Implant silicon sani
ah si inca o experinta naspa a fost la operatia de deviatie de sept, am fost 3 in camera, cu una a stat barbac su tot timpul iar cealalta nush cum naiba o operase ca ii curgea sange in gat si horcaia din gat si scuipa non stop de nici nu puteam sa mananc, de somn nu mai zic, oribil..
Myx chiar ai avut experiente negative. Imi pare rau.
Eu am avut noroc si cu doctora mea, dar si cu fetele din salon. Si copii erau 5. 2 gemeni. Dar liniste, ori mancau, ori ii schimbam, in rest somn. Cumintei foc.
Iar la deviatie de sept am stat intr-o rezerva si stat mama cu mine.
Deci nu mi-e foarte frica de spitale. Sau mai bine zis nu de toate. :)
Eu am avut noroc si cu doctora mea, dar si cu fetele din salon. Si copii erau 5. 2 gemeni. Dar liniste, ori mancau, ori ii schimbam, in rest somn. Cumintei foc.
Iar la deviatie de sept am stat intr-o rezerva si stat mama cu mine.
Deci nu mi-e foarte frica de spitale. Sau mai bine zis nu de toate. :)
iza bun;)...oricum eu ma plang dar alea ma urau..al meu urla cel mai mult si mai tare...:)
:)))Acum rad dar te inteleg. Al meu n-a avut colici si a fost cuminte. Masa-somn. Atat. Dar vedeam la o prietena ce greu i-a fost cu fetita cu colici.
Hai ca deja suntem offtopic :D
Hai ca deja suntem offtopic :D
Irinico, fiecare om traieste dupa propiile conceptii.in legatura cu silicoanele mi le pun sapt viitoare mai precis marti la dr totir.
Asa este neea;)...eu doar ma intrebam.si era o intrebare retorica oricum.:)
Iti doresc tot binele din lume, si mult bafta la operatie si in viata in general!:)
ps.asteptam detalii si poze dupa operatie, si nu uita sa-ti faci si poze inainte.
Iti doresc tot binele din lume, si mult bafta la operatie si in viata in general!:)
ps.asteptam detalii si poze dupa operatie, si nu uita sa-ti faci si poze inainte.
Izandra nu stiu cat a stat intern acel implant:)) banuiesc ca minimum un an. Era folosit ca mostra :D
Si eu planuiesc un bebe cu sotul dar mai asteptam cel putin 2 ani. Daca nu vom avea surprize...Am un feeling ca va fi nevoie de inca o operatie dupa, dar bani sa fie:D:D daca nu vine sf lumii hahaha
Ariana mie nu mi se pare diferenta extraordinar de mare intre cei doi sani, dar in acelasi timp stiu ca e greu sa faci poze f relevante. In realitate mai mereu sta altfel treaba...
Avem acelasi tip de implant, difera marca. Tot anatomic medium height, high profile am si eu. Dar Mentor e ceva mai ingust si mai bombat.
Nu inteleg faza cu..implantele cazute..s-a desfacut buzunarul?? ai subpectoral sau submuscular?
Si eu planuiesc un bebe cu sotul dar mai asteptam cel putin 2 ani. Daca nu vom avea surprize...Am un feeling ca va fi nevoie de inca o operatie dupa, dar bani sa fie:D:D daca nu vine sf lumii hahaha
Ariana mie nu mi se pare diferenta extraordinar de mare intre cei doi sani, dar in acelasi timp stiu ca e greu sa faci poze f relevante. In realitate mai mereu sta altfel treaba...
Avem acelasi tip de implant, difera marca. Tot anatomic medium height, high profile am si eu. Dar Mentor e ceva mai ingust si mai bombat.
Nu inteleg faza cu..implantele cazute..s-a desfacut buzunarul?? ai subpectoral sau submuscular?
neea, tocmai am vb cu dnul doctor, iti trimit acum un pm.
Ms frumos Irinico la fel iti doresc si eu tie si tuturor de asemenea.O sa fac poze si-o sa va scriu dupa operatie chiar daca n-o sa pot eu o va face verisoara mea.in legatura cu copilul eu sunt sg la parintii si m-au facut cam tarzior de aceea imi doresc ff mult sa fac un copil ca sa-i fac pe-ai mei fericiti si pe mn bineinteles.
myx am uitat sa-ti zic ai pm.in legatura cu fumatu nu pot sa ma las si in afara eu beau niste proteine de vreun an credeti ca ma vor afecta la operatie?
buna seara frumoasele mele, maqine seara pe vremea asta cu siguranta voi stii prin ce dureri ati trecut si voi, voi fii deja una dintre voi:*...ma astept la DURERI MARI
neea.. in nici un caz nu te afecteaza faptul ca bei proteine...de fapt proteinele sunt baza alimentatiei si probabil ca le bei atunci cind vrei sa suplimentezi o masa, sau cind nu ai timp sa maninci o masa normala si atunci o inlocuiesti cu o masa proteica.De regula o portie de proteina contine toate substantele nutritive necesare corpului echivalenta unei mese complete.
Fumatul ar trebui intrerupt totusi macar de acum inainte...iti afcteaza la timpul de coagulare al singelui.
Fumatul ar trebui intrerupt totusi macar de acum inainte...iti afcteaza la timpul de coagulare al singelui.
fetelor, va multumesc tuturor pt grija, o sa merg la control, nu sunt asa inconstienta, doar ca acum nu am avut cum, cat de repede merg oricum, chiar daca o noua interventie va fi peste foarte mult timp din cauza banilor...
Sunteti foarte dragute si grijulii, nu am probleme speciale, doar forma asat idioata care ma dispera.In rest pot sa dorm si pe burta, nu e problema, se va rezolva.Va pup si aveti toate grija de voi.
Miruna, arata foarte frumos.
Mihaela, stai linistita, ne vine randul...:))))))
Sunteti foarte dragute si grijulii, nu am probleme speciale, doar forma asat idioata care ma dispera.In rest pot sa dorm si pe burta, nu e problema, se va rezolva.Va pup si aveti toate grija de voi.
Miruna, arata foarte frumos.
Mihaela, stai linistita, ne vine randul...:))))))
fetele dupa opeeratie ce calmante ati luat voi si vroiam sa shtiu dk v-ati dat si cui unguente ceva... sa shtiu sa imi umpar din timp..
morena una...nu iti cumperi din timp.ti le recomanda medicul in ziua operatiei iar cine te insoteste merge si le cumpara. doar le iei de a doua zi, in clinica prima zi iti pun calmante in perfuzie.
morena, am vrut sa scriu buna nu una :) bafta multa maine, trece, sa vezi cand te trezesti si dai cu ochii de noii sani...mm:) la asta sa te gandesti si scapi de frica heeh
Buna, gagigi frumoase!
Eu sunt inca la munca, dar am tras cu ochiul sa vad ce mai faceti.
Am admirat sanii Mirunei(sa-i stapanesti sanatoasa, sunt frumosi foc)!
Morena, maine ne gandim la tine si iti tinem pumnii, doar ai vazut ca si Georgetei i-am tinut pumnii si nu a avut dureri foarte mari(datorita noua, hi, hi, hi)...App., Georgeta ma bucur ca deja ai dormit mai bine.Ai redus pernele si cred si eu ca somnul a semanat mai mult cu unul normal, ca nu e usor sa dormi pe 3 perne!
Neea, succes si tie saptamana urmatoare!
Fallen, nu ma mai "omori" cu ceva sutiene super?
Capri..parca ziceai ceva de poze cu costumul?
Sweety, nu mai pui poza topless facuta mai recent, sa vedem ce forma au mai capatat?Ca ai deja ceva vreme de la operatie, nu?
Myx unde-s mama draga pozele cu toaletele trasnet?
Va pup, fetelor!O seara buna, eu ma intorc la "oile" mele...
Eu sunt inca la munca, dar am tras cu ochiul sa vad ce mai faceti.
Am admirat sanii Mirunei(sa-i stapanesti sanatoasa, sunt frumosi foc)!
Morena, maine ne gandim la tine si iti tinem pumnii, doar ai vazut ca si Georgetei i-am tinut pumnii si nu a avut dureri foarte mari(datorita noua, hi, hi, hi)...App., Georgeta ma bucur ca deja ai dormit mai bine.Ai redus pernele si cred si eu ca somnul a semanat mai mult cu unul normal, ca nu e usor sa dormi pe 3 perne!
Neea, succes si tie saptamana urmatoare!
Fallen, nu ma mai "omori" cu ceva sutiene super?
Capri..parca ziceai ceva de poze cu costumul?
Sweety, nu mai pui poza topless facuta mai recent, sa vedem ce forma au mai capatat?Ca ai deja ceva vreme de la operatie, nu?
Myx unde-s mama draga pozele cu toaletele trasnet?
Va pup, fetelor!O seara buna, eu ma intorc la "oile" mele...
Salutare Joy!! Nu am mai facut pozici. Nu am sutiene noi:)) dar mai vreau
in schimb pot pune din pozele deja facute:D
miruna s-au mai azesat sanii, f naturali se vad:D
in schimb pot pune din pozele deja facute:D
miruna s-au mai azesat sanii, f naturali se vad:D
Fallen, frumos tare sutienul balconet din coltul de jos, dreapta...Eu tot plang de nu stiu cand ca mai vreau sutiene, dar am ramas doar cu plansul...lasa ca imi fac eu curaj si comand la un momet dat...
Miruna, mie abia acum mi-a picat fisa ca aveai si inainte poza, dar din fata!Ce sa-i faci..la mine se pare ca neuronii au ramas cam putini(hi, hi, hi) si mi-a picat mai greu caramida...
Miruna, mie abia acum mi-a picat fisa ca aveai si inainte poza, dar din fata!Ce sa-i faci..la mine se pare ca neuronii au ramas cam putini(hi, hi, hi) si mi-a picat mai greu caramida...
Buna seara dragele mele! FallenStar, am 4 luni de la operatie, saptamana trecuta am avut o poza in sutien si chiar se vedea diferenta (am scris eu atunci ca daca se vede si cu sutien, ganditi-va cum se vede fara sutien.). Mi-e cam rusine sa pun fara sutien :D:D:D dar ma mai gandesc :p Va pup
merci frumos Joy, si mie imi place, dar mi-e mic si ma strange rau :( mai mult pt poze il folosesc:))) e 75B din dantela
Eu mai degraba am 70D dar se gasesc greu, si pana nu probez multe sa fiu sigura ce am nevoie nu o sa comand..plus ca difera si in fct de model
p.s. avem cam aceleasi dimensiuni
Eu mai degraba am 70D dar se gasesc greu, si pana nu probez multe sa fiu sigura ce am nevoie nu o sa comand..plus ca difera si in fct de model
p.s. avem cam aceleasi dimensiuni
ms mult Joy.ma bucur ca nu afecteaza pt ca intr-adevar le beau pt ca nu prea mananc.de fumat nu pot le-am mai rarit dar nu pot sa ma lassi-acum oricum cred ca e prea tarziu.
mihaela pai pana la rezultatul final mai ai ohoo..nici ai mei nu sunt identici!!
tin minte poza si eu nu observasem vreo diferenta dar tu stii mai bine :)
tin minte poza si eu nu observasem vreo diferenta dar tu stii mai bine :)
Gata, am facut o poza repede cu tel :D
:(((( nici nu ma uit la ea ca iar ma deprim
:(((( nici nu ma uit la ea ca iar ma deprim
acum din pacate e vizibila diferenta mihaela. interesant este faptul ca sfarcurile sunt sensibil simetrice, la acelasi nivel, in schimb sanul drept pare cu aprox 1 cm mai jos. ce ti-a zis doc? eu stiu in caz in care sanul stang nu a coborat, a facut aderenta cu muschiul si a necesitat o a doua interventie, de 30 min, doc a coborat implantul si s-a rezolvat. persoana spunea ca a fost mult mai usoara interventia, nu s-a simtit rau dupa, si-a revenit repede. dar a facut-o dupa 6-7 luni, ceva de genul. doctorul tau ce spune?
Mihaela, cum zice si FallenStar, sfarcurile tale par intr-adevar simetrice. Poate e un semn bun. Cand implanturile vor fi indreptate dupa operatie, sunt sanse mari ca sanii sa arate foarte bine, din punct de vedere al simetriei dar si estetic vorbind. Insa e drept, este cazul de o noua interventie. Daca ti-e frica de operatie, gandeste-te la durerile femeilor care nasc de doua ori la intervale foarte scurte...
Pastreaza-ti moralul, ca data cand vor fi indreptati sanii tai este mai aproape cu fiecare zi ce trece... indiferent cand va fi ea in relitate. Se apropie oricum. Curaj pentru operatie, de moralul tau ne ocupam noi :-)
Pastreaza-ti moralul, ca data cand vor fi indreptati sanii tai este mai aproape cu fiecare zi ce trece... indiferent cand va fi ea in relitate. Se apropie oricum. Curaj pentru operatie, de moralul tau ne ocupam noi :-)
Buna!sunt vreo doua luni de cand citesc postarile voastre...imi doresc operatia rau!!din lista de dr propusi de voi am incercat sa aleg pt consultatie cativa si mi au raspuns la email aproape toti... Din ce am vazut cei doi de la medsport sunt convenabil ca pretz si rezultate..grecu in special... Dar ceva tot parca ma retine:)am 23 ani si ma gandesc ca poate ma grabesc si ca e cam devreme tinand cont ca in viitor imi doresc copii:)am sani dar io as vrea Mai mult...vad ca la voi a iesit bn si sunteti multumite:) merita? Nu mi e frica de dureri ci de complicatiile si problemele ce pot aparea in timp...si... Dimensiunea si tipul implantilui le aleg asa dupa capul meu?din ce am vazut pe forumuri?:) stiu ca o sa mi spuneti ca toate raspunsurile s au discutat Deja in paginile anterioare... am citit, da am nevoie sa vb cu cineva care s a simtit ca mn:) daca aveti timp vb -
mihaela04...si la mine sanul stang a coborat mai repede decat dreptul.si azi am 3 saptamani de la operatie, , , si usor coboara si dreptul, , , incep sa devina amadoi la fel, , , , stai linistita...ca va cobori si celalalt...n-ai de ce sa-ti faci griji, , , e normal..in partea stanga este inima si muschiul interactioneaza altfel cu implantul...
in plus muschiul din dreptul sanului stang lucreaza mai mult, , , si oricum sunt 2 operatii diferite, , , fiecare isi revine diferit, , rezultatele finale...dupa 2-3 luni de la operatie:)
Joy, am pus colajul asta cu poze recent, din iulie (l-am mai avut la avatar), din pacate nu pot face altele k nu am momentan cu ce sa le transfer in comp (mi-au ros pisicii cablul de date :)))))) si pana fac rost de altul nu pot posta ceva foarte nou. Dar ca in pozele astea sunt si acum, nu cred sa se mai modifice in vreun fel. Sper numai sa nu o ia la vale k nu obisnuiesc sa port nimic pt sustinere. nu mi se par grei deloc si m-am obisnuit asa :-/ sper sa nu ma trezesc cu ei la buric :)))))
kiss u all, girls!
kiss u all, girls!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4de ce ma dor sfarcurile?
- 6mama are cancer la san e operata face chimio si in curand raze - sfaturi
- 9am vreo sansa sa-mi mai creasca sanii?
- 13Sani mici
- 8noduli la san, rog un tratament
- 9ajutor! rani la sani de la alaptare
- 3Sensibilitate a sanilor
- 74cancer de san??
- 5Implant 400 cc-prea mult? Am nevoie de sfaturile voastre.
- 9Vreau sani mari
- 1implant mamar - recomandari
- 0durere subrat si deasupra sanului drept, duce la cancer?
- 11Implant mamar - reactii adverse?
- 11Implant cu silicon
- 1Marire si ridicare de sani
- 6Durerile dupa implantul mamar submuscular
- 2Implant cu silicon
- 1Implat mamar dupa 3 saptamani
- 1Recuperare implanturi mamare
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: