Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 185818591860 ..... 3218 3219 Înainte ›
1
20-10-2015, ora 22:24
bela25
Nu este medic/terapeut
bela25
Aniela, acum iti par mici pentru ca te strange fasa de tifon si bustiera, plus ca sunt stransi de muschi si piele care nu sunt relaxati. Rezultatul il vei vedea undeva dupa 3 luni. Oricum in timp se vor aseza si vor prinde volum. Din poza arata super, felicitari.
0
20-10-2015, ora 22:28
panda.
Nu este medic/terapeut
panda.
Aniela, arata ft bine in poza!! Felicitari!!
0
20-10-2015, ora 22:31
CataLi
Nu este medic/terapeut
CataLi
Aniela, recuperare usoara, sper ca acum esti bine si ca nu mai simti dureri, ma gandesc ca eu am fost o norocoasa in sensul ca nu am simtit nicio durere nici atunci, nici apoi, nici macar de spate, doar presiune tare enevanta in primele 24 de ore.

Deealaura, dr. la care m-am operat eu mi-a explicat ca pe cat posibil e bine sa ne operam intr-o stare cat mai buna a corpului, de aceea sa nu fim nici la menstruatie pentru ca organismul sa se concentreze pe recuperarea in urma operatiei, sa nu mai stea sa se recupereze si in privinta sangelui pierdut prin mestruatie. Insa daca se intampla ca nu poti evita menstruatia la data operatiei (unor fete li s-a intamplat sa le vina chiar atunci de emotie), asta e, nu este o tragedie. Dar daca poti evita, evita.

Chanell, mie mi se par exact proportionali cu restul corpului tau :) sunt super, in niciun caz mici.
0
20-10-2015, ora 22:37
DeeaLaura
Nu este medic/terapeut
DeeaLaura
Multumesc pt sfaturi, sunteti f dragute! Sper sa fie bine!!
0
20-10-2015, ora 22:38
Aniela015
Nu este medic/terapeut
Aniela015
Panda merci pentru cuv frumoase:* sa stii ca mereu m-am ganDit la tine azi si speram sa o duci mai bine decat mine.
0
20-10-2015, ora 22:42
RaluVaa
Nu este medic/terapeut
RaluVaa
Multumesc alexa, aniela.cum adica aneste zia generala e cea mai tare? In ce sens? Eu tocmai de aia am cea mai mare frica!! Vazusem acum cateva luni film ul ala..SUB ANESTEZIE...:))) :/..si m a cam speriat...ce simtiti cand va anesteziaza? Pe Langaa ce mia spus Dr ad vrea sa aud si experientele voastre. Va :*
0
20-10-2015, ora 22:44
Aniela015
Nu este medic/terapeut
Aniela015
Sa va auda Dumnezeu si va multumesc:*..nu fac nazuri ca la o marime mai mare sigur ma aruncam pe geam. Important e ca am devenit femeie :))).
Melina m-am operat la Medlife la dl dr Totir.
0
20-10-2015, ora 22:50
Aniela015
Nu este medic/terapeut
Aniela015
Ralu crede-ma ca eu cand am ajuns in sala de operatie am vrut sa fug :))) m-am intins pe masa si mi-a bagat anestezia in branula si cand a pus masca de oxigen, gata, somn. Te vei trezi in salon frumos bandajata si cu sani! Cea mai fricoasa pers posibila iti spune ca e super anestezia:))
0
20-10-2015, ora 22:53
RaluVaa
Nu este medic/terapeut
RaluVaa
M am mai linistit..putin :))..ms aniela :*...si succes fetelor care urmeaza sa se opereze..abia ast si eu..numar orele :))). Fetele operate...ati avut drene dupa operatie ?ati facut si injectiile anticoagulante..acelea in burta... ?
0
20-10-2015, ora 22:59
Aniela015
Nu este medic/terapeut
Aniela015
Cu placere :*
Eu nu am avut drene si de injectii in burta...probabil cand 'dormeam' ca treaza clar nu. Dar faci la analize coagularea sangelui...:/
0
20-10-2015, ora 23:01
RaluVaa
Nu este medic/terapeut
RaluVaa
Eu am facut analizele ieri.si au iesit bine. Dar injectiile alea sunt post operatorii sa nu cumva sa apara vreun trombon. Tin minte ca si cand
aM.facut cezariana am facut 5 injectii de alea...1 pe zi..
0
20-10-2015, ora 23:02
bela25
Nu este medic/terapeut
bela25
Raluvaa, anestezia e ceva ce se intampla intr-o secunda, adica acum esti constienta si in secunda urmatoare te trezesti in salon. Mie stiu ca mi-a fost f frig de la gheata si imi tremurau dintii si abea vorbeam, dar asistentele m-au acoperit cu multe paturi si am fost ok. La mine e a doua anestezie generala si pot sa zic ca nu se compara cu experienta de la Medlife, doctorul, anestezistul si asistentele au fost de nota 10, nu mai spun de protocolul spitalului...
0
20-10-2015, ora 23:06
bela25
Nu este medic/terapeut
bela25
@raluuva, nu se fac injectii pt ca porti ciorapi pt coagulare si asistentele te ridica din pat dupa 20-30 min dupa ce trezesti si trebuie sa te misti pt ca sa circule sangele. Injectiile se fac daca nu te poti misca, deci nu este cazul.
0
20-10-2015, ora 23:08
kamy--93
Nu este medic/terapeut
kamy--93
Raluva Ai mesaj privat
0
20-10-2015, ora 23:13
RaluVaa
Nu este medic/terapeut
RaluVaa
Ok ms ca.mi ai zis bela :*. Totu si nu inteleg de ce leam facut la cezariana. Ca mam foit intruna adica nam stat mai deloc.si tot la o clinica private am nascut.si la ambele nasteri leam facut... iar la dr Care ma operez e clinica ei private...si ea mia zis ca o sa le fac..acum nu mai inteleg..O sa o intreb totusi...poate scap de alea 5 intepaturi:))cu toate ca is niste injectii cu Un ac fff mic si subtire..
0
20-10-2015, ora 23:35
Lorinda
Nu este medic/terapeut
Lorinda
kamy--93 la Implantele anatomice se stabileste gramajul in functie de trei coordonate: inaltime, latime si proiectie (grosime), la cele rotunde doar latime si proiectie. E normal sa fie mai multe marimi.

Am intrat si eu dupa un an, un an de cand sunt fericita posesoare de noi sani ;), ce-a mai buna alegere ever. In sfarsit am ajuns la forma finala !
0
20-10-2015, ora 23:39
kamy--93
Nu este medic/terapeut
kamy--93
Multumesc frumos, lorinda 😘
0
20-10-2015, ora 23:40
Lorinda
Nu este medic/terapeut
Lorinda
Pentru fetele carora le este teama, va scrie una din acele persoane care a amanat operatia (de teama) si a fost la 4 consultatii (la acelasi medic). Eram paranoica, aveam cosmaruri noaptea din cauza operatiei, dar daca ar fi sa o iau de la capat cu siguranta As faceo din Nou, cel cu care ar trebui sa discutati si sa comunicati pe aceasta tema ar trebui sa medicul, in cazul meu Dl Radu Onoe a fost un adevarat "pachet de rabdare", nu va fie rusine, sunati, intrebati, discutati, trebuie sa intrati implinite si linistetite, ca aveti raspuns la toate intrebarile, in sala de operatie.
0
20-10-2015, ora 23:41
Lorinda
Nu este medic/terapeut
Lorinda
kamy--93 nu ai pentru ce :*, daca te mai pot ajuta cu informatii, cu tot dragul :)
0
20-10-2015, ora 23:47
kamy--93
Nu este medic/terapeut
kamy--93
Lorinda, trebuie sa ma mai duc o data la medic ptr ca atunci când am fost la consultaţie nu vroiam sub nici o forma anatomice, trebuie sa aflu înălţimea ptr ca eu stiu doar lăţimea 11. 😚😘 ma bucur ca ai revenit dupa atata timp sa ne ajuţi. 😚😘
0
20-10-2015, ora 23:58
Lorinda
Nu este medic/terapeut
Lorinda
Tu nu vroiai anatomice, eu nu vroiam rotunde. Daca ar fi sa mai aleg o data tot anatomice as alege. In mintea mea, in timp cred ca au o durata de 'viata' mai lunga. Cel putin logica mea spune ca in cazul in care volumul sanului scade din 'n' motive (sarcina, scadere sau crestere in greutate, gravitatia), acestia avand o forma apropiata de sanul natural cred ca s-ar incadra mai bine in peisaj. Dar cel mai bine ar fi sa asculti medicul, ce iti reomanda el, experienta lor cred ca e mai importanta, au ochiul format. iar ca sa te linisteti, sa stii ca sunt foarte multe femei care au implant anatomic si aspect de rotund. E foarte important de la ce pleci, ce iti doresti ca rezultat final. E mai important sa constientizam ca desi e bisturiu nu se pot face minuni, decat medicul care ne opereaza ( a nu se intelege ca nu e cel mai important sa alegem un medic cu care TREBUIE sa fim pe aceeasi lungime de unda, unde comunicarea e cea mai importanta). Dorinta e a noastra, medicul e cel care 'sculpteaza' visele noastre si ne ofera 'visul' pe 'tava', adica ceva palpabil.
0
21-10-2015, ora 00:11
kamy--93
Nu este medic/terapeut
kamy--93
Vb foarte frumos si constructiv 😘 abea astept sa mai merg o data la dr cu mult mai multe cunostinte despre ceea ce vreau. Pupici
0
21-10-2015, ora 00:30
Siarte
Nu este medic/terapeut
Siarte
Aniela, imi pare rau pentru tine, ai fost mai ghinionista putin, dar ce a fost mai rau sa stii ca a trecut! Peste 2 sapt nici nu o sa iti mai amintesti de dureri si o sa ai niste sani superbi! Ai suferit putin, dar merita!
Azi am 2 saptamani si eu de la operatie, am dezlegare la dus!!! Pun si poza si astept sa imi spuneti parerea voastra!
Chanell, eu cred ca sunt perfecti ca marime, se potrivesc cu corpul tau si sunt frumosi!!!
0
21-10-2015, ora 00:34
Scarlett91
Nu este medic/terapeut
Scarlett91
Am revenit.sper sa ma bagati si pe mine in seama :)) am 6 zile de la operatie si nu prea sunt multumita... mi se pare ca sanul stang este mai...lat..sa zic asa..decat cel drept.se vede in poza..si il simt si mai tare ca dreptul...sunt si cam departati...vreo posibilitate sa se aseze...din experienta voastra? :((((
1
21-10-2015, ora 01:04
Lorinda
Nu este medic/terapeut
Lorinda
Scarlet pana la un an isi tot modifica forma, in primele 3 luni vei vedea schimbari semnificative ca forma, de la o zi la alta. Inca la tine nu se poate discuta de forma finala, sunt umflati, implantul nu e fixat. Acesta se va aseza, va mai cobori!
0
21-10-2015, ora 01:07
Scarlett91
Nu este medic/terapeut
Scarlett91
Merci, Lorinda. Ma gandeam eu ca mi fac griji degeaba..mai ales ca stangul e mai umflat ca dreptul..probabil cand se mai desumfla vor incepe si ei sa semene :)) btw:Ai tai arata foarte bine!
0
21-10-2015, ora 01:09
Aniela015
Nu este medic/terapeut
Aniela015
Siarte esti o dulce :*, inca ma lupt cu dureri teribile, sincer le-as scoate :)))
Abia ast sa iti vad rezultatul :*
0
21-10-2015, ora 01:20
Lotusflower2
Nu este medic/terapeut
Lotusflower2
Scarlet, trebuie sa porti bustiera, day and night. Probabil ca aj avut o asimetrie si inainte de op, conteaza si asta.
0
21-10-2015, ora 01:22
Lotusflower2
Nu este medic/terapeut
Lotusflower2
Fetele noi, bravo, felicitari, :)
Aniela, nu te descuraja, totul trece. Nu te va mai durea atat. Poate ca ai tu un prag al durerii foarte jos. Uneori durerea este amplificata si de frica, panica, anxietate in general. O sa fii bine GARANTAT !
0
21-10-2015, ora 01:26
Scarlett91
Nu este medic/terapeut
Scarlett91
Offf...asta e... sanul stang era putin putin mai mare ca cel drept inainte..doctorul a spus ca nu e nevoie de implante diferite...ca nu va fi o diferenta vizibila..si uite ca e... sper sa se aranjeze cand se mai desumfla si stangul...ca e mai umflat ca dreptul acum.. :(
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 185818591860 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •