Implant silicon sani
da, da o febra musculara se simte, dar fiind si aceea atenuata de efectul anesteziei...si apoi de ketonal...poti spune ca nu e o durere asa cum te, , " infricau, , " altele dinainte.Si cred ca febra aceea a simtit o fiecare de mai multe ori in viata si nu a facut caz.Simti mai degraba ca ai avea un sutien extrem de mic care iti "fleceste" sanii sau in cupele caruia ai bagat ceva mai tare gen sosete :))) Imi aduc aminte ca genul acesta de disconfort mi -l dadea un sutien umplut cu tot felul de bureti care imi presau sanii ca sa le dea efect de push up si ii simteam clipa de clipa cat erau de presati si " maltratati" Ei bine, senzatia asta o ai la inceput. Acum, efectiv nu i mai simt ! sunt una cu mine:))) Cine vrea sa faca o simulare de durere :P, sa -si puna in sutien 2 bulgari de sosete si sa stea cu ei catva timp - cam asa ceva simti! :))))
PS.: doctorul spunea ca pacientele ziceau ca durerile incep abia a 2 a zi dupa operatie fiindca atunci se dilua efectul anesteziei. CU ketonal esti ok, i, mai ales daca ai pragul de durere mai ridicat :) Cand te lovesti din neatentie intr un colt ascutit, da, te doare de ti se taie respiratia, ce simti dupa operatie te lasa sa fii om normal :)))
pupici!
PS.: doctorul spunea ca pacientele ziceau ca durerile incep abia a 2 a zi dupa operatie fiindca atunci se dilua efectul anesteziei. CU ketonal esti ok, i, mai ales daca ai pragul de durere mai ridicat :) Cand te lovesti din neatentie intr un colt ascutit, da, te doare de ti se taie respiratia, ce simti dupa operatie te lasa sa fii om normal :)))
pupici!
Erika, dar ai avut şi consultatia la dl. Nae. Dânsul ce ţi-a spus?
Lory si eu astept sa pot pune poze din pacate am o singura poza si e facuta la orizontala deci nu prea e relevanta, din pacate. Momentan stau cu bustiera si am de gand sa respect la linie instructiunile medicului, printre care sa nu deschid bustiera.
Acum, am sa scriu cele ce urmeaza, pentru fetele aspirante...
Am citit forumul acesta un lung si in lat, am dat peste multe pareri. Eu pana la aceasta operatie nu am mai facut anestezie generala. AG consta intr-o perfuzie si o injectie total nedureroasa si scurta, vei adormi apoi in celai scurt timp, eu am facut-o fara a constientiza. M-am trezit in 2 ore in camera, unde am stat 24 de ore. Nu am avut dureri, mai degraba febra musculara, dar asta depinde de organismul fiecaruia probabil. In schimb, am vomitat si am avut ceva amereli de la anestezie (nu multe). Mi s-a administrat glucoza, algocalmin si metoclopramid, iar acasa iau ketonal si un antibiotic. Am 4 spre 5 zile de la operatie, ma pot ridica din pat singura, ma misc cu putina dificultate, e drept dar ma descurc. Pana ieri, am fost ajutata si asistata de ai mei la ridicare, culcare in pat. Am fost ajutata sa ma si spal. Dl. Dr. mi-a recomandat sa ridic mainile in fiecare zi treptat, pana simt ca doare, asa incat sa ajung incet incet pana deasupra capului, fara sa fie brusc si fara sa fortez.E o senzatie intensa de presiune datorita pielii intinse, senzatie care provoaca un discomfort major. Sanul drept este mai umflat decat cel stang. Inca nu ma simt apta de a conduce. Voi incerca sa fac asta la implinirea unei saptamani. Aseara m-am plimbat oe jos pret de o pra si jumatate si nu am avut nicio problema. Mai exista un discomfort major la respiratie - atunci cand incerci sa tragi aer in piept pana la capat - este imposibil fiindca simti ca iti plezneste pielea. Altceva, sanii sunt tari ca piatra. Postoperator m-am pricopsit cu o balonare si constipatie - provine de la medicatie si anestezie, se poate rezolva cu lazative dar eu personal recomand sa o evitati. Cum? Simplu: mancat fara sare (deloc!!!), cat mai sanatos, multe fructe proaspete, legume fierte si supe. Stiu ca nu suna apetisant dar e foarte "profitabil".
Eu nu am avut curiozitatea de a desface bustiera, prefer sa urmez instructiunile intocmai pentru ca sunt mai fricoasa si tipicara de felul meu.
Voi reveni cu update-uri. Sper ca postarile mele sa serveasca altor fete.
Acum, am sa scriu cele ce urmeaza, pentru fetele aspirante...
Am citit forumul acesta un lung si in lat, am dat peste multe pareri. Eu pana la aceasta operatie nu am mai facut anestezie generala. AG consta intr-o perfuzie si o injectie total nedureroasa si scurta, vei adormi apoi in celai scurt timp, eu am facut-o fara a constientiza. M-am trezit in 2 ore in camera, unde am stat 24 de ore. Nu am avut dureri, mai degraba febra musculara, dar asta depinde de organismul fiecaruia probabil. In schimb, am vomitat si am avut ceva amereli de la anestezie (nu multe). Mi s-a administrat glucoza, algocalmin si metoclopramid, iar acasa iau ketonal si un antibiotic. Am 4 spre 5 zile de la operatie, ma pot ridica din pat singura, ma misc cu putina dificultate, e drept dar ma descurc. Pana ieri, am fost ajutata si asistata de ai mei la ridicare, culcare in pat. Am fost ajutata sa ma si spal. Dl. Dr. mi-a recomandat sa ridic mainile in fiecare zi treptat, pana simt ca doare, asa incat sa ajung incet incet pana deasupra capului, fara sa fie brusc si fara sa fortez.E o senzatie intensa de presiune datorita pielii intinse, senzatie care provoaca un discomfort major. Sanul drept este mai umflat decat cel stang. Inca nu ma simt apta de a conduce. Voi incerca sa fac asta la implinirea unei saptamani. Aseara m-am plimbat oe jos pret de o pra si jumatate si nu am avut nicio problema. Mai exista un discomfort major la respiratie - atunci cand incerci sa tragi aer in piept pana la capat - este imposibil fiindca simti ca iti plezneste pielea. Altceva, sanii sunt tari ca piatra. Postoperator m-am pricopsit cu o balonare si constipatie - provine de la medicatie si anestezie, se poate rezolva cu lazative dar eu personal recomand sa o evitati. Cum? Simplu: mancat fara sare (deloc!!!), cat mai sanatos, multe fructe proaspete, legume fierte si supe. Stiu ca nu suna apetisant dar e foarte "profitabil".
Eu nu am avut curiozitatea de a desface bustiera, prefer sa urmez instructiunile intocmai pentru ca sunt mai fricoasa si tipicara de felul meu.
Voi reveni cu update-uri. Sper ca postarile mele sa serveasca altor fete.
*balonarea si constipatia se produce in cea mai mare masura de la interactiunea ketonalului cu sarea, fapt ce determina o retentie extraordinara de apa in organism
exact asa, britta! se pare insa ca odata cu trecerea timpului, mai uiti.:) ACum mi -ai adus aminte si Intr adevar ai descris perfect si imposibilitatea de a trage aer in piept ca sa iti umpli plamanii! Eu insa am ratat constiparea, balonarea si burtoiul :P AAAAA si umblatul un pic cocosata, fiindca ai impresia ca ti se rupe pielea daca te intinzi. SI mai simti o portiune de [pe pielea spatelui paralela cu sanii ca iti este intinsa la maxim. EFectiv ti s-a tras pielea de pe spate in fatza si la masaj simti ca o dunga de un lat de palma nu e flexibila ;
ce zici, am speriat aspirantele pe aici? :))))))))))))))))
ce zici, am speriat aspirantele pe aici? :))))))))))))))))
orice interventie te sperie putin dar daca iti doresti cu adevarat se trece cu bine peste orice...
depinde oricum de organismul fiecaruia cum trece prin recuperare, cum ziceau si fetele pe aici..
depinde oricum de organismul fiecaruia cum trece prin recuperare, cum ziceau si fetele pe aici..
Da tyra exact!!!! Nu gaseam cuvintele sa descriu senzatia asta! Ciudata e, jur!:)) oricum, de notat e faptul ca schimbari au loc pe zi ce trece si 12 ore pot face diferenta intre discomfort major si o stare relativ buna.
Eu am inceput sa am niste mancarimi sub sani in zona cicatricilor in ultimele 12-18 ore, continui sa nu fi deschis bustiera deci oficial nu stiu de ce:)) dar pot banui ca se trage de la procesul de vindecare:)
Eu am inceput sa am niste mancarimi sub sani in zona cicatricilor in ultimele 12-18 ore, continui sa nu fi deschis bustiera deci oficial nu stiu de ce:)) dar pot banui ca se trage de la procesul de vindecare:)
Erika, eu cred ca aceasta interventie este nici dificila nici usoara, candidatul perfect fiind o pers cu un punct de rezistenta la durere superior si foarte disciplonata si rabdatoare. Altfel, restul calitatilor relevante pentru aceasta interventie sunt independente de constiinta noastra: vindecare rapida, o stare de sanatate buna spre foarte buna etc.
Apropo, eu stau cu frizete de gheata pe sani ca sa se dezumfle (dl. dr. mi-a recomandat) si cred ca am racit nitel :(
Apropo, eu stau cu frizete de gheata pe sani ca sa se dezumfle (dl. dr. mi-a recomandat) si cred ca am racit nitel :(
AI mare dreptate britta...recuperare rapida iti doresc si astept sa vad rezultatul daca se poate..
Multumesc! Imediat ce mi se va da voie sa deschid sungurica bustiera, voi posta o poza!
Hello, ce mai faceti voi?
Nu am mai intrat pe aici de un car de zile :P In caz ca va intrebati, operatiile mele evolueaza peste asteptari. Am sa citesc si eu din urma sa vad ce au mai facut fetele.
@LORENA, tu cum mai esti? Ti s-au mai aranjat sanii?
Va puuup!
Nu am mai intrat pe aici de un car de zile :P In caz ca va intrebati, operatiile mele evolueaza peste asteptari. Am sa citesc si eu din urma sa vad ce au mai facut fetele.
@LORENA, tu cum mai esti? Ti s-au mai aranjat sanii?
Va puuup!
Loli Lolicon: Wow! Superbi sani! :D
Fetelor, am pus si eu singura poza pe care o am, e facuta de mine cu telefonul...Nu am avut timp sa fac altele dar dupa ce dau jos bandajele ma ocup si de acest aspect. Au trecut 6 zile de la operatie...Dureri mari eu nu am avut, doar febra musculara foarte puternica si ameteli de la medicatie...:( Sunt putin speriata pentru ca m-am umflat la fata destul de mult...o fi normal? :| sanul stang e un pic mai umflat ca dreptul..si parca si mai dureros. In rest sunt bine... Voi reveni cu update-uri! :D Va pup!
Fetelor, am pus si eu singura poza pe care o am, e facuta de mine cu telefonul...Nu am avut timp sa fac altele dar dupa ce dau jos bandajele ma ocup si de acest aspect. Au trecut 6 zile de la operatie...Dureri mari eu nu am avut, doar febra musculara foarte puternica si ameteli de la medicatie...:( Sunt putin speriata pentru ca m-am umflat la fata destul de mult...o fi normal? :| sanul stang e un pic mai umflat ca dreptul..si parca si mai dureros. In rest sunt bine... Voi reveni cu update-uri! :D Va pup!
Megan, sunt fff frumoşi. chiar îmi plac mult, au aspectul ăla dulcel. Recuperare rapidă!
Loli, f frumoşi şi ai tăi. Confund, sau aveai şi rino?
Loli, f frumoşi şi ai tăi. Confund, sau aveai şi rino?
Meganfox, erau frumosi si inainte sanii tai, dar acum sunt superbi! Sa ii stapanesti sanatoasa!Recuperare usoara si rapida :)
Megan te-ai operat !! felicitari si recuperare rapida ! sunt superbi foarte frumosi si abia ai cateva zile de la operatie..cand o sa se aseze o sa fie si mai frumosi :*:*:* ( bine ca tu si inainte ii aveai super si cu o forma frumoasa ) imi duc aminte :P ^_^
Britta
manacarimile apar cand se vindeca, asa se spune: cand se formeaza cojitele si incep sa se desprinda, aceasta da mancarimi. Ai grija, verifica te totusi sa nu faci vreo reactie la leucoplast si sa te arzi. Tu ai pansament din acela ce nu se da jos decat cam la 10 zile?
Loli lolicon, ai o poza asa de sweet! :)parca esti dintr un tablou din renastere( doar ca esti mai supla) ; atitudinea, culoarea parului aramie si pielea alba..., sanii feciorelnici.zau ca pari un model din acea perioada!
recuperare usoara, megan!
manacarimile apar cand se vindeca, asa se spune: cand se formeaza cojitele si incep sa se desprinda, aceasta da mancarimi. Ai grija, verifica te totusi sa nu faci vreo reactie la leucoplast si sa te arzi. Tu ai pansament din acela ce nu se da jos decat cam la 10 zile?
Loli lolicon, ai o poza asa de sweet! :)parca esti dintr un tablou din renastere( doar ca esti mai supla) ; atitudinea, culoarea parului aramie si pielea alba..., sanii feciorelnici.zau ca pari un model din acea perioada!
recuperare usoara, megan!
Aceeasi intrebare o am si eu, ca si kellyrose...pana cand????
daca e vorba de masuratori aici sunt experta! sa va zic la mine...imediat dupa operatie aveam 87 apoi au scazut pana la 2 luni la 83-84.atunci ii simteam mici si tari, dupa cum v-am povestit capsula strangea un pic implantul.dupa o perioada de masaj au inceput sa se relaxeze si au ajuns la 86-87 dupa 4luni.deci au mai crescut.am mai pus 1 kg pe mine si acum au 87. asa au evoluat la mine.inca ma mai masor.
Am tot intrebat pe aici de contractura, dar cred ca nu ai prins Olimpia. Ai avut inceput de contractura? Spune-mi ce ai facut! Si eu sunt in situatia asta... mi-e ssa frica...desi parca e spre bine, dar tot stresata stau. Zi-mi exact tot ce ai facut, Olimpia! Ce pastile ai luat? Cum ai facut masaj si cat? Daca vrei imi poti raspunde pe prv in cazul in care a mai fost aceasta discutie, sa nu plictisim lumea.
Megan, deja se vad foarte frumos sanii, seamana cu ai mei la cateva zile de la operatie, se vede ca am avut acelasi doctor si aproape acelasi implant, eu am cu 25 cc mai mult decat tine. Ai tai pot sa spun ca sunt un pic mai frumosi deoarece ai plecat de la niste sani un pic mai frumosi decat ai mei ca si forma si sunt sigura ca rezultatul final va fi foarte frumos. Eu am deja aproape 3 saptamani de la operatie si s-au dezumflat mult, sunt mai mici :(. Referitor la faptul ca te-ai umflat la fata, si eu parca eram umflata la fata, abdomen si picioare. Incep sa se duca edemele dupa doua saptamanii.
Tyra, bandajele mi le schimba dl. dr. la cateva zile (2 zile, maxim 3).
Dureri nu prea mai am doar febra/presiune musculara...am devenit superfan Ketonal!:)) ia durerea instantaneu
Dureri nu prea mai am doar febra/presiune musculara...am devenit superfan Ketonal!:)) ia durerea instantaneu
21 nathy am nu am avut net o sapt si de aceea nu am raspuns.intre o luna si 2 luni de la operatie asteptam sa se inmoaie sanii dar erau mereu tari si tzapeni ca 2 mere si nici nu miscau pe piept.erau parca mai mici si credeam ca e doar in mintea mea dar ajunsesem la 83cm.am mers la dr si i-a palpat si mi-a zis ca dreptul incepe sa stranga.mi-a facut masaj in cabinet, un del de framantat si am simtit pe moment o schimbare apoi am continuat acasa frecatul intre palme cu crema ca sa alunece.crema de corp.s-au mai relaxat dar cum opream masajul vedeam ca se intaresc.eu simt valuri la un san cand ma aplec.cand se faceau pietroi nu le mai simteam si asa imi dadeam seama ca nu e ok.apoi cand masam am descoperit un nodul si am facut sonoelastografie si dr mi-a zis ca nu am nici o reactie inflamatorie a capsulei si ca impl sunt puse bine si e ok.de atunci m-am linistit, sanii mei se fac mici la diferente de temp, fiori, cand fac dus, sex.apoi isi revin singuri.in perioada aceaa de contractura am luat 3zile aulin si am simtit ca cedeaza tensiunea impl.
Iata ca am adaugat si poza in final!
Poza este facuta imediat dupa operatie stand in pat fiindca nu aveam nicio sansa sa ma pot ridica in pozitie verticala.
La scurt timp dupa poza asta sa zicem cateva ore au inceput sa se umfle din ce in ce mai tare...acum astept marea dezumflare:)
Poza este facuta imediat dupa operatie stand in pat fiindca nu aveam nicio sansa sa ma pot ridica in pozitie verticala.
La scurt timp dupa poza asta sa zicem cateva ore au inceput sa se umfle din ce in ce mai tare...acum astept marea dezumflare:)
kellyrose
n-ai vrea sa iti completezi profilul?
tesuturile se dezumfla, atata tot.Dar ai tai sunt maaaari! Nu te teme, se vad:) ))
eu de la 85cm ( la inceput) am ajuns la 2 luni jum. la 83cm.pe un torace de 66cm ( toracele conteaza la fel de mult ca si implantul pt a da ideea de marime)
britta, ce fel de implant ai? cat ai peste torace, sub sani?
n-ai vrea sa iti completezi profilul?
tesuturile se dezumfla, atata tot.Dar ai tai sunt maaaari! Nu te teme, se vad:) ))
eu de la 85cm ( la inceput) am ajuns la 2 luni jum. la 83cm.pe un torace de 66cm ( toracele conteaza la fel de mult ca si implantul pt a da ideea de marime)
britta, ce fel de implant ai? cat ai peste torace, sub sani?
Multumesc Olimpia! Mie mi-a dat antiinflamatoare si masaj mi-a zis sa misc implantul in sensul acelor de ceasornic, o data pe zi, 4 miscari complete. Tu de cate ori faceai masajul? La mine acum dreptul se misca, stangul nu prea...greu d tot...sper sa isi revina. Oricum, erau tot asa cum zici tu, tepeni si tari, eu nu mi-am dat seama de nimic pt ca nu au apucat sa fie altfel, mi-a zis asta la controlul de o luna.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Am un san mai mare si unul mai mic
- 19De un an imi curge un san
- 4Ce as putea face sa raman cu sanii mai mari decat inainte de a ramane insarcinata?
- 3Probleme la san!
- 36chirurg bun timisoara pt. san
- 13Sani mici
- 4Distorsiune arhitecturala san
- 0Marire sani
- 10carcinom ductal invaziv - interpretare
- 1umflaturi in zona mameloanelor
- 8implant mamar - recomandare medic Arad
- 13Chisturi la san
- 2Recomandati-mi va rog un doctor pt implanturi mamare
- 1Marire si ridicare de sani
- 0Implant mamar - recomandare medic Cluj
- 2Implant cu silicon
- 1Implant silicon dr Ovidiu Ivan Cluj - pareri/info preturi
- 4Recomandare Dr. - implanturi mamare prin axila
- 1Implant mamar și abodominoplastie.
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: