Implant silicon sani
ok, :), multumesc capri, incep sa ma luminez... :)))
Buna seara, am o mare problema care ma termina psihic din luna aprilie. Mi-am facut marire de sani, a fost totul ok, m-am prezentat la control dupa 2 sapt de la operatie... atunci am vazut mai bine ca sanul stang este mult mai jos si are alta forma... nu pot sa descriu in cuvinte prin ce chinuri am trecut, am purtat tot felul de benzi elastice si alte chestii, ca nici nu stiu cum sa le mai spun, din luna aprilie evit sa ies din casa sau sa le arat prietenelor noii mei sani. Doctorul a spus ca este doar vina mea, dar nu este adevarat, mi-a spus ca trebuie sa port banda elastica prima luna, pt ca au tendinta de a urca... si cand a vazut cum arata sanii mei m-a jignit si mi-a spus ca de fapt era vb de o sapt si nu o luna. Am incercat sa stau de vb. mi-a zis ca nu se mai aseaza. si ca va trebui sa ma operez din nou, asta dupa ce fac 7 luni de la operatie. regret enorm, nu ca mi-am facut operatia, ci ca am ales acest medic, nu vreau sa dau informatii, vreau doar sa sctiu daca exista cineva care a trecut prin ce trec eu acum. Va rog din suflet! Nu mai rezist psihic, arat de 10 ori mai rau ca inainte de operatie! e ceva oribil, 2 sani diferiti ca marime, forma si pozitionare pe piept. Dr a zis sa il mai caut prin toamna... cand am timp.
Bine ai venit mihaela4, pe acest forum.
Desi nu sunt inca operata, deci nu aveam cum sa patesc ceva asemanator, nu pot sa raman indiferenta si sa nu raspund.
E groaznic ceea ce ai patit, din cate stiu mai sunt si alte fete care au avut complicatii si nici nu au fost multumite de rezultat. Ele iti vor da cu siguranta mai multe detalii.
Cum adica te-a jignit doctorul? Da-ne mai multe detalii si ar fi frumos daca ne-ai spune si cum se numeste acel doctor pentru a-l putea evita.
Teoretic ar trebui ca acel doctor sa iti faca a doua operatie gratuit, cel putin asa era la una dintre fete care a fost nevoie sa se reintervina. Tie ce ti-a spus?
Mai ai incredere in doctorul acesta pentru a avea puterea sa reintervii?
Eu te sfatuiesc sa mergi macar la consultatii la alti doctori sa iti spuna macar ce a fost facut gresit pentru a-i putea "da peste bot" doctorului care ti-a spus ca este doar vina ta... nu pot sa cred...cate unii, desi nu isi fac meseria bine, mai au si un tupeu jegos.
Nu cred ca esti un caz izolat...nu dupa felul in care ti-a raspuns.
Nu stiu in ce masura te ajuta intervetia mea, insa pe acest forum vei gasi multe fete dragute care te vor sprijinii macar moral, daca altfel nu putem.
Sa auzim numai de bine.
Desi nu sunt inca operata, deci nu aveam cum sa patesc ceva asemanator, nu pot sa raman indiferenta si sa nu raspund.
E groaznic ceea ce ai patit, din cate stiu mai sunt si alte fete care au avut complicatii si nici nu au fost multumite de rezultat. Ele iti vor da cu siguranta mai multe detalii.
Cum adica te-a jignit doctorul? Da-ne mai multe detalii si ar fi frumos daca ne-ai spune si cum se numeste acel doctor pentru a-l putea evita.
Teoretic ar trebui ca acel doctor sa iti faca a doua operatie gratuit, cel putin asa era la una dintre fete care a fost nevoie sa se reintervina. Tie ce ti-a spus?
Mai ai incredere in doctorul acesta pentru a avea puterea sa reintervii?
Eu te sfatuiesc sa mergi macar la consultatii la alti doctori sa iti spuna macar ce a fost facut gresit pentru a-i putea "da peste bot" doctorului care ti-a spus ca este doar vina ta... nu pot sa cred...cate unii, desi nu isi fac meseria bine, mai au si un tupeu jegos.
Nu cred ca esti un caz izolat...nu dupa felul in care ti-a raspuns.
Nu stiu in ce masura te ajuta intervetia mea, insa pe acest forum vei gasi multe fete dragute care te vor sprijinii macar moral, daca altfel nu putem.
Sa auzim numai de bine.
Cand spun : " Nu cred ca esti un caz izolat...nu dupa felul in care ti-a raspuns", ma refer ca un doctor care este profesionist si stie ce face si nu a mai intampinat astfel de probleme, raspunde altfel.
Nu isi jigneste pacienta si o trimite la plimbare...
Cel putin asa cred eu.
Nu isi jigneste pacienta si o trimite la plimbare...
Cel putin asa cred eu.
Agonista, astept sa ma recuperez complet, nimic nou deocamdata, mersi.
Mihaela, imi pare rau ce aud, sunt de acord cu agonista, sa treci si pe la alti medici sa le ceri parerea despre ceea ce ti s-a intamplat, poate chiar ai putea sa incerci la medicii despre care se vorbeste pe site la care s-au operat fetele multumite de rezultat.
Comportamentul medicului clar nu este normal si ar trebui descurajat, asa ca (zic eu) dupa ce iti rezolvi problema, sa ne spui si noua cateva detalii despre acest medic. Poate asa il vor putea evita macar fetele ce intra pe acest site si se gandesc sa-si faca o operatie.
Mihaela, imi pare rau ce aud, sunt de acord cu agonista, sa treci si pe la alti medici sa le ceri parerea despre ceea ce ti s-a intamplat, poate chiar ai putea sa incerci la medicii despre care se vorbeste pe site la care s-au operat fetele multumite de rezultat.
Comportamentul medicului clar nu este normal si ar trebui descurajat, asa ca (zic eu) dupa ce iti rezolvi problema, sa ne spui si noua cateva detalii despre acest medic. Poate asa il vor putea evita macar fetele ce intra pe acest site si se gandesc sa-si faca o operatie.
neata fetelor! mihaela, imi pare rau ca treci prin asa ceva, dar bine ca ai povestit si aici sa inteleaga si urmatoarele doritoare de silicoane cat de important este sa-ti gasesti un medic cu care chiar se poate comunica, eventual sa-l aleaga prin recomandari, sa STIE ca acel medic e dispus sa-ti raspunda la telefon la orice ora, sa te lamureasca chiar daca azi nu ai retinut ce a zis si maine suni sa intrebi. In cazul tau probabil tot ce poti face este sa astepti caci oricum medicul nu poate interveni mai devreme din cauza anesteziei care este indicata abia dupa 6 luni de la operatia anterioara. Daca te intelegi cu medicul si te opereaza gratuit, din ce am inteles eu de la medicii la care am mers de fapt doar operatia este gratuita, tu platesti implantele caci ti le schimba pe astea vechi si sunt in jur de 600 700euro.
Liona, tereaba cu sutienul difera de la caz la caz, medicul o sa-ti spuna cand o sa poti burta, in cazul meu bustiera este obligatorie 6 saptamani si sutienul urmatoarele 3 luni, azi o sa-l intreb ce tip de sutien caci merg prin magazine si chiar nu stiu ce sutiene sa-mi cumpar :(.
miruna, asa a spus medicul fara plaja? offfffffffffffff deci vara asta am ratat-o, , , , , , , , , , , , , ,
Liona, tereaba cu sutienul difera de la caz la caz, medicul o sa-ti spuna cand o sa poti burta, in cazul meu bustiera este obligatorie 6 saptamani si sutienul urmatoarele 3 luni, azi o sa-l intreb ce tip de sutien caci merg prin magazine si chiar nu stiu ce sutiene sa-mi cumpar :(.
miruna, asa a spus medicul fara plaja? offfffffffffffff deci vara asta am ratat-o, , , , , , , , , , , , , ,
Neata Mihaela, din pacate sunt multi doctori de acest gen, iar dc esti din bucuresti, am asa un presentiment ca stiu cine e dr care te-a operat... imi pare f rau sa aud ca se intampla lucrurile astea.
Myx, nu-ti cumpara sutien acum, ca dai banii degeaba. Asteapta pana se desumfla si capata o forma mai aproape de normal. Cu soarele, mergi pe riscul tau... daca vrei niste cicatrici pigmentate, care se vad... poti sa mergi la plaja..
Myx, nu-ti cumpara sutien acum, ca dai banii degeaba. Asteapta pana se desumfla si capata o forma mai aproape de normal. Cu soarele, mergi pe riscul tau... daca vrei niste cicatrici pigmentate, care se vad... poti sa mergi la plaja..
Izandra poza este la 2 saptamani de la operatie astazi fac trei saptamani si sunt fericita dar ma mai doare cate un pic la anumite miscari si cand ma mai ridic din pat ma mai tine altfel sunt OK.
Myx tu nu mai iei nimic de durere.
Eu am luat seara inainte de culcare Arcoxia ca ma simteam mai bine daca luam si ma odihneam.
Myx tu nu mai iei nimic de durere.
Eu am luat seara inainte de culcare Arcoxia ca ma simteam mai bine daca luam si ma odihneam.
Mihaela imi pare rau.Eu tot citesc aici ca se folosesc tot felul de benzi care sa-ti coboare sani asa ca am intrebat si eu daca trebuie sa port.
Am primit un raspuns foarte simpatic benzi porti cand ai probleme si vrei sa impingi implantul in jos in mod normal daca este bine pozitionat implantul nu ai nevoie de nicio banda.
Eu n-am purtat.
Si cum naiba sa aiba tendinta sa se duca in sus ca doar nu stam in cap gravitatia actioneaza doar intr-un anumit sens.
Inteleg o zi doua hai o saptamana dar dupa aceea.
Incep sa cred ca am avut noroc cand m-am operat la doctorul meu.
Am primit un raspuns foarte simpatic benzi porti cand ai probleme si vrei sa impingi implantul in jos in mod normal daca este bine pozitionat implantul nu ai nevoie de nicio banda.
Eu n-am purtat.
Si cum naiba sa aiba tendinta sa se duca in sus ca doar nu stam in cap gravitatia actioneaza doar intr-un anumit sens.
Inteleg o zi doua hai o saptamana dar dupa aceea.
Incep sa cred ca am avut noroc cand m-am operat la doctorul meu.
Miruna, sunt foarte reusiti sanii tai. Eu tot am optat pentru 325. Mie mi s-au parut mari la proba si as fi vrut mai mici. Vroiam sa te intreb daca intre marimea de la proba si realitate e mare diferenta. Fetele spun ca la proba sanii par mult mai mari. Ai putea sa pui si o poza imbracata ? Cum ti se pare rezultatul in comparatie cu asteptarile tale ? E marimea pe care ti-ai dorit-o ?
Mihaela citeste bine contractul pe care l-ai semnat si vezi ce drepturi ai. Pe baza acestui contract s-ar putea sa ai dreptul sa-l actionezi in judecata. Daca iti permiti cel mai bine ar fi sa mergi la alt doctor, macar pentru consultatie. Oricum aici mai sunt fete care au avut probleme si ele iti pot explica mai bine ce poti face. Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat si sper sa se rezolve cumva.
Miruna vad ca esti foarte bine si ma bucur. Poti pune cumva si o poza cum erai inainte?
Leona si eu am o mica asimetrie si ma gandesc daca n-ar putea, totusi, sa puna implante de marimi diferite pentru a o corecta. Banii tot aia sunt, dar tine de profesionalismul dr si de dorinta lui de implicare. Daca tot ma supun unei operatii si-mi asum riscurile vreau sa fiu multumita in final.
Capri, la tine au mai aparut modificari?
Myx, la ce ora ai programare?
Miruna vad ca esti foarte bine si ma bucur. Poti pune cumva si o poza cum erai inainte?
Leona si eu am o mica asimetrie si ma gandesc daca n-ar putea, totusi, sa puna implante de marimi diferite pentru a o corecta. Banii tot aia sunt, dar tine de profesionalismul dr si de dorinta lui de implicare. Daca tot ma supun unei operatii si-mi asum riscurile vreau sa fiu multumita in final.
Capri, la tine au mai aparut modificari?
Myx, la ce ora ai programare?
mihaela 04, pe langa faptul ca sfarcurile mele sunt total aiurea nimerite, unul dintre implnaturi n=a coborat aproape deloc, asa ca am doi sani de 2 marimi si forme diferite.I=am spus dr din prima zi dupa 4 saptamani ca ceva nu e bine si nu progreseaza deloc.In prima faza a azis sa stau linistita ca se schimba, coboara, bla.Daca la 2 luni a vazut ca nu sunt rezultate, a zis sa nu=mi fac griji ca se mai intampla si printr=o noua anestezie de 30 de minute rezolva problema.Atitudinea dr la care ai fost tu e de toata jena, cum zicem noi ardelenii:)si ar merita bagat putin prin salile de judecata.NU=ti bati joc de un om care pe langa banii aruncati mai si sufera.Sigur ca ideal ar fi sa mergi la altcineva sa repari greseala care in nici un caz nu e a ta cum nici eu nu sunt vinovata pt sitatia mea, dar stiu ca e criza si majoritatea dintre noi au facut un efort maxim sa adunam banii pt operatie, asa ca ai putea merge tot la el sa te opereze gratuit din nou.NUmai ca cu asemenea magar...
Si eu am purtat banda aia nenorocita vreo 3 saptamani pana a inceput sa ma doara sub brat, i=am spus dr si a zis sa renunt, n=a ajutat la nimic.Singurul care poate ajuta e timpul, dar daca nici el nu ajuta, doar cutitul ne mai salveaza.Si eu eram disperata si aveam deja o obsesie, dar trebuie sa te linistesti si sa speri ca se va rezolva cumva.
Si eu am purtat banda aia nenorocita vreo 3 saptamani pana a inceput sa ma doara sub brat, i=am spus dr si a zis sa renunt, n=a ajutat la nimic.Singurul care poate ajuta e timpul, dar daca nici el nu ajuta, doar cutitul ne mai salveaza.Si eu eram disperata si aveam deja o obsesie, dar trebuie sa te linistesti si sa speri ca se va rezolva cumva.
fetelor, ce va tot cramponati de sutienele astea si va grabiti sa aruncati banii?;)Eu pot purta sutienele dinainte(care erau burdusite cu buretei), arata foarte bine, dar le=am scos la toate sarmele si e super.Asa ca se poate purta orice fel de sutien va place, conditia e sa nu aiba sarme, se scot foarte usor:)Asta desigur e valabil pt cele care mai pot imbraca vechile sutiene(as fi vrut eu sa nu ma incapa nici unul:)))))))))))
eva, eu sunt purtatoare de 320 si iti spun din inima SUNT MICI! Alege pt linistea ta sufleteasca macar 350. Mi se parea dupa consultatie ca sunt imensi, dar dupa ce i=a bagat sub muschi cred ca a disparut jumatate din ce=am vazut in sutien la consultatie, si gandeste=te ca eu eram plata plata inainte de interventie.Nu te pacali ca o sa regreti dupa operatie ca si mine.Poate trebuie sa=ti spun ca am 1.72, 58 kg si sub sani 75.Cu bluza pe mine dimensiunile sunt mici, abia la decolteu se mai zareste ceva:)
myx, chiar nu are rost inca sa cumperi sutiene.Nu mai trebuie sa porti oricum bustiera?Mai putina rabdare, sau vrei sa fi sexy repede?;)Abia asteptam sa te vedem fara bandaje si plasturi.Azi parca e marele eveniment...
Izandra, nu sunt modif majore. Sunt pe zi ce trece mai frumusei :)) mi se pare ca mai capata volum in partea de jos.
Anca, n-am apucat aseara sa fac alea ca m-a lasat masina in drum si a trebuit sa chem pe cineva sa ma tracteze.. si am ajuns acasa f tarziu si plina de nervi. dar curand...
Anca, n-am apucat aseara sa fac alea ca m-a lasat masina in drum si a trebuit sa chem pe cineva sa ma tracteze.. si am ajuns acasa f tarziu si plina de nervi. dar curand...
Capri la tine erau frumosi de la inceput. Acum ramane doar sa capete forma din ce in ce mai naturala. In poza stateai cumva aplecata?
Izandra, da, dar asta pt ca am mers pe mana dr pt o masura care a rezultat din masuratori... si a fost singura care a incaput. Poza e facuta putin de sus si lateral. M-as duce pana la baie sa mai fac o poza, dar iar ma penalizeaza myx ca in loc sa muncesc, imi fac de cap :)))))))))
Myx cred ca e la dr acum, iar tu oricum nu muncesti odata ce stai de vorba cu noi :)))))))) Asa ca te asteptam cu poza
Ba muncesc !! :))) dar mai iau si pauze de-un post :)) Uite, ce nu fac eu pentru voi...
Multumesc :) !
Bronzul e de anul asta, am avut o sapt de grecia fix inainte de operatie.
Sa stiti ca sunt amandoi egali, vad ca in poza se vede unul mai sus si unul mai jos, dar stateam putin intr-o parte :))) lasata de dreapta :))
Bronzul e de anul asta, am avut o sapt de grecia fix inainte de operatie.
Sa stiti ca sunt amandoi egali, vad ca in poza se vede unul mai sus si unul mai jos, dar stateam putin intr-o parte :))) lasata de dreapta :))
fetelor, macar in al 12=lea ceas intrati pe you tube si asculati melodia "Vreau sa te uit" a madalinei manole, eu n=am fost fan, dar asta e o melodie care atinge si misca si o stanca.
capri, imi pare rau pt incidentul de asera, nu e deloc placut:)Lasa ca poate astepta.Sunt minunati sanii tai, poate perfecti.
Da da si eu ca nuca-n perete cu buretii :)))))))
de ce sa schimbi poza?Eu iti sapunsesem ca ai si tu un pm, nu altceva:)Nu mai cauta, o sa arati bestial...
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sanii prea mari afecteaza sanatatea?
- 3Am un san mai mare si unul mai mic
- 11nodul la san
- 4Sfarcuri mari, sensibile
- 10dureri de sani - lateral
- 330implant mamar - recomandari/informatii
- 14ridicare sani
- 11Cancer la san
- 5Implant 400 cc-prea mult? Am nevoie de sfaturile voastre.
- 4dupa implantul mamar nu pot sa-mi misc bratele
- 10Silicoane sani, detalii
- 1tumora mamara dreapta
- 4Augumentare Mamara
- 0Schimbare implanturi silicon si vaginoplastie
- 0Areole iritate, rosii! Ajutor!
- 0Silicoane anatomice 270
- 2Recomandare chirurg operatie mastopexie
- 1Contractura capsulara
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: