Implant silicon sani
Izandra, chiar ma intrebam... nu mai auzisem nicio veste de la tine. In we fug la mare :D pun poza intreaga cand revin, promit. Acum nu prea am...si oricum sunt la servici. Pun ceva putin mai vechi
Buna fetelor, tocmai am facut o incercare sa postez o poza cu sanii mei. Nu prea ma descurc cu meniul de aici. Cam asa arata sanii mei "imperfecti" :- {
Izandra, scuze insa abia acum ti-am descoperit mesajul pe care mi l-ai adresat. Daca nu e prea tarziu sa iti raspund, doctorul care m-a operat nu este cel indicat de tine. Repet, nimeni nu l-ati mentionat inca pe forum, ceea ce sper ca e bine pentru toate viitoarele operate.
Mai nou, am reusit sa imi instalez internet si aici in strainatate si o sa va urmaresc iar zilnic si o sa incerc sa fiu de folos tuturor, pe cat imi sta in putinta.
Izandra, scuze insa abia acum ti-am descoperit mesajul pe care mi l-ai adresat. Daca nu e prea tarziu sa iti raspund, doctorul care m-a operat nu este cel indicat de tine. Repet, nimeni nu l-ati mentionat inca pe forum, ceea ce sper ca e bine pentru toate viitoarele operate.
Mai nou, am reusit sa imi instalez internet si aici in strainatate si o sa va urmaresc iar zilnic si o sa incerc sa fiu de folos tuturor, pe cat imi sta in putinta.
Da, da. Cu costumul baie sa pui...macar cu slipul ;)))) Avei tu o poza frumoasa facuta la servici. Erai imbracata in negru... Te-ai mai masurat? Tu ce dimensiuni ai (si talie si sold)?
Fallen, cat timp statuse implantul " in acea persoana"?
Fallen, cat timp statuse implantul " in acea persoana"?
Ariana, sa stii ca pentru faptul ca ne-ai atras atentia asupra imperfectiunii am observat si eu...Altfel, daca nu stai sa analizezi la mm...nu se observa prea tare..Eu ma gandesc ca poate totusi se mai poate aseza implantul acela...poate ca masajul ar ajuta sau poate medicul ar reusi sa faca ceva(in afara de operatie)??!
Nu ai cerut si parerea altui medic sa vezi ce cale de rezolvare ar gasi?Ce ai de pierdut?Poate doar banii pe consultatie, dar cine stie daca nu se merita sa incerci si o alta parere?!
Capri si eu astept cu nerabdare pozele...
Izandra, abia asteptam sa mergi la dr.Grecu si sa ne spui ce parere ai..asteptam sa te vedem si pe tine cat de curand in randul siliconatelor fericite!
Nu ai cerut si parerea altui medic sa vezi ce cale de rezolvare ar gasi?Ce ai de pierdut?Poate doar banii pe consultatie, dar cine stie daca nu se merita sa incerci si o alta parere?!
Capri si eu astept cu nerabdare pozele...
Izandra, abia asteptam sa mergi la dr.Grecu si sa ne spui ce parere ai..asteptam sa te vedem si pe tine cat de curand in randul siliconatelor fericite!
Ah, am uitat sa va fac un scurt rezumat al problemelor mele:
- am implanturi anatomice Mentor, Medium Height, High Profile
- un san e mult mai mare decat celalalt
- un sfarc a mai coborat decat celalalt
- implanturile s-au rasucit si au cazut sub brat
- forma sanilor sunt rotunzi, cand eu am optat pentru anatomice expres pentru a nu fi rotunde
Poate ochiul unui profesionist mai descopera si alte defecte pe langa cele enumerate...
- am implanturi anatomice Mentor, Medium Height, High Profile
- un san e mult mai mare decat celalalt
- un sfarc a mai coborat decat celalalt
- implanturile s-au rasucit si au cazut sub brat
- forma sanilor sunt rotunzi, cand eu am optat pentru anatomice expres pentru a nu fi rotunde
Poate ochiul unui profesionist mai descopera si alte defecte pe langa cele enumerate...
Anca, nu mai sta pe ganduri: DU-TE NEAPARAT LA CONTROL!!!
Vezi ca de nu, venim toate si te luam cu maturoiul!!!Hi, hi, hi!!!
Acum pe bune, fara gluma, nu e bine deloc ce faci!Trebuie sa iti faci controalele periodice!sunt foarte importante!
Vezi ca de nu, venim toate si te luam cu maturoiul!!!Hi, hi, hi!!!
Acum pe bune, fara gluma, nu e bine deloc ce faci!Trebuie sa iti faci controalele periodice!sunt foarte importante!
Ariana, tu stii foarte bine care sunt problemele tale, eu mi-am spus parerea functie de poza pe care ai pus-o, in care nu se vede asa de grav (numai cand citesti toate cele enumerate de tine, te gandesti la o alta imagine decat cea pe care ai aratat-o)..De aceea ma gandesc ca poate ai putea gasi o cale de rezolvare fara bisturiu...Dar, tu stii cel mai bine!
Deci nu stiu de ce, nu mai reusesc sa pun poze.. desi sunt aceleasi pe care le-am mai avut pe site...
Insist... si revin
Ariana, e adevarat ca e o diferenta destul de vizibila si e normal sa te supere. Cand te-ai operat? Ma gandesc ca poate se mai aseaza in timp.. desi sincer nu am vazut la niciuna din fete o diferenta asa de mare intre sani, nici chiar in primele zile de la operatie. Chiar consider ca ar trebui sa iei atitudine in fata medicului..
Insist... si revin
Ariana, e adevarat ca e o diferenta destul de vizibila si e normal sa te supere. Cand te-ai operat? Ma gandesc ca poate se mai aseaza in timp.. desi sincer nu am vazut la niciuna din fete o diferenta asa de mare intre sani, nici chiar in primele zile de la operatie. Chiar consider ca ar trebui sa iei atitudine in fata medicului..
Intr-adevar Joy41, sunt decisa sa consult un alt doctor in toamna cand ma intorc in tara. Si ca si Anca, nu ma mai duc la controalele periodice la doctorul care m-a operat. Pur si simplu schimb doctorul si o sa fac ceea ce trebuie pentru a repara sau reduce defectele pe cat posibil. Daca e sa repet operatia, nu imi este frica pentru ca eu nu am avut DELOC dureri cand am fost operata prima data. Asa ca sunt pregatita si pentru operatie daca e necesar fara frica.
Chestiunea banilor, din fericire pot obtine bani pentru o alta operatie fara mari greutati. Asa ca prefer sa mai dau un ban in plus daca asa imi castig satisfactia de a avea sani normali daca nu chiar frumosi.
Anca te inteleg intrutotul, insa fetele au dreptate in ceea ce te priveste. E mai intelept sa te vada totusi doctorul, daca nu esti foarte suparata pe el ca mine. Eu am avut exact aceleasi senzatii pe care le-ai descris insa la ambii sani. Si asta pentru ca mie mi s-a intamplat la fel, sa imi cada implanturile. Durerile insa s-au redus din intensitate cam intr-o luna. Acum pot dormi pe toate partile mai linistita si pot purta sutiene fara foarte mari dureri, ca la inceput.
Chestiunea banilor, din fericire pot obtine bani pentru o alta operatie fara mari greutati. Asa ca prefer sa mai dau un ban in plus daca asa imi castig satisfactia de a avea sani normali daca nu chiar frumosi.
Anca te inteleg intrutotul, insa fetele au dreptate in ceea ce te priveste. E mai intelept sa te vada totusi doctorul, daca nu esti foarte suparata pe el ca mine. Eu am avut exact aceleasi senzatii pe care le-ai descris insa la ambii sani. Si asta pentru ca mie mi s-a intamplat la fel, sa imi cada implanturile. Durerile insa s-au redus din intensitate cam intr-o luna. Acum pot dormi pe toate partile mai linistita si pot purta sutiene fara foarte mari dureri, ca la inceput.
Ok, Ariana, am inteles!Eu iti doresc din suflet sa reusesti sa ai sanii pe care ti i-ai dorit!Toate ne dorim lucrul acesta: o operatie reusita, deci niste sani frumosi si pe placul nostru...Multa bafta!
Izandra, bine ai revenit, multumesc mult pentru complimente:) si te asteptam cu impresiile dupa consultatia la Dr Grecu:).sunt convina ca vei fi foarte multumita:).
Capri chiar la tine ma gindeam ca ai putea fi prima care sa ne arate niste implante dupa sarcina, chiar daca trebuie sa mai asteptam putin pina atunci;)))...Si vezi cum faci pozele alea la mare, sa fie de revista ca altfel ai incurcat-o:)))(lumina de dupamiaza este cea mai buna pt pozare);)
Ariana, intr-adevar este vizibila problema ta si in mod sigur toata vina o poarta medicul in cazul tau.Este bine totusi ca tu esti optimista, nu faci o tragedie din asta si mai ales ca ai posibilitatea si disponibilitatea de a repeta operatia.Sper ca de aceasta data alegerea medicului la care te vei opera sa fie cea mai buna si sa-ti aduca satisfactia unei operatii reusite.Mult succes!
Anca ia copii cu tine si dute la controlul de 3 luni neaparat, chiar si la alt medic daca cel care te-a operat nu-ti mai inspira incredere...cred ca nu este singurul chirurg plastician din Cluj..nu?
Capri chiar la tine ma gindeam ca ai putea fi prima care sa ne arate niste implante dupa sarcina, chiar daca trebuie sa mai asteptam putin pina atunci;)))...Si vezi cum faci pozele alea la mare, sa fie de revista ca altfel ai incurcat-o:)))(lumina de dupamiaza este cea mai buna pt pozare);)
Ariana, intr-adevar este vizibila problema ta si in mod sigur toata vina o poarta medicul in cazul tau.Este bine totusi ca tu esti optimista, nu faci o tragedie din asta si mai ales ca ai posibilitatea si disponibilitatea de a repeta operatia.Sper ca de aceasta data alegerea medicului la care te vei opera sa fie cea mai buna si sa-ti aduca satisfactia unei operatii reusite.Mult succes!
Anca ia copii cu tine si dute la controlul de 3 luni neaparat, chiar si la alt medic daca cel care te-a operat nu-ti mai inspira incredere...cred ca nu este singurul chirurg plastician din Cluj..nu?
Ariana, daca banii nu sunt o problema atunci programeaza-te la 2 3 consultatii cand vii in tara si in functie de ce-ti spun dr iei o decizie. Si daca e nevoie de o alta interventie, o sa vezi ca merita.
Irinico cred ca ma voi opera la spital daca va fi luna asta. Imi poti spune cate ceva despre conditiile si persoalul de acolo?
Anca subscriu la ce spun fetele. Mai mergi la dr tau odata sa vezi ce zice. Consultatia e gratis, nu? Ar mai doar drumul.
Irinico cred ca ma voi opera la spital daca va fi luna asta. Imi poti spune cate ceva despre conditiile si persoalul de acolo?
Anca subscriu la ce spun fetele. Mai mergi la dr tau odata sa vezi ce zice. Consultatia e gratis, nu? Ar mai doar drumul.
Izandra bine ai revenit, eu nu am scolioza poate e vorbe de altcineva. In ceea ce ma priveste azi noapte am renuntat la 2 perne am ramas doar cu una si parca astazi esta mai bine, durerea de spate este mult mai suportabila.Tu la cine te operezi pana la urma?
Izandra, eu personal m-am operat la clinica Medsport, dar stiu ca si in spital sunt conditii foarte bune si personalul este profi... de altfel se lucreaza tot in sistem privat.Multa bafta si tine-ne la curent !
Georgeta, ma bucur ca esti mai bine. Pansamentele le scoti saptamana asta? Ne arati poze?
Eu vreau sa merg la dr Grecu la consulatie si daca ne intelegem raman la el. S-ar putea sa nu am la cine sta in buc. si atunci va trebui sa ma intorc acasa dupa externare, asa ca am nevoie macar de o noapte de sat in spital (clinica).
Eu vreau sa merg la dr Grecu la consulatie si daca ne intelegem raman la el. S-ar putea sa nu am la cine sta in buc. si atunci va trebui sa ma intorc acasa dupa externare, asa ca am nevoie macar de o noapte de sat in spital (clinica).
Irinico, nu stiu de ce eram convinsa ca la spital te-ai operat. Scuza-ma.
Daca se lucreaza in sistem privat atunci nu-mi fac griji. :)
Daca se lucreaza in sistem privat atunci nu-mi fac griji. :)
Astazi urmeaza sa merg la pansat dar de scos le voi scoate saptamana viitoare. O sa mai fac poze sapt. viitoare si le voi posta, pe cele care le-am facut dupa operatie cred ca le-ai vazut, le-am avut postate.
In sfarsit mai bine mai tarziu decat niciodata poza mea dupa doua luni de la operatie sau aproape doua luni.
Izandra eu cred ca la orice clinica privata care se respecta te tine macar 24 de ore internata deoarece in perioada aia este mai bine sa fi supravegheata mai ales daca ai si drene.
Izandra eu cred ca la orice clinica privata care se respecta te tine macar 24 de ore internata deoarece in perioada aia este mai bine sa fi supravegheata mai ales daca ai si drene.
Da georgeta, le-am vazut. Foarte promitatoare. Sanii arata rotunjori si apropiati. Cred ca o sa avem ce admira dupa ce scoti pansamentele. :)
Te intrebasem de scolioza ca mai erau fete care spuneau ca au asa ceva si ca au avut mari de spate dupa operatie. Si eu am scolioza :( asa ca ma astept la nopti albe.
Te intrebasem de scolioza ca mai erau fete care spuneau ca au asa ceva si ca au avut mari de spate dupa operatie. Si eu am scolioza :( asa ca ma astept la nopti albe.
buna fetelor! IZANDRA eu una nu inteleg de ce sa platesti 2800euro si sa te operezi in spital? macar daca aveai reducere ca te duci acolo, nu se compara cu o clinica privata. Eu am mers la dr calota la consultatie care opera doar in spital, acelasi unde opereaza si dr grecu si parasca, si cand am intrebat de conditii mi-a spus clar ca nu e ca la privat sa nu ma astept, sunteti vreo 3 in camera, in noaptea cand ai cea mai mare nevoie de liniste nu e cazul sa le auzi si pe altele vaicarindu -se. Asistentele nu vin decat daca esti cu banii in mana, si asa vin cand au ele chef, medicul mi-a spus clar ca orice le-ar zice tot ca ele fac si nu vin prea des, nu uita ca la privat apesi butonul si 2 sec a venit si crede-ma prima noapte e cea mai grea ai nevoie de toata atentia. Prietena mea care m-a trimis la calota la consultatie s-a operat evident la spital si mi-a spus ca exact asa a fost, se ruga cu bani de asistente sa vina, intreaba si de AC eu nu cred ca au...tv nici atat, fetele spuneau ca nu ai timp de tv dar eu nu am putu dormi de dureri si am stat toata noapte la tv...DACA M-AS OPERA LA STAT AS FACE-O PT JUMATATE DE PRET.. nu pret intreg nu vad de ce ar cere pret intreg..oricum nu primesti nici o chitanta pe banii aia ca nu au cum sa dea...
Miruna, sanii tai arata foarte bine. Naturali. Eu aveam ca alternativa pe dr Brezeanu care nu interneaza pacientele peste noapte de obicei.
miruna nu sunt mari dar sunt frumosi foc:) imi plac!
Myx, la clinica medsport nu se mai poate momentan pt ca e in renovare. El mai operaza la clinica unui prieten unde e cu 100 sau 200 de euro mai scump, pe cand la spital e mai ieftin de 2800. Iar daca doctorul e suficient de autoritar asistentele nu-si fac de cap. Si prefer sa stau o noapte si sa vorbesc la telefon sau sa citesc ceva decat sa mai dau cateva sute de euro ca sa ma uit la tv.
iza, tocmai ca nu am dat in plus cu tot cu tv si implant a fost 2500euro:).. nu prea ai putere de vorbit la telefon, eu nu aveam glas, abial-am sunat pe iubi sa-i spun 2 vorbe. de citit doar daca iti tine asistenta cartea;)) caci tot ea imi tinea paharul sa pot sa beau apa, eu nu reuseam..oricum daca e pret mult mai mic la spital atunci poate merita, c redeam ca platesti tot pret intreg. , mie dr calota mi-a cerut acelasi pret pt spital ca la o clinica privata.
legat de asistente vezi sa nu;)) eu din pacate nu mi-am permis sa nasc la privat si am nascut la universitar...Afost ff greu, nu mai fac alt copil cand imi aduc aminte ce greu a fost TOT.Legat de asistente degeaba am dat bani la greu medicului si chiar si asistentelor le-a spus sa aiba grija dar crede-ma abia le gaseai si atunci bagai banul in buzunar si veneau nu pa.eu nu stiam nimic nici sa-l leg in fase nici sa-l schimb, nici sa-l alaptez, dadeam bani pt orice imi arata, nu doar o data, plus au un sistem prost la universitar te lasa in camera cu copilul 3 zile si evident 3 zile urla non stop si nu inchizi un ochi si daca nu urla al tau urla ceilalti ai colegelor caci doar eram 5 in camera. toate cu copii si neamurile pe cap..a fost de cosmar, cedasem psihic si ma rugam de asistente sa ii complete lapte ca zbiera non stop. cum ele nu veneau m-am dus si le-am zis ca daca nu vine una sa-l hraneasca il arunc pe geam si abia atunci am reusit sa o aduc in camera ;))..pur si simplu te baga in depresie sa treci prin conditiile de la stat, daca mai fac un copil desi nu cred la privat ma duc..
Miruna, in sfarsit!!! :))) Foarte frumosi, felicitari si sa-i porti cu mandrie.
Izandra eu sunt cam de aceeasi parere cu myx, ca dc tot ai amanat atat operatia, sa mai astepti un pic pana se deschide clinica. Mergi la consultatii oriunde pana atunci, asta nu conteaza, ca e spital sau clinica unui prieten, dar asteapta sa faci operatia in clinica lui... e mai sigur asa. Daca pt tine conteaza si res financiare, si preferi spitalul, atunci da... dar conditiile igienice din spital nu prea se compara cu cele din clinica. Altfel, da, un aerr conditionat e binevenit pe caldurile astea, tv-ul din camera e bun ca in "agonia" de dupa operatie mai zdrangane ceva, mai face lumina... si cel mai important e butonul pe care apesi si vine asistenta sa-ti faca un calmant, sa-ti aduca o plosca, o tavita dc ti-e rau... etc.
Izandra eu sunt cam de aceeasi parere cu myx, ca dc tot ai amanat atat operatia, sa mai astepti un pic pana se deschide clinica. Mergi la consultatii oriunde pana atunci, asta nu conteaza, ca e spital sau clinica unui prieten, dar asteapta sa faci operatia in clinica lui... e mai sigur asa. Daca pt tine conteaza si res financiare, si preferi spitalul, atunci da... dar conditiile igienice din spital nu prea se compara cu cele din clinica. Altfel, da, un aerr conditionat e binevenit pe caldurile astea, tv-ul din camera e bun ca in "agonia" de dupa operatie mai zdrangane ceva, mai face lumina... si cel mai important e butonul pe care apesi si vine asistenta sa-ti faca un calmant, sa-ti aduca o plosca, o tavita dc ti-e rau... etc.
Myx iti inteleg pozitia fata de sistemul de stat si ai dreptate. Eu insa am nascut anul trecut la universitar si a fost o experienta chiar placuta. am dat intr-adeavar la asistente 5 sau 10 lei, o singura data, nu a fiecare tura. Am stat acolo 4 zile si in afara de curatenia exeplara la care chiar nu mai asteptam am fost impresionata de asistente. Si cele pt noi si cele de la pediatrie. Am fost chiar incantata ca am stat atata pentru ca am invatat tot ce era de invatat pt copil. Erau foarte dragute si raspundeau la toate intrebarile. Oricum dr la care am fost eu era foarte autoritara si cand aparea ea (venea cel putin o data pe zi sa vada ce fac) zbarnaiau toate asistentele pe-acolo.
Dr. spune ca aici are rezerva, deci nu cred ca va fi aglomerat si ma incanta ideea de a mai sta cu cineva. La nastere am avut niste colege de salon cu care radeam cu lacrimi (lacrimi si de durere ca facusem cezariana)
Dr. spune ca aici are rezerva, deci nu cred ca va fi aglomerat si ma incanta ideea de a mai sta cu cineva. La nastere am avut niste colege de salon cu care radeam cu lacrimi (lacrimi si de durere ca facusem cezariana)
Butonul de urgenta exista si la spitalele de stat la reanimare. :) L-am si folosit si au fost destul prompte. Aaaa si uitasem. Am avut si tv in salon. Doar ca prindeam protv-ul si invatasem toate stirile pe dinafara.:)))
iza inseamna ca s-au schimbat lucrurile si ma bucur, eu de 7 ani nu am intrat intr-un spital de stat, ma bucur sa aud ca lucrurile se indreamna si nu e cum era inainte sau cum vedem noi la tv..Eu chiar nu am avut parte de colege cu care sa rad, eram ff obosita dupa cele 12 ore de travaliu, nasterea grea si mi s-a parut ingrozitor sa stau cu alte 5 femei in camera si ele cu copii si tot timpul forfota, neamurile in vizita, telefoane, una sforaia, alta vorbea, alteia ii urla copilul, pt mine a fost un cosmar dar ce-i drept a fost acum 7 ani de atunci s-a schimbat pana si directorul spitalului...
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7durere persistenta la sani
- 5Sensibilitatea sanilor de cand am inceput sa iau anticonceptionale
- 33marire sani - recomandari
- 51Despre marirea de sani
- 22fire pe sani
- 24am luat un extract de marar pentru cresterea sanilor
- 27implant silicon sani
- 23Imi doresc sa-mi pun silicoane!! va rog ajutati-ma!
- 9Vreau sani mari
- 6virgina-scurgere lichid sani
- 7Rog interpretare analiza imunohistochimie
- 0Schimbare implanturi silicon si vaginoplastie
- 1Buna fetele, ajutati ma cu o parere va rog - marire la sani
- 0Recomandare Dr. Simona Manea
- 0Durere dedesubtul sânului stâng groaznica
- 0Implant mamar
- 1Sâni tuberosi intervenție
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: