Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 182318241825 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
27-09-2015, ora 14:17
Siarte
Nu este medic/terapeut
Siarte
Andreea, stiu ca dr Totir nu pune de capul lui, am fost la el la consultatie, m-a masurat si in functie de asta, a recomandat. Aveti idee daca difera marimile la implante de la Mentor la Allergan? Sau sunt aceleasi? :)
0
27-09-2015, ora 14:43
kamy-93
Nu este medic/terapeut
kamy-93
Meggi ai msg privat
0
27-09-2015, ora 15:00
Dia21
Nu este medic/terapeut
Dia21
Fetelor aseara mi-a dat bustiera jos cateva ore... Si acum ma doare sanul drept... Cedeti ca e in regula ? Sunt putin speriata...
0
27-09-2015, ora 15:01
Alina Ant
Nu este medic/terapeut
Alina Ant
Fetelor, atentie de la cine primiti sfaturi!Kamy-93 nu este operata!
0
27-09-2015, ora 15:17
Happybreast
Nu este medic/terapeut
Happybreast
Buna fetele! Eu am aproape 3 saptamani de la operatie si ma simt foarte bine, exceptand doar diminetile cand e putin mai greu, fiind prezenta o usoara presiune.imi place ca se aseaza din ce in ce mai bine pe zi ce trece.
As vrea sa va intreb ceva...sunt eu prea precauta sau si voi ati procedat la fel?... nu ma spal pe cap singura de frica sa nu ridic coatele mai sus de nivelul umerilor si nu deschid usa de la scara de frica sa nu fie un efort prea mare..
Felicitari tuturor pt rezultate si mai ales pt curaj!

Sunt foarte bucuroasa ca am facut operatia si ca nu o sa mai fiu nevoita sa port sutiene cu 1 'kg' de burete :))
0
27-09-2015, ora 15:38
kamy-93
Nu este medic/terapeut
kamy-93
Alina nu ti.se pare ca pe o pagina in urma am scris foarte clar ca nu sunt inca operată? Vad ca te roade rau ce si cum vb eu in privat, ei afla ca nici o fata nu are o parere buna despre tine. Si daca tot esti asa curioasă afla ca am intrebat.o pe meggi despre dr popescu ptr ca este recent operată iar eu ma voi duce la el. Daca tot esti operată si nu ai nici o problema vezi.Ti de treaba ta
0
27-09-2015, ora 15:41
Alina Ant
Nu este medic/terapeut
Alina Ant
Dia21, da este normal.Pe mine si acum ma dor daca ii las liberi, sunt grei.
Happybreast, este ft.bine ca esti precauta, eu pana la 3 luni cred ca nu am ridicat nici o sticla de apa.
0
27-09-2015, ora 15:51
panda.
Nu este medic/terapeut
panda.
Happybreast, ti-au iesit sanii ft frumooosi şi sexy! Sper sa-mi iasa şi mie asa! Cred ca o sa merg şi eu pe o marime mai mare
0
27-09-2015, ora 16:04
Happybreast
Nu este medic/terapeut
Happybreast
Alina, ma gandeam sa nu fiu exagerata, de aceea am intrebat.ms pt raspuns!
Pannda, multumesc mult! Sunt mai marisori decat in poza, plus ca s-au mai asezat intre timp.o sa reactualizez poza in curand.
0
27-09-2015, ora 18:10
runi
Nu este medic/terapeut
runi
Nicoleta, sunt doctori care pun si care nu pun tuburi de dren. Intreaba doctorul chiar la consultatie cand mergi. De obicei o singura noapte stai in spital, indiferent daca ai drene sau nu. E posibil sa le scoata a doua zi sau dupa 4-5 zile de la operatie.
0
27-09-2015, ora 19:44
andreea.1987
Nu este medic/terapeut
andreea.1987
Runi...nu se mai vad deloc cicatricile...ce schimbare...foarte frumosi sani!!
0
27-09-2015, ora 19:53
rox23
Nu este medic/terapeut
rox23
Pannda, eu mi.am pus 325cc rotund si regret f mult marimea, crede.ma sunt mici.nu am vrut ceva f mare, dar ma asteptam ca or sa fie mai volumnosi, aveam alte asteptari de la marimea asta. Asculta.le pe fete cand iti spun ca cel mai bine e sa mergi pe marimi de peste 350cc, altfel iti va parea rau, ca mie. :( :((
0
27-09-2015, ora 20:02
panda.
Nu este medic/terapeut
panda.
Rox, mie imi plac sanii tai, mi se pare o marime ft potrivita pt tine, sincer! Cam asa as vrea şi eu. Mie dr mi-a spus ca dupa operatie voi ajunge la un C, aproape D, nu cred ca vor fi chiar asa de mici şi am inteles ca atata este maximul la mine astfel încât sa arate destul de natural. Oricum, tot voi arata mai bine ca acum :))
0
27-09-2015, ora 20:03
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Blaura, eu am scris commentul cu solarul înainte de intervenţie. Medicul meu a spus ca e mai indicat NU, pentru a dezinfecta bine... Nu sa se ia coji de la solar, sa nu apară infectii. Si atunci nu m am dus nici eu, , , , sunt fete care s au dus, daca nu exagerezi!
0
27-09-2015, ora 20:57
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Fetelor care aveţi torace de 74 ca mine si totuşi aveţi glanda, puneti400 sau 450, pt un sân mai mare, 375cc este un sân mediu.
0
27-09-2015, ora 21:38
Happybreast
Nu este medic/terapeut
Happybreast
Eu mi-am pus 300 cc rotund si sunt multumita. Am citit chiar ieri niste articole pe internet in legatura cu faptul ca exista riscuri mai mari cu cat implantul e mai mare. Inainte de a-mi face implant, cand vorbeam cu prietenele mele, spuneam ca nu vreau sa fiu ' explodata' :)
Depinde foarte mult de ce asteptari avem de la aceasta operatie.
Succes tuturor si perioada post-operatorie cat mai usoara va doresc!

Va multumesc pt postari! M-a ajutat mult vazand o diversitate atat de mare de operatii reusite!
0
27-09-2015, ora 22:03
roxem
Nu este medic/terapeut
roxem
Buna fetelor, maine la 12 sunt programata sa ma operez si problema este ca in seara asta mi-a venit ciclu, normal trebuia sa-mi vina pe 4-5, nu stiu de ce mi a venit asa devreme, oare este vre-o problema daca sunt pe stop?va multumesc pentru raspuns
0
27-09-2015, ora 22:23
panda.
Nu este medic/terapeut
panda.
roxem, nu cred ca va fi o problema chiar atat de grava, in schimb e ft posibil sa sangerezi mai mult decat in mod normal. mie dr mi-a spus sa evit sa vin in perioada menstruatiei tocmai din cauza asta. plus ca eu am patit-o cand mi-am scos o masea de minte :)) imi venise menstruatia şi curgea mult prea mult sange de la o masea decat ar fi trebuit. dar stai linistita, va fi ok chiar şi asa :)
0
27-09-2015, ora 23:27
runi
Nu este medic/terapeut
runi
Andreea multumesc.. Sunt foarte multumita de cicatrici, sunt ca nişte zgarieturi rozalii, nu ma asteptam nici eu la un asa rezultat rapid.. Acum astept sa isi revina si areola stanga la culoare, din cauza liftingului e putin mai inchisa la culoare.
0
27-09-2015, ora 23:35
blaura
Nu este medic/terapeut
blaura
Va multumesc pt răspunsuri...mai bine astept cu bronzul...e mai sanatos:D. :*
0
28-09-2015, ora 00:30
glow19
Nu este medic/terapeut
glow19
@runi Wow, nu imi vine sa cred cat de frumos ti s-au cicatrizat inciziile, in poza de la avatar nu se vad deloc! Ai un rezultat superb, sa te bucuri de el! :)
0
28-09-2015, ora 01:01
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Happybrest eu m am referit la fetele cu dimensiunile mele! Tu ai toracele mai mic cu 3 cm decât al meu si ai avut sânul natural puţin mai mare decât al meu, atunci e ok sa spui ca esti multumita! Eu am spus pentru fetele care au dimensiunile mele, si care vor un sân mediu spre mare, din cauza asta se crează confuzie si uneori fetele nu sunt multumite. Fetelor, mergeţi pe ce va doriţi fiecare dintre voi, in funcţie de măsurătorile si indicaţiile medicilor! Un implant de 300 pe un anumit corp e ok, pe altul poate fi mic, la asta m am referit, fiecare e multumita in felul ei!!!
0
28-09-2015, ora 01:03
runi
Nu este medic/terapeut
runi
Glow19.multumesc. Datorita tie am ales acest doctor vazand cicatricea ta si sunt foarte multumita de alegerea facuta.
0
28-09-2015, ora 01:18
runi
Nu este medic/terapeut
runi
Eu am 415cc si nu sunt mari deloc.
. Daca avem implanturi mai putem face mamografie?
0
28-09-2015, ora 01:40
kikino
Nu este medic/terapeut
kikino
Fetelor maine pe 29 ma operez si eu.:) Wish me luck!!!
0
28-09-2015, ora 01:47
karla81
Nu este medic/terapeut
karla81
Bafta multa kikino, sa fie totul asa cum iti doresti!
0
28-09-2015, ora 03:56
c.alexa
Nu este medic/terapeut
c.alexa
Bafta kikino! Abia astept si eu, nu mai am rabdareee!😓 Vreau sa le multumesc @andreea987 si @akular pt faptul ca mi au raspuns si mi au clarificat anumite nelamuriri pe care le aveam. M am decis pt 450 cc rotund ultra high profile submuscular avand in vedere ca aveam ca optiune si 430 cc! Pe 26 octombrie sunt programata ❤️
0
28-09-2015, ora 07:11
andreea.1987
Nu este medic/terapeut
andreea.1987
Nu ai pt ce c.alexa..de aceea suntem aici..:)) orice intrebari ai iti raspund cu mare drag...
0
28-09-2015, ora 09:29
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Kikino, operaţie uşoară si un rezultat asa cum îţi doresti!
0
28-09-2015, ora 09:35
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Sunt aparate speciale pentru mamografie, in cazurile cu implanturi, la cele normale nu se face!
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 182318241825 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •