Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 186518661867 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
22-10-2015, ora 16:51
Siarte
Nu este medic/terapeut
Siarte
Mirenka, 167cm si 55 kg ( idealul e la 52kg, dar m am mai rotunjit:)))
0
22-10-2015, ora 16:58
Siarte
Nu este medic/terapeut
Siarte
Intepaturile sunt normale, cand coborati pat sau cand va aplecati sa va sustineti sanii cu mainile vreo 2 sapt.
Eu nu am avut depresie sau intrebari 'ce mi-a trebuit?', cu toate ca ma asteptam la asta. Sper sa nu mai apara de acum:))
0
22-10-2015, ora 17:09
bela25
Nu este medic/terapeut
bela25
Aniela, pe mine cel stang m-a deranjat rau peste 2 luni.ma strangula la fiecare pas plus o durere localizata, un nerv probabil prins in capsula. Intr-un final a trecut cu mult antiinflamator si masaj.
0
22-10-2015, ora 17:10
Aniela015
Nu este medic/terapeut
Aniela015
:))))Alexa doctorul e tare caterincos si de treab. Scarlet iti poate confirma asta. Cand ajung in sala de operatie imi tremurau sticksurile si ii zic, pot sa fug? Si el.. Daca vrei sa fii batuta :))) Vei vedea ca te va face sa uiti de frica :* multumesc pt urari draguta :*
0
22-10-2015, ora 17:14
Aniela015
Nu este medic/terapeut
Aniela015
Bela, saracuta...2 luni :(.. cred ca il scoteam :-s
Ma bucur ca a trecut si te poti bucura de ei!
0
22-10-2015, ora 17:14
helen2015
Nu este medic/terapeut
helen2015
Scarlett, eu am purtat pansament pana la doua saptamani pt. ca imi era frica sa nu ma jeneze la taieturi marginea bustierei.
0
22-10-2015, ora 17:17
blaura
Nu este medic/terapeut
blaura
Siarte, la 55 kg esti foarte bine, cum idealul e la 52? La inaltimea ta esti foarte bine. Eu am 1.67 si 56 kg dar daca ma duc spre 52 simt ca sunt bolnava :)))). Eu am muschii foarte tonifiati, fac sport, trag tare sa nu fiu pufoasa dar mai slaba nu as vrea sa fiu. Nu te stresa cu slabitul ca nu se mai vad apoi sanii asa frumosi :D
0
22-10-2015, ora 17:33
c.alexa
Nu este medic/terapeut
c.alexa
Am observat Aniela cand m a chemat la el in cabinet dupa ce am iesit de la analize. Mi am exprimat dorinta de a face chiar si o poza cand am refacut simularea si radea :)). Mor de nerabdareee! Uhhhh ✌🏼️ :*
Chiar ma gandeam azi, ca acum o luna vorbeam cu andreea si ii spuneam cat mai am! Ce a trecut timpul, dar astea ultimele 3 zile. Nu ma asteptat sa ma emotionez asa tare! Am inceput sa am chiar si mini-atacuri de panica (nu e ceva grav), simt cum mi se taie respiratia cateodata si respir greu! Sunt 💣 cu ceas pana luni 😢
0
22-10-2015, ora 17:36
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Încep sa regret ca nu am pus anatomici, nu neaparat pt ca ar fi mai mari si pentru proiectie. Ii simt ca si cum aşa i am avut mereu si ca s vrea implant:( ciudat dar asta e Senzaţia). Uneori nu mi mai vine sa intru pe forum, simt ca nu mai am cu ce sa ajut... Fiecare din fetele noi se ajuta între ele... Aşa cum am trecut fiecare pana la un punct si e timpul sa ne retragem. Felicitări fetelor, sa aveţi toate sânii exact aşa cum ii visaţi!
0
22-10-2015, ora 17:42
Aniela015
Nu este medic/terapeut
Aniela015
Awww Alexa draguta de tine, te cred pt ca eu, gaina suprema, cand ma gandeam la operatie simteam ca lesin :))).
Iti spun sincer, desi am spus ca nu as mai face asta:)), a fost o experienta unica, pe care nu o voi uita; o sa vezi ce rasfatata vei fi si n-o sa mai vrei sa parasesti spitalul :))
0
22-10-2015, ora 17:43
elena2828
Nu este medic/terapeut
elena2828
Chanel, pe mine m-a emotionat ceea ce ai scris :)
0
22-10-2015, ora 17:46
Kamy. 93
Nu este medic/terapeut
Kamy. 93
Chanell, sâni tai au fost un model pt mine şi cred ca nu numai. cred ca ar trebui sa nu te retragi, sa şti ca dacă dr mi ar pune 375 cc as accepta fără regrete dar nu cred ca vrea, la mine şi 350 e puţin forţat, de ăsta mă gândesc la anatomic dar am inima închisă ptr ca eu vroiam rotund. Fetele noi se ajuta cât sunt în spital şi imediat dupa dar pe parcurs, pe termen mai lung cred ca o sa întâmpine tot felul 'probleme' şi cred ca ai fi de mare folos.
0
22-10-2015, ora 17:49
Aniela015
Nu este medic/terapeut
Aniela015
De acord cu Elena si Kamy si iti pot spune sigur ca multe fete iti vor duce dorul. Mereu ai ajutat si fiind o veterana esti f importanta aici :*
0
22-10-2015, ora 17:55
Kamy. 93
Nu este medic/terapeut
Kamy. 93
Acum ţi.am văzut poza noua de la profil şi îmi vine sa te cert!!!!! Eu as da orice sa îmi iasă ca ai tai! Sunt superbi !!!!😍😍😍😍😍
0
22-10-2015, ora 17:58
Siarte
Nu este medic/terapeut
Siarte
Chanell, sincer eu ma gandeam cum ar fi fost daca imi punea rotund...poate ca e normal sa ne intrebam asta, dupa ce ne-am obisnuit. Mie imi plac mult sanii tai, arata sexy si tineresti, sa nu ai regrete si sa stii ca esti un model reusit pentru noile aspirante, deci o sa fii de folos:*
Blaura, am colacei la abs si eu sunt obsedata sa am abd plat:)) dar ma tem sa nu se lasa sanii daca slabesc:D
0
22-10-2015, ora 17:58
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Multumesc fetelor, voi mai răspunde in privat pt cine o sa aibă nevoie, deşi am suficient timp sa intru zilnic. Am schimbat poza, sper sa se vadă cea din Septembrie, la mare... Unde cu siguranţă toate veţi apune wow, dar si aici e o iluzie, doar un costum care se aseaza bine, din cele de la h&m, care au un material mai dur si dau impresia de sâni mult mai mari. ( costumul tot galben), fiti f atente cand va uitată la implant cu sutien, daca e sutien cu material mai gros nu va puteţi da seama exact de dimensiunea sânului. Cereti poza cu sânul,. O sa las câteva zile poza sa vadă toate fetele, cum si un implant mediu poate da iluzia unui sân mult mai mare, după voi schimba si va rămâne una cu sânii pentru viitoarele fete interesate! Bafta fetelor, nu renuntati la ceea ce va doriţi!!!! Si lăsaţi frica la o parte. Avem doar o viaţa !!!! De ce sa murim "de frica" in fiecare zi, cand se moare o singura data! Scuzati daca am fost mai sarcastica! Sunteţi toate frumoase, sânii doar îmbunătăţesc aspectul fizic, dau mai multă încredere, dar tot ce avem bun si constructiv vine din interior, din caracterul fiecăreia dintre noi! Seara frumoasa!
0
22-10-2015, ora 18:04
c.alexa
Nu este medic/terapeut
c.alexa
Stiu asta Aniela, mai e putin si gata! 😖 Trec in etapa urmatoare :))...
Chanell si pe mine m a emotionat ce si cum ai spus. Esti un exemplu in cel mai bun sens pentru toate. Esti o fata de nota 10 ! E f usor sa ti dai seama de asta, avand in vedere prezenta ta pe forum dupa atata timp de la operatie, altruismul de care ai dat dovada si de felul cum ai vorbit cu fetele in toata perioada asta. Evolutia ta este un exemplu bun de urmat! Toata aprecierea pt acest forum si pt felul cum a luat amploare ! Chiar reciteam primele pagini ale forumului cand fetele erau fff prudente, le era ' teama ' sa si expuna sanii, atat inainte cat si dupa operatie. E de bun augur acest forum.
Pupicei zanicilor 👑
0
22-10-2015, ora 18:06
Scarlett91
Nu este medic/terapeut
Scarlett91
Da...doctorul este de milioane.te face sa te simti bine si sa uiti de emotii. Sper sa nu ma doara si pe mine stangul 2 luni.pffffffff imi scot asta seara pansamentul si daca ma jeneaza imi pun altul. Va pup.multumesc!
0
22-10-2015, ora 18:07
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Kamy, sa te gândeşte f bine la ce vei alege, cât încă mai ai timp daca corpul îţi permite sa pui ambele variante. Daca ii vrei mai mari si din rotund nu intra mai mult de 350cc cu unul anatomic vor fi mai mari, asta si din cauza proiectiei, si daca te gândeşte ca nu ar fi plin si sus, sau ca ar cobora prea mult si ar da aspectu de sân lăsat nu e chiar aşa, atât timp cât
Sânul natural e mic si in niciun caz nu este lăsat, nici cu implant nu va fi iAr partea de sus va fi plină si ea, arat timp cât ii explici exact medicului, ai văzut sunt destule exemple de sâni rotunzi care par anatomici si viceversa...
0
22-10-2015, ora 18:08
Kamy. 93
Nu este medic/terapeut
Kamy. 93
Aniela, ce calmante ai luat de când eşti acasă? Care ţi se par cele mai bune?
0
22-10-2015, ora 18:13
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Siarte m ai făcut sa zâmbesc...' Sexy şi Tineresti' ai mei erau tineresti si fără implant... Încă nu am copil, iar cei 37 de ani sunt doar o vârsta biologica... Nu ma laud, dar încă ma pot mândri ca ţin timpul pe loc la o vârsta mult mai mica decât cea reala. Doamne ajuta la toate fetele sa rămână tinere si frumoase, si cum cunosc câteva dintre voi, pot spune lucrul asta, am amice, prietene de pe forum, foarte frumoase, si cu familii, copii superbi, caractere deosebite, si ma bucur mult ca v am cunoscut! Se pot lega prietenii sincere si frumoase, nu numai divergente sau certuri. M aţi făcut sa plâng sincer fetelor, va multumesc tuturor, e o bucurie sa ştii ca ai fost un exemplu, si o multumire interioară ca ai putut ajuta, cum si eu am avut, chiar si in dimineaţa operatiei cand nu ştiam daca sa ma întorc la somn, sa renunţa sau sa merg înainte, una dintre fete, se va recunoaşte cu siguranţă daca mai intra( legătura pe care o păstrăm si acum in privat)mi a scris un mesaj emotionant, si mi a dat forţa, citez puţin' as fi mers eu cu tine, dar sunt mult prea departe, sa nu uiti ca cineva se va gândi la tine!'. Eu nu am avut susţinere din partea nimănui... De asta spun ajutorul ajunge la suflet dincolo de cuvinte!
1
22-10-2015, ora 18:15
CataLi
Nu este medic/terapeut
CataLi
Chanell, esti superba din toate punctele de vedere, nu doar in privinta sanilor, si mie mi-a folosit mult prezenta ta aici :)

Scarlett, nu-ti fie teama sa dai jos pansamentele. Sa mai tragi putin de bustiera dispre spate inspre fata astfel incat sa-ti vina mai jos in fata si sa nu te frece banda de jos pe taieturi.
0
22-10-2015, ora 18:15
Aniela015
Nu este medic/terapeut
Aniela015
Kamy uite m-am uitat acum si iti spun ce tratament mi-a dat si functioneaza : Zinnat antibiotic, Doreta calmant e puternic si chiar are efect, Midocalm, Claritine si Omez pt protectia stomacului.
0
22-10-2015, ora 18:16
Kamy. 93
Nu este medic/terapeut
Kamy. 93
Chanell, eu sunt într-o mare dilema, anatomic îmi intra 345 medium height high profile ptr ca are lăţimea 11, 5 cm dar parcă I as propune dr 390 care are lăţimea 12 cm.intrebarea mea este Oare este o mare problema dacă forţez 1cm, în condiţiile în care 350 rotund avea lăţimea 11, 7 ??? 😢😢 eu am lăţimea sânului 11
0
22-10-2015, ora 18:19
Kamy. 93
Nu este medic/terapeut
Kamy. 93
Mulţumesc aniela. Vreau sa găsesc cele mai bune calmante şi eu sunt fff sensibila la durere. 😘😘😘 Cum te mai simţi?
0
22-10-2015, ora 18:24
SuperSinzi
Nu este medic/terapeut
SuperSinzi
Acum m-am trezit din operaţie. Totul este super! Va pup
0
22-10-2015, ora 18:24
Aniela015
Nu este medic/terapeut
Aniela015
Kamy cu mare drag :* Uite Doreta contine Tramadol, iar tramadolul vine dupa morfina. Stai linistita nu provoaca dependenta si iei 3 pe zi. Ma simt binisor doar ca imi e f frica sa ma misc ca ma doare si nu vreau sa nu stric ceva :)))
0
22-10-2015, ora 18:26
CataLi
Nu este medic/terapeut
CataLi
Felicitari Supersanzi, recuperare usoara!
1
22-10-2015, ora 18:29
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Kamy mai discuta cu medicul, sigur îţi va clarifica totul si in final vei lua decizia corecta. Fetelor poate medicii nu recomanda dar eu am luat si un probiotic de la farmacie, sunt multe antibiotice, organismul poate avea si reacţii adverse, eu după 2 zile de medicamente am făcut intoxicate, eram plină s bribonele pe gât si sâni. Atunci mi a schimbat din medicamente... Nu face rău un probiotic, de la multe antibiotice se ajunge la altele, chiar si candida, si alte infecţii. La antibiotice mai multe se iau ceva probiotic, fetele care sunt din domeniu ştiu mai bine.
0
22-10-2015, ora 18:33
panda.
Nu este medic/terapeut
panda.
Chanel esti un om frumos si se poate da seama de la o posta ca esti frumoasa atat in interior cat si in exterior! Tin minte ca prima data cand am intrat pe forum am intrebat de forma..ca eram confuza daca am facut alegerea potrivita cand am spus ca vreau rotund si cand i-am vazut pe ai tai si ai inca unei fete (am uitat numele, dar daca vad poza o recunosc) si m-am linistit complet si am prins mult mai multa incredere in viitorul rezultat :) ai niste sani ft frumosi, sa nu regreti absolut deloc cum arata..chiar daca tu spui ca e o iluzie:)) si sa mai intri pe forum cand poti pt ca sfaturile tale sunt mai mult decat bine primite de catre noile fete operate mai ales ca tu deja esti veterana si stii cam tot ce misca in privinta operatiei :)) te puup
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 186518661867 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •