Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 121122123 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
17-07-2010, ora 13:44
myx
Nu este medic/terapeut
myx
ariana off imi pare rau si pt tine, unde te-ai operat, in tara? daca tot nu mai mergi la acelasi doctor ar trebui sa dai nume ca sa fuga fetele de el. Eu am mai spus, am fugit de anatomice ca sa nu se rasuceasca :(. Te asteptam cu poze si sa ramai cu noi pe aici, mai schimbam impresii.
0
17-07-2010, ora 13:45
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Capri, timpul de revenire e proportional cu perioada de deformare?:))))))
0
17-07-2010, ora 14:09
ArianaCh
Nu este medic/terapeut
ArianaCh
Cand ma intorc in tara undeva in septembrie, ma duc direct la un alt doctor ca sa imi spuna ce parere are si sa imi faca o evaluare de pret. Cu masaj, o sa incerc eu sa imi masez sanii rotativ in directia opusa in care au cazut, insa sincer nu cred sa ajute pentru ca distanta e mare de la locul lor normal. Numele doctorului il voi da cand voi avea deja un altul care va accepta sa ma repare, sa ma asigur ca nu voi mai fi nevoita sa ma intorc la cel care m-a operat. Pana in prezent numele lui nu se regaseste pe forum, asa ca stati linistite cele care urmeaza sa va operati, nu cred ca veti pica la el.
Si, ah, implanturile sunt Mentor, cu suprafata cu striatii, tocmai de aia am ales un implant de calitate ca sa evit rasucirea lor, si tot nu am scapat de asta.
Si pentru mine la 4 luni, e un calvar sa port sutien pentru ca am dureri mari. Fara sutien este imposibil sa ies din casa din cauza asimetriilor, iar cu sutien am usturimi mari sub brat pentru ca acolo au picat implanturile iar sutienul, desi le-am scos sarmele, ma bate acolo unde s-au adunat mototol probabil implanturile.
0
17-07-2010, ora 14:17
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Ariana cred ca deja ti-ai facut o idee despre doctorii buni citind aici, pe forum si cred ca dupa a doua interventie (daca va fi nevoie) o sa fii cu siguranta multumita.
0
17-07-2010, ora 16:24
ArianaCh
Nu este medic/terapeut
ArianaCh
Sigur, Izandra, ca si multe dintre noi eu am descoperit forumul dupa operatie cand am inceput sa am primele probleme. Ciudat despre mine pentru ca inainte sa aleg doctorul am cautat mult un forum de genul asta si nu am reusit sa-l gasesc. Poate am fost si superficiala in cautari, port o mare vina. Acum ca am mai citit despre doctorii care v-au operat pe voi si care ati avut reusite, imi voi alege urmatorul doctor din cei mentionati aici. Inainte de operatie nu auzisem niciodata de ei si nici nu mi-au retinut atentia, acum stiu ca voi merge sa ma vada cel putin 2 doctori de pe forum. Si sunt optimista ca o sa am mai mult noroc data viitoare.
0
17-07-2010, ora 20:17
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Ariana aproape toti dr mentinati aici au site-uri proprii asa ca uite-te si vezi care-ti inspira mai multa incredere.
Myx, tare de tot poza!! Esti slabuta. Ce circumferinta ai la sold?
0
17-07-2010, ora 20:45
Alexandra Tanase
Nu este medic/terapeut
Alexandra Tanase
Buna seara, doamnelor si domnisoarelor!

Myx ce poza sexy ai!!! Nu stiu de ce am trait cu impresia ca esti plinutza :D Scz!

Capri mic si scump, sanii iau "forma vasului in care sunt pusi" in primele luni dupa operatie...la mine dupa 3 luni nu a mai avut loc acest "fenomen" :P Mai rabda si tu putinel!

oare domnica a decis doctorul care o va opera?

Izandra imi place ca esti super-informata in ceea ce priveste atat perioada postoperatorie cat si tipul implantelor! Eu nu stiam atat de multe lucruri inainte de operatie.
0
17-07-2010, ora 20:53
myx
Nu este medic/terapeut
myx
haha thx fetelor...alexandra am 1.70 si 56 kile acum cu noii sani dar ma umflasem in burta de la operatie, inca mai sunt un pic dar deja e multt mai bine, plus de sapt viitoare incep sala iar. doctorul a zis ca e ok doar banda usurel, picioare., etc.
izandra in tinerete aveam 90 60 90 acum am 92.67.98.:)))))
0
17-07-2010, ora 20:58
Alexandra Tanase
Nu este medic/terapeut
Alexandra Tanase
pai de-aia mi s-a parut mie ca esti plinutza myx...iar despre noile dimensiuni nu pot sa zic decat ca esti ok!
Am remarcat faptul ca barbatilor le plac femeile "pufoase"...deci trebuie sa ma pun la ingrasat :)))))
0
17-07-2010, ora 21:01
myx
Nu este medic/terapeut
myx
alexandra nuuu...mie imi plac fetele slabute lol plus ai timp sa te ingrasi dupa ce vin copii si dupa 30 de ani. O sa te saturi de diete;))))))) tu esti destul de pufoasa in partea de sus;) sanii si buzele hihi..
0
17-07-2010, ora 21:02
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
myx..looool..in tinerete;))) acum tu fiind vreo "babaciune"?!:))))eeeee hai ca daca ai inceput sa-ti faci poze tip Playboy":)))...e de bine, esti pe drumul bun si deja refacuta:)

Alex, bine ai revenit, tu cum stai cu pozarea?:) nimic nou?:))
0
17-07-2010, ora 21:06
Alexandra Tanase
Nu este medic/terapeut
Alexandra Tanase
Irinico eu am schimbat pozele de pe forum cum schimb pozele de la avatar (pe messenger) :)))
Acum le las si pe fetele care s-au operat recent...e timpul meu sa ma delectez cu pozele lor! :D

Myx nu mai am rabdareeeeee!
0
17-07-2010, ora 21:08
mihaela04
Nu este medic/terapeut
mihaela04
Aly23 rotunde 320 cc profil moderat. dar mi se par cam mici oricum :D
0
17-07-2010, ora 21:10
myx
Nu este medic/terapeut
myx
irina.m-a intaratat capri :P)
0
17-07-2010, ora 21:31
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
da, da, da,.:))se pare ca simbata este "special night", asa ca ne asteptam la showri incendiare astaseara...imediat apare si capri cu "idei " noi::)))..go girls!!:)
0
17-07-2010, ora 21:58
rubya
Nu este medic/terapeut
rubya
mersi capri uite asta nu stiam am tot citit si nu prea imi dadeam seama apropo felicitari frumosi sani ai fetelor luni plec iar la bucuresti si scap de bandaje nicoleta deci pana la urma te-ai hotarat? de pe 27 ti se implineste dorinta doamna doctor ce ti-a spus poti sta peste noapte acolo sper s ate recuperezi repede ca mine e super de treba doamna dr brezeanu
0
17-07-2010, ora 22:07
rubya
Nu este medic/terapeut
rubya
mersi izandra da am impland rotund 275 rotund deci nu sunt foarte pari pt inceput amplasat submuscular in scurt timp o sa postez si eu poze pe forum va pup fetelor
0
17-07-2010, ora 23:24
myx
Nu este medic/terapeut
myx
fetelor am uitat sa va spun;) aseara am dormit bine de pe la 10 seara la 10 dim;))) am recuperat.:) m-am trezit de cateva ori simteam durere dar nu asa rau si adormeam la loc, plus ca am dormit si pe o parte, am reusit de cateva ori ;;;;;;;;;ce bine, thx god!!!
0
17-07-2010, ora 23:49
Alexandra Tanase
Nu este medic/terapeut
Alexandra Tanase
wow! bv! Myxuletz, tu nu mergi cocosata de la sanii astia babani???
0
17-07-2010, ora 23:57
myx
Nu este medic/terapeut
myx
alex haha, ba am mers primele zile, ma dureau si parca erau prea grei sa pot tine spatele drept) dar sa ma vezi acum ce mandra ii imping in fata hehehe
0
18-07-2010, ora 00:25
Alexandra Tanase
Nu este medic/terapeut
Alexandra Tanase
stiu, stiu ce zici! :P:P
0
18-07-2010, ora 00:36
katte
Nu este medic/terapeut
katte
Felicitari fetelor operate de curand, Capri, Myx, Rubya, Ma bucur pentru voi. Eu din pacate a trebuit sa-mi aman interventia pentru ca am facut o viroza foarte urata, care s-a complicat cu pneumonie. Cred ca sunt cea mai ghinionista de pe aici. Acum sunt bine, si vreau sa merg la clinica sa vad cand ma poate reprograma. Eu as vrea cat mai curand. Sper sa se poata.
Vreau sa va intreb, la cat timp dupa operatie putem merge la mare.
Si inca o intrebare...cat timp trebuie purtata banda elastica?
Va multumesc pentru raspunsuri, si sper ca in curand sa-mi pot etala si eu pozele pe forum.
0
18-07-2010, ora 02:59
rubya
Nu este medic/terapeut
rubya
buna katte mia mi-a spus doamna doctor ca la amre pot merge sa ma balacesc un pic abea dupa o luna dar de inotat dupa 3 luni cam asa ca nu trebuie sa fortez pieptul si muschii banda eu o tin 3 saptamani am deja de de la operatie deci mai dureaza un pic si scap si de ea.va multumesc pt raspuns fetelor
0
18-07-2010, ora 10:30
myx
Nu este medic/terapeut
myx
buna kate! Unde te operezi? Eu m-am operat acum 9 zile si medicul mi-a spus ca pe la sf lui august pot merge la mare daca am grija sa fie acoperite bine taieturile, oricum eu nu intru in apa decat sa ma ud un pic ;) asa fac mereu. legat de banda eu am purtat-o 2 zile apoi obligatorie bustiera, asta depinde de caz cred. Multa sanatate iti doresc !
0
18-07-2010, ora 11:24
katte
Nu este medic/terapeut
katte
Buna Myx si felicitari pentru operatei. Ma voi opera la d-na dr. Brezeanu. Inca nu am fost sa ma reprogrameze pentru operatie. Sper sa se poata cat mai repede, sa ajung si eu anul acesta la mare..

Rubya, felicitari si tie. Ai avut dureri mari? Imi poti spune cam in cat timp ai putut sa te misti normal?
Te asteptam cu poze!

Va multumesc pentru raspunsuri, si va doresc numai bine.
0
18-07-2010, ora 11:46
myx
Nu este medic/terapeut
myx
katte multumesc! Eu am scapat gata, astept forma finala cu nerabdare si evident astept sa ii etalez la plaja hehhe, Eu cred ca te misti normal dupa 3 zile, primele 3 zile sunt mai grele apoi incet incet intri in normal.
0
18-07-2010, ora 13:24
madutza77
Nu este medic/terapeut
madutza77
Buna tuturor! Ma bucur din suflet ca exista si astfel de forumuri...Dar pana la ziua cand voi putea sa adresez astfel de intrebari legate de implantul mamar nu pot decat sa visez...Am 32 de ani, sunt mama a 3 copii pe care i-am alaptat:7 luni, 1 an si 3 luni si respectiv 1 an si jumatate.Acum 1 an am incheiat alaptatul celui de-al treilea copil...iar rezultatul?Pentru mine:DEZASTRU! Am ramas dreapta, fara nici o forma, iar sfarcurile mele parca ar fi 2 bube.Am incercat tot felul de metode...dar nu au dat rezultat.Nu imi pot permite un implant din cauza lipsei banilor:m-am intors la serviciu unde nu castig decat 50ron si 20 de bonuri de masa(nu imi pot actualiza salariul deoarece e criza!...)Am si slabit vreo 6 kg datorita stresului fff.mare( sunt studenta la zi, fara taxa si incerc sa fac fatza tuturor...copiii, serviciul, scoala, sot...etc
Ma simt tare rau cand ma dezbrac si ma vad in oglinda, in plus mi-e rusine sa ma dezbrac si in fatza sotului meu.Cred ca si el are sanii mai mari ca ai mei...Daca merg sa arunc gunoiul imi iau cu mine si sutienul...cu push-up, desigur! Nu imi doresc un implant pentru a-mi etala sanii in nu stiu ce ocazii, ci pentru mine, pentru a arata ca o femeie normala, feminina...si pentru a-mi salva casnicia...
Dar pana atunci nu pot decat sa visez ca intr-o zi viatza mea se va schimba si imi voi putea permite si eu un astfel de implant...Va multumesc ca m-ati ascultat...!Toate cele bune!
0
18-07-2010, ora 13:39
myx
Nu este medic/terapeut
myx
mada, imi pare rau ca situatia e asa de grea pt tine :( sper dupa ce-ti termini facultatea sa ai un job mai bun dar si asa e greu de strans bani mai ales ca sunteti o familie numeroasa. Important e ca sotul te iubeste si intelege situatia, sper ca o sa se iveasca ocazia si o sa poti sa-ti schimbi viata. Iti doresc numai bine si sa fii fericita alaturi de pitici...
0
18-07-2010, ora 13:47
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Izandra, timpul de revenire este de o ora-doua la 12 ore de stat cu sutienul... dar pe mine deja dupa 6-7 ore incepe sa ma jeneze. Desi am scos buretii extra, tot am senzatia ca ii preseaza in lateral si parca amortesc.
Alex, ai omis sa ii saluti si pe domni... ai uitat ca citeste si capri-sotul meu ??::))))))) Nu mai am rabdare, as vrea sa devina mobili, sa ne putem juca cu ei in voie :))))
Myx, ai dreptate, Alex bate campii... arata fff bine. Si noua ne plac fetele slabe, in niciun caz pufoase... Felicitari pt somnul odihnitor (si eu inca sunt in recuperari - 13 ore vineri noapte, 12 ore samb noapte :D), dar ai grija cu dormitul pe o parte, nu exagera inca. In prima sapt nici eu nu am putut sa stau dreapta, aratam oribil, burta, cocosata... nu puteam sa trag umerii in spate, nu ma lasau muschii.
Irinico, imi cer scuze pentru absenta de aseara :))), vad ca fetele m-au inlocuit cu succes.
Katte, imi pare rau pt probl de sanatate, insa e mai bine ca s-a intamplat inainte de operatie, pt ca dupa nu prea esti in stare nici sa stranuti, nici sa tusesti, organismul este deja slabit si probabil ar fi fost si mai complicat sa o tratezi. Multa sanatate... nu-ti face griji noi te asteptam oricand cu noii sani :))
0
18-07-2010, ora 13:53
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Mada, intelegem perfect ceea ce simti si motivele pentru care iti doresti operatia. Fiecare dintre noi am simtit aceste frustrari, indiferent din ce motive (sani f mici spre inexistenti sau lasati dupa alaptat). Se pare ca esti o sotie si o mama eroina. Iti doresc sa ai putere sa le duci pe toate si mai ales iti doresc sa ai posibilitatea sa faci aceasta operatie si pentru tine. Uneori e bine sa mai fim si egoisti. In situatia ta cred ca te-ai pus pe ultimul plan. Si da, aceasta operatie iti schimba viatza in bine. Psihic esti alt om, si de ce sa nu recunoastem ca ajuta si viatza de cuplu.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 121122123 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •