Implant silicon sani
Bafta kikino iti tin pumnii si recuperare usoara!
Buna fetele, desi mai am 3 saptamani pana la operatie am inceput sa am emotii si sa-mi doresc sa treaca cat mai repede timpul. Problema mea e alta, voi ati stiut poate de la consultatie ce marimi o sa aveti, dar eu inca nici consultatia n-am facut-o. Voi face totul atunci la Dr. Siclovan (vazand la voi rezultatele si pe site-ul dn-lui Dr. ) si atunci clar intervine nelinistea... intr-un fel sunt curioasa ce marime voi avea... logic ca DA... ca de aceea facem pasul asta sa scapam de complexe si sa aratam bine.Deci... imi poate spune cineva, macar cu presupusul ca eu nu ma pricep deloc la masuratorile astea si marimi... cam ce masura ar putea sa-mi "ofere" mie??? Specific ca am 1, 63 inaltime si 46 kg... circumferinta toracica peste sani 75 cm si sub sani 71 cm. Stiu ca poate spuneti sa consultt mai multi dr dar pur si simplu mi-e imposibil iar dn-ul dr mi-a inspirat incredere din prima conversatie la telefon ( nu a fost repezit si mi-a explicat clar ce am de facut mai ales ca nici nu aveam cum sa garantez ca merg neaparat la el, totusi a fost f dragut )...dar marimile ??? Habar nu am... plssss... ma ajuta cineva sa nu stau in "ceata" asta ??? Mssss... va pupic.
Cris_mc. Marimea se alege in functie de latimea sanului. Masoara-te si cauta pe site-ul mentor unde au ei tabelul.Forma, anatomic sau rotund, depinde de ceea ce iti doresti si forma de la care pleci. Oricum aici iti faci o simpla idee, sigur iti va spune doar doctorul.
buna fetelor!eu m-am operat in urma cu o saptamana si de vreo trei zile mi s-a format o umflatura vinetie si destul de dureroasa, cred ca am facut un hematom, curiozitatea este ca doare doar dimineata cand ma ridic din pat avand nevoie de ajutor ptr ca durerile sunt acute(intepaturi destul de adanci impreuna cu o senzatie de contractie).urmeaza sa ma duc vineri la doctor si atunci o sa si aflu ce este exact si daca e nevoie de drenaj(sper sa nu).a mai patit vreuna dintre voi asa ceva?
Cristinutza, eu stiu ca hematomul face ca sanul sa isi dubleze volumul, deci nu o umflatura. Poate sa fie un serom, eu zic sa il suni pe dr tau azi si sa nu mai astepti pana vineri. Daca e ceva, se poate rezolva f usor in primele zile.
Senzatia de contractie, e doar muschiul care nu s-a relaxat. Eu am simtit asta pana la 2 luni.
Senzatia de contractie, e doar muschiul care nu s-a relaxat. Eu am simtit asta pana la 2 luni.
Cristinutza asa am avut si eu si am mers la doctor si a zis ca e totul in regula ca se intampla pt ca a umblat mai mult la sanul ala si mi-a zis sa ma dau cu lioton sa treaca mai repede... Cel mai bine e sa il suni si sa ii explici exact cum se simte.!
Roxem astept sa imi spui daca te_ai mai operat...
@runi Ma bucur foarte mult ca am putut fi de folos si ca te simti bine acum. :) Sincer, arata mai bine cicatricile tale decat ale mele. :)
@andreea.1987, @bela25, @CataLi si @Dia21, aveti niste rezultate f frumoase, felicitari! :)
@andreea.1987, @bela25, @CataLi si @Dia21, aveti niste rezultate f frumoase, felicitari! :)
Multumesc frumos glow 😘sper sa mi se vada cicatricea la fel de putin ca a ta... Ti-a ramas super 😘
Chanell, şti vre-un spital unde are aparat special pentru mamografie?
Multumesc fetelor ptr incurajare.:) maine va scriu dupa operatie!
Kikino, bafta si sa ai rezultatul care ţi-l doreşti.!
Nu ştiu runi, era un articol citit cu ceva ani in urma! Încearcă sa te documentezi pe net, îmi pare rău.
kikino, multa bafta maine şi operatie usoara şi sa-ti iasa exact asa cum iti doresti! am vazut ca şi tu te operezi la domnul dr ionescu (am citit aproape toate paginile forumului :)) ) şi asteptam rezultatul! pup
Buna fetelor.. Sunt noua aici si plănuiesc sa ma operez in Octombrie.Oscilez între Totir si Nae. Ceva păreri si despre Nae? pentru ca obs ca Totir este favorit aici :D
Aa si fetele operate de Totir.. este ceva care sa va nemulţumească ?citisem ca multe fete au ramas cu asimetrii..voi aveţi astfel de probleme!?
Pup:*
Aa si fetele operate de Totir.. este ceva care sa va nemulţumească ?citisem ca multe fete au ramas cu asimetrii..voi aveţi astfel de probleme!?
Pup:*
Exista si multe fete nemultumite de Totir. Stii vb aia la pomul laudat nu e bine sa mergi cu sacul.
Cu Nae am vb la tel de cateva ori. Pot sa.ti spun ca e vb rabdator si de treaba. Iar rezultatele lui sunt f bune.
Am ramas la Ivan pt ca am vrut Cj si p ca Ivan m.a convins cu rezultatele lui cel mai mult.
Nu regret nici o secunda ca am ales asa.
Cu Nae am vb la tel de cateva ori. Pot sa.ti spun ca e vb rabdator si de treaba. Iar rezultatele lui sunt f bune.
Am ramas la Ivan pt ca am vrut Cj si p ca Ivan m.a convins cu rezultatele lui cel mai mult.
Nu regret nici o secunda ca am ales asa.
Buna aniela..eu sunt foarte multumita de dr Totir...cat si de rezultat..cat de asimetrie cred ca toate fetele raman cu o foarte mica asimetrie pana se aseaza sanii...eu iti spun parerea mea...alegerea o faci tu...trebuie sa iti alegi medicul care iti inspira tie incredere...eu l-am ales din prima pe dr Totir...mi-a inspirat foarte multa incredere...oricum studiaza pozele lor, mai vb cu fetele operate si poti chiar sa te programezi la consultatii la amandoi si pe urma sa alegi medicul...mult succes
Foarte bine punctat baghera. Eu stiu de amaluta daca nu ma însel ea era nemultumita de dr totir
Ionescu si Totir folosesc aceeasi tehnica? (submuscular?)
Dr. Totir, la cate paciente are, este normal sa mai fie si cate una nemulţumită din cand in cand. Asta ptr ca n-ai cum sa multumesti pe toata lumea, indiferent in ce domeniu lucrezi. Toti dr-ii au si paciente mai putin multumite insa atata timp cat nu au cazuri de deces sau care sa puna in pericol viata pacientei, nu vad care e problema...
Am gasit o poza salvata acum mult timp (nu mai stiu de unde) cu o pereche de sani care mi se par ideali si ma tot intreb oare cat e implantul (cc). Se pot posta poze? Poate va dati voi seama...
Eu cu toate fetele cu care am vorbit (operate de dr Totir)...toate erau multumite de el..de aceea l.am si ales...legat de almalutza se vede din poza ei ca are niste sani perfecti...oricum fiecare e libera sa gandeasca ce vrea...eu sunt multumita de sanii mei..ma simt sexy...si asta e cel mai important pentru mine...pupici si mult succes fetelor ce urmeaza sa se opereze..
Mirenika conteaza foarte mult sanul de la care se pleaca...e foarte greu sa iti dai seama ce marime e implantul doar vazand o poza..
Mulţumesc mult fetelor pentru răspunsuri, sunteţi super drăguţe ! Nu am intrebat cu răutate despre Totir, doar ca sunt asa indecisa si vroiam o părere..
Aniela eu nu ma refeream la tine... mai intreaba fetele de pe forum...si asa iti vei face o parere despre ambii doctori..mult succes
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 97cancer de san
- 3Augmentare sani - solicitare sfat
- 5De la varsta cam de 9-10 ani am observat ca sanul meu drept s-a atrofiat complet
- 7Mana umflata dupa operatie
- 15sanii mici cum ii pot marii?
- 14ridicare sani
- 6am 18 ani si am mastita la sanul stang dar mie imi este frica sa nu am cancer
- 21proteza san stang
- 3Marirea sanilor
- 14Tumora maligna la san
- 63Micsorare de sani
- 3probleme la san de cate zile
- 10Silicoane sani, detalii
- 2operatie estetica la spital
- 5Oare am cancer mamar?
- 0Dr Grecu sau E. Turcu ?
- 0Implant sâni
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: