Implant silicon sani
Felicitari sanzi si recuperare usoara, odihneste-te de acum!
By the way fetelor. De multe ori m am gândit la o întâlnire, un suc, între noi siliconatele... Si încă ma mai gândesc... Deşi acum imi este imposibil fiind plecată pt o perioada. Dar cu siguranţă cand ma întorc, voi propune o întâlnire.
O idee super, dar cu conditia ca toate fetele sa poarte decolteu :)) un fel de bilet de intrare.:))
Chanell te bat daca te mai plangi de tzatze :)) serios de nu esti tzacanita.esti perfecta la corp la sani la tot si la varsta ta nu arata multe de 20 de ani asa ca...enjoy copii faci tu cand va fi momentul am mai discutat noi asta...la suc te invit la mine cand vrei poate pe viitor vrei sa incerci si aici ceva te pup si felicitari noilor venite !
Chanell esti o scumpa..daca toate fetele vechi va retrageti eu pe cine mai intreb?!?!?!
Sanzi felicitari, ma bucur ca esti ok.
Melina eu stiam ca Akular a facut eco san la Medlife..
Sanzi felicitari, ma bucur ca esti ok.
Melina eu stiam ca Akular a facut eco san la Medlife..
Merci mult chanell..aşa voi face, cât despre invitaţie.. abea astept! Cred ca ar fii ff drăguţ mai ales ca o parte ne stim fie după fb sau whatssap. Citeam mai de mult si am văzut ca sau mai intanlnit fetele.😙 Eu una îi simt lipsa lui lotus, oare ce mai face???-kamy simtindu-se curioasa😂😅😂
Siarte, am vazut ca te-ai operat la acelasi dr. unde imi doresc si eu sa o fac. Ti-am trimis un mesaj privat, sper sa-l verifici.
Gata. Am ajuns acasa... Cu 2 buc Mentor Anatomic de 475 montate sub muscheti. Ma simt bine in conditiile date. Fara reactii nasoale dupa anestezie, cu dureri / intepaturi / presiune pe sani suportabile. Totul pare ok. Maine schimbare bandaj, firele urmeaza sa fie scoase peste 2 saptamani. Par a fi ok ca dimensiune si forma. dar mai vedem intr-o luna-doua. Pana una alta... Totul e ok. V-am pupat Divelor! Recuperare usoara celor recent operate si bafta celor care urmeaza!
Felicitări Tara, abia aştept sa le vad:) cum si eu pe viitor, , , , , poAte schimb vreau sa vad cum este un implant mai mare... Multumesc de invitatie Monica, Andreea si tu eşti o draguta, Monica tu ai grija de bebe acum si de tine! Sincer fetelor citeam si simţeam ca sunt in plus, e normal ca fetele recent operate sa discute de senzatii între ele, tot ce e mai greu e răbdarea, sa treacă timpul, e uşor după câteva luni, uitam prin ce am trecut, ca si cum a fost un vis, dar este o perioada grea, important e ca totul sa se termine cu bine!
Fete frumoase, daca va intalniti anuntati si pe forum, poate vin si eu
Felicitari tara! Recuperare usoara!
Fetelor, voi dupa cat timp v-ati revenit complet? Gen sa puteti ridica mainile, sa dormiti pe o parte etc
Fetelor, voi dupa cat timp v-ati revenit complet? Gen sa puteti ridica mainile, sa dormiti pe o parte etc
Panda, dr Ionescu nu ti-a dat o foaie cu recomandari? Acolo scrie absolut tot ce trebuie sa faci si perioadele:)
Chanel tu te simteai in plus?? Dar eu? Ca sunt de un an aici si obervand ca tine ca fetele noi se descurca nu am mai intervenit la fel de des pe cand am venit eu aici erau cu totul alte fete care au disparut si ele la randul lor asa e aici astea "batrane" pleaca sa lase loc celor noi operate :). am grija de sarcina si de sani cum pot cu toate ca chiar ma socat sincer articolul ala despre implanturi :( va pup
buna, va citesc de mult, nu am avut ce scrie pe forum pentru ca sunt doar aspiranta... am vazut aici o multime de rezultate reusite si imi doresc si euuu :D sunt decisa sa fac pasul si am reusit sa ajung la o lista scurta de trei medici pentru consultatii: Marius Popescu, Dragos Zamfirescu si Dumitru Totir, parca nu ma mai vad odata la consultatii si apoi cu sani... daca nu va suparati Ella, Kamy, Andreea si alte fete daca pot, imi puteti da va rog in privat adresele voastre de facebook pentru a vorbi mai multe detalii despre operatie? sper sa nu va suparati pe mine, nu prea inteleg cum e cu marimile si masuratorile si cred ca am o gramada de frici si intrebari prostute. multumesc frumos
Felicitari fetelor operate recent..astept poze sa va vedem si noi tzatzicile..😚😚
Chanell termina cu prostiile..sanii tai sunt WOOW sincer iti spun.. iar cu faza ca sa nu mai intri pe forum.. de ce nu?? Fetele mai vechi mereu sunt de ajutor..
Si chiar as vrea si eu sa ne vedem la un suc ceva.. sper ca intalnirea sa aibe loc cand sunt si eu in tara
Chanell termina cu prostiile..sanii tai sunt WOOW sincer iti spun.. iar cu faza ca sa nu mai intri pe forum.. de ce nu?? Fetele mai vechi mereu sunt de ajutor..
Si chiar as vrea si eu sa ne vedem la un suc ceva.. sper ca intalnirea sa aibe loc cand sunt si eu in tara
Bravo Tara!!! Recuperare usoara! 😘😘
Fetelor, la suc ma bag si eu:))
Fetelor, la suc ma bag si eu:))
melina eu am facut eco mamara la medlife unirii, dar nu mai stiu numele dr.
Nu se fac ecografii in clinica unde opereaza dr, cea de pe Ferdinand, dar daca suni la call center vei gasi cu siguranta un medic disponibil in alta locatie.
Nu se fac ecografii in clinica unde opereaza dr, cea de pe Ferdinand, dar daca suni la call center vei gasi cu siguranta un medic disponibil in alta locatie.
Aa ba da siarte..am uitat de foaie..i-am trecut doar nr si pe urma am uitat de ea:))
Maya93 eu nu cred ca te pot ajuta ptr ca nu sunt operată. Am fost doar la consultaţie la dr popescu. Mi a placut si am rămas sa ma operez in noiembrie la el. Dar mai sunt fete operate la el care te.ar putea ajuta. Pupici. Ps eu nu am pagina de fb sau mai bn zis nu o mai am. Poate whatssap daca te ajuta cu ceva.
Panda, deci:timp de o sapt stai cu gheata 1, 5h pe zi. Porti bustiera mereu si nu ai voie sa o dai jos pana te duci la el, nu faci dus 2 sapt. 30 de zile dormi pe spate
Timp de 45 de zile nu ai voie sa : ridici mainile mai sus de umeri, sa cari greutati mai mari de 3, 5kg, sa faci sport, sa fii lovita peste sani
Timp de 45 de zile nu ai voie sa : ridici mainile mai sus de umeri, sa cari greutati mai mari de 3, 5kg, sa faci sport, sa fii lovita peste sani
mersi fetele, kamy de consultatia la m. popescu voiam sa te intreb ca tu ai fost mai de curand, e bun si whatsap :*
Gata fetelor. Am iesit de vreo 2 ore din operatie da abia am resit sa scriu.am ceva dureri marisoare...ma mai lasat acum...Dar e si din cauza implantelor prea mari...pana la urma miam pus de 600 :D.. O sa incarc poza maine ca de pe tel vad ca nu merge...
Bravo!!!Felicitari Ralu, cred ca ai cele mai mari implante de pe forum...macar tie nu o sa iti para rau de marime :))) recuperare usoara si asteptam poze
Bravo Raluu!!! 600?:))) sa le stapanesti sanatoasa si sa nu ai dureri! 😘😘😘
Woow..raluva 600 e ceva.. sai stapanesti sanatoasa
Multu fetelor. Da..eu leam vrut cat mai mari posibil..Dar si durerea e pe masura.
Raluva de îndată ce poţi pune o poza sa vedem si noi cum arată. Chiar nu am vazut nici o data un implant asa mare! ðŸ˜
Felicitări Ralu!! Eu nu am dureri deloc ma ridic singura si fac pipi incontinuu :)) par mari, pana la urma de 400am pus si eu.
Când ma gândesc ca le-am zis sa păstreze banii si sa ma lase sa fug, sunt o găina fricoasa! Norocul meu ca in 2 secunde am adormit si m-am trezit cu superbitatile astea de tate!!!
Mi-e foame totuşi as mânca o prăjiturică
Am sâni!!!! Yooooouuuuuhhooooooo!!!!!!
Va pup maine pun poza de la bandaje
Când ma gândesc ca le-am zis sa păstreze banii si sa ma lase sa fug, sunt o găina fricoasa! Norocul meu ca in 2 secunde am adormit si m-am trezit cu superbitatile astea de tate!!!
Mi-e foame totuşi as mânca o prăjiturică
Am sâni!!!! Yooooouuuuuhhooooooo!!!!!!
Va pup maine pun poza de la bandaje
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 9am vreo sansa sa-mi mai creasca sanii?
- 2sani - mameloane ombilicate
- 8cresterea sanilor
- 5Implant 400 cc-prea mult? Am nevoie de sfaturile voastre.
- 20Cancer la san
- 8implant mamar - recomandare medic Arad
- 5cum sa-mi cresc sanii?
- 8operatie nereusita, implant sani garantie
- 2traumatism san
- 7mercur in sani?
- 2operatie estetica la spital
- 0Implanturi mamare
- 0Dr Nae Sorin sau Totir?
- 0Operatie de augmentare mamara cu mastopexie, efectuata pe 13 august 2016!
- 2Mi-a apărut o bubă pe sân.
- 1Implant silicon dr Ovidiu Ivan Cluj - pareri/info preturi
- 0Implant silicon.Recomandare doctori
- 0Augmentare mamară
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: