Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 116117118 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
14-07-2010, ora 16:18
Alexandra Tanase
Nu este medic/terapeut
Alexandra Tanase
cum iti dai seama ca ai un PM fara ca cea care ti l-a trimis sa te anunte??? Eu aveam cateva de care nici nu stiam :)))
capri pm
0
14-07-2010, ora 16:20
capri
Nu este medic/terapeut
capri
te mai uiti din cand in cand =))=))
0
14-07-2010, ora 16:25
Alexandra Tanase
Nu este medic/terapeut
Alexandra Tanase
pisicutzo daca ai fi citi cu atentie ce au scris fetele pe ultimele pagini ale forumului ai fi aflat ca ele au luat in greutate cateva kg dupa operatie...da, este un efect secundar...depinde si de organism...eu dupa operatie am slabit si nu mai pot sa-mi revin...as vrea sa fac perfuzii cu vitamine...dar nush daca e bn...vreau neaparat sa ma ingras :(((((((((
0
14-07-2010, ora 16:29
capri
Nu este medic/terapeut
capri
alex, pm... si stai mai pe langa el pana una, alta :)))
0
14-07-2010, ora 16:48
myx
Nu este medic/terapeut
myx
fallen sau georgi;) nu pot sa cred ca ai alaptat si acum noii tai sani arata perfect. La mine din cauza alaptatului s-au lasat rau de aceea nu ma astept sa arate ca a lui criss dar macar pe aprope sper lol doar ceva mai jos :)
0
14-07-2010, ora 16:52
capri
Nu este medic/terapeut
capri
myx, fallen zice ca NU a alaptat...
0
14-07-2010, ora 17:25
myx
Nu este medic/terapeut
myx
AAA ACUM INTELEG.:) scuze probabil de la atatea medicante;))
0
14-07-2010, ora 18:23
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
fetelor, nu tine de subiectele forumului, dar eu sunt socata de moartea madalinei manole, sunt asa de ciudati oamenii si viata asta...Ce poate fi in sufletul unui om sa ajunga sa faca asa ceva...foarte trist
0
14-07-2010, ora 18:32
sweety_21
Nu este medic/terapeut
sweety_21
Si pe mine m-a socat cand am auzit azi-dimineata :-/ pacat...
0
14-07-2010, ora 18:59
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Si mie imi pare rau de Madalina.Mare pacat...Cum de n-o fi observat nimeni din apropiatii ei ca avea probleme?
0
14-07-2010, ora 19:02
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
ziecau acum la tv ca de fapt a mai fost o tentativa de sinucidere acum o luna, dar presa a aflat c=au fost probleme cardiace...Dumnezeu s=o ierte, pacat de bebe, cine e mama stie ce inseamna sa traiesti pt copii, dar asta n=a ajutat=o...
0
14-07-2010, ora 20:34
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
am uitat sa il rog pe doctor sa ma masoare :( dar mi-a facut poze. o sa i le cer si eu.

Dzeu s-o ierte pe Madalina, m-a lasat masca vestea. suspect..tare suspect..
0
14-07-2010, ora 20:42
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Fallen, ce sani perfecti! Nu ma ma satur sa-i admir.
In legatura cu sinuciderea madalinei si mie mi se pare putin suspect mai ales ca sotul ei era politician dn cate am inteles, dar daca anca spune ca a mai avut tentative.Sti cumva, Anca daca dupa prima tentaiva a fost internata sau a luat antidepresive, ceva? Oricum in cazurile astea aflam ce vrea media sa se afle...
0
14-07-2010, ora 20:48
suciugeorgeta
Nu este medic/terapeut
suciugeorgeta
Izandra, am fost la consultatie la dna Brezeanu, a ramas sa iti spun cum e cu ramasul peste noapte la clinica.
Daca ea considera ca trebuie sa ramai vei ramane peste noapte fara sa platesti.Acum mai este o chestie, de exemplu la mine, operatiea va fi la 9 dimineata, voi ramane peste zi acolo si seara daca totul e bine, voi pleca.
Perfuzii dupa operatie, perfuzii inainte sa pleci acasa .si asta e.
0
14-07-2010, ora 21:13
agonista1711
Nu este medic/terapeut
agonista1711
Vad ca iara v-ati facut de cap... iara tre´sa stau la noapte sa recuperez o zi jumate in care n-am intrat...;))
Sper ca sunteti bine si wowowowowow myx ce dotata esti :)) Felicitari, arata foarte bine!

Intrebase cred ca anca, daca ma insel imi cer scuze, ce inseamna tatuajul.
Da, este in ebraica si inseamna : " Numai Dumnezeu ma poate judeca ".

pisicuta1, bine ai venit pe forum.
Ti-am scris un mail.
0
14-07-2010, ora 21:13
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
Izandra multumesc frumos x

Nu am apucat astazi sa urmaresc prea mult la tv. Am auzit opiniile impresarului si sotiei lui, avea de munca, a zis ca ar fi urmat concerte pe litoral, deci nu ar fi fost probleme de ordin financiar..dar aveai ceva probleme cu inima, insa au declarat ca a fost o fire foarte sensibila, si parerea lor e ca intr-adevar s-a sinucis..motivul exact nu il cunosc..insa impresarul a declarat ca in ultima perioada era un pic abatuta, cu privirea in gol..si isi dorea sa aiba mai mult grija de copil. Lucuri care nu prea se pupa..daca vrei sa te dedici copilului..de ce sa pleci de langa el voit..Poate pana la urma va iesi la iveala povestea..e aiurea sa ai viata asa deschisa publicului dar asta e riscul unui artist..
0
14-07-2010, ora 21:23
agonista1711
Nu este medic/terapeut
agonista1711
Am auzit si eu azi la radio ca a murit dar doar acum realizez ca nu mi s-a parut si chiar s-a intamplat...
Pacat...
Dumnezeu sa o odihneasca in pace.
0
14-07-2010, ora 22:24
leona86
Nu este medic/terapeut
leona86
dap, pacat :( Imi placea mult de ea.
0
14-07-2010, ora 22:27
miruna85
Nu este medic/terapeut
miruna85
Capri multumesc pentru sfat am sunat la dl doctor si intradevar nu prea am voie dar daca stau la umbra sub umbrela se poate la finalul lunii august ma-m bucurat ca vreau si eu sa merg la soare macar putin.
Pacat de Madalina !
Fallen arat foarte bine.
Myx mama ce bust provocator ti-a facut doctorul Totir. Cat ti-ai pus par marisori bine de tot!
0
14-07-2010, ora 22:27
leona86
Nu este medic/terapeut
leona86
Mi-am schimbat poza..nush cat de relevanta e.
0
14-07-2010, ora 22:28
miruna85
Nu este medic/terapeut
miruna85
Scuze pentru greseli neatentia a fost de vina ! Toate cele bune
0
14-07-2010, ora 22:39
leona86
Nu este medic/terapeut
leona86
fetelor cum se numesc sutienele fara sarme pe care trebuie sa le purtam noi? wireless e relevant? sau wireless se refera la sutienele la care nu se vede cusutura prin bluza...
0
14-07-2010, ora 22:45
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
leona cam asa se vedeau si ai meu cu maieu in primele zile :)
cere sutiene fara balene/ sarma.

miruna merci frumos. si ai tai arata fff bine! imi place ca sunt obraznicuti:P f rotunzi dar nu par fake
0
14-07-2010, ora 22:50
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Georgeta multumesc. In rest cum a fost? Ai ramas la volumul de 380? Ce fel de profil? Despre pozitionarea implantului si riscurile ca sfarcurile sa nu fie centrate ati discutat?
Agonista imi place tatuajul, mai ales mesajul pe care-l are. Pe mine ma batea gandul in liceu sa-mi fac un tribal pe omoplat, dar nu i-a mers aparatul celui care trebuia sa mi-l faca (era o cunostinta ca n-aveam bani sa-mi fac unul la salon) si apoi am renuntat. Ma gandeam cum s-ar vedea daca as purta o rochie de seara, decoltata. Al tau insa, e pozitionat la fix, il poti acoperi oricand.
Miruna tu cat timp ai de la operatie?
0
14-07-2010, ora 23:03
leona86
Nu este medic/terapeut
leona86
FallenStar mersi
apropo de sani ma lasi fara cuvinte...nu as vrea sa continui si eu la lista mare de complimente...dar asta e..n-am incotro...sunt obraznicuti tare, daca asa vor arata si sanii mei dupa cateva luni, as fi mai mult decat fericita cu ei ;)
incerc sa-mi caut pe net sutiene, poate asa voi avea de unde sa aleg dintr-o gama mai larga de produse, din pacate gasesc mai mult site-uri straine unde gasesc ca proprietati: unlined si wireless, si nush daca vreuna din denumiri inseamna fara balene...?!
cunoscatoare de limba engleza se gasesc pe site, care ma pot ajuta, va rog?
0
14-07-2010, ora 23:04
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Miruna, doar cu picioarele la soare. Ultravioletele trec si prin imbracaminte. Sa pui costum de baie alb sau deschis la culoare si un maieu alb pe deasupra.
Leona =)))=)))=)))) mor de ras... Eu eram obisnuita cu internetul wireless, nu cu sutienele. Stiu ca noi purtam bustiere in prima luna, iar dupa o luna orice sutien.cel putin asa mi-a recomandat mie dr.
0
14-07-2010, ora 23:28
leona86
Nu este medic/terapeut
leona86
Izandra, am discutat subiectul acesta cu medicul si mi s-a spus ca sfarcurile necentrate se datoreaza in principal sanilor cu usoare malformatii (nu stiu daca am ales cuvantul corect) ce marea majoritate a femeilor le avem. De exemplu eu am descoperit la consultatie, cand mi s-au facut masuratorile ca am un san mai sus si unul mai jos, defect care nu l -am observat pana atunci, nici eu nici iubitul meu. Medicul mi-a explicat ca datorita acestei diferente pot avea un sfarc mai jos decat celalalt cand imi voi pune silicoanele, insa daca pana atunci acea diferenta era insesizabila, la fel poate fi si dupa operatie.
0
14-07-2010, ora 23:44
leona86
Nu este medic/terapeut
leona86
:))) Capri si eu am fost uimita de denumire, dar asta e, informatia e luata direct de pe site :)
Dar oare de ce aveam eu impresia ca trebuie sa purtam numai sutiene fara balene, la doua luni dupa operatie.uffff.cred ca prea multe informatii strica la un moment dat...incep sa le incurc intre ele...

Era o fata care spunea ca si-a cumparat sutien cu jumatate de cupa fara balene, si avea chiar o poza cu el, pe site, acum cam o saptamana, era cumparat din intamplare fara balene?.nu mai tin minte cine era exact :(...am cautat si nu mai gasesc
0
14-07-2010, ora 23:44
agonista1711
Nu este medic/terapeut
agonista1711
Izandra,
Mie una personal nu imi plac tatuajele pe brate sau pe omoplati la femei, deci bine ca nu i-a mers aparatul amicului tau :))))
Este bine, daca iti faci un tatuaj sa te gandesti foarte serios daca te identifici cu acel tatuaj sau nu si daca peste 10 ani iti va mai placea si daca va mai arata bine. Asa este, cui nu i-am spus de tatuaj nici nu l-a observat, nici macar daca aveam parul prins in coada :)))
Cu tatuajele e ca si cu silicoanele, trebuie sa te gandesti bine inainte ca sa nu iti para rau mai incolo.
De asemenea in ambele cazuri este bine sa sti cand sa te opresti, sa nu ajungi dependenta de aceste interventii...
Cum va mai simtiti fetelor care ati fost operate de curand? Myx, Leona?
Va doresc multa sanatate.
PS: N-am mai avut rabdare pana voi avea timp de o consultatie si i-am trimis un mail dl-ui Siclovan sa vedem ce imi spune. :D sunt foaaarte nerabdatoare.
0
14-07-2010, ora 23:55
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Leona, nu la 2 luni, la o luna de la operatie. Eu am fost in we la cumparaturi, iar luni la consultatia de o luna (si cateva zile ) si a zis dr ca e ok, pot incepe sa port sutiene. Si mi-am cumparat sutiene normale, cu sau fara burete, dar cu sarma dedesupt. Pana la o luna se recomanda bustiera cu pricina... Dar e bine sa intrebi, ca si recomandarile ref la purtarea bustierei difera de la pacienta la pacienta. Eu dupa o sapt si ceva deja nu trebuia sa o mai port... Dar cojile au cazut de tot dupa vreo 3 sapt, asa ca pana cand nu-si revin un pic cicatricile nu e bine sa le presezi cu sarme...
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 116117118 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •