Implant silicon sani
Andreea, stiu ca dr Totir nu pune de capul lui, am fost la el la consultatie, m-a masurat si in functie de asta, a recomandat. Aveti idee daca difera marimile la implante de la Mentor la Allergan? Sau sunt aceleasi? :)
Fetelor aseara mi-a dat bustiera jos cateva ore... Si acum ma doare sanul drept... Cedeti ca e in regula ? Sunt putin speriata...
Fetelor, atentie de la cine primiti sfaturi!Kamy-93 nu este operata!
Buna fetele! Eu am aproape 3 saptamani de la operatie si ma simt foarte bine, exceptand doar diminetile cand e putin mai greu, fiind prezenta o usoara presiune.imi place ca se aseaza din ce in ce mai bine pe zi ce trece.
As vrea sa va intreb ceva...sunt eu prea precauta sau si voi ati procedat la fel?... nu ma spal pe cap singura de frica sa nu ridic coatele mai sus de nivelul umerilor si nu deschid usa de la scara de frica sa nu fie un efort prea mare..
Felicitari tuturor pt rezultate si mai ales pt curaj!
Sunt foarte bucuroasa ca am facut operatia si ca nu o sa mai fiu nevoita sa port sutiene cu 1 'kg' de burete :))
As vrea sa va intreb ceva...sunt eu prea precauta sau si voi ati procedat la fel?... nu ma spal pe cap singura de frica sa nu ridic coatele mai sus de nivelul umerilor si nu deschid usa de la scara de frica sa nu fie un efort prea mare..
Felicitari tuturor pt rezultate si mai ales pt curaj!
Sunt foarte bucuroasa ca am facut operatia si ca nu o sa mai fiu nevoita sa port sutiene cu 1 'kg' de burete :))
Alina nu ti.se pare ca pe o pagina in urma am scris foarte clar ca nu sunt inca operată? Vad ca te roade rau ce si cum vb eu in privat, ei afla ca nici o fata nu are o parere buna despre tine. Si daca tot esti asa curioasă afla ca am intrebat.o pe meggi despre dr popescu ptr ca este recent operată iar eu ma voi duce la el. Daca tot esti operată si nu ai nici o problema vezi.Ti de treaba ta
Dia21, da este normal.Pe mine si acum ma dor daca ii las liberi, sunt grei.
Happybreast, este ft.bine ca esti precauta, eu pana la 3 luni cred ca nu am ridicat nici o sticla de apa.
Happybreast, este ft.bine ca esti precauta, eu pana la 3 luni cred ca nu am ridicat nici o sticla de apa.
Happybreast, ti-au iesit sanii ft frumooosi şi sexy! Sper sa-mi iasa şi mie asa! Cred ca o sa merg şi eu pe o marime mai mare
Alina, ma gandeam sa nu fiu exagerata, de aceea am intrebat.ms pt raspuns!
Pannda, multumesc mult! Sunt mai marisori decat in poza, plus ca s-au mai asezat intre timp.o sa reactualizez poza in curand.
Pannda, multumesc mult! Sunt mai marisori decat in poza, plus ca s-au mai asezat intre timp.o sa reactualizez poza in curand.
Nicoleta, sunt doctori care pun si care nu pun tuburi de dren. Intreaba doctorul chiar la consultatie cand mergi. De obicei o singura noapte stai in spital, indiferent daca ai drene sau nu. E posibil sa le scoata a doua zi sau dupa 4-5 zile de la operatie.
Runi...nu se mai vad deloc cicatricile...ce schimbare...foarte frumosi sani!!
Pannda, eu mi.am pus 325cc rotund si regret f mult marimea, crede.ma sunt mici.nu am vrut ceva f mare, dar ma asteptam ca or sa fie mai volumnosi, aveam alte asteptari de la marimea asta. Asculta.le pe fete cand iti spun ca cel mai bine e sa mergi pe marimi de peste 350cc, altfel iti va parea rau, ca mie. :( :((
Rox, mie imi plac sanii tai, mi se pare o marime ft potrivita pt tine, sincer! Cam asa as vrea şi eu. Mie dr mi-a spus ca dupa operatie voi ajunge la un C, aproape D, nu cred ca vor fi chiar asa de mici şi am inteles ca atata este maximul la mine astfel încât sa arate destul de natural. Oricum, tot voi arata mai bine ca acum :))
Blaura, eu am scris commentul cu solarul înainte de intervenţie. Medicul meu a spus ca e mai indicat NU, pentru a dezinfecta bine... Nu sa se ia coji de la solar, sa nu apară infectii. Si atunci nu m am dus nici eu, , , , sunt fete care s au dus, daca nu exagerezi!
Fetelor care aveţi torace de 74 ca mine si totuşi aveţi glanda, puneti400 sau 450, pt un sân mai mare, 375cc este un sân mediu.
Eu mi-am pus 300 cc rotund si sunt multumita. Am citit chiar ieri niste articole pe internet in legatura cu faptul ca exista riscuri mai mari cu cat implantul e mai mare. Inainte de a-mi face implant, cand vorbeam cu prietenele mele, spuneam ca nu vreau sa fiu ' explodata' :)
Depinde foarte mult de ce asteptari avem de la aceasta operatie.
Succes tuturor si perioada post-operatorie cat mai usoara va doresc!
Va multumesc pt postari! M-a ajutat mult vazand o diversitate atat de mare de operatii reusite!
Depinde foarte mult de ce asteptari avem de la aceasta operatie.
Succes tuturor si perioada post-operatorie cat mai usoara va doresc!
Va multumesc pt postari! M-a ajutat mult vazand o diversitate atat de mare de operatii reusite!
Buna fetelor, maine la 12 sunt programata sa ma operez si problema este ca in seara asta mi-a venit ciclu, normal trebuia sa-mi vina pe 4-5, nu stiu de ce mi a venit asa devreme, oare este vre-o problema daca sunt pe stop?va multumesc pentru raspuns
roxem, nu cred ca va fi o problema chiar atat de grava, in schimb e ft posibil sa sangerezi mai mult decat in mod normal. mie dr mi-a spus sa evit sa vin in perioada menstruatiei tocmai din cauza asta. plus ca eu am patit-o cand mi-am scos o masea de minte :)) imi venise menstruatia şi curgea mult prea mult sange de la o masea decat ar fi trebuit. dar stai linistita, va fi ok chiar şi asa :)
Andreea multumesc.. Sunt foarte multumita de cicatrici, sunt ca nişte zgarieturi rozalii, nu ma asteptam nici eu la un asa rezultat rapid.. Acum astept sa isi revina si areola stanga la culoare, din cauza liftingului e putin mai inchisa la culoare.
Va multumesc pt răspunsuri...mai bine astept cu bronzul...e mai sanatos:D. :*
@runi Wow, nu imi vine sa cred cat de frumos ti s-au cicatrizat inciziile, in poza de la avatar nu se vad deloc! Ai un rezultat superb, sa te bucuri de el! :)
Happybrest eu m am referit la fetele cu dimensiunile mele! Tu ai toracele mai mic cu 3 cm decât al meu si ai avut sânul natural puţin mai mare decât al meu, atunci e ok sa spui ca esti multumita! Eu am spus pentru fetele care au dimensiunile mele, si care vor un sân mediu spre mare, din cauza asta se crează confuzie si uneori fetele nu sunt multumite. Fetelor, mergeţi pe ce va doriţi fiecare dintre voi, in funcţie de măsurătorile si indicaţiile medicilor! Un implant de 300 pe un anumit corp e ok, pe altul poate fi mic, la asta m am referit, fiecare e multumita in felul ei!!!
Glow19.multumesc. Datorita tie am ales acest doctor vazand cicatricea ta si sunt foarte multumita de alegerea facuta.
Eu am 415cc si nu sunt mari deloc.
. Daca avem implanturi mai putem face mamografie?
. Daca avem implanturi mai putem face mamografie?
Fetelor maine pe 29 ma operez si eu.:) Wish me luck!!!
Bafta multa kikino, sa fie totul asa cum iti doresti!
Bafta kikino! Abia astept si eu, nu mai am rabdareee!😓 Vreau sa le multumesc @andreea987 si @akular pt faptul ca mi au raspuns si mi au clarificat anumite nelamuriri pe care le aveam. M am decis pt 450 cc rotund ultra high profile submuscular avand in vedere ca aveam ca optiune si 430 cc! Pe 26 octombrie sunt programata â¤ï¸
Nu ai pt ce c.alexa..de aceea suntem aici..:)) orice intrebari ai iti raspund cu mare drag...
Kikino, operaţie uşoară si un rezultat asa cum îţi doresti!
Sunt aparate speciale pentru mamografie, in cazurile cu implanturi, la cele normale nu se face!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7micsorare de sani.. exista riscuri?
- 5calcifiere la san fara semnificatii patologice - ce inseamna asta?
- 51Despre marirea de sani
- 8noduli la san, rog un tratament
- 8vreau sa-mi pun silicoane - recomandari
- 8mancarime san ce poate fi?
- 144Rezultat biopsie cancer de san
- 0implant mamar
- 1Pastile de marit sanii (help)
- 11Noduli la sani
- 2sini prea mari
- 2Recomandati-mi va rog un doctor pt implanturi mamare
- 1ce trebuie sa fac inainte de operatie... implant silicoane?
- 2Implant mamar.
- 4Un san e mai mare - mi-am pus implanturi de 4 saptamani
- 2Implant silicon la 42 ani
- 1Implant mamar și abodominoplastie.
- 0Implant mamar
- 0S-a mai operat cineva la Dr. Alex Costeschi?
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: