Implant silicon sani
capri eu am Eurosilicone anatomic high profile cu inaltimea de 12, 3 cm si latimea 12, 5, deci aproape rotund. Doc meu nu pune decat dupa masuratori. Pt mine au fost un stress primele luni pana s-au asezat, mai ales ca aveam o palma intre ei. Primul doctor (Stan - Bacau) la care am fost la consultatie mi-a cam bagat frica in san cu rezultatul..abia dupa vreo 2-3 ani am avut curaj sa mai incerc o alta consultatie.
agonista nu mi-e frica de durere:D:D ci de...faptul ca il voi avea mereu:)) cum o fi cel semipermanent?..o sa vina si randul tau!!
leona ai incredere si rabdarica, o sa se faca din ce in ce mai frumosi. Noapte buna!
agonista nu mi-e frica de durere:D:D ci de...faptul ca il voi avea mereu:)) cum o fi cel semipermanent?..o sa vina si randul tau!!
leona ai incredere si rabdarica, o sa se faca din ce in ce mai frumosi. Noapte buna!
capri eu nu am vazut poza ta :(((( ai schimbat-o repede!
agonista imi place tatuajul tau ;) smeker! si eu eram la fel ca tine inainte sa ma operez...la mine asteptarea a fost si mai grea...a trebuit sa rabd vreo 4-5 luni, nici nu mai stiu sigur. aveam probleme cu coagularea sangelui si nu puteam sa ma operez.
agonista imi place tatuajul tau ;) smeker! si eu eram la fel ca tine inainte sa ma operez...la mine asteptarea a fost si mai grea...a trebuit sa rabd vreo 4-5 luni, nici nu mai stiu sigur. aveam probleme cu coagularea sangelui si nu puteam sa ma operez.
hehe, cu fetele am discutat mai mult si de asta, scuza ma
sunt operata in aceeasi zi cu myx, am 4 zile de la operatie
ma simt chiar bine, doar ca merg ca un robotel, ma umflu tot mai mult pe zi ce trece, parca as avea copil in a 6 a luna, si am crescut cu 4 kg in greutate, nu pot sa mi dau seama de la ce, probabil de la lichidul acumulat.
cam asta e cu mine zilele astea
cu tine cum e?ma scuzi nu am urmarit povestea ta pe post. te pup
sunt operata in aceeasi zi cu myx, am 4 zile de la operatie
ma simt chiar bine, doar ca merg ca un robotel, ma umflu tot mai mult pe zi ce trece, parca as avea copil in a 6 a luna, si am crescut cu 4 kg in greutate, nu pot sa mi dau seama de la ce, probabil de la lichidul acumulat.
cam asta e cu mine zilele astea
cu tine cum e?ma scuzi nu am urmarit povestea ta pe post. te pup
fallen oricum...aratau mult mai bine decat ai mei, sincer :)))))
poza aceasta e facuta dupa o saptamana de la operatie eram atat de inflamata incat abia se zareau sanii! :))
si asistenta imi zicea ca sunt foarte frumosi :)))))
poza aceasta e facuta dupa o saptamana de la operatie eram atat de inflamata incat abia se zareau sanii! :))
si asistenta imi zicea ca sunt foarte frumosi :)))))
aici erau la 2 saptamani, erau mai umflatici de la CM:D
si ai tai au castigat destul de mult volum!!
si ai tai au castigat destul de mult volum!!
leona si eu am luat 3 kg in greutate dupa operatie, 1 kg fiind sanii:P se dau jos..
Fallen, aia a fost si problema mea cu tatuajul, dar mi l-am facut la baza gatului... cand vreau sa se vada imi prind parul in coada, cand nu ilö desprind. :))
Alexandra dar de ce aveai problema cu coagularea? de la ce se face? Si eu astept de 4 ani :((((, dar acuma mi s-a pus pata rau de tot... pe bune, sunt obsedata.
Leona, eu nu sunt operata (INCA) dar o voi face cat de curand, daca ar fi dupa mine chiar si maine... insa mai am cate ceva de rezolvat si nu vreau sa fac totul in graba ca nu mai iasa nimic.
Ma voi opera in Sibiu la Dr. Siclovan.
Chiar si cu burta umflata cred ca arati bine... :p nu-ti mai fa griji, isi va reveni la normal... din cate am inteles ai facut si lipo...poate de aia esti si mai umflata decat altele doar cu operatie de sili.
Alexandra dar de ce aveai problema cu coagularea? de la ce se face? Si eu astept de 4 ani :((((, dar acuma mi s-a pus pata rau de tot... pe bune, sunt obsedata.
Leona, eu nu sunt operata (INCA) dar o voi face cat de curand, daca ar fi dupa mine chiar si maine... insa mai am cate ceva de rezolvat si nu vreau sa fac totul in graba ca nu mai iasa nimic.
Ma voi opera in Sibiu la Dr. Siclovan.
Chiar si cu burta umflata cred ca arati bine... :p nu-ti mai fa griji, isi va reveni la normal... din cate am inteles ai facut si lipo...poate de aia esti si mai umflata decat altele doar cu operatie de sili.
Din cauza anesteziei si eu am fost umflata in burtica vreo saptamana. Incearca dimineata un pahar cu apa plata, zeama de la o jumatate de lamaie si o lingurita de miere. E un detoxifiant f bun.
Multumesc Alexandra si mie imi place si nu-mi pare rau deloc de el.
Daca va fi vreodata sa nu imi mai placa il voi scoate cu laser.
Fallen, nu stiu cum e cu cele semi permanente insa din cate am inteles nu se duc egal jos... nu stiu exact insa...
In concluzie, e normal sa nu mai am rabdare...nu-s eu razgaiata :)))))))
Daca va fi vreodata sa nu imi mai placa il voi scoate cu laser.
Fallen, nu stiu cum e cu cele semi permanente insa din cate am inteles nu se duc egal jos... nu stiu exact insa...
In concluzie, e normal sa nu mai am rabdare...nu-s eu razgaiata :)))))))
fallen pai ai tai erau misto dupa 2 sapt...uita-te la ai mei :)))
agonista nu a stiut sa-mi spuna niciun medic din ce cauza nu mi se mai coagula sangele si nici ce tratament sa urmez (si am fost la cativa, nu gluma)...pana intr-o zi cand am decis sa merg la dr Grecu la o consultatie. Dansul mi-a recomandat sa fac perfuzii 5 zile cu vitamina K, apoi am repetat analizele, au iesit ok si m-a operat :)
agonista nu a stiut sa-mi spuna niciun medic din ce cauza nu mi se mai coagula sangele si nici ce tratament sa urmez (si am fost la cativa, nu gluma)...pana intr-o zi cand am decis sa merg la dr Grecu la o consultatie. Dansul mi-a recomandat sa fac perfuzii 5 zile cu vitamina K, apoi am repetat analizele, au iesit ok si m-a operat :)
ce chiestie... na macar bine ca pana la urma a stiut unul dintre ei sa-ti spuna ce sa faci...
Sper sa imi iasa si mie analizele bine... desi cred ca e totul ok :)
Sper sa imi iasa si mie analizele bine... desi cred ca e totul ok :)
NEATA FETELOR! liona si eu am aceiasi problema, iar la consultatie i-am spus medicului ca mai mult ma speria burta umflata decat sanii...a spus ca e normal, de la anestezie si medicamente, cam o sapt o sa fiu mai umflata apoi isi revine, mai ales ca de azi termin tratamentul medicamentos. Oricum deja s-a mai desumflat un pic la mine, ba a disparut si un kg de pe cantar. cred ca maxim cateva zile imi revin si sunt cnvinsa ca si la tine va fi la fel mai ales ca medicii spun ca maoritatea fetelor patesc asta de la anestezie.
IZA, sincer nu cred ca ar trebui sa iei in calcul mersul cu autobuzul imediat dupa operatie, eu cred ca o sa-ti fie imposibil, o sa fii foarte slabita, nemancata, inca sub efectul anesteziei, eu cand am pelcat din spital abia ma tinea sotul ma taram pe acolo pana la masina care era la 20 de m si desi sotul conducea incet din cauza unor gropi sau denivelari simteam cutitele adanc in piept dar imagineaza-ti cum se bataie autobuzul prin toate gropile piosibile sau crezi ca soferul o sa mearga cu atentie pt ca esti tu operata?cred ca va fi experienta tragica, Agonista, vad ca ai tatoo scris in ebraica, poti sa ne spui ce scrie?:)
IZA, sincer nu cred ca ar trebui sa iei in calcul mersul cu autobuzul imediat dupa operatie, eu cred ca o sa-ti fie imposibil, o sa fii foarte slabita, nemancata, inca sub efectul anesteziei, eu cand am pelcat din spital abia ma tinea sotul ma taram pe acolo pana la masina care era la 20 de m si desi sotul conducea incet din cauza unor gropi sau denivelari simteam cutitele adanc in piept dar imagineaza-ti cum se bataie autobuzul prin toate gropile piosibile sau crezi ca soferul o sa mearga cu atentie pt ca esti tu operata?cred ca va fi experienta tragica, Agonista, vad ca ai tatoo scris in ebraica, poti sa ne spui ce scrie?:)
Mama, dar ai vostri chiar s-au modificat destul de mult. Fallen, ai tai s-au desumflat destul de mult in partea de sus, si au capatat volum in partea de jos. Alexandra, ai tai nu mai seamana deloc :))) acum sunt muuult mai mari. Sigur nu i-ai schimbat intre timp?? :))) O sa pun din nou poza aia diseara, sunt la birou si nu o am aici
Da, la mine s-au modificat f mult. Eu muschii pectorali slab desvoltati, abia s-au intins:P
Si mie mi-ar fi placut sa ramana mai umflati sus, dar se schimba si la tine ai sa vezi...Poza asta e recenta:))
Si mie mi-ar fi placut sa ramana mai umflati sus, dar se schimba si la tine ai sa vezi...Poza asta e recenta:))
Sunt din ce in ce mai frumosi !! de cati cm e profilul? Chiar au capatat ff mult volum, nu-mi vine sa cred !! Deci mai am si eu o sansa :)))))) Trebuie neaparat sa nu mai lucrez brate si piept la sala, macar o perioada :))) ca daca continui sa-i dezvolt, iar o sa-i preseze :))) si o sa-i ridice ca in primele zile
fallen, fara sa te magulesc:)cred ca sanii tai sunt idealul meu.Imi pare rau ca aseara am iesit de pe forum, nu am apucat sa vad poza ta imediat dupa operatie si sunt foarte curioasa sa vad ce schimbari majore s=au petrecut.La mine nici nu se puteau arata, erau sus si marca tot implantul imi era in gat, poate de asta coboara asa greu.Din pacate n=am fost destul de inspirata sa=mi fac imediat niste poze, si nu cred ca dr mi=a facut.Oricum unul s=-a schimbat foarte tare si la mine, dar unul e hanicapatzel:)
Sper sa se mai intample minuni si sa isi revina macar unul normal si la mine.Oricum sunt bestiali ai tai.
Sper sa se mai intample minuni si sa isi revina macar unul normal si la mine.Oricum sunt bestiali ai tai.
Fetelor, ce cuminti sunteti astazi... am lipsit un pic si ma asteptam sa inrositi forumul :))
Myx, cum ai dormit azi-noapte? Ce-ti fac cutitele? Au avut efect ceaiurile, prunele si supele?
sanii lui Fallen cred ca sunt idealul tuturor :)) forma este frumoasa, iar marimea i se potriveste de minune.
Irinico, chiar ai avut dreptate cand ai spus ca o sa ma recuperez destul de repede... pot deja sa ma duc la sala :) si datorita tehnicii dual plane, implantul ramane la locul lui, nu se plimba mai mult decat e cazul.. Dr Grecu rules :D
Myx, cum ai dormit azi-noapte? Ce-ti fac cutitele? Au avut efect ceaiurile, prunele si supele?
sanii lui Fallen cred ca sunt idealul tuturor :)) forma este frumoasa, iar marimea i se potriveste de minune.
Irinico, chiar ai avut dreptate cand ai spus ca o sa ma recuperez destul de repede... pot deja sa ma duc la sala :) si datorita tehnicii dual plane, implantul ramane la locul lui, nu se plimba mai mult decat e cazul.. Dr Grecu rules :D
capri, nu mai e aproape nimeni, au plecat la servici, nani, care pe unde are treaba:)Eu mananc in fata calculatorului o chestie super buna.Vrei reteta?:)
ce-ai gatit? da-mi pe pm ca sa nu fim offtopic :))))
Toata treaba e ca nu prea e dietetic:). Dar o data la ceva timp, e un deliciu:)))Mie imi place grozav sa mananc:( si nu dulciuri, ca mancare gatita adevarata.
alexandra, si la tine modificarile sunt destul de consistente...
anca la mine modificarile sunt radicale :)))) nu credeam ca o sa iasa ceva dragutz din sanii aia :)))
Alexandra, unde mi-ai umblat pana acum??? :))))))
Auzi? tu ce ai avut bonus la operatie? Eu am avut injectie cu toxina botulinica, pt riduri
Auzi? tu ce ai avut bonus la operatie? Eu am avut injectie cu toxina botulinica, pt riduri
alexandra, bine c=a iesit asa...sper si la mine in continuare...
capri am fost la facultate...nu am umblat brambura :)))) am dat azi ultimul examen!
Eu nu am avut niciun bonus...dr nu mi-a zis nimic de vreun bonus.s-o fi gandit ca nu am nevoie :))))
Wow! injectia botulinica pt riduri costa 300 de euro.dragutz bonusul.
Eu nu am avut niciun bonus...dr nu mi-a zis nimic de vreun bonus.s-o fi gandit ca nu am nevoie :))))
Wow! injectia botulinica pt riduri costa 300 de euro.dragutz bonusul.
alexandra, deci esti oficial in vacanta?Atat de tarziu sunt examenele?Eu tineam minte ca sunt prin iunie de regula.E drept ca am scapat de facultate cam de mult:))))))La mine nici nu s=a pus problema de bonus, ar fi trebuit sa fie sanii cum trebuie, era cel mai mare bonus:))))))))
Aaaa, ne scuzati atunci, ce sa zic... bv. Iei 10, nu?
Aveam de ales intre o marire de buze si o toxina. Si a zis el ca am indicatie pt toxina :))) e drept ca aveam ceva riduri... Inteleg ca e promotie acum, noua politica de marketing.
Deci daca facem socoteala 2800 operatia - 300 toxina - bustierele - o noapte de spitalizare (tratament, consultatii postoperatorii), iese chiar ieftin operatia, fata de altele :))))
Aveam de ales intre o marire de buze si o toxina. Si a zis el ca am indicatie pt toxina :))) e drept ca aveam ceva riduri... Inteleg ca e promotie acum, noua politica de marketing.
Deci daca facem socoteala 2800 operatia - 300 toxina - bustierele - o noapte de spitalizare (tratament, consultatii postoperatorii), iese chiar ieftin operatia, fata de altele :))))
anca prin iunie sunt examenele la zi...eu sunt la distanta...initial am fost inscrisa la zi dar nu am putut tine pasul cu cei de la zi ca mai aveam si job.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce stiti despre medicamentele pentru cresterea sanilor?
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 6novynette-sani
- 4Ce as putea face sa raman cu sanii mai mari decat inainte de a ramane insarcinata?
- 8cresterea sanilor
- 9ajutor! rani la sani de la alaptare
- 27implant silicon sani
- 3operatie de mamelon, adolecenta
- 0Implant mamar - recomandare medic
- 8operatie nereusita, implant sani garantie
- 3probleme la san de cate zile
- 0sini prea mari
- 1tumora mamara dreapta
- 4Augumentare Mamara
- 0HELP...INDECISA...MAMOPLASTIE DE RIDICARE CU IMPLANT SAU MASTOPEXIE???
- 1Marire sani si scolioza?
- 0scurgeri de lichid alb(lapte), la 3 saptamani de la operatia cu implant mamar
- 1Lifting si implant cu silicon- recomandare aproape de orasul Braila?
- 0Implant mamar
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: