Implant silicon sani
..deja nu ma mai "obosesc" sa corectez greselile...m-am lasat pagubasa!
criss, inseamna ca pe undeva e normal, trauma muschiului nu se vindeca pe interior asa usor cum pare pe dinafara:)De cate ori iti vad poza te admir si ma gandesc ca esti o norocoasa ca a iesit asa:)
Anca, tu nu pui poza ???Inteleg ca ai deja 3 luni, parca, nu?
Myx, si ceva poze cu rochita sexy nu faci, ca sa te admiram si noi???
Dupa cum vedeti eu azi"bantui" forumul.Ma doare o masea de innebunesc, iar ca sa mai uit de durere(desi iau antibiotic si analgezice) tot "rasfoiesc" internetul si "mormanul " de poze din calculator!ASa ca azi o sa va saturati de mine, nu alta!Hi, hi, hi!
capri, apropo de chestia cu scartaitul, eu exact asta simteam in saptamana de dupa operatie in partea de sus a implantului, chiar aveam senzatia cand atingeam ca scartaie si e simtea la mana foarte ciudat, dar a trecut dupa vreo 2 saptamani, ma qandeam noaptea de una singura ce ma fac daca ramane senzatia aia la atingere:)parca eram de plastic:)Dar a trecut, doar ca la mine sunt alte probleme acum, dar oricum sunt foarte fericita ca am ales sa merg pana la capat cu operatia, mi=a schimbat foarte tare viata in bine, ca si celorlalte fete:))
joy, eu nu am poze decat cele facute de medic before, urmeaza la controlul de 3 luni(cand ajung la el) sa faca si cum sunt acum ca imediat dupa operatie era varza si nu mi=a venit ideea sa=mi fac asa dupa razboi:)Sunt foarte curioasa si eu sa ma vad inainte si dupa, ca nu mi=am facut poze dezbracata inainte...
Imediat ce le am o sa rog pe cineva sa ma ajute sa le pun ca din pacate nu ma prea pricep la calculator, decat asa strictul necesar;(
Imediat ce le am o sa rog pe cineva sa ma ajute sa le pun ca din pacate nu ma prea pricep la calculator, decat asa strictul necesar;(
Ok Anca, asteptam cu rabdare.Cat despre cum sa pui poza nu e deloc greu!O sa te indrumam cu drag la momentul respectiv, ca acum nu are rost, daca tot nu ai poza sa o si incarci!
joy, nu=ti face griji si eu fac o groaza de greseli de ortografie, ori din graba, ori piticul meu vrea sa ma ajute la scris si el...:)Sunt mereu pe fuga asa ca imi scuza fetele greselile:)
joy, super, o sa va anunt cand am material:))))si o sa omvat, ca tare multe lucruri am invatat pe forum, pacat ca nu l=am gasit inainte de operatie:(
Anca, orice operatie, indiferent de natura ei, se vindeca pe interior in aproximativ 6 luni, cu toate ca la exterior in cateva zile se cicatrizeaza si ti se pare ca totul e ok.
Legat de rezultatul operatiei mele, iti pot spune ca am avut un feeling ca va iesi bine. Eu cred ca am fost singura de pe aici care a facut consultatia si operatia in aceeasi zi. In plus mi-am "carat" si copilul de 1 an si 5 luni cu mine la Bucuresti. Din cauza lipsei timpului am mai facut ceva inedit (cred eu), mi-am scos firele singura, acasa. Deci, ai dreptate, conteaza mult si norocul pe care il ai. Dar, cred eu, si o gandire pozitiva te ajuta mult. Mersi de aprecieri!
Legat de rezultatul operatiei mele, iti pot spune ca am avut un feeling ca va iesi bine. Eu cred ca am fost singura de pe aici care a facut consultatia si operatia in aceeasi zi. In plus mi-am "carat" si copilul de 1 an si 5 luni cu mine la Bucuresti. Din cauza lipsei timpului am mai facut ceva inedit (cred eu), mi-am scos firele singura, acasa. Deci, ai dreptate, conteaza mult si norocul pe care il ai. Dar, cred eu, si o gandire pozitiva te ajuta mult. Mersi de aprecieri!
Myx, poze cu rochita!!!Uite iti fac si galerie, daca vrei:POZE!!!POZE!!!HAI MYX!!!
Hi, hi, hi..cred ca de la durearea de masea mi se trage!
Hi, hi, hi..cred ca de la durearea de masea mi se trage!
Anca, felicitari!Eu nu as fi avut curajul sa imi scot firele singura!Zau, ca nu!Bravo tie, fata curajoasa!!!Inteleg ca te-ai operat in Bucuresti, dar nu esti de acolo?Cum te-ai descurcat cudrumul si mai apoi cu consultatiile imediat dupa operatie?
myx, foarte multe schimbari s=au petrecut la tine pana acum, intr=adevar au scazut destul de mult de la operatie si s=au asezat frumos.Cat despre poza bandajata e mortala, e un pic socant sa te vezi la inceput asa.Eu am avut o" cadere libera "in capsorul meu cand mi=a dat jos bustiera prima oara la pansat:)))O noapte am stat si m=am, gandit ca mor daca raman asa, nu stiam ca se modifica atat de mult in timp, greseala mea, nu m=am documentat...Oricum, esti sexy mamica:))
..si Anca, intr-adevar un lucru mai neobisnuit sa te operezi in aceeasi zi in care ai facut si operatia!Analize nu ai facut inainte?
Asta spune cat de hotarata ai fost sa iti urmezi visul!
Asta spune cat de hotarata ai fost sa iti urmezi visul!
era "consultatie" a doua oara, nu "operatie"...
Joy41, nu Anca, Criss e cu nebunia cu firele si restul... :)))))))
Am luat legatura cu domnul dr, i-am trimis pe email analizele si poze cu mine before. Practic m-am intalnit o singura data cu el, in ziua operatiei. Dupa, nu am mai fost la consultatii, dar am tinut legatura pe email.
Am ajuns in Bucuresti dimineata la ora 3, am gasit un hotel pe langa spital, m-am cazat si dimineata la ora 9 eram in operatie. A doua zi, la ora 10 am plecat spre casa, cu noul bust cu tot. :)))) Experienta a fost scurta si intensa! :)))
Am luat legatura cu domnul dr, i-am trimis pe email analizele si poze cu mine before. Practic m-am intalnit o singura data cu el, in ziua operatiei. Dupa, nu am mai fost la consultatii, dar am tinut legatura pe email.
Am ajuns in Bucuresti dimineata la ora 3, am gasit un hotel pe langa spital, m-am cazat si dimineata la ora 9 eram in operatie. A doua zi, la ora 10 am plecat spre casa, cu noul bust cu tot. :)))) Experienta a fost scurta si intensa! :)))
Eu imi dorisem si reusisem de fapt sa fiu programata la operatie de 8 martie, ca sa imi fac singura un cadou, mai ales ca in Israel ziua asta nu are nicio semnificatie, iar eu o faceam pt, mine sa fie una deosebita...doar ca am racit exact inainte cu vreo 2 zile si din cauza asta am fost reprogramata pe 17.03.
Da, scuze.Ma refeream la tine(dupa poza), si am scris Anca!DE, roza...de la o varsta...ai de a face cu roza, nu?Hi, hi!!!
Eu m-am operat in Vinerea Mare, iar Sambata Pastelui eram deja siliconata. Deci am avut un Paste Fericit psihic, dar mai putin fizic (din cauza durerilor). Toata experienta a fost o nebunie. La care a participat si incurajat sotul meu.
Deci, ma repet, poza asta este absolut superba, Criss si scoate in evidenta toata frumusetea sanilor!O operatie super reusita!
joy eu m-am operat anul asta pe 31 decembrie...cum spuneai nu are semnificatie ziua...atunci am fost programata, la operatia de diviate de sept ma refer, asa ca de anul nou stateam in spital cu mesele in nas, noroc ca aveam laptopul la mine ;))
...frumos ai intampinat noul an!Cu un nou nas!Hi, hi, hi!
Acum "m-am prins" recitind ca "nu are semnificatie ziua" ca te-ai operat in Israel.Unde?
Joy, daca nu te superi, imi poti spune cat te-a costat operatia ta?
joy nasul e la fel doar ca acum pot respira. i-am spus doctorului sa-l mai taie un pic a zis ca nu trebuie ca e un nas cu personalitate haha...iti scriu pe pm unde.
am platit atunci 1200 de sekeli(1 euro era atunci can 5.6 shekeli, deci in jur de 2150 euro, daca rotunjesc suma).Am inteles din ce ai scris pe la inceput ca tu ai platit 2100?Si ca ai mentro, 400 cc profil inalt?
era vorba de 12.000 de shekeli, dar am papat un zero!Ha, ha, ha!
Am inteles, myx!Bine ca ai rezolvat problema cu nasul!
Criss, am vrut sa scriu MENTOR!Doamne, scriu ca o analfabeta!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16probleme ale sanilor
- 50Nodul la san
- 7Rog parerea unui medic: operata de nodul mamar care se pare ca a fost canceros
- 6silioane si virusul HIV
- 33marire sani - recomandari
- 7Iritatii pe ambii sani
- 24am luat un extract de marar pentru cresterea sanilor
- 11nodul la san
- 13implanturi mamare, doctor totir?
- 11Cancer la san
- 3implant sani
- 1Mersul la plaja si implant cu silicon
- 0Capsule marire sani
- 0HELP...INDECISA...MAMOPLASTIE DE RIDICARE CU IMPLANT SAU MASTOPEXIE???
- 0Operatie de augmentare mamara cu mastopexie, efectuata pe 13 august 2016!
- 0Mancarime mamelon
- 0despre Sani
- 0Durere dedesubtul sânului stâng groaznica
- 0Implant mamar
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: