Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 138139140 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
29-07-2010, ora 21:14
eva985
Nu este medic/terapeut
eva985
mie mi-a recomandat dr sa nu mai port sutiene cu sarma sub nici o forma...parerea mea ca se lasa mai mult daca ii sustii cu sutiene...decat sa-i lasi liberi...sau intr-o bustiera
0
29-07-2010, ora 21:19
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Sutiene cu sarma mie mi-a zis sa nu port 5 luni(eu m-am grabit insa si am mai purtat dupa 3 luni si sutien cu sarma cand si cand), dar sutien normal (fara sarme) sau bustiera mi-a recomandat sa port cat mai des(iar eu port tot timpul aproape)...Acum, ce sa zic, fiecare medic probabil are recomandarile sale...Eu am mare incredere in medicul care m-a operat si de aceea am incercat sa urmez sfaturile lui si pana acum nu am regretat.
0
29-07-2010, ora 22:38
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Joy, dedicatie pt tine.!!! Vroiam sa-ti arat modelul de sutien cu care m-am imprietenit cel mai tare. De la jolidon. Maine fug si la baie pt poza, azi nu am avut timp, am facut cateva acum, dar nu au iesit bine..
0
29-07-2010, ora 22:39
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Eu n-am avut restrictie la sutien decat pana la o luna. Chiar m-am dus la controlul de o luna cu sutien nou :))))) prima zi...
0
30-07-2010, ora 07:04
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Capri, multumesc!Frumoasa priveliste!
O zi buna, fetelor!
Eu sunt la munca, asa ca mai pe seara poate mai reusesc sa intru...
Va pup!
0
30-07-2010, ora 08:32
suciugeorgeta
Nu este medic/terapeut
suciugeorgeta
Buna dimineta, astazi este a treia zi si ma simt tot mai bine am intrat si vad ca ati scris destul de mult, incerc sa tin pasul cu voi. Ma intreba parca Izandra de drene, da am drene pe care mi le golesc singura, m-am interesat despre ele la o cunostinta care lucreaza la spital si m-a sfatuit ca este mai bine daca pune drene asa ca nu m-a deranjat lucrul asta.Incerc sa pun o poza facuta ieri, la 2 zile de la operatie, sa vad daca reusesc.
0
30-07-2010, ora 09:30
eva985
Nu este medic/terapeut
eva985
pt suciu georgeta:.drenele sunt puse pentru a evita hematoamele...d-abia a 3 a zi se scot..in functie de cum se elimina sangele din fiecare organism.
0
30-07-2010, ora 09:44
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Da, asa este, insa exista o cantitate de sange acceptata de organism, care se resoarbe. Doar daca sangerarea este mai mare, se recomanda. Teoretic asta se vede in timpul operatiei, cand medicul decide daca e cazul sa puna sau nu. De obicei drenele se pun la pers mai voluminoase si operatii mai mari, dificile. Eu am avut din cauza musculaturii, preventiv, insa mi le-a scos inainte de externare, si nu am sangerat atat de mult. adica dc nu mi-ar fi pus, nu era nicio problema. E bine de evitat tubul de dren, daca se poate, pentru ca asta inseamna o rana deschisa si o posibilitate de patrundere a microbilor in organism, adica risc mai mare de infectie. Nici la apendicita nu am avut.
0
30-07-2010, ora 09:53
eva985
Nu este medic/terapeut
eva985
Capri te contrazic.din contra drenele ajuta f mult...si nu exista posibilitatea de infectie...pentru ca iei antitbiotice..antiinflamatoare.etc.si are grija dr sa-ti puna ceva acolo sa nu patesti nimic...Inainte de inchiderea operatiei, se plaseaza 2 tuburi de dren, pentru a evita formarea de hematoame ; acestea se vor pastra 2-4 zile, functie de cantitatea de drenaj.
CHIAR SUNT RECOMANDATE DRENELE PT EVITAREA HEMATOAMELOR
0
30-07-2010, ora 10:23
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
Neata! V-am mai urmarit cand si cand, dar nu am avut mereu timp sa postez.

Capri imi place ce vad, , :D:D Sa mai pui si o poza topless, sunt curioasa cat au mai coborat. Arata f bine decolteul.
myx si sanii tai arata f bine pt scurta perioada de la operatie, si ai un corp f frumos lucrat :D M-a uimit recuperarea ta usoara ;)

In legatura cu drenele, nici eu nu am avut, dr meu nu pune, si nu s-a intamplat nimic. Am avut o mica vanataie/ hematom deasupra cicatricii de la sanul drept dar in cateva zile a disparut..nu m-a deranjat cu nimic. L-am intrebat pe doctor cand am iesit din operatie daca am sangerat rau si a zis ca nu:))) Ce ma interesa pe mine..:P
Alex bafta la scoala de soferi! si eu as vrea sa iti mai vad sanii :X

Joy41 incredibil cat de bine pot arata sanii, ti-as da 18 anisori :P si eu am Eurosilicone 350 cc, dar natural cohesive sau coeziv 2, anatomic. Te-as ruga daca esti draguta..sa pui si o poza din fata topless, sunt tare curioasa :D

suciugeorgeta recuperare cat mai usoara iti doresc! abia astept sa iti vad si eu boobilicious:D

Salutari tuturor si bafta cu operatia!
0
30-07-2010, ora 10:25
miruna85
Nu este medic/terapeut
miruna85
Eu sunt de acord cu capri adica drenele se pun doar daca este nevoie si daca doctorul crede ca exista risc de sangerare altfel dece sa le pui acolo.O cicatrice chiar si mica in plus asta obtii.
Doctorul meu nu pune drene decat daca a aparut o problema.
Eva nu ai dreptate drenul nu este re3comandate de toata lumea.
Astept oricum vesti despre operatia cu "laser".
0
30-07-2010, ora 10:28
miruna85
Nu este medic/terapeut
miruna85
Nici eu si nici myx din cate am inteles eu nu am avut drene iar implantele au fost puse submuscular.
0
30-07-2010, ora 10:40
eva985
Nu este medic/terapeut
eva985
da...am facut operatie cu laser.azi imi va scoate bandajele si diseara voi posta poze...inainte si dupa operatie:)
0
30-07-2010, ora 10:43
eva985
Nu este medic/terapeut
eva985
miruna85 cand ti-ai facut operatia? sanii tai sunt foarte frumosi...sa-i stapanesti sanatoasa:-*
0
30-07-2010, ora 10:57
suciugeorgeta
Nu este medic/terapeut
suciugeorgeta
Fetelor nu reusesc sa pun poza.deci, descarc poza din aparat pe desktop, intru pe numele meu de utilizator, merg pe imagine, incarc imagine si imi da eroare. Ce nu fac bine??/????
0
30-07-2010, ora 10:59
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
georgeta e prea mare, de aceea nu se incarca, da-i un resize inainte, in paint sau intr-un program online si incearca apoi ;)
0
30-07-2010, ora 11:00
miruna85
Nu este medic/terapeut
miruna85
Acum 5 saptamani.
Ma bucur ca esti bine dar eu din cate stiu nu exista operatie cu laser indiferent ca este apendicita sau implant mamar.
Termenul de laser este aruncat cu multa usurinta pe piata romaneasca astfel incat toata lumea viseaza sa se opereze cu laser.
Asa cum ammai spus intr-un post anterio marketing marketing si iar marketing.
0
30-07-2010, ora 11:03
miruna85
Nu este medic/terapeut
miruna85
Georgeta trebuie sa micsorezi poza asa am patit si eu cand am postat.Trebuie comprimata felicitari pentru operatie.
0
30-07-2010, ora 11:05
suciugeorgeta
Nu este medic/terapeut
suciugeorgeta
Am modificat-o in paint, dupa ce dau incarca imagine imi spune ca datele mele au fost modificate si totusi nu apare poza.
0
30-07-2010, ora 11:21
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
joy multumesc de urare, nu cred ca va cobori fara ajutor, unul chiar arata rau, in sensul ca s=a lasta pielea, s=a inmuiat frumos muschiul, dar sfarcul e in jos de tot, iar la celalat lucrurile stau mult mai bine.Din start s=a vazut o problema la cel uratzel, asa ca nu trag nadejde sa se mai repare ceva.M=ar bate gandul daca tot trebuie sa intervina sa mi schimbe, cu mai mari, dar ma strange de gat sotul daca vin cu idei iar:)))))))avand in vedere ca el a insistat pe 350 macar, dar eu n=am vrut de teama sa nu arat penibil pt ca am spatele foarte ingust si ar fi iesit cel mai probabil prin lateral.Stau intr=un oras mic unde toata lumea ma cunoaste si barfele sunt la mare cautare, n=am vrut sa atrag atentia cu nimic, doar ca acum regret si mi=as pune si 400 fara sa imi pese de ce zice sau gandeste lumea.Numai vezi tu, asa e omul nataflet :))))))
Nu=ti face griji ca nu ne cunosti sau ca ne incurci, ai dreptate, cu poza e foarte usor si sti din start cu cine vorbesti.Si eu le incurcam pe fete pana am stat ceva zile pe forum, doar ca acum sunt pasare rara pe aici, citesc tot, dar n=am tiimp sa intervin:)
0
30-07-2010, ora 11:25
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
georgeta, sunt foarte curioasa cum au iesit si ai tai, imi amintesc ce emotii aveai...
Inteleg ca baietelul tau e mare sprijin pt tine, o sa vezi ce mandru va fi cand vei iesi cu el...:)Ma bucur tare pt tine si sper sa fi fericita.
0
30-07-2010, ora 11:26
sweety_21
Nu este medic/terapeut
sweety_21
Nici eu nu am avut drene si nu a fost nicio problema, la prima operatie am avut mai mult de o saptamana si pt mine a fost un adevarat chin sa le golesc in fiecare zi, plus ca intr-una din zile a intrat aer intr-una cand am golit-o si mi s-a invinetit sanul unde era pusa... brr... n-as mai vrea! Oricum se resorb de la sine micile hematoame care apar.
0
30-07-2010, ora 11:30
suciugeorgeta
Nu este medic/terapeut
suciugeorgeta
Iti multumesc Anca foarte mult, si tare mi-as dori sa rezolvi si tu problema ta cat mai repede si sa fi multumita.Ma chinui sa postez o poza si nu pot. Ma enerveaza, o sa incerc mai tarziu, ma duc sa ma intind un pic, parca mi-e somn.
0
30-07-2010, ora 11:51
eva985
Nu este medic/terapeut
eva985
si-a pus cineva implante de la firma nagor?
0
30-07-2010, ora 11:59
sweety_21
Nu este medic/terapeut
sweety_21
Auzisem o tipa operata de dr Jianu k avea implante Nagor.
0
30-07-2010, ora 12:06
eva985
Nu este medic/terapeut
eva985
mersi
0
30-07-2010, ora 13:51
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
sweety, ce poza frumoasa ai, asta ca sa nu=ti zic direct ca esti frumoasa sa crezi ca sunt pe invers:))))))))))
Foarte fain arata decolteul, asa imbracata parca nu par asa mari, dar oricum am vazut ca s=au modificat frumos si la tine fata de primele poze.Erai super tare cu nasucul pansat:)))))))))
0
30-07-2010, ora 13:53
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Georgeta, dc nu s-a incarcat, inseamna ca inca nu e suficient de mica. Mai incearca, noi asteptam.
Miruna, iar ne-ai fentat cu poza noua :))
Sweety, ce bine arati in poza asta, si ce bine iti sta cu 700.
FallenStar, multumesc, imi place sutienul tau. Poate fug la baie sa fac o poza noua :)))) topless.
Din punctul meu de vedere, treaba cu drenele nu trebuie sa fie o operatiune standard. Mi se pare mult sa stai cu tuburile in rana o sapt... sigur ramane cicatrice. Eu nu am luat antibiotice dupa, ci numai in timpul operatiei si in noaptea cu pricina. O rana deschisa, este un risc de infectie... orice ati spune... Repet, eu am avut, pt ca dr-ul a considerat necesar ca masura de precautie, dar in general nu pune. Si nu mi-a lasat in operatii, ci a facut 2 gaurele langa, care fiind doar o noapte, acum nu se mai vad. Tuburile mi s-au golit o data... deci nu a fost mult sange. Se putea lasa si fara, pt ca organismul resoarbe hematomul.
0
30-07-2010, ora 13:54
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
fallen, daca mi=ar fi aratat sanii cum arata la tine nu mi=as mai fi cumparat nici un sutien, umblam fara tot timpul:)Nu ca nu ar fi frumoase sutienele, etalezi tot unul si unul, dar imi plac asa tare cum arata fara...
Nu ma intelege gresit:), chiar sunt asa cum visam sa=mi iasa mie, dar stiu ca nu pot iesi la fel ci depinde intr=o masura destul de mare de la ce pleci, iar eu n=am fost asa inzestrata la partea asta:))))
0
30-07-2010, ora 14:03
sweety_21
Nu este medic/terapeut
sweety_21
Anca, Capri, va multumesc! :* :* :*

@Capri - Intr-adevar, mie mi-au ramas doua semne vizibile de la drene, cred ca din cauza ca le-am tinut asa mult :-/ si eu tot 2 gaurele separate am...
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 138139140 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •