Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 122212231224 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
02-07-2013, ora 12:32
lory24
Nu este medic/terapeut
lory24
Ooo..bravo Britta. F frumosi si rotunzi..o sa vezi c frumos s vor lasa:). Arata bn d p acum;). Sa-i porti sanatoasa
0
02-07-2013, ora 13:30
Emilia1990
Nu este medic/terapeut
Emilia1990
Buna fetele,

Am luat o mica pauza ca am fost la munte! Putina relaxare nu strica niciodata :D
Britta, ma bucur mult pt tine k au iesit ok! Felicitari! :*

Eu sunt f fericita pt mine k am reusit in sf sa-mi iau inima-n dinti si sa-mi fac o programare. Ma duc Vineri acum la un consult la Dr. Grecu. Sper din suflet sa fie bine... Am niste emotii cat casa!!!

Lory24, daca am inteles bine, si tu tot la Grecu ai fost nu? Ai ceva sfaturi? :d

va pup pe toate!
0
02-07-2013, ora 14:00
Gee
Nu este medic/terapeut
Gee
buna Emilia! vreau sa itio spun ca eu sunt programata pe 24 iulie la operatie si am mari emotii!ce iti pot spune despre dr Grecu?este un om depsebit!isi face meseria cu mare grija si dedicatie si in acelasi timp foarte transparent!eu am stat 4 ore la consultatie:))am stat mult la povesti!m-a impresionat!sper sa aibe acelasi impact si cu tine:)iti doresc succes si cu siguranta emotii vei avea cand vei pasi pragul clinicii:))
0
02-07-2013, ora 14:14
Emilia1990
Nu este medic/terapeut
Emilia1990
Gee, Waw, 4 ore??? la asta nu ma asteptam... banuiam ca se poate sta o ora, hai o ora jumate, dar 4... Eu stiu sora unei prietene care a fost la el si a avut un super rezultat si asta imi doresc si eu :) cat despre emotii, vb ta.. o sa am cu carul... si acum numai cand ma gandesc se zbarleste pielea pe mine... abea astept :D
zici ca ai operatia pe 24, consultatia cand ai avut-o de te operezi luna asta? ca sincer as cam vrea si eu cat se poate de repede ca sa pot sa ma duc si la mare cu noile podoabe :D :))
0
02-07-2013, ora 14:42
meganfox
Nu este medic/terapeut
meganfox
Multumesc mult fetelor! :*
adelina85: m-am mai linistit atunci! eu sunt rotunjoara bine la fata si ma alarmasem! :)) maine dau bandajele jos, yey! :D
0
02-07-2013, ora 15:18
olimpia mada
Nu este medic/terapeut
olimpia mada
eu acum nu mai fac masaj.
0
02-07-2013, ora 15:32
Gee
Nu este medic/terapeut
Gee
am fost la consultatie pe la inceputul lunii mai si m-a programat pe 4 iunie insa nu am putut aunci si am reprogramat pe 24 iulie..cam o luna..de exemplu cand l-am sunat sa reprogramez operatia, in prima faza mi-a zis sa ma duc pe 5 iulie dar am vrut eu spre sfarsitul lunii, deci cam o luna distanta..depinde acum de tine si el cum va sincronizati cu timpul..:)
0
02-07-2013, ora 16:07
Emilia1990
Nu este medic/terapeut
Emilia1990
Super asa! :) si de cat iti pui, Gee?
0
02-07-2013, ora 17:09
Britta
Nu este medic/terapeut
Britta
Tyra: Allergan Natrelle 410cc Extra full profile
Nu m-am masurat pre operatie... Acum am vreo 96cm
Lory sar'naaaa!!!:*
0
02-07-2013, ora 18:24
cristinutza16
Nu este medic/terapeut
cristinutza16
Buna gee recuperare usoara cum a decurs convorbirea medic pacient? Si cat te-a ajuns operatia? Ms mult frumos
0
02-07-2013, ora 19:59
ralucut
Nu este medic/terapeut
ralucut
Mama patru ore la o consultatie inseamna ca atat tu cat si doctorul tau aveati timp pt ca mie personal imi pare exagerat sa stai atat de mult la o consultatie! Nu am mai auzit pe nimeni sa stea asa! Meganfox arata bine sanii tai la atat de putin timp dupa operatie!
0
02-07-2013, ora 20:47
Gee
Nu este medic/terapeut
Gee
Am ajuns la cabinet la ora 12 si am plecat la ora 16 de acolo:))au mai fost si cateva intreruperi pt ca avea cateva paciente de externat, oricum a durat destul de mult..te intreaba daca ai timpul necesar de care are nevoie pentru a expune toate punctele interventiei.Operatia mea costa 3500 e si nu include un lifting!
0
03-07-2013, ora 16:16
gabi32
Nu este medic/terapeut
gabi32
Britta felicitari si recuperare usoara iti doresc.

Gee tu oricum nu ai nevoie de un lifting, si la mine consultatia la dr Grecu a durat ceva, imi place ca are rabdare sa explice tot ceea ce trebuie sa stii despre aceasta operatie..

Sonia si CristianaStar voi ce mai faceti, mai sunteti pe aici?? mi-e dor de prezenta voastra :))))
0
03-07-2013, ora 21:07
andra_87
Nu este medic/terapeut
andra_87
Buna fetelor, m-am operat si eu luni 1 iunie la doctorul Yair Miron, sunt foarte multumita, incredibil dar nu am dureri deloc, ma recuperez foarte usor, desi au trecut 3 zile astazi am si condus. Am optat pentru implanturile braziliene de la Silimed, care din cate am inteles sunt ultimele noutati pe piata, mai ales modelul pe care mi la recomandat doctorul, un implant rotund cu profil anatomic. deocamdata arata foarte bine zic eu, si sunt extrem de incantata.sunt curioasa daca mai e cineva care sa operat cu acest tip de implant?
0
03-07-2013, ora 22:01
Madutza88
Nu este medic/terapeut
Madutza88
buna andra..felicitari pt noii tai sani. eu personal nu am auzit de acest tip de implanturi...ar trebui sa dai tu mai multe detalii despre ele, ce ti'a spus doctorul tau?cum sunt...ce avantaje au, ca banuiesc ca ti'a spus lucrurile astea inainte de operatie.
Interesant ca spui ca sunt "implanturi rotunde cu profil anatomic", mie sincer mi se pare cam ciudat!

sanii tai arata bine...sunt mari! felicitari si recuperare usoara!
0
03-07-2013, ora 23:01
sara 2
Nu este medic/terapeut
sara 2
silimed sunt produse de Polytech(zic si eu ce am gasit in presa britanica), au invelis de micropoliuretan care poate deveni carcinogen, sunt produse de nemti(citez din presa).Un comentator zice ca devin cancerigene doar dupa ce corpul e supus la inalta presiune, la peste 100 grade, ceea ce nu se intampla. Cica englezii se cam abtin sa le utilizeze... eu nu am facut decat sa traduc pe scurt, nu stiu, or fi manevre comerciale de publicitate negativa, cert e ca e suficient sa ma faca sa le refuz

si eu m-am refacut neasteptat de repede, fara pensa Elmann, subliniez ca durerea e in functie de toleranta fiecareia, se pot folosi 7 pense, daca ai prag jos de toleranta la durere...degeaba, tot va durea. eu m-am sculat, imbracat singura, circulat din prima zi pt ca asa a fost nevoie dar sa conduc din a treia zi, scuze... e chiar o minune si oricum, nu ar trebui facute eforturi

andra, rezultatul mi se pare frumos
btw, zicea nathy ca se felicita rezultate dubioase, asa este, sa zicem ca o facem doar pt a remonta dispozitia pacientei dar uneori chiar e mare entuziasm pt rez f modeste iar la altele frumusele, cum am vz de curand la o pacienta a doctoritei Isac, se tace milc
poate posesoarea e felicitata pe privat, scuze in acest caz
0
03-07-2013, ora 23:29
Madutza88
Nu este medic/terapeut
Madutza88
Corect Sara.acelasi lucru am gasit si eu despre aceste implanturi Silimed! pe un forum din UK!
0
03-07-2013, ora 23:53
andramonica
Nu este medic/terapeut
andramonica
Buna seara feteleor.am aproape 2 luni d l operatie.ma simt excelent.singura nemultumire acum este k se desumfla cam greu...vroiam sa va intreb, knd trebuie sa fac masaj??am uitat de fiekre data sa-l intreb p domnul Nae.va pup.
0
04-07-2013, ora 03:52
kellyrose
Nu este medic/terapeut
kellyrose
Tyra, mi se par normali eu de fel am avut sani inainte de a face un bebe mult mai mari ca implantele de acum dar asta este macar stau bine la locul lor, asta e important :* am 425 cc rotund hp
0
04-07-2013, ora 09:50
Britta
Nu este medic/terapeut
Britta
Buna fetele!!! Vin si eu cu un update: ieri, ziua 7, m-am urcat la volan. Intr-adevar, o senzatie ciudata la introducerea in viteza 1. Dar, am gasit o varianta de a "fenta" senzatia aceea, mai exact imping in scaun cu cotul si e totul ok. Altfel, acelasi trafic aglomerat si urat:))
0
04-07-2013, ora 10:36
Gee
Nu este medic/terapeut
Gee
hmm!ma gandesc..fetelor ati intampinat probleme la analize?sa nu va iasa?daca a fost asa le-ati repetat?eu ar trebui sa fac zilele astea analizele si sa le trimit pe mail doctorului..si ma gandeam daca nu ies ok ma pune sa le repet?!habar nu am!!imi fac tot felul de idei griji..aiurea!!:))
0
04-07-2013, ora 11:38
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Gee, eu am avut probl cu analizele. Mi-au ieşit proaste, în sensul că eram f anemică. I-am trimis dlui. dr. rezultatele pe mail şi m-a sunat apoi să mai fac încă 2 analize şi să mă duc cu toate rez la dânsul, să mergem împreună la un dr. să mă vadă. Eram convinsă ca nu mă va mai opera, dar uite ca totuşi m-a operat şi am fost f bine după operaţie.
0
04-07-2013, ora 12:02
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
E grav dacă cea pentru coagularea sângelui nu iese bună, dar stai liniştită, ca nu cred ca vă fii cazul.
0
04-07-2013, ora 14:08
georgiana1990
Nu este medic/terapeut
georgiana1990
andramonica, cu mine dl Nae nu a vorbit niciodata de vreun presupus masaj...Trebuie facut?Pt ce anume se face?
Ai mei sunt deja f moi, daca asta ar fii unul din motive...M-ai pus pe ganduri;)):*
0
04-07-2013, ora 14:22
Gee
Nu este medic/terapeut
Gee
Alpoz ms frumos de informaţii!cred ca voi întâmpina problema anemiei din păcate..intr un final sper sa fie ok!
0
04-07-2013, ora 15:22
anda4uu
Nu este medic/terapeut
anda4uu
Buna fetelor! Eu nu am mai intrat de multtt pe aici!:( insa v am recuperat akm!:)
De balonare si constipatie...Pe mine m a tinut putin mai mult de o luna!:(( chiar vroiam sa ma duc la doctor... Dar mi am revenit!:)
De rezidenti... Eu nu s de acord cu ei... Din cauza unui rezident am nascut mai devreme cu cateva zile... Iar de atunci nu se mai atinge vreunul de mine sau de ai mei!:((
De admirat rezultate... Mie sincer imi plac cam toate... Dar nu mi exprim parerea in scris pt toate, decat pt cele care chiar mi se par oauu!:)

Aaa si o intrebare? Voi dupa operatie, cand va duceti la consultatii, mai dati vreun ban?!?? K pe mine ma cheama dna doctor in fiecare luna... Si imi este jena sa merg fara sa i mai dau nimic... Insa al meu sot zice k i am dat destul... Si k in banii aia intra si consultatile de dupa! Si akm sunt in dilema... Voi le mai dati ceva??
0
04-07-2013, ora 15:39
sara 2
Nu este medic/terapeut
sara 2
acum vreo 2 luni era un rez al dr Grecu care, la prima poza, parea symmastie.mare dilema, ce sa-i zici fetei? s-o indispui cu opinia ta, cand toata lumea zice ca-i bine?! mi-am zis ca poate nu vad eu bine, mai ales ca la urm poza, parea mai bine

rezultatele de pe aceasta pagina sunt f ok, un mix fericit intre materialul bun al pacientelor si experienta dr, nr 1 ramane madutza.
0
04-07-2013, ora 16:38
cmrzodiac
Nu este medic/terapeut
cmrzodiac
anda4uu, nici eu nu am mai dat niciun ban la consultatiile d dupa operatie..sunt incluse in pretul operatiei..nu-ti face griji k nu ies ei in paguba..la cati bani platim noi p operatie raman destui in plus..nu tb sa t simti jenata sa t duci fara bani:)
0
04-07-2013, ora 16:44
cmrzodiac
Nu este medic/terapeut
cmrzodiac
nu prea am mai intrat eu de ceva vreme p aici k alerg toata ziua pt ultimele pregatiri d nunta..ma marit p 13 iulie:)..dar tin sa zic si eu wooow pt sanii tai, meganfox :)..imi placeau ff mult de dinainte d operatie oricum..abia astept sa iti dai bandajele jos si sa pui mai multe poze :D..am ajuns sa ma holbez la sani p-aici mai rau k un barbat:))
0
04-07-2013, ora 17:08
al3poz
Nu este medic/terapeut
al3poz
Anda4u, sunt de acord cu tine, in privinta rezidentilor, dar sunt constienta ca trebuie sa ei sa invete cumva meserie. Ma gandesc ca un doctor ca lumea, nu i-ar lasa nesupravegheati o secunda, dar sunt convinsa ca exista si doctori care ies si din sala si lasa rezidentii... Nu vom stii niciodata ce se intampla pe masa de operatii, din pacate...
Acum vreo 7-8 ani, am asistat la o discutie (intre niste persoane care presupun ca stiau ce vorbeau), care spuneau despre un doctor f faimos la noi in tara (nu numai in chirurgie estetica), care nu ar mai fii operat de mult...avea o echipa care facea totul pentru dansul, dar laudele le lua numai el...

Nici eu nu am mai dat niciun ban. Inainte cu cateva zile de operatie, l-am si intrebat pe dl. dr. si mi-a zis ca nu trebuie niciun alt leut, pentru nimic. Nici la asistente nu am dat nimic si au fost incredibil de dragute.

Pune si tu o poza cu sanii, ca la ce rezultat frumos ai, e si pacat sa nu il expui aici!

Crmzodiac. cum tu te holbezi la pozele fetelor, asa eu ma holbez mereu la poza ta. O sa fii o mireasa superba, sunt convinsa! Arati perfect! Corp perfect, sani perfecti, parul "negru ca abanosul" (vorba povestii)... Casa de piatra, iti doresc!

Andranonica, schimba si tu poza. Sunt sigura ca s-au mai schimbat mult, mai ales ca ai 2 luni de la operatie.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 122212231224 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •