Implant silicon sani
Al3poz uite am schimbat poza dar nu reusesc sa o rotesc ca sunt de pe tel...
Uff, Alex, nu prea imi dau seama. In asta, intradevar, nu se mai vad chiar asa lasati ca in cea veche, dar la format asa, par ca ai mei. Eu sper sa mearga cum vre tu, dar numai daca e un rezultat de durata, de care sa fii multumita. Daca nu, sa nu mergi la risc, ca sigur in maxim 2 ani, vei vrea sa te reoperezi.
Ma bag la somn, pupici si somn usor.
Ma bag la somn, pupici si somn usor.
Da o sa incerc maine sa pun o poza mai normala :)))ca pana acum nu au fost prea reusite :))pup noapte buna :*
florindA la controlul de 2 luni i-a masat dr tare si am simtit ca se inmoaie apoi am facut acasa masaj o data pe zi cu crema o saptamana si am simtit diferenta.nu am mai facut si la 3 luni iar au inceput sa arate mici si tari, ca 2 mingii de cauciuc.am facut masaj si am fost la dr voiculescu si am facut eco.a spus ca nu am reactie pericapsulara si ca sunt puse perfect dpdv chirurgical.acum se strang cand imi este frig, sau fac s.x, la apa rece...apoi isi revin.
Georgiana important este ca infectia sa fie la firele care sunt la suprafata nu cele care sunt in profunzime ca atunci este mai rau.
Tu ai luat antibiotic? Oricum daca este doar la suprafata nu o sa ai nicio problema o sa se vindece singura.
Florinda nu este prea repede sa faci contractura la 2 luni eu cred ca daca faci masaj si asculti ce zice dl doctor o sa fie OK.
Tu ai luat antibiotic? Oricum daca este doar la suprafata nu o sa ai nicio problema o sa se vindece singura.
Florinda nu este prea repede sa faci contractura la 2 luni eu cred ca daca faci masaj si asculti ce zice dl doctor o sa fie OK.
m-am confruntat si eu cu "cosuri" pe cicatrici, au facut si puroi - eu le-am stors acasa si a ramas gaurica cam de dimensiunea unui bob de piper - am si scris atunci pe forum ca ma speriasem, dr mi-a dat crema baneocin - a trecut. apoi periodic imi tot aparea cate un "cos" de asta pe taietura. la a doua operatie dr a schimbat ata chirurgicala, zicea ca la cealalta cu care ma cususe la prima operatie fac o reactie urata - era din acela resorbabil... dupa a doua op nu am mai avut probleme :)
Fetelor cat timp va-ti dat cu cicatrizant ?
Am si eu o mica problema daca tot veni vb de fire:)) eu am unul la sanul stang acum cateva zile imi datea impresia de un cosulet pe sub piele sau stiti voi uneori mai apar chiar si fire de par in jurul areolei eu am crezut ca este un fir de par acum daca ma uit mai atent este un fir de ata, il scot sau mai bine merg la coctor?
Este doar la suprafata.Sper doar sa nu afecteze vizibil cicatricea:(
Este asa de subtirica si frumoasa momentan si ar fi chiar pacat:(
Este asa de subtirica si frumoasa momentan si ar fi chiar pacat:(
Eu am sunat doctorul si mi-a spus sa trag de fir si sa il tai cu forfecuta.
Kelly si la mine a iesit un capat de fir, prima data mi l-a taiat domnul doctor apoi a iesit iar in acelasi loc un capat si mai mic si mi-a zis sa trag de el cu penseta si sa tai cu forfecuta capatul ce iese afara razant cu pielea, a iesit un pic de sange dar nu m-am speriat, am pus un pansament si am stat cu el acolo o zi si s-a inchis imediat gaurica pe unde isi facuse loc firicelul, sper ca nu te-am speriat, nu vreau asta, sa le pui in spirt sa le dezinfectezi. dupa asta nu am mai avut probleme, nu a mai iesit nimic. :)
Georgiana, nu am avut probleme sa se infecteze, doar a iesit un pic capatul firului afara si atat, nu s-a infectat insa daca este doar la suprafata nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi, firele le va scoate si nu vor mai fii probleme.
Georgiana, nu am avut probleme sa se infecteze, doar a iesit un pic capatul firului afara si atat, nu s-a infectat insa daca este doar la suprafata nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi, firele le va scoate si nu vor mai fii probleme.
Buna fetelor ! Marti sunt programata la consultatie la Dr Gecu pt implant ! Abia astept sa vad ce zice ! Mie imi plac rezultatele lui dar dupa tot ce am citit si am vazut ca se poate intampla am asa o strangere de inima ! Sper sa arat si eu peste ceva timp
altfel.
altfel.
succes, cabiria05! recuperare rapida si usoara si un rezultat pe masura viselor tale iti doresc!
te asteptam cu poze si impresii!
te asteptam cu poze si impresii!
cabiria, nu o lua asa de tragic. Si eu sunt stresata, dar asta nu inseamna ca se vor intampla. Totusi te dai pe mana dr Grecu.
Si eu am intrat pe forumul asta cu frica de implante, dar aici sunt niste fete extraordinare care au avut rabdarea sa imi arate ca nu e dracu asa de negru. Daca te referi la cazurile din showbiz mai bine ignora le.
Si eu am intrat pe forumul asta cu frica de implante, dar aici sunt niste fete extraordinare care au avut rabdarea sa imi arate ca nu e dracu asa de negru. Daca te referi la cazurile din showbiz mai bine ignora le.
Kelly mie mi a spus dl doctor sa ma dau cu contratubex 9 luni d zile, mi se pare mult, la prima operatie am folosit prosil doar 6 luni...
manditta gata am pus o poza facuta de altcineva...am reusit sa o si rotesc...kelly u cum aveai sanii inainte de operatie ca nu mai stiu exact...erau mai putin lasati decat ai mei? :*
lol Alexandra exact aceeasi situatie ca la mine cu exceptia faptului ca ia tai sunt mult mai mari. Sanii si-au pierdut grasimea, nu s-au lasat. Problema ca eu am pierdut aproape toata grasimea. In polul superior nu am avut niciodata prea multa, dar oricum glanda nu era lasata deloc, doar ca sanii aveau o forma mai altfel, in forma de para. Glanda era distribuita mai mult in partea de jos.
La ultimul bebe eram de aceeasi greutate ca acum si cu sanii de aceeasi dimensiuni cand alaptam. si totusi cand faceam o pauza de mai multe ore si se umpleau canalele cu lapte, se ridica sanul la perfectiune, ziceai ca sunt siliconata, cu mamelonul ridicat deasupra santului inframamar.
Prin urmare, exista mai multe feluri de ptoza, de grd 1 2 3, pseudoptoza, ptoza glandulara, distributie parenchimala diferita samd. Daca dai search pe google la 'breast ptosis' vei vedea imagini. Nu toti sanii normali sunt rotunzi si tzepeni si cu mamelonul plasat frumos sus.
Acum mai conteaza si daca implantul reuseste sa acopere tesutul sanului tau. daca doctorul tau zice ca reuseste, e super.
La ultimul bebe eram de aceeasi greutate ca acum si cu sanii de aceeasi dimensiuni cand alaptam. si totusi cand faceam o pauza de mai multe ore si se umpleau canalele cu lapte, se ridica sanul la perfectiune, ziceai ca sunt siliconata, cu mamelonul ridicat deasupra santului inframamar.
Prin urmare, exista mai multe feluri de ptoza, de grd 1 2 3, pseudoptoza, ptoza glandulara, distributie parenchimala diferita samd. Daca dai search pe google la 'breast ptosis' vei vedea imagini. Nu toti sanii normali sunt rotunzi si tzepeni si cu mamelonul plasat frumos sus.
Acum mai conteaza si daca implantul reuseste sa acopere tesutul sanului tau. daca doctorul tau zice ca reuseste, e super.
da...erau imensi la mine inainte sa slabesc...o sa merg la o consultatie si la dl nae sa vad el ce imi recomanda...dar tind da incerc varianta 375 si lifting doar in jurul areolei propusa de dl vitalie :D stiu ca andreei podarescu i a facut liftingul tip ancora deci ma gandesc ca daca mie mi a recomandat doar atat poate e suficient.tu mandita tot la 375 ai ramas? :P
Multumesc me myself si tie mandita oricum sunt nerabdatoare !O sa va tin la curent
Am fost f ocupata la servici dar in sfarsit m-am pus la zi cu noutatile. Succes aspirantelor, sa faceti alegerea potrivita si sa obtineti sanii doriti!
Florinda sper sa te ingrijorezi degeaba cu contractura. Uite olimpia mada poate sa iti spuna mai multe despre masaj care la ea a functionat foarte bine.
Am vazut multe rezultate frumoase si printre fetele noi operate am admirat in special rezultatul lui Gossip Girl si 21nathy.
Florinda sper sa te ingrijorezi degeaba cu contractura. Uite olimpia mada poate sa iti spuna mai multe despre masaj care la ea a functionat foarte bine.
Am vazut multe rezultate frumoase si printre fetele noi operate am admirat in special rezultatul lui Gossip Girl si 21nathy.
fetelor,
eu nu m-am dat niciodata cu nicio crema pt cicatrici ! mai sunt fete ca mn? Nu stiu, am uitat si eu si dl dr de asta, preocupata mai mult probabil de alergia la leucoplast care pur si simplu m-a ars! Mi-a luat mai mult de o luna sa mi se refaca tesutul.
si inca ceva: dupa cat timp ati facut plaja si in ce conditii? eu la aproape 2 luni am cam stat un pic la soare cu sutienul pe mn, evident, iar cicatricile mi le am protejat cu 2 benzi de leucoplast...antialergic :P
Anyta
multumesc, pt aprecieri...sanii tai sunt mai frumosi decat erau ai mei la inceput ! par atat de naturali si au o forma frumoasa! pe acest forum, asa cum ai zis si tu, nu ai cum sa nu gasesti fete frumoase, , fiindca numai cele preocupate in mod special de aspectul lor, sunt aici !
mandita, curaj! si sa faci cea mai potrivita alegere! numai sa fii in primul rand, TU, convinsa de necesitatea implantului, altfel...e bai...Tu ai vrea o chestie ultra safe ( care e fara implant - corp strain ) si in acelasi timp si frumoasa ( care se realizeaza mai sigur cu un implant ).E posibil, dar la fel de probabil poate aparea si o surpriza mai putin asteptata...deci, psihic tu tb sa ti doresti asta la maxim.. Eu nu am avut un complex major inainte... de aceea, dupa ce m-am vazut operata, am fost distrusa :, , ce mi-a trebuit mie asa ceva!!!!, , Acum, intr adevar pot spune la modul cel mai sincer : am facut o alegere buna in viata, si mi voi petrec e cat mi a mai ramas din..., , tinerete, , simtindu ma mai frumoasa, mai sigura. Imi aduc aminte pe masa de operatie ca toti din grupul de medici si asistenti erau mirati de calmul meu: le am si spus :, , sunt sigura de ce vreau, am gandit o intens, am consultat mai multi medici, am citit...m-am privit pe mn in interior si am zis hotarat DA! Si am fost si sigura ca am ales dr potrivit si ca va iesi bine! si asa a fost!
deci mandita, gandeste te f. bn ce vrei, imagineaza te cum ai vrea sa arati...si da i drumul! cu sau fara implant, daca tu esti multumita, asta conteaza!
eu nu m-am dat niciodata cu nicio crema pt cicatrici ! mai sunt fete ca mn? Nu stiu, am uitat si eu si dl dr de asta, preocupata mai mult probabil de alergia la leucoplast care pur si simplu m-a ars! Mi-a luat mai mult de o luna sa mi se refaca tesutul.
si inca ceva: dupa cat timp ati facut plaja si in ce conditii? eu la aproape 2 luni am cam stat un pic la soare cu sutienul pe mn, evident, iar cicatricile mi le am protejat cu 2 benzi de leucoplast...antialergic :P
Anyta
multumesc, pt aprecieri...sanii tai sunt mai frumosi decat erau ai mei la inceput ! par atat de naturali si au o forma frumoasa! pe acest forum, asa cum ai zis si tu, nu ai cum sa nu gasesti fete frumoase, , fiindca numai cele preocupate in mod special de aspectul lor, sunt aici !
mandita, curaj! si sa faci cea mai potrivita alegere! numai sa fii in primul rand, TU, convinsa de necesitatea implantului, altfel...e bai...Tu ai vrea o chestie ultra safe ( care e fara implant - corp strain ) si in acelasi timp si frumoasa ( care se realizeaza mai sigur cu un implant ).E posibil, dar la fel de probabil poate aparea si o surpriza mai putin asteptata...deci, psihic tu tb sa ti doresti asta la maxim.. Eu nu am avut un complex major inainte... de aceea, dupa ce m-am vazut operata, am fost distrusa :, , ce mi-a trebuit mie asa ceva!!!!, , Acum, intr adevar pot spune la modul cel mai sincer : am facut o alegere buna in viata, si mi voi petrec e cat mi a mai ramas din..., , tinerete, , simtindu ma mai frumoasa, mai sigura. Imi aduc aminte pe masa de operatie ca toti din grupul de medici si asistenti erau mirati de calmul meu: le am si spus :, , sunt sigura de ce vreau, am gandit o intens, am consultat mai multi medici, am citit...m-am privit pe mn in interior si am zis hotarat DA! Si am fost si sigura ca am ales dr potrivit si ca va iesi bine! si asa a fost!
deci mandita, gandeste te f. bn ce vrei, imagineaza te cum ai vrea sa arati...si da i drumul! cu sau fara implant, daca tu esti multumita, asta conteaza!
Alexandra, si eu te sfatuiesc sa mergi la un consult si la dl Nae, oricum e bine sa stii mai multe pareri. Eu una sunt foarte multumita d rezultat, sunt exact asa cum ii vroiam plus k a facut minuni legat d acele dureri p care le aveam. Multa bafta!
da asta am zis si eu sa aflu mai multe pareri...oricum la nae si gata...deja numai la asta ma gandesc :)))am citit ce probleme ai avut...bine ca sunt de domeniul trecutului si ca te poti bucura de acest rezultat frumosss :)
Ahhh.. Tyra ce as fii vrut sa fii avut si eu calmul tau pe masa d operatie, eu eram atat d agitata si speriata, chiar dak ma aflam pt a 3 a oara intinsa pe o masa d operatie tot ma gandeam sa dau bir cu fugitii si sa ma ascund intr un colt unde pot sa plang in hohote k a trebuit sa trec prin atatea cu sanii astia. Noroc k akm e totul bine k altfel cred k as fii cedat psihic, nu cred k as mai fi fost in stare sa mai depasesc un alt esec. Insa akm sunt foarte foarte fericita si ma bucur foarte mult k am avut curajul necesar sa fac aceasta operatie, viata chiar se schimba in bine, asa k pt fetele aspirante, cu siguranta nu veti regreta nici macar o clipa, aveti curaj si incredere!
Multumesc Alexandra! Asa este, bine k sunt d domeniul trecutului!
Jenna am schimbat poza, probabil pareau asa din cauza unghiului in care era facuta :)
Fetelor si eu am folosit stratamed si sincer am ramas uimita se vedeau in fiecare zi imbunatatiri la cicatrici.
Fetelor si eu am folosit stratamed si sincer am ramas uimita se vedeau in fiecare zi imbunatatiri la cicatrici.
tyra..nici eu nu m am dat cu nimic pt cicatrici..caci nu mi a recomandat doctorul..Si da, si eu am avut pielea f iritata d la leucoplastul acela..am innebunit 2 saptamani..Eu m am operat cand era vara ( in august), dar dak dadeam cu spirt era asa bine si racorooooooos...park imi amintesc si acum :))).DAR TOT c am indurat..si dureri (care au fost f mari)..au meritat! As repeta si maine experienta..D fapt cred k o s-o repet dupa c fac bebe..in minim 5 ani :)))))..depinde cum vor evolua :D.V am pupat.:*
Buna fetelor...am si eu o intrebare...cum imi pot da seama daca un implant e pus subglandular sau submuscular.ca prietenul meu a pus mana pe sani si a zis ca nu-i sub muschi ca e sub glanda LOL
si inca ceva acuma analizand-ui mai bine am observat ca glanda mea e cum sa explic adunata inspre mijloc si de asta intre parti se simte oleaca implantul ( cand imi prind cu mana sanul meu simt sanul meu dar intre parti se vede implantul pt ca mi-a luat glanda si mi-a asezat-o sus asa zicea iar implantul ramane intre parti...:( nu stiu ce sa zic
cand ma operasem sanii mei erau asa mai departati si un pic lasati adica erau plini in partea superioara si doctorul a zis ca mi-a pozitionat glanda mai sus ) cica ( nu prea intelesesem treaba asta)
si in mijlocul saniilor mi-au aparut niste bubite cosulete si tot le-am strans si s-au inmultit nu imi mai trec am aproape o luna de acuma..luni ma duc la dermatolog sa vad ce zice
va pup si felicitari noilor operate :*
apropo de crema cicatrizanta eu am folosit dermatix o luna si nu am vazut nici un rexultat si am incetat sa mai folosesc...acuma nu folosesc nimic nu stiu daca e din cauza asta ca s-au latit.
si inca ceva acuma analizand-ui mai bine am observat ca glanda mea e cum sa explic adunata inspre mijloc si de asta intre parti se simte oleaca implantul ( cand imi prind cu mana sanul meu simt sanul meu dar intre parti se vede implantul pt ca mi-a luat glanda si mi-a asezat-o sus asa zicea iar implantul ramane intre parti...:( nu stiu ce sa zic
cand ma operasem sanii mei erau asa mai departati si un pic lasati adica erau plini in partea superioara si doctorul a zis ca mi-a pozitionat glanda mai sus ) cica ( nu prea intelesesem treaba asta)
si in mijlocul saniilor mi-au aparut niste bubite cosulete si tot le-am strans si s-au inmultit nu imi mai trec am aproape o luna de acuma..luni ma duc la dermatolog sa vad ce zice
va pup si felicitari noilor operate :*
apropo de crema cicatrizanta eu am folosit dermatix o luna si nu am vazut nici un rexultat si am incetat sa mai folosesc...acuma nu folosesc nimic nu stiu daca e din cauza asta ca s-au latit.
Lory sper sa nu fie nevoie sa repeti ca sunt foarte frumosi asa, ( ar fii pacat).imi plac mult:X:X:X:X::*
Se pare k nu sunt singurul "liliac" d p aici :D.Mersi mult, Gaby :*.Si mie imi plac sanii tai si alura ta...pari f armonios dezvoltata;)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22Sani mici... Ce metode de marire exista (exclus implantul mamar)?
- 3Augmentare sani - solicitare sfat
- 8Marirea sanilor, o utopie? un risc?
- 76va rog sa imi recomandati un doctor pentru implanturi mamare
- 6modificari psihologice dupa implantul mamar
- 0Biopsie - Cancer de san
- 5Implant 400 cc-prea mult? Am nevoie de sfaturile voastre.
- 9Ajutati-ma va rog. implant mamar, operatia s-a desfacut dupa 2 sapt
- 1umflaturi in zona mameloanelor
- 1implant mamar - recomandari
- 4Implant mamar la 18 ani
- 8operatie nereusita, implant sani garantie
- 37Cancer mamar la 87 de ani.Va rog dati-mi niste indrumari.
- 9Durere de sani - ecograful a iesit ok
- 1IMPLANT MAMAR CLUJ NAPOCA cine cunoaste Nicula Valeriu ?
- 0Micşorarea mameloanelor
- 0Implant sâni
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: