Implant silicon sani
Chanell in poza asta sânii tăi arată perfect proportionati cu corpul tau, intradevar te susţin par medii in comparatie cu ce am vazut pe aici... Eu sincer nu stiu ce sa fac, ma gândesc tot mai des la anatomice si acum mi.Ai întărit ideea😅
Buna fetelor felicitari celor operate!!!am o intrebare:eu sunt fumatoare si nu stiu DACA trebuie sa raresc sau sa las tigarile inainte de operatie...voua ce v au recomandat medicii?
Nu imi rasp. Si mie nimeni😢😢😢! Felicitari pt fetele operate si multa sanatate! In legatura cu fumatul tot am auzit si eu pareri ba ca trebui intrerupte cu o luna inainte, ba cu 2 sapt, ba ca trebuie rarite... Poate ne ajuta o fumatoare care s a operat ! Dar cu menstruatia cum este??? La fel am inteles ca trebuie sa aiba loc operatia dupa menstra... Nimic concret!
Deea eu ma operez pe 2 noiembrie si eu fumez dar nu pot sa ma las sub nici o forma. Am vazut pe forum discutii mai vechii si nu prea au reusit fetele sa se lase. Daca poţi fa o daca nu, nu cred ca e un ccapăt de ţară. Ti am zis eu nici nu le rănesc măcar pt ca nu pot. In ceea ce priveste menstruatia eu am vazut ca depinde de doctor. Cel mai bine el iti poatespune
Ms Kamy, nici eu nu cred k voi reusi, dar macar incerc sa le mai raresc poate reusesc 😋😋😋, am inteles k influnteaza anestezia in ce fel nu stiu 😢
Deea eu am suferit o operatie de conizatie pe col tot sub anestezie generală( medlife grivita) si nu ma întrebat nimeni nimic de fumat. Ideal ar fi sa ne lăsăm dar nah ' daca nu se poate...
Si eu am suferit un accident si direct in spital am ajuns, si m au bagat direct in sala de operatie, anestezie etc si inainte fumasem ca nu visam eu ca se intampla...si am fost ok ! astept un rasp ce parere aveti Dr.Vitalie sau dr. Grecu ???Sunt fete operate de dansi?
Si eu sunt fumatoare ' ocazional ' ( 1 pack la o iesire in oras )... Am inteles ca reducerea tigarilor cu 2 sapt inainte si 2 dupa ar ajuta la o refacere mai rapida! Astazi cand completam fisele (dupa ce mi am facut analizele) scria pe una din ele ce sa nu faci inainte de operatie. Preciza sa nu se fumeze cu 6h inainte de operatie ! In schimb peste tot se recomanda cu 1 sapt/doua! Chiar si pe site ul domnului doctor.
Normal inainte de orice operatie ce necesita anestezie recomanda 24 de ore sa nu se fumeze
Multimesc Andreea si Aniela, dar sa ştiţi cel puţin la mine, in poze par mai mari decât sunt real.
Kamy, eu cred ca atât timp cât sânii nu au aspect de sân lăsat, si se umple si partea de sus, , , , sânii anatomici sunt mult mai Frumoşi, in timp si cei rotunzi nu mai sunt aşa plini sus, , , , si partea frumoasa e ca in timp deşi la început au o forma mai ciudata, cei anatomici prind mai mult volum!
Mersi pt sfat chanell😘 oricum dr mi.a spus ca pot veni gratuit la încă o consultaţie inainte de op..
Vaaai, aniela, imi pare teribil de rau sa aud asta:( nici nu pot sa imi imaginez..dar e bine ca ai trecut peste si acum te simti mai bine, chiar ma bucur!! Si felicitari si tie pt curaj!
Si eu ma simt mai bine..cred ca am mers la baie mai des decat o fac acasa:))) si am si mancat...imi revin incet-incet, dar presiunea e inconfortabila si durerea de spate pe care nu prea o inteleg
Chanel, ai niste sani superbi chiar! Sunt ffff frumosi si indrazneti, chiar daca nu sunt asa de mari
Multumim, fetelor, din nou, pt incurajari! Mie chiar imi prind bine cuv voastre pt ca in afara de parintii mei si prietenul meu, nu stie nimeni ca m-am operat:)))
Si eu ma simt mai bine..cred ca am mers la baie mai des decat o fac acasa:))) si am si mancat...imi revin incet-incet, dar presiunea e inconfortabila si durerea de spate pe care nu prea o inteleg
Chanel, ai niste sani superbi chiar! Sunt ffff frumosi si indrazneti, chiar daca nu sunt asa de mari
Multumim, fetelor, din nou, pt incurajari! Mie chiar imi prind bine cuv voastre pt ca in afara de parintii mei si prietenul meu, nu stie nimeni ca m-am operat:)))
@deealaura eu am preferat sa renunt, in 2 sapt am fumat 2 tigari. E destul de greu, dar nu imposibil. Am zis sa fie bine. Si asa mai am putin pana la operatie si cresc emotiile pe zi ce trece.
@aniela sper ca te simti mult mai bine. Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin experienta asta. Chiar azi am fost la medlife pe la 11 sa mi fac analizele. Abia astept sa iti vad noii sani!
@chanell sanii tai sunt minunati. Important este sa ti placa si sa te simti comfortabil cu ei! Eu am un fix pentru sanii mai voluminosi! In schimb, mereu ti am admirat bustul !
Fetelor, succes celor ce urmeaza sa se opereze si insanatosire grabnica celor deja operate! â¤ï¸
@aniela sper ca te simti mult mai bine. Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin experienta asta. Chiar azi am fost la medlife pe la 11 sa mi fac analizele. Abia astept sa iti vad noii sani!
@chanell sanii tai sunt minunati. Important este sa ti placa si sa te simti comfortabil cu ei! Eu am un fix pentru sanii mai voluminosi! In schimb, mereu ti am admirat bustul !
Fetelor, succes celor ce urmeaza sa se opereze si insanatosire grabnica celor deja operate! â¤ï¸
Ms Alexa, voi incerca sa iti urmez sfatul!!! Succes si rezultatele sa fie pe masura asteptarilor voastre!
Fetelor eu am o nelămurire în leg cu implantul anatomic, am vazut in catalogul mentor ca are mai multe măsurători decat la cei rotunzi, îmi poate spune cineva ce si cum?
Fetelor si eu sunt fumatoare si cand am fost la consult inainte de operatie am intrebat doctorul si doctorul mia zis ca ar fi bine sa le raresc dar mai bn sa o intreb pe anestezista si asa am si facut iar anestezista fiind si ea fumatoarr mia spus sa nu ma las pt ca dupa operatie risc sa ma ia tusea si nu o sa fie prea confortabil atat timp cat eu avia puteam sa respir :)))) iar eu chiar am fumat si in drum spre vucuresti in ziua operatiei pt ca nu mam putut abtine.. si nu mia afectat cu nimic..intradevar incetineste vindecarea fumatul dar asta e..nu le pot lasa asa usor
Aniela, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta...Macar bine ca ti-a trecut cu ajutorul calmantelor. Fii optimista ca o sa treaca si perioada asta si o sa te bucuri din plin de noii sani.
Recuperare usoara fetelor proaspat operate!
Recuperare usoara fetelor proaspat operate!
Cu mare placere @deealaura ! :*
Ai dreptate @ellaella, asa se justifica minimul de ore care apareau in fisa !
😘
Ai dreptate @ellaella, asa se justifica minimul de ore care apareau in fisa !
😘
Aniela imi pare rau prin ce ai trecut. Bine ca sa terminat. Poti sa imi spui ce marime au protezele? Dr mi a spus ca durerea e mai mare daca protezele sunt mari. Felicitari si sper ca durerile au disparut
Channel, arata minunat sanii tai, intr-adevar unii par mai mari in poza, si eu cand ma uit la ai mei ma mir cat de mari par in poze dar in realitate nu sunt chiar asa.
Exact Bella, exista si o iluzie optica, si numai noi ştim cum sunt exact sânii... Va multumesc fetelor pentru aprecieri, îmi plac sânii ca forma, din prima zi au avut forma frumoasa, chiar imi placeau mai mult cand erau inflamati, ma simt fff bine, singurul lucru pe cAre il regret este ca nu sunt mai mari, poate in timp o sa ii schimb, si am rămas cu ideea cum ar fi fost anatomici, clar mai mari:) ma speria doar gândul sa nu aibă aspect de sân lăsat, dar atât timp cât sânii naturali sunt micuti nu are cum sa se vadă lăsaţi, fetelor cele care la Consultaţie voi se spune ca puteţi pune ambele, ganditi' va bine. Eu sincer nu m am documentat prea mult. Mai mult m am implicat ulterior, sa le pot fi de folos fetelor. Va pup si va doresc o noapte liniştita!
Dragele mele va multumesc enorm pt incurajari, sunteti tare dragute..ma simt mai bine, am dureri dar acceptabile.
Ralu dl doctor putea sa imi puna si 430 anatomic dar a decis ca 390 anatomic e perfect, proiectie 6. Incerc sa pun poza dar nu merge :(. Oricum ii vad micuti :D.
Ralu dl doctor putea sa imi puna si 430 anatomic dar a decis ca 390 anatomic e perfect, proiectie 6. Incerc sa pun poza dar nu merge :(. Oricum ii vad micuti :D.
Dupa ce se vede in poza nu par micuti deloc.sper ca e cea ce ti ai dorit. felicitari si recuperare usoara.acum intru si eu in panica :))) :/
Felicitari @aniela015 ! Ai fost o curajoasa avand in vedere sperietura pe care ai tras o !
@RaluVaa eu ma operez luni! Succes pt joi! 🔜 new boobies :*
@RaluVaa eu ma operez luni! Succes pt joi! 🔜 new boobies :*
Multumesc Ralu, dar apare poza?? Am o fasa si bustiera.
Succes si fara emotii:* fetele aveau dreptate, anestezia e cea mai tare:))
Succes si fara emotii:* fetele aveau dreptate, anestezia e cea mai tare:))
Cata multumesc si mult succes :*, si asistenta zicea ca am avut curaj sa vin la operatie dupa ce am patit la analizele de sange:)))
Aniela imi pare tare rau ca ai trecut prin asta, bine ca a fost o solutie rapida pt durere. La ce dr te-ai operat?
Mai am si eu o saptamana, momentan nu am nici o teama, parca nu realizez ca se intampla :)) dar sa vedem sapt viitoare cum voi sta cu psihicul.
Succes fetelor urmatoare!
Mai am si eu o saptamana, momentan nu am nici o teama, parca nu realizez ca se intampla :)) dar sa vedem sapt viitoare cum voi sta cu psihicul.
Succes fetelor urmatoare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 33marire sani - recomandari
- 5calcifiere la san fara semnificatii patologice - ce inseamna asta?
- 14sani mariti natural
- 8vreau sa-mi pun silicoane - recomandari
- 7sani mici - tratamente hormonale
- 27implant silicon sani
- 3Sensibilitate a sanilor
- 7cancer am aflat ieri
- 8implant mamar - recomandare medic Arad
- 4sinii prea mari
- 2cresterea rapida a sanilor
- 6cancer san cu metastaze vertebrale
- 3probleme la san de cate zile
- 11Implant mamar - reactii adverse?
- 1tumora mamara dreapta
- 1Marire sani
- 6Fetele operate la Dumitru Totir?
- 0Operatie de augmentare mamara cu mastopexie, efectuata pe 13 august 2016!
- 0Implant silicon mamar dr Susanu Sidonia Iasi
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: