Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 122123124 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
18-07-2010, ora 13:58
Alexandra Tanase
Nu este medic/terapeut
Alexandra Tanase
Salut, capri-sotul!!! si scuze :D Dau o bere pt asta!!!
Capri unde bagi atata somn???

Madutza sa nu-ti pierzi speranta!!! O sa vina soarele si pe strada ta...cand te astepti mai putin!
0
18-07-2010, ora 14:10
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Daaaa... te-a penalizat, clar !!
Am de recuperat de la cele 2 sapt nedormite cu operatia... :D
0
18-07-2010, ora 14:27
ArianaCh
Nu este medic/terapeut
ArianaCh
Draga Madutza77, cum spune si Capri, foarte multe dintre noi ne regasim in povestea vietii tale. Tragic este ca lipsa banilor este de foarte multe ori in calea implinirii visurilor noastre si a fericirii finale. Si eu sper din suflet sa se indrepte viata ta din punct de vedere financiar in viitorul cat mai apropiat, printr-un miracol cumva. (Si eu cred in miracolele vietii!)
Pentru ca nu iti permiti operatia si avand complexele tale, incearca sa faci cum am facut eu in cupluri pana sa ma operez. Incearca sa fii sexi pentru sotul tau si mandra de tine prin alte atuuri ale tale, ori modeleaza-ti un corp prin sport sau un bronzaj sexi, ori scoateti in evidenta parul superb, ori machiaj etc etc.
Mai gandeste-te si ca daca ti-ai fi facut operatia si ai fi avut vreun esec ca unele dintre noi, viata ta ar fi fost la fel de frustranta. Nu stiu ce e mai rau, sa nu ai sani deloc dar naturali, frumosi, sau sa ai sani mari cu defecte majore, inestetici in intimitate, si sa suferi enorm din cauza asta. Nu uita ca operatiile astea sunt cu 2 taisuri. Nu vreau sa te intristez, ci dimpotriva, sa te ajut sa iti ridici moralul in privinta sanilor tai. In acest moment tu ai complexul sanilor tai inexistenti, iar cineva ca mine sufera ca sunt mari insa imperfecti si tot nu am curaj sa ma dezbrac in fata unui barbat.
In concluzie, daca tot nu iti permiti operatia, moralul sus ca poate sanii tai sunt mai frumosi ca ai mei, de exemplu. Nu imi ramane decat sa ma bucur pentru fetele care reusesc sa aiba sanii visati si sa le admir. Zilnic imi spun, uite inca una care a invins handicapul sanilor urati si mici, inca una increzatoare pe strada. O victorie in plus cu fiecare femeie fericita.
Mult noroc pe viitor si ai grija de tine. Toata consideratia.
0
18-07-2010, ora 14:30
rubya
Nu este medic/terapeut
rubya
buna katte cand m-am trezit imediat dupa operatie aveam cateva dureri mi sa admininstart un calamnt si atat de atunci eu nu am mai avut dureri puternici ci doar unsor suportabile cand ma ridicam din pat ai simteam grei eu ziua mergeam normal nu prea stateam in pat ca nu aveam stare ma ajuta prietenul sa ma ridic si sa ma intind deocare ce nu aveam voie sa ma sprijin pe brate in rest totul a fost ok desi doamna doctor mi-a prescris in reteta si calmante nu leam luat ca nu am avut nevoie sper sa te poti recupera si tu si nicoleta la fel de repede ca mn dupa operatie
0
18-07-2010, ora 14:39
rubya
Nu este medic/terapeut
rubya
buna mada cum a zis si myx important e ca sotul tau te iubeste fiecare dintre noi am trecut intr-un mod sau altul prin ce treci tu fiecare aveam complexe important e sa mergi inainte sa fi tu si eu am avut sanii foarte mici aproape inexistenti nici acum dupa operatie nu sunt foarte mari dar e un inceput cand aveam sanii mici incercam sa arat sexy pt prietenul meu prin diferite mijloace cum a scris si arianach machias sala sper sa ati termini facultatea sa poti avea un job bun si sa fi fericita alaturi de stotulsi copii tai
0
18-07-2010, ora 15:18
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
madutza, bine ai venit pe forum.Povestea ta desi trista si aparent fara rezolvare pentru moment, eu cred ca nu ar trebui sa disperi si sa te descurajezi, pt ca viata este plina de evenimente neprevazute si de multe ori chiar si de miracole asa cum bine spunea si Ariana. Faptul ca tu avind un sot, 3 copii relativ mici, un job si esti si studenta la zi, -denota ca esti cu adevarat o luptatoare si nu te vei lasa doborita tocmai de acest complex al sanilor pe care nu-i ai.Sotul tau daca te iubeste cu adevarat, te iubeste si cu sani si fara, va ramine alaturi de tine si ve-ti rezolva impreuna aceasta problema atunci cind veti depasi aceasta criza financiara.Important este sa fiti sanatosi si sa nu va pierdeti speranta.Mult noroc si curaj sa lupti in continuare pentru visul tau!

Rubya, felicitari, recuperare usoara si asteptam poze cit mai curind...daca e posibil before/after:)

Katte, mult succes la operatie!

capri si capri-sotul:), bine ati revenit.mai aveti timp de somn cu asa niste capodopere in dotare?:))))
0
18-07-2010, ora 16:17
rubya
Nu este medic/terapeut
rubya
pt irinco mersi in curand o sa postez si eu poze :)
0
18-07-2010, ora 21:08
panteradanutza
Nu este medic/terapeut
panteradanutza
Buna!Abia am descoperit site-ul asta si mi se pare extrem de interesant...vreau si eu sa imi pun implanturi la dr Voicu Radu si m-ar interesa cat ma costa???...ce parere aveti de acest medic...pls raspuneti-mi si mie...este foarte important...mereu m-am simtit complexata de felul cum arat...eu pana acum 3 ani am fost extrem de grasa:( aveam 85 de kg la 1.70 inaltime...am reusit sa slabesc intr-un final si ajunsesem la 58 de kg, dar fericirea mea a fost scurta avand in vedere ca la 9 luni dupa ce am slabit am ramas insarcinata si in 9 luni am ajuns din nou la 90 kg.Dupa ce am nascut am ajuns cu greu la 68 de kg dar organismul meu a obosit si pur si simplu nu mai pot sa slabesc...Vreau sa stiu si eu cam cat ma costa o liposubtie si implanturile la dr Voicu Radu.Va rog raspundeti-mi!:*
0
18-07-2010, ora 21:14
myx
Nu este medic/terapeut
myx
danuta bine ai venit! Este o fata operata la dr voicu, fallen este nickul ei poti cauta in urma sa ii vezi posturile si pozele. Parca a platit 3000 euro implantul. Dar rezultatul este f frumos.
0
18-07-2010, ora 21:20
panteradanutza
Nu este medic/terapeut
panteradanutza
...mersi frumos...chiar acum am sa vad postarile anterioare!
0
18-07-2010, ora 21:27
myx
Nu este medic/terapeut
myx
FallenStar e nickul ei, daca vrei detalii dai click pe poza ei si scrie tot acolo.
0
18-07-2010, ora 22:53
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Pantera, dr Voicu ia 3000 pt rotunde si 3200 pt anatomice. Am vb cu el saptamana trecuta, deci preturile sunt actualizate. Pentru alte detalii il poti suna tu. Este foarte dragut.
Rubya, te asteptam cu vesti si cu poze.
Alex mersi, mersi:). De o luna de cand tot stau pe forum mai invat cate ceva :)))
Capri, ai incercat si cu sutiene cu jumatate de cupa, lejere, care decat ii sustin, fara sa-i impinga in interior?
Maduta, e important sa te simti bine in propria piele si sunt convinsa ca ai multe alte atuuri pe care le poti etala. Fii increzatoare si, la timpul potrivit, vei avea posibilitatea sa-ti implinesti si visul asta. Noi suntem alaturi de tine.
Myx, cu asa dimensiuni cred ca intorci toate capetele pe strada.
0
18-07-2010, ora 22:56
myx
Nu este medic/terapeut
myx
iza dah:) imi vine sa rad mai ales vad pustani de 15, 16 ani cum isi dau coate haha
0
18-07-2010, ora 23:01
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
:))))))))))
Dar tu ce faci la ora asta?
0
18-07-2010, ora 23:06
myx
Nu este medic/terapeut
myx
iza ma bag la nani.sper sa am o noapte linistita;) te pup
0
18-07-2010, ora 23:07
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Oaaaauuuuu myx... ce priveliste avem aici !!! ce sexy. s-a deschis sesiunea playboy :))))
Izandra, sunt cu jumatate de cupa, am scos buretii.. doar imbraca sanul. Dar dupa operatie sanul este destul de plin in partea de jos, cam orice sutien are tendinta de a-i ridica...
0
18-07-2010, ora 23:07
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Myx, somn usor ! Sa ai o noapte linistita!:) Te pup
0
18-07-2010, ora 23:13
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Cine vorbea de playboy :)))))))
Capri, vad ca sunt plini de jur imprejur.
De-abia astept si eu vremea cand ma voi duce sa-mi cumpar sutiene.
Ma tenteaza sa merg la dr Grecu, eu avand sanii ca tine inainte, cred ca as avea sanse sa-mi iasa un rezultat asemanator
0
18-07-2010, ora 23:14
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
La cat timp dupa consultatie te-a programat la operatie?
0
18-07-2010, ora 23:29
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Si eu si Alex suntem ff multumite de opera dr-ului Grecu. Amandoua capodoperele sunt f reusite. Lui ii plac sanii apropiati, cat se poate de naturali si rotunzi. Are gusturi bune la sani. Deci dc iti place ce vezi, mergi macar la o consultatie. Eu am ales sa ma operez dupa 2 sapt pt ca plecam in concediu o sapt. M-am operat a doua zi dupa ce am revenit in tara.
0
18-07-2010, ora 23:31
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Deci sanii apropiati ti i-a facut fara sa specifici tu ca vrei asa?
0
18-07-2010, ora 23:35
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Eu i-am spus ca vreau niste sani apropiati, frumosi si cat se poate de mari in limita esteticului. Nu stiu cum a fost la Alexandra, dar din cate am mai vazut si la colega mea de salon, si ai ei erau cam ca ai mei doar ca un pic mai mari. Era f mandru de sanii mei :)))) ii placeau si lui. Dc vrei iti spun pe pm cum ma chama si dc te duci la consultatie sa ii spui ca ii vrei ca ai mei.
0
18-07-2010, ora 23:38
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Da. Inainte sa merg la consultatie vreau sa te mai intreb cate ceva. Probabil prin august. Ti-ai terminat concediul?
0
18-07-2010, ora 23:40
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Care concediu? medical? am lipsit o sapt jumate dupa operatie... dar in cele 2 zile in care m-am dus nu am facut mare lucru.
0
18-07-2010, ora 23:41
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Concediul de odihna, sa stiu daca esti disponibila pentru informatii atunci.
0
18-07-2010, ora 23:43
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Aaaaaa, da... np, sunt pe baricade. In sept mai am, dar oricum intru pe net. Si dc nu sunt eu, e Alex.
0
18-07-2010, ora 23:51
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Ai dreptate, mersi. :)
Am vaz ca dr Grecu n-are prea multe poze pe site. Asa ca mai fa tu cateva, ca oricum iti ies mai bine decat ale lui ;))))
Ma duc sa ma bag si eu langa brotac ca mi s-a facut somn.
Te pup
0
19-07-2010, ora 00:53
madutza77
Nu este medic/terapeut
madutza77
Pentru Myx, Capri, Alexandra Tanase, ArianaCh, Rubya, Irinico.va multumesc din suflet penru incurajari !!!Aveti dreptate...important e sa te simti bine in propria piele...Mai nou, citind pe alte forumuri am gasit cateva articole cu top 10 vedete si celebritati cu sanii mici si stiti ce concluzie am tras...?ca nu e totul sa ai sanii mari ci Atitudinea...asa ca.pana va veni si SOARELE pe strada mea (apropos Alexandra asta este incurajarea mea favorita, parca m-ai citat pe mine..) nu am decat sa ma incurajez si sa invat lectia rabdarii...Va imbratisez calduros pe toate...!Cu toata admiratia : Toate cele bune !!! Pe curand!
0
19-07-2010, ora 11:18
myx
Nu este medic/terapeut
myx
madutza eu am mai scris pe aici, mie sanii mici mi se par super sexy:P)...Dar sunt convinsa ca o sa ti se indeplineasca visul, nu stii cum apare vreo mostenire in curand;P
0
19-07-2010, ora 11:57
miruna85
Nu este medic/terapeut
miruna85
madutza important este sa te simti tu OK eu cred ca sanii trebuie sa fie in armonie cu corpul tau ce-i prea mult strica si vorba lui myx nu dispera.
Myx poze tot mai provocatoare bravo !
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 122123124 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •