Implant silicon sani
Capri, mai ai dureri? Ti-ai reluat toate activitatile zilnice? Maine dimineata merg la grecu.Tare sunt curioasa.
joy arata super parca ti i-ai pus acum o luna.super sexy bravoo sper sa ii ai tot asa si dupa 10 ani:) kiss
Myx, cum te mai simti? Ai revenit la viata dinainte? Poti sa conduci?
pai chiar joy, arata super bestial poza ta, si chiar nu pot sa zic ca esti balenutza, eu am fost in club dupa 3 ani si ma simteam pe drum ca o babaciune, ma gandeam ca dupa 2 copii voi fi de ras, dar am constatat ca ma pot pune lejer langa tinerelele de 20 ca nu e mare diferenta, e plin de grasunele tinere si cu celulita, doar ca ele nu au complexe.Oricum, mi=am ridicat moralul cu vizita in club:))))
Fetelor, eu sunt cu amandoi copiii la purtator de 2 saptamani, asa ca e destul de greu sa stau pe forum, degetele care trag de mine, de tastatura, e putin dificil, asa ca gasesc rar momente de liniste.Acum spre ex ma duc sa=i culc si sa ma apuc de curatenie:((((((((
La mine chiar am cosntatat ca s=au mai inmuiat, culmea e mai natural cel care e cu handicap:), dar se simt foarte frumos la atingere, cred ca peste putin timp nu se va simti deloc ca nu sunt reali:)
Mai e de rezolvat problema formei...inca n=am fost la control,.rusine mie...
Va scriu dupa amiaza
va pup
Fetelor, eu sunt cu amandoi copiii la purtator de 2 saptamani, asa ca e destul de greu sa stau pe forum, degetele care trag de mine, de tastatura, e putin dificil, asa ca gasesc rar momente de liniste.Acum spre ex ma duc sa=i culc si sa ma apuc de curatenie:((((((((
La mine chiar am cosntatat ca s=au mai inmuiat, culmea e mai natural cel care e cu handicap:), dar se simt foarte frumos la atingere, cred ca peste putin timp nu se va simti deloc ca nu sunt reali:)
Mai e de rezolvat problema formei...inca n=am fost la control,.rusine mie...
Va scriu dupa amiaza
va pup
red da, am facut 3 sapt de la operatie, nu ma mai doare nimic, fac orice, conduc, merg la sala, doar ca nu dorm pe burta :))))))) in rest orice.
red ma gandesc caci mi-e usor cu condusul pt ca am masina automata, eu doar ma tin de volan:)
Myx, pe zi ce trece arata to mai bine sanii tai si ma bucur sa aud ca te-ai recuperat atat de repede. La ce dureri groaznice de sani am inainte de menstrutaie, imi imaginez prin ce chinuri voi trece dupa operatie.Ma ia groaza numai cand ma gandesc.
Myx, si a mea e automata dar tragi de volan, e un efort.asta era ideea :)
red, pai nu merg mult, pana la coafor e drept si apoi parchez lol..Dureri eu nu am avut chiar asa groaznice, doar primele 4 zile mai greu, dupa suportabile, capri a campioana durerilor, saracuta a indurat mult. CE-i drept medul mi-a dat calmante puternice de uitam de durere si ma lua somnul, mai mult am dormit primele zile.
Redlips, nu mai am dureri, mi-am revenit aproape total. Nu pot sa fac efort fizic inca :((( ma cam dor. Nu pot sa alerg, sa sar... doar abdomene pot sa fac. La ce ora ai consultatia? Abia astept sa-mi spui impresiile :)
Aaaaa myx, cutie automata nu se pune :))))) Eu exact asta nu puteam sa fac, sa bag in viteza a intaia. Cu celelalte ma descurcam destul de usor, dar uneori plecam cu a doua ed pe loc sa evit efortul, sau foloseam ambele maini :))))))) Ia sa incerci tu sa parchezi o dacie d-aia veche fara servo directie... sa vedem cum e atunci. :))) Altfel, redlips, doar cu volanul e mai usor. Eu nu am reusit mai devreme de 3 sapt - o luna (nici n-am incercat, dar niic nu cred ca reuseam).
Izandra, dr Grecu nu pune drene in general, doar eu am avut ca sunt deosebita :))))))))
Aaaaa myx, cutie automata nu se pune :))))) Eu exact asta nu puteam sa fac, sa bag in viteza a intaia. Cu celelalte ma descurcam destul de usor, dar uneori plecam cu a doua ed pe loc sa evit efortul, sau foloseam ambele maini :))))))) Ia sa incerci tu sa parchezi o dacie d-aia veche fara servo directie... sa vedem cum e atunci. :))) Altfel, redlips, doar cu volanul e mai usor. Eu nu am reusit mai devreme de 3 sapt - o luna (nici n-am incercat, dar niic nu cred ca reuseam).
Izandra, dr Grecu nu pune drene in general, doar eu am avut ca sunt deosebita :))))))))
Capri, dr grecu, nu pune drene, dar dr brezeanu da.
Buna fetele, sa stiti ca eu va citesc in fiecare zi... dar nu comentez ca sa nu ma bag ca musca in lapte ;)) Va pup
Buna fetelor,
Ma adresez celor care au facut operatie de marire a sanilor.As dori sa stiu cat timp este interzis sa ai activitate sexuala, dupa operatie?
Ma adresez celor care au facut operatie de marire a sanilor.As dori sa stiu cat timp este interzis sa ai activitate sexuala, dupa operatie?
Izandra, stiu... ca doar am fost la consultatie. E mai bine fara, iar dr Grecu nu pune decat dc considera ca este necesar, cum a fost la mine.
Buna eva, nu ai astfel de interdictii dupa operatie. E simplu. Faci sex cand poti tu. Daca ai sa citesti paginile anterioare ai sa descoperi o dezbatere intreaga despre asta...
Buna eva, nu ai astfel de interdictii dupa operatie. E simplu. Faci sex cand poti tu. Daca ai sa citesti paginile anterioare ai sa descoperi o dezbatere intreaga despre asta...
eva, nu e vorba ca e interzis dar ca ai dureri si nu iti arde de asa ceva, oricum majoritatea am inceput usurel dupa o saptamana cu bustiera on ;))))))0
am cautat...dar n-am gasit,...eu sunt operata de 2 saptamani si ma simt f bine...dar am omis sa-l intreb pe dr chestia asta...multumesc
eva ahhh [pai ai ramas in urma;)))))))) nu a asteptat nimeni pe aici atat de mult ;))
Fetelor, multumesc pentru aprecieri!Am rosit de placere!
Capri, sa stii ca astept poza noua cand vei avea timp!
Eva, bun venit si asteptam sa ne zici mai multe despre tine:unde te-ai operat, ce fel de implanturi ai(tip, forma, unde e amplasat, etc)si bineinteles cum te simti!Eventual, daca vrei, te asteptam si cu poze!
Cat despre ceea ce ai intrebat este functie de cum se simte fiecare.
Anca, tu poze nu ne pui?Copiii tai ce au zis de noile "forme" ale mamaicii?Sau sunt micuti si nu au bagat de seama?Si du-te neaparat la control!TREBUIE sa iti faci controalele la timp, spre binele tau!
Va pup, fetelor!
P.S.: Mihaela, eu cred ca nimeni pe forum nu se baga ca musca in lapte, asa ca te asteptam ori de cate ori ai placere sa vorbesti cu noi!
Capri, sa stii ca astept poza noua cand vei avea timp!
Eva, bun venit si asteptam sa ne zici mai multe despre tine:unde te-ai operat, ce fel de implanturi ai(tip, forma, unde e amplasat, etc)si bineinteles cum te simti!Eventual, daca vrei, te asteptam si cu poze!
Cat despre ceea ce ai intrebat este functie de cum se simte fiecare.
Anca, tu poze nu ne pui?Copiii tai ce au zis de noile "forme" ale mamaicii?Sau sunt micuti si nu au bagat de seama?Si du-te neaparat la control!TREBUIE sa iti faci controalele la timp, spre binele tau!
Va pup, fetelor!
P.S.: Mihaela, eu cred ca nimeni pe forum nu se baga ca musca in lapte, asa ca te asteptam ori de cate ori ai placere sa vorbesti cu noi!
da...sunt mai fricoasa de felul meu, , , o sa intru diseara sa va povestesc de operatia mea de marire efectuata cu laser.. va pup
myx, ba da, eu am asteptat o luna,. dar adevarul e ca am lipsit de acasa ca sa am ajutor cu bebeii, asa ca...pauza a fost mai lunga dar a meritat din plin:))))))))
joy, am doi, 5 si 2 ani, dar i=am expeddiat de acasa si nu au fost pe faza, la reintalnire am stat mult cu bustiera si ziceam ca am o bubica, ca m=am lovit, n=au facut nici o lagatura...cu toate ca cea mare a observat ceva, vedea cicatricea si zicea "saraca de tine":))))))
Intr=o seara cand ma pansam piticul la 2 ani, m=a intrebat de ce sunt asa mari?A observat si el schimbarea si stie ca nu prea pot sa=l tin din cazuza asta, are vreo 14 kg si ceva...
Nu am inca poze, cand fac rost va arat dar nu ma pot mandri ca voi, nu sunt inca chiar atat de norocoasa...imi vine si mie randul dupa o alta interventie probabil:(
Intr=o seara cand ma pansam piticul la 2 ani, m=a intrebat de ce sunt asa mari?A observat si el schimbarea si stie ca nu prea pot sa=l tin din cazuza asta, are vreo 14 kg si ceva...
Nu am inca poze, cand fac rost va arat dar nu ma pot mandri ca voi, nu sunt inca chiar atat de norocoasa...imi vine si mie randul dupa o alta interventie probabil:(
Sa iti traiasca piticii, Anca!
Imi amintesc ca ai zis tu ceva si mai in urma ca esti nemultumita de cum arata unul dintre sani, parca si ca vrei sa rezolvi problema printr-o noua interventie...Dar e musai?Cat ai deja de la operatie?Poate ca se mai aseaza inca!
Imi amintesc ca ai zis tu ceva si mai in urma ca esti nemultumita de cum arata unul dintre sani, parca si ca vrei sa rezolvi problema printr-o noua interventie...Dar e musai?Cat ai deja de la operatie?Poate ca se mai aseaza inca!
Anca, daca iar am incurcat borcanele te rog sa ma scuzi!Imi e greu sa va tin minte numai dupa utilizator..e mult mai usor cu pozele!Va resunosc muuult mai bine!
joy..pt ca esti relativ noua) noi ne stim deja hehe..anca are 2 copii si un implant mai putin reusit, astepta sa se opereze din nou si sa de-a domnul sa ii aisa super de data asta.
Am inteles eu bine, totusi, numai ca bajbaiam, nu eram sigura daca si ea este un dintre cele cateva fete cu probleme, ca mai este parca si o Mihaela????
Fata aceea care pusesepoza cu ea pe un sezjong, in costum de baie..inaltuta si slabuta...
buna Joy..te admiram astazi arati bine..sani tai sun superbi..eu urmeaza sa ma operez in octombrie cred..si imi faceam probleme cum voi arata peste cativa ani..avand in vedere ca deja am 36..daca si ai mei o sa fie tot asa ca si ai tai am sa fiu happy.
Amedea, eu cand m-am operat eram doar cu un an mai mare ca tine!O sa fie ok, ai sa vezi.Insa noi, astea ceva mai "coapte" cred ca trebuie sa avem mai multa grija de ei, in sensul ca trebuie sa purtam sutien mereu, chiar si daca este sutienul cel mai subtire si mai banal, dar sa aiba ce sa ii sustina, ca altfel s-ar putea sa se lase...Eu am inteles ca si asta contribuie la pastrarea formei frumoase in timp...si eu una am avut mereu grija sa fie sustinuti macar de o bustiera, chiar si in casa..
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2daca folosesc anticonceptionale cresc sanii?
- 3ce stiti despre medicamentele pentru cresterea sanilor?
- 7Pastile pentru marirea sanilor?
- 36chirurg bun timisoara pt. san
- 6Microchist si nodul la sani
- 7sensibilitatea sanilor... oare este vb de o sarcina ascunsa?
- 144Rezultat biopsie cancer de san
- 0Implant mamar - recomandare medic
- 7cancer am aflat ieri
- 3sani umflati, sensibili si putin durerosi la atingere
- 0pastilele push-up influenteaza un test de sarcina?
- 6virgina-scurgere lichid sani
- 1tumora mamara dreapta
- 1IMPLANT MAMAR CLUJ NAPOCA cine cunoaste Nicula Valeriu ?
- 4Un san e mai mare - mi-am pus implanturi de 4 saptamani
- 4Ajutați mă - imi simt sanul stang mai sensibil si parca mai mare decat dreptul
- 0Implant mamar
- 0Implant sâni
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: