Implant silicon sani
ms fetelor.wai eu am deabia 4 zile...dar zici k am 2 pietre...asa de greii ii simt..groaznic...din cate am inteles c'am o luna trebuie sa port bustiera..nu??acuma sincer imi este groaza de cum voi dormi...deja m'am saturat tot pe spate...ceva metode..noi:)))stiti voi??
app.capri, myx.. aveti niste sani superbi.sa ii stapaniti cu sanatate cu toate.Joy41..o sa pun si eu poza...:*
alexandra multumim..hehe esti o fericita ca dormi pe spate, eu primele 4 zile am dormit in fund pe fotoliu;))) abia a 5ia zi am incercat pe spate dar tot cumva in fund;P bustiera 6 saptamani o porti zi si noapte dar medicul meu mi-a zis ca pot iesi si fara ea o ora, doua pe zi.
Alexandra, o metoda de dormit: pune mai multe perne una peste alta astfel incat sa stai cat mai ridicata(sau chiar o plapuma si 1-2 perne), iar noaptea te lasi mai jos pe ele cand simti ca amortesti. Merge garantat, nu o sa te mai doara spatele.
Bustiera se poarta o luna.
Bustiera se poarta o luna.
a scuze am uitat ca doar eu 6 sapt ca saracii erau lasati au nevoie de mai mult ajutor;)_
Myx, au coborat considerabil sau cel putin asa vad eu in poza.Felicitari!!!
Capri, cat timp a trecut de cand te-ai operat?
red dah si ma bucur :) mai am de purtat o luna bustiera si masajele zilnice si clar se mai modifica. Oricum sunt ff multumita , sper sa arate din ce in ce mai bine;P)
red, capri s-a operat pe 07.06. 2010...dai click pe poza ei si vezi toate detaliile.
ms mult felelor.eu nu mai pot dormi...deci de ieri si pana in moementu de fata ma doare capu de inebunmesc...asa de tare bate k numa pulseaza..ce sa i'au..???k nu mai pot..:(((
Sweety...tu dimineatza itzi curatai nasucu cu ceva...mie mi'a recomandat ser fizi' cu betisoare..dar mi'e mila de el..saracu..este asa de fragil...si mai ales k am taietura.de aia te intreb.poti sa'l cureti..asa calumea????sau...?
Alexandra, si eu il curatam la fel dimineata si seara vreo 3-4 zile dupa operatie k dupa aceea nu a mai curs nimic din el. Ai grija daca ai cheagurile de sange lipite de mucoasa nu trage de ele, eu am facut greseala asta si mi-a ramas un mic semn pe interior. Lasa-le sa cada singure chiar daca te deranjeaza.
Dureri de cap nu am avut, asa k nu stiu ce sa te sfatuiesc in privinta asta... suna-ti doctorul si intreaba, cel mai sigur.
Dureri de cap nu am avut, asa k nu stiu ce sa te sfatuiesc in privinta asta... suna-ti doctorul si intreaba, cel mai sigur.
fetelor, in 22 sunt trei luni de la operatie, dar cand dorm pe o parte uneori simt ca ma deranjeaza, uneori chiar doare putin.La voi?Ati avut careva din cele operate de ceva timp senzatia asta?Nu stiu daca nu cumva cel cu probleme s=a si rasucit putin, simt sub brat altfel decat la sanul fara probleme.Inca n=am ajuns la consultatie, dar din cate am mai citit am inteles ca la cei cu forma anatomica rasucirea se mai "practica":)
Poate asa se explica si diferenta de marime, poate dupa pozitionarea corecta si a celui incapatanat si volumul lor se va modifica, in sensul ca nu va fi asa mare diferenta de marime intre ei.
Poate asa se explica si diferenta de marime, poate dupa pozitionarea corecta si a celui incapatanat si volumul lor se va modifica, in sensul ca nu va fi asa mare diferenta de marime intre ei.
Anca, eu am aproape 4 luni de la operatie, si cateodata simt si eu o jena cand dorm pe o parte. Am inteles ca sanii sunt in plin proces de asezare pana la 6 luni, forma finala aproape de 1 an. Oricum sanii nu se recupereaza in acelasi timp, poate de aici si diferenta intre ei pe care o ai. Dar e bine sa mergi la control pentru linistea ta. Bafta!
Alexandra.b, bustiera se poarta atata timp cat iti recomanda doctorul... de la caz la caz. Mie mi-a recomandat-o doar cateva zile non stop, apoi pana la 2 sapt o mai purtam noaptea, iar ziua stateam cu ei goi. Si o mai puneam la deplasari...
Eu am dormit numai pe spate 2 sapt si ceva ( in reprize de cate 3-4 ore, cu masaj intre ele si dormit in fund )
Redlips, da, in profil sunt toate detaliile, o luna si jumatate. Poza e facuta de vreo 2 sapt cred, insa nu s-au mai modificat considerabil de atunci.
Insa e treaba cu scartaitul cand se misca implantul, de ex cand dorm si ma intorc de pe o pate pe alta. Anca, ca tot intrebai... nu ma jeneaza, nu ma dor, doar scartaie :)))) Cand te duci la control??? ca ai 3 luni !!
Myx, eu am zis de la inceput ca au potential si ca dupa ce mai coboara o sa arata super bine... :)))) s-a dus si inflamatia...
Eu am dormit numai pe spate 2 sapt si ceva ( in reprize de cate 3-4 ore, cu masaj intre ele si dormit in fund )
Redlips, da, in profil sunt toate detaliile, o luna si jumatate. Poza e facuta de vreo 2 sapt cred, insa nu s-au mai modificat considerabil de atunci.
Insa e treaba cu scartaitul cand se misca implantul, de ex cand dorm si ma intorc de pe o pate pe alta. Anca, ca tot intrebai... nu ma jeneaza, nu ma dor, doar scartaie :)))) Cand te duci la control??? ca ai 3 luni !!
Myx, eu am zis de la inceput ca au potential si ca dupa ce mai coboara o sa arata super bine... :)))) s-a dus si inflamatia...
capri inflamatia mea?...S-a dus de mult ma speriase burta lol dar acum sunt la fel ajunsesem in prima sapt la 58 kile acum am 55.8... ca inainte plus sanii::)
Myx, Capri si Criss08..sanii vostri arata superb!Capri, abia astept sa vad o poza actuala...Mi-a placut tare mult ce rezultate au fetele operate la dr.Totir, Parascasi Grecu(ordinea e absolut intamplatoare, imi place munca celor 3 deopotriva)...Dar chestia cu drumul si controalele ulterioare e o adevarata poveste...
Fetelor, asa cum v-a spus si Anca, durere, jena..inca veti mai simti un timp...asa ca nu va faceti griji!Mergeti la controale sa fiti ferm convinse ca sanii evolueaza ok si...timul le va rezolva pe toate!
Fetelor, asa cum v-a spus si Anca, durere, jena..inca veti mai simti un timp...asa ca nu va faceti griji!Mergeti la controale sa fiti ferm convinse ca sanii evolueaza ok si...timul le va rezolva pe toate!
Da, banuiesc ca s-a dus mai demult, doar ca pana la poza asta nu se observa. Eu nu m-am cantarit, dar si la mine a fost problema cu burtica... Deci aratam jalnic in primele zile... cocosata ca nu puteam sa trag umerii, cu burta, umflata toata... pacat de sanii aia ca abia se vedeau :))))
hi, hi, hi..va citesc si imi amintesc cat de ingrijorata eram si eu referitor la talie...care aproape ca lipsea!Eram umflata rau si vorba lui Capri, sanii nu prea se vedeau din cauza umflaturilor de peste tot, sub sini si deasupra parca pana la gat...Si app de dormit, sa stiti ca cel mai comod mi-a fost pe un morman de perne de pe care alunecam cateodata noaptea(hi, hi, hi) si asta cred ca a fost destul timp...Incet am redus mormanul de la 3 la 2 perne si apoi am inceput sa dorm pe spate si pe parti!Pe burta(inainte DOAR pe burta dormeam) nu am mai dormit de cand m-am operat!Mi se pare ciudat si in acelasi timp imi e teama sa nu stric ceva...Dar nu ma deranjeaza, ca m-am invatat sa dorm altfel si imi este comod...
acum ca a trecut pun si eu o poza din ziua a doua cu monstruletii mei :))
Da, Myx, e diferenta mare!Si ce bandaj ciudat ai avut!Eu am avut plasturi pe operatie(taieturi), iar in primele 3 zile peste sutienul special, un bandaj elastic din ceva ce semana cu ce ai tu in poza asta la mijloc).A treia zi mi-a zis sa il desfac, dar sa am grija sa stau pe ceva si sa fie cineva langa mine, ca s-ar putea din cauza eliberarii bruste din stransoare(ca era destul de fix, mai ales ca se umflasera sanii) sa mi se faca rau, sa ma ia cu stare de lesin..si cam asa a si fost, dar mi-am revenit repede ca ardeam de curiozitate sa imi vad pt, prima oara sanii.Si am fost total dezamagita la inceput!Hi, hi, hi!Abia pe masura ce a trecut timpul si au inceput sa se aseze si sa se dezumfle mi-a venit inima la loc!
nu stiii ce dezamagita eram eu:)) fetele cereau poze si eu muream cand vedeam cum arata, abia asteptam sa-mi dea jos chestiile alea sa vad cum au iesit/)
..e incredibil cat se transforma in timp si ce forma frumoasa capata, nu?Eu ma uitam acum pe pozele facute cam la o luna de la operatie (imbracata) si eram inca umflata si nu prea se vedeau sanii..si aveam si o burta,...ooo mama!!!!Iar acum, dupa 4 ani si ceva, uneori uit pur si simplu ca nu sunt sanii mei adevarati, ata de mult m-am obisnuit cu ei...Si tare mai sunt incantata, ca inainte plangeam de cate ori ma imbracam ca nu statea nimic frumos pe mine, iar cand trebuia sa imi cumpar sutien era un cosmar si un plans!!!...Doamne, zau ca a meritat suferinta si a meritat si plata pana la ultimul sekel!Daca ar fi sa ma intorc in timp..as face pasul asta mult mai devreme fara sa stau pe ganduri macar o secunda!Mi-a schimbat complet starea de spirit!mi-a dat incredere in mine ca persoana si m-a facut sa nu imi mai fie teama sa imi privesc imaginea in oglinda...ba o perioada lunga de timpma admiram de cate ori aveam prilejul in fiecare fereastra, in fiecare vitrina, in fiecare oglinda hi, hi, hi!
joy ai dreptate ) merita si eu ma simt minunat, ieri m-am imbracat cu o rochita sexy si am iesit cu sotul la plimbare si copilul. ma uitam cum pur si simplu se uitau si barbati dar si femei la mine;)P iar eu ca si tine cum vedeam o vitrina ma uitam :)))
Mie imi pare extrem de rau ca nu mi-a dat prin cap sa imi pozez inainte sanii si in perioada urmatoare operatiei.As fi putut sa vad acum diferentele in timp si sa va arat si voua...si au fost transformari mari, ca si la tine, Myx, adica s-au modificat mult fata de primele zile, cand erau urati!(cel putin la mine!)
uite myx, la acest medic m-am operat:
http://www.doctortal.com/hebrew/main.html
http://www.doctortal.com/hebrew/main.html
Joy41, multumesc. Intradevar, merita fiecare banut si fiecare clipa de "suferinta". Apropo, fiindca ai "vechime", m-ar interesa dupa cat timp au ajuns (sanii tai) la forma finala si dupa cat timp ai ajuns sa-i simti "ca fiind ai tai". Mersi.
Criss, superba poza!De revista, ce mai!
Sa iti raspund exact nu as mai stii...dar oricum, 6 luni ba chiar si mai mult i-am "simtit "si m-au mai jenat uneori la miscari bruste...Chiar nu imi mai amintesc cand s-a intamplat exact, insa cu siguranta dupa un an de zile nu am mai sesizat transformari de forma a sanilor si nici ca m-au mai durut de atunci...Imi cer scuze ca nu ti-am raspuns cu exactitate, dar parca ar fi trecut 100 de ani de atunci!
Sa iti raspund exact nu as mai stii...dar oricum, 6 luni ba chiar si mai mult i-am "simtit "si m-au mai jenat uneori la miscari bruste...Chiar nu imi mai amintesc cand s-a intamplat exact, insa cu siguranta dupa un an de zile nu am mai sesizat transformari de forma a sanilor si nici ca m-au mai durut de atunci...Imi cer scuze ca nu ti-am raspuns cu exactitate, dar parca ar fi trecut 100 de ani de atunci!
..se pare ca sunt cea mai "cu vechime" in ale silicoanelor, dupa care ma urmeaza Irinuco, cu diferenta de cateva luni, daca nu ma insel...Asa ca peste 4 ani sa va vad, fetelor, ce va mai amintiti din perioada de acum, de dupa operatie, hi, hi, hi...La fel ca su dupa o nastere, la putin timp, mai ales dupa ce ti-ai tinut bebelul in brate, ai uitat de toate cele neplacute!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6novynette-sani
- 4Ce as putea face sa raman cu sanii mai mari decat inainte de a ramane insarcinata?
- 3Probleme la san!
- 13umflaturi la san
- 3anticonceptionale ajuta la dezvoltarea sanilor?
- 4Sfarcuri mari, sensibile
- 7dureri de san - ce trebuie sa fac?
- 3implant sani
- 39Este la a cincea chimio cu farmorubicin si ciclofosfamid
- 9Durere de sani - ecograful a iesit ok
- 0Lifting cu implant mamar
- 6Implant sani
- 0Silicoane anatomice 270
- 1Implant mamar. Astept sfaturi! Pls
- 0Implant silicon mamar dr Susanu Sidonia Iasi
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: