez :((...

NU MAI AM RABDARE !!! si voi erati la fel, sau sunt eu o copila razgaiata ? :))))
0
12-07-2010, ora 23:18
leona86
Nu este medic/terapeut
leona86
nu mai spune nimeni nimic vad
ok somn usor FallenStar, multumesc frumos pentru pozica
la fel si tie alexandra multumesc esti o dragutza
0
12-07-2010, ora 23:20
agonista1711
Nu este medic/terapeut
agonista1711
Adica eu sunt nimeni? :)))
Cum te mai simti leona? esti si tu operata recent, nu?
Myx, esti bine?
0
12-07-2010, ora 23:29
Alexandra Tanase
Nu este medic/terapeut
Alexandra Tanase
fetelor nici eu nu dorm!
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 109110111 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •