Implant silicon sani
fetelor gata am fost la consultatii :) la dl grecu si vitalie stan...
mi au fost recomandate urmatoarele...dl grecu : implant anatomic 325 sau rotund 350-375, lifting clasic...dl vitalie rotund tot 350 sau 375 si liftingul in jurul areolei sau lollypop mi a zis ca se va hotara in timpul operatiei iar implantul pus pe jos prin abord inframar deoarcece nu vreau transgandular sa imi sectioneze glanda...oricum am fost uimita ca mi au zis amandoi ca nu am sanii foarte lasati...ca este piele in exces dar nu sunt goliti :) astept pareri :)
mi au fost recomandate urmatoarele...dl grecu : implant anatomic 325 sau rotund 350-375, lifting clasic...dl vitalie rotund tot 350 sau 375 si liftingul in jurul areolei sau lollypop mi a zis ca se va hotara in timpul operatiei iar implantul pus pe jos prin abord inframar deoarcece nu vreau transgandular sa imi sectioneze glanda...oricum am fost uimita ca mi au zis amandoi ca nu am sanii foarte lasati...ca este piele in exces dar nu sunt goliti :) astept pareri :)
alexandraalexandra, eu as merge pe varianta lui grecu - lifting clasic :) si pe max de marime rotund :)
iti doresc sa iei cea mai buna decizie! :*
iti doresc sa iei cea mai buna decizie! :*
da nu stiu nici eu sa fac...ca si om stan vitalie m a cucerit...nu zic si dl grecu mi s a parut ok si a dat dovada de mult profesionalism...cred ca daca mai ma duc si la altii o iau razna...si apropo vroiam sa va intreb de proteze...dl vitalie mi a zis ca foloseste arion sau mentor...ca nu e nici o diferenta intre ele...voi ce stiti de arion?
alexandra, intreaba doctorii daca mastopexia nu va afecta pe viitor alaptarea in caz ca ai un copil?
Am intrebat mandita :)nu nu afecteaza...iti taie doar din piele...de aceea am si zic ca nu vreau sa imi pun implantul transglandular cum imi spusese dl vitalie pt a avea doar o cicatrice...am zis ca prefer 2 cea din jurul areolei si cea de sub san dar sa nu imi umble la glanda...:)nu stiu ce sa fac...varianta asta mi se pare perfecta ma intreb doar cat de durabila va fii in timp...
http://forum.romedic.ro/prod/Implant_silicon_sani_04061.html/1206
Ia uitati, fetelor! Abia astept sa vad un nas a la Kasem, desi ma indoiesc ca isi permite sa o dea cu bata-n balta la o persoana publica...
Alexandra si eu tot lifting clasic zic. Daca te-ai fii uitat la filmuletul postat de mine acum cateva zile (cel cu liftingul efectuat de dl. Ionescu), ai fii vazut cat de bine iese un lifting, cand are toate taieturile necesare. Efectiv sanul de 'dezbraca' de piele, glanda este 'adunata' si apoi pielea se trage pe glanda, iar ce ramane, se taie. Iti dai seama ca toata aceastra porcedura, nu se poare face printr-o singura taietura in jurul areolei. Si chiar daca iti baga implantul pe jos, pe acolo nu poate lucra la ridicarea sanului (daca nu esti taiata si vertical), ci numai prin areola, deci e acelasi drac...
Poate distorsioneaza poza, dar mie mi se par lasati sanii tai, parca mai lasati decat ii aveam eu.
Mandita, nu afecteaza alaptatul in niciun fel. Am intrebat si eu, pana sa ma operez.
Ia uitati, fetelor! Abia astept sa vad un nas a la Kasem, desi ma indoiesc ca isi permite sa o dea cu bata-n balta la o persoana publica...
Alexandra si eu tot lifting clasic zic. Daca te-ai fii uitat la filmuletul postat de mine acum cateva zile (cel cu liftingul efectuat de dl. Ionescu), ai fii vazut cat de bine iese un lifting, cand are toate taieturile necesare. Efectiv sanul de 'dezbraca' de piele, glanda este 'adunata' si apoi pielea se trage pe glanda, iar ce ramane, se taie. Iti dai seama ca toata aceastra porcedura, nu se poare face printr-o singura taietura in jurul areolei. Si chiar daca iti baga implantul pe jos, pe acolo nu poate lucra la ridicarea sanului (daca nu esti taiata si vertical), ci numai prin areola, deci e acelasi drac...
Poate distorsioneaza poza, dar mie mi se par lasati sanii tai, parca mai lasati decat ii aveam eu.
Mandita, nu afecteaza alaptatul in niciun fel. Am intrebat si eu, pana sa ma operez.
buna alexandra.si eu cred ca liftingul clasic ar fi cel mai indicat in cazul tau, asta ca sa ai un rezultat frumos pt mai mult timp, sa nu fi nevoita peste cativa ani sa-ti faci un nou lifting, pt ca sanii se vor mai lasa..de ex am o prietena care si-a pus implant fara lifting pe sani lasati, si sa sti ca arata f urat adica tot lasati sunt si glanda ai joaca pe implant, nu prea stiu cum sa explic se simte si cand pui mana glanda separat de implant, acum vrea sa-si faca si ea lifting ca nu ai place..de cicatrici nu tr sa te sperii, pt ca nu sunt chiar asa de vizibile uite la mine abia se mai vad, poza e facuta la o luna dupa operatie...ati doresc sa ai parte de niste sani frumosi, sa-ti iasa asa cum ati doresti.
alexandraalexandra, de ce nu mergi la stan? macar o consultatie. eu il consider cel mai bun de aici, sincer... a facut minuni, pot spune :)
me_myself...m-am uitat acum pe saitul dr-ului stan, intradevar are rezultate f frumoase...da nu are nici-o poza de implant cu lifting.am mai vazut rezultate frumoase de implant cu lifting la dna dr cristina brezeanu.
Me_myself, care Stan? Ca la Vitalie Stan a fost. Zici cumva de Constantin Stan? E glumă, sau vb serios?
imi cer scuze, dr nae sorin vroiam sa scriu, am ramas fixata cu stan din postarea alexandrei... imi cer scuze :)
florinda1.si nu l-ai intrebat ce se poate intampla daca se mai strange in continoare...doamne fereste exista riscul sa faci contractura capsulara.ce ti-a recomandat sa faci doar masaj...din ce am citit eu pe aici fetele fac masaj sa ajute coborarea implantului..cat timp dupa operatie poti sa faci contractura capsulara ?.m-am documentat atat de mult despre implanturi incat sunt toate varza in capul meu si nu mai stiu.
Jenna, multumesc de incurajari! Am mai fost consultata si de dr. Ovidiu Grecu care a sugerat tot 400cc (varianta maxima). Am sa merg pe maximul posibil fiimdca mi-e teama sa nu am apoi mustrari de constiinta ca puteau fi mai mari. Am citit multe posturi ale fetelor de pw forum in care regretau ca nu au pus mai mari. De asemenea si o prietena in aceeasi situatie care mi-a zis tot asa, "fata, pune-ti cat de mari se poate ca eu acum regret ca nu le-am luat pe cele mai mari".
Eu tot ce sper este sa arat sexy nu disproportionata si sa ma adaptez rapid si usor noilor "dotari"!:)
Eu tot ce sper este sa arat sexy nu disproportionata si sa ma adaptez rapid si usor noilor "dotari"!:)
Va multumesc fetelor pentru sfaturi...sunteti toate foarte dragute...da me myself si eu ma gandesc si la dr nae...o sa merg si la dansul...nu stiu de ce eu eram foarte entuziasmata de dl grecu...imi plac f mult rezultatele lui cum e si cel al anytei dar la consultatie nu prea m a convins...asa ca om nu stiu cum sa va explic :))) oricum mai am timp sa ma gandesc...chiar sunt curioasa aflu si parerea dlui nae...va tin la curent oricum :p pup :*
Pai dak nu l masez risc sa fac contrCtura. Am asa un sentiment ciudat parca masez cauciuc
Fetele cu acid in buze: de ce buzele Danielei, din link-ul trimis de mine mai sus, arata in halul ala?! Asa e normal sa arate, imediat dupa? Si cum naiba i-a bagat acid in buze, sub anestezie generala?!
Deci m-am uitat de n ori si sunt stupefiata...arata horror! sa fie oare si de la nas? Oricum, e cam umflata si cam neagra...stiu ca a doua zii te umflii, nu?
Si alta intrebare: si-a bagat vreuna din voi acid hialuronic la dl. Radu Ionescu?
Me_myself, ma speriasei! Ma si gandeam ca a pus vreo nebuna mana pe contul tau si incepe sa scrie pe aici prostii :))
Deci m-am uitat de n ori si sunt stupefiata...arata horror! sa fie oare si de la nas? Oricum, e cam umflata si cam neagra...stiu ca a doua zii te umflii, nu?
Si alta intrebare: si-a bagat vreuna din voi acid hialuronic la dl. Radu Ionescu?
Me_myself, ma speriasei! Ma si gandeam ca a pus vreo nebuna mana pe contul tau si incepe sa scrie pe aici prostii :))
ami pare rau florinda 1...sa ne fereasca DUMNEZEU pe toate de asa ceva, ai grija si fa tot ce ti-a spus doctorul cu sfintenie poate o sa-si revina... p.pup
al3poz..m-am uitat si eu acum ca nu vazusem, chiar arata horror !!!!!!!..si nu stiu ce curaj a avut sa se dea pe mana "macelarului" trebuie sa fie nebuna, sau pt ca le opereaza gratis pe vedete pt reclama, chiar nu o fi avut bani sa se opereze la un doctor adevarat ?.sunt f curioasa cum o sa arate dupa ce se vindeca.
Al3poz eu am avut acid in buze la dr radu ionescu...acum vreo 6 ani cred...:)
Si?! da-mi detalii :D Ai fost multumita? De ce nu ti-ai mai bagat apoi?
Dar cati ani are dr. asta? ca pare f tanar...si daca tu zici ca ti-ai bagat acum 6 ani...
Dar cati ani are dr. asta? ca pare f tanar...si daca tu zici ca ti-ai bagat acum 6 ani...
da am fost foarte multumita...erau super frumoase buzele mele...chiar imi zicea toata lumea ca sunt f reusite...si imi pusesem mult parca toata fiola nici nu mai stiu exact de atatia ani :)) nu mi am mai pus pt ca nu prea am nevoie...a fost asa un moft..dar ma gandesc odata cu marea tunare sa mai imi bag putin si in buze :)) sa ma simt si eu putin de plastic :))) oricum chiar ti l recomand daca vrei sa iti faci...atat ca nu mai stiu preturile..eu am platit atunci 350 (asta se pare ca nu am uitat :)) )...si am vazut ca in ultimul timp le a crescut semnificativ...cand m am hotarat ca vreau sa imi operez sanii la el am sunat prima oara...si vrea cam 7000..stiu sigur ca atat i a cerut unei prietene pt implant cu lifting :))
Multumesc frumos. Am dat un mail zilele trecute la clinica, sa intreb de pret, dar nu mi-a raspuns nimeni.
Stiu ca implantul costa 4000 la el, dar si cu lifting, nu stiu. Oare are preturile asa mari pentru ca e tanar si frumos ?:)))
Am vazut ca si Diana Dumitrescu, tot la el e operata.
Stiu ca implantul costa 4000 la el, dar si cu lifting, nu stiu. Oare are preturile asa mari pentru ca e tanar si frumos ?:)))
Am vazut ca si Diana Dumitrescu, tot la el e operata.
da e tanar si fff frumos :)) eu si prietena mea eram lesinate cand am fost la el :)))..eu stiam ca e mai mult de 4000...cand am sunat la clinica mi au spus ca liftingul simplu ca la asta ma gandeam pe vremea aia e aproximativ 5000...oricum cert e ca e scump...dar am vazut rezultate foarte frumoase...am cateva prietene operate la el si toate sunt f multumite...dar daca nu dispui de aceste sume consider ca sunt si alti doctori cu rez la fel de bune la preturi mai mici...apropo am intrat pe site la dl nae...mi au placut rezultatele si sa stiti ca am vazut si cazuri de sani destul de lasati cu lifting doar in jurul areolei :P
al3poz care e linkul cu buzele nereusite de care zici mai sus? ca nu reusesc sa intru...m ai facut curioasa
cred ca are cam 38 39 acum...
cred ca are cam 38 39 acum...
Offf, merci ca m-ai atentionat. Nu stiu cum de am pus link-ul ala, in loc de cel ce trebuia...
http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/daniela-gyorfi-s-a-operat-la-nas-artista-este-de-nerecunoscut-de-pe-patul-de-spital.html
Asta e. Uita-te si spune-mi daca ti se par normale buzele alea... Zici ca e Donatella Versace. Oricum, nu o vad bine pe tipa asta... Prea exagereaza cu "retusurile". Deja are fata intinsa la maxim, de parca nici expresie nu mai are...
Incearca sa mergi si la Nae. Ti-am zis, in poza imi par f lasati., dar poate in realitate nu or fii chiar asa. Vezi ce zice si dansul si apoi tragi o linie (daca nu mai ai si alte optiuni) si alegi unul din ei.
http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/daniela-gyorfi-s-a-operat-la-nas-artista-este-de-nerecunoscut-de-pe-patul-de-spital.html
Asta e. Uita-te si spune-mi daca ti se par normale buzele alea... Zici ca e Donatella Versace. Oricum, nu o vad bine pe tipa asta... Prea exagereaza cu "retusurile". Deja are fata intinsa la maxim, de parca nici expresie nu mai are...
Incearca sa mergi si la Nae. Ti-am zis, in poza imi par f lasati., dar poate in realitate nu or fii chiar asa. Vezi ce zice si dansul si apoi tragi o linie (daca nu mai ai si alte optiuni) si alegi unul din ei.
OMG!!!!!!!! ce normale sunt oribile...oare cat i a bagat sa iasa in halul asta...intradevar in primele zile sunt mai umflate dar ale ei sunt prea de tot...chiar sunt curioasa sa vad cum vor evolua...dar cred ca a intrecut o pe bianca :)))
da o sa merg si la nae...parca in realitate nu se vad asa lasati ca in poze...daca pana si dl grecu mi a zis ca la stangul mi ar face jos o taietura foarte mica...si la dreptul putin mai mare dar nu dintr u capat in celalalt...o sa merg si la nae...si daca imi zice si el ca merge doar in jurul areolei risc si imi fac asa...mai rau decat sa trebuiasca sa mai imi fac inca un lifting peste cativa ani nu are ce sa fie zic eu...
da o sa merg si la nae...parca in realitate nu se vad asa lasati ca in poze...daca pana si dl grecu mi a zis ca la stangul mi ar face jos o taietura foarte mica...si la dreptul putin mai mare dar nu dintr u capat in celalalt...o sa merg si la nae...si daca imi zice si el ca merge doar in jurul areolei risc si imi fac asa...mai rau decat sa trebuiasca sa mai imi fac inca un lifting peste cativa ani nu are ce sa fie zic eu...
Fetelor, ati facut careva o usoara infectie la nivelul firelor?!
Am 5 zile de la operatie, am fost azi la pansat iar dl doctor a observat aceasta infectie la sanul drept.El nu a fost speriat deloc si mi-a spus ca sunt destule fete care o fac si ca nu-i ceva de ingrijorat insa parca tot mi-e frica de latirea/perturbarea cicatricelor:(
Am 5 zile de la operatie, am fost azi la pansat iar dl doctor a observat aceasta infectie la sanul drept.El nu a fost speriat deloc si mi-a spus ca sunt destule fete care o fac si ca nu-i ceva de ingrijorat insa parca tot mi-e frica de latirea/perturbarea cicatricelor:(
Georgiana, eu am patit. Am fost la controlul de 3 sapt si din lene, nu m-am mai dus la cel de o luna. Si la 1 luna si vreo saptamana, am vb cu dl. dr. si mi-a zis sa vin sa vada cum mai arata. Asa ca m-am dus si pe drum spre birou m-a intrebat cum mai sunt si i-am zis ca ok, doar ca ma enerveaza ca mi-au aparut 3-4 cosulete pe cicatrici. Cand a auzit, a facut stanga imprejur si m-a dus in camera de garda, zicand ca nu exista cosulete pe cicatrici. :)) Ce idioata am fost, ca nu mi-am dat seama ca nu era ok... Evident ca erau firicele, care se inflamasera. Mi le-a scos si apoi am fost ok. Mi-a aratat cum sa le scot, daca mai apar, in cazul in care nu vroiam sa merg sa mi le scoata dansul.
Grav nu e, numai ca eu stand ceva zile cu ele asa, au ramas mici semne pe cicatricea de sub sanul drept. Noroc ca nu se vede.
Asa ca nu te panica, daca ti le-a scos, nu e nimic grav, chiar daca ai putine zile de la operatie.
Alexandra si eu m-am ingrozit cand am vazut. Arata infiorator!
Sa mergi zilele astea. Tare curioasa sunt ce o sa zica, desi daca Grecu a zis lifting clasic, cred ca asa va zice si el.
Grav nu e, numai ca eu stand ceva zile cu ele asa, au ramas mici semne pe cicatricea de sub sanul drept. Noroc ca nu se vede.
Asa ca nu te panica, daca ti le-a scos, nu e nimic grav, chiar daca ai putine zile de la operatie.
Alexandra si eu m-am ingrozit cand am vazut. Arata infiorator!
Sa mergi zilele astea. Tare curioasa sunt ce o sa zica, desi daca Grecu a zis lifting clasic, cred ca asa va zice si el.
Firele nu le-am scos deocamdata, undeva saptamana viitoare, pe joi, vineri.
A incercat dansul sa scoata infectia ca pe niste cosuri, dar banuiwsc ca exista o mare posibilitate sa se mai formeze pana scot firele.
Ma duc luni la pansat din nou si sper sa fie ok.Ma ingrozeste ideea unei cicatrici f usor sesizabile:(
Dupa scoaterea firelor ai folosit vreun gel care sa ajute mai mult vindexarea?
Dl doctor spune ca nu la toate persoanele functioneaza eficient.
A incercat dansul sa scoata infectia ca pe niste cosuri, dar banuiwsc ca exista o mare posibilitate sa se mai formeze pana scot firele.
Ma duc luni la pansat din nou si sper sa fie ok.Ma ingrozeste ideea unei cicatrici f usor sesizabile:(
Dupa scoaterea firelor ai folosit vreun gel care sa ajute mai mult vindexarea?
Dl doctor spune ca nu la toate persoanele functioneaza eficient.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am un san umflat
- 7Papilom intraductal
- 7Iritatii pe ambii sani
- 2sani - mameloane ombilicate
- 8vreau sa-mi pun silicoane - recomandari
- 3anticonceptionale ajuta la dezvoltarea sanilor?
- 9Vreau sani mari
- 2cresterea rapida a sanilor
- 4implant mamar
- 3pete rosii pe sani
- 2Buna am 2 saptamani de la operatie de implant mamar !!
- 6Implant sani
- 1Mastopexie și implant mamar
- 2Implant mamar
- 0Implant mamar
- 0Implant mamar
- 0Implant sâni
- 1Sâni tuberosi intervenție
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: