Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 181920 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
11-12-2009, ora 08:44
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
clrscr - nu am facut cu celule stem, scrisesem mai sus detaliile mele. M-am operat in Bucuresti cu implante cu gel coesiv, am urmarit doar metoda si spuneam ca in strainatate costa mult mai mult..inainte de a ma opera am aflat ca se face si la noi si ca e mai ieftin dar nu am mai dat inapoi..am pus silicoane :P
0
11-12-2009, ora 10:37
ELE1
Nu este medic/terapeut
ELE1
ptr rosaura.Sa stii draga ca tu esti varza nu stiu ce treaba ai tu cu mine pana l;a urma.Da este asa m-am operat la dr calota si nu mi-a placut deloc sanii ca erau departati este vreo problema?Si daca esti nebuna tu si nu stii am fost la mai multe consultatii si nu toti dr ati cer sa vii machiata de aceea.De exemplu ma dr voicu nu se vine nici macar cu lac pe unghii.Asa ca vezi draga de tine si nu mai vb de altii.K?ca esti proasta draga ca eu tot an galati stau asa ca nu mai comenta ca nu tea bagat nimeni an seama
0
11-12-2009, ora 10:53
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
ELE1 ca sanii sunt departati tine mai mult de constitutia ta...daca asa erau inainte, asa vor fii si dupa, ai ceva timp de la operatie, nu s-au mai apropiat deloc? Adica, in momentul in care pielea se relaxeaza, si implantul se inmoaie exista o sansa se mai apropie, dar nu f mult. Daca vrei decolteu si sanii f apropiati se poate rezolva prin operatie, doctorul va sectiona muschii din interior (asta trebuia discutat la consultatie) dar risti sa faci complicatia denumita Synmastia, cauta info. Concluzie, nu e vina medicului, parerea mea.
Iar apropo de machiat, ce rost are sa mergi machiata la operatie? Numai de demachiat nu o sa iti arda la reanimare. Pe unghii nu e indicat sa ai oja pentru ca medicii sa poata observa modificarile din timpul operatiei, isi schimba culoarea cand sunt probleme.
0
11-12-2009, ora 11:23
ELE1
Nu este medic/terapeut
ELE1
ptr FALLENSTAR.Mersi ptr ce ai scris.DA sa stii ca nu am sanii departati chiar asa de tare dar problema este ca si el mia ia facut prea de tot.SI am avut implanturi de 400cc si cred ca sar putea sa fie si din cauza asta?Chiar nu stiu.Oricum am strans banuti si am vb cu dr si o sa ma operez an februarie asa ca o sa fie bine de data asta.Cat despre machiat am antrebat ca am auzit si dete care sau dus machiate de aceea antrebam.Oricum mersi
0
11-12-2009, ora 11:47
aura27
Nu este medic/terapeut
aura27
Si eu eram preocupata inainte de operatie de distanta dintre sani si medicul mi-a spus ca tine de conformatia toracelui si de distanta pe care ai avut-o inainte.La mine, de ex, au fost 2 cm intre, iar dupa un timp, intr-adevar au primit o forma mai naturala, au devenit mai moi.Cred ca problema cu apropierea se mai poate rezolva si cu un sutien.
0
11-12-2009, ora 13:27
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
ELE1 n-ai pentru ce :-)
Cu cat e mai mare implantul cu atat ar trebui sa fie mai apropiati..dar si mai inspre lateral. Implantele rotunde chipurile ii apropie mai bine, dar tot de conformatia ta depinde. De asemenea un profil f inalt da impresia iarasi ca sunt mai departati, in schimb unul moderat sau moderat plus ajuta...Cel mai bine stie medicul, trebuie sa mergi la unul de incredere cu multa experienta si atunci rezultatul va fii cel mai bun. La cine vei merge in februarie? Nu uita sa ii explici tot..cum vrei sa fie de data asta sanii, eventual mergi cu o poza..

Cu sutien se apropie sigur :D
0
11-12-2009, ora 13:33
delia21
Nu este medic/terapeut
delia21
Subscriu la ce zice Fallen Star. Sanii raman la fel de departati ca si inainte de op, dar in timp, dupa ce se inmoaie si coboara se mai apropie un pic. Iar cu sutien bun poti sa ai super decolteu!
0
11-12-2009, ora 14:01
heba
Nu este medic/terapeut
heba
ahhhhh...mai sunt 10 zile pana la operatie si eu tocmai am facut gripa. ce ma fac? :(((( oare ma mai opereaza? cred ca o sa-mi iasa analizele proaste :(((((
0
11-12-2009, ora 15:01
ELE1
Nu este medic/terapeut
ELE1
ptr Fellenstar.Sa stii ca nu am asa de departati sanii dar mie an afara de departati mi-au iesit cum zici si tu dusi an lateral.Si binenteles ca nu mi-au placut deloc.La dr cristina brezeanu ma operez.Si sa stii ca de data aceasta am sa ami iau si o poza cu mine.Oricum multumesc ptr ca nu vb urat cu mine ca alte fete.S stiti ca eu nu asi dori sa fie alta an locul meu sa sufere atata si sa dea atatia bani de 2 ori.Asa ca mai bine nu ar mai vb ca se poate sa i se antample oricui ca dr sa greseasca si sa nu ai placa.Oricum abia astept sa treaca anul acesta
0
11-12-2009, ora 15:03
ELE1
Nu este medic/terapeut
ELE1
Ptr Heba.Sa stii ca trebuie sa te tratezi mai antai si apoi te opereaza nu stii ca nu trebuie sa fii racita.Asa patise o fata anainte cu o saptamana si a amanat operatia cu cateva zile.Dar stai linistita ca o sa ai treaca ca doar mai ai 10 zile.
0
11-12-2009, ora 19:26
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
ELE1 dna doc Brezeanu este de nota 10 si sunt sigura ca o sa iti explice exact ce si cum, si ca o sa iti iasa sanii doriti. In legatura cu atitudinea unora..nu se castiga nimic prin aroganta si jigniri.

Heba suna-l pe doc cat mai repede si spune-i situatia. Daca e vb de gripa e bine sa tratezi si sa faci operatia cand conditia fizica e buna, daca e o simpla raceala doc iti va prescrie ceva si poate trece pana la data operatiei. Sincer nu iti recomand sa faci operatia asa, o sa te recuperezi greu.
0
11-12-2009, ora 21:51
nonna80
Nu este medic/terapeut
nonna80
Fetelor, ce a-ti folosit pentru cicatrice??
pt. Aura27: am vazut ca ai folosit Prosil si esti multumita de el, de unde il pot achizitiona??thx
0
12-12-2009, ora 11:50
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
nonna80 m-am interesat si eu de stick-ul Pro-Sil, se poate comanda online de pe www.italtrade.ro si costa 25 de euro, transport gratuit in Bucuresti, am sunat saptamana trecuta ;)
0
12-12-2009, ora 12:27
delia21
Nu este medic/terapeut
delia21
Eu am dat cu dermatix sase luni dar la mn nu s-au vindecat prea frumos, depinde de organism si de piele.

Ela mult succes la a doua op!

heba suna l pe dr. Eu am fost racita tare cu 2 sapt. inainte dar nu a fost nicio pb.
0
12-12-2009, ora 14:35
heba
Nu este medic/terapeut
heba
ufff..ce naiba?!!!! chiar acuma..
delia..nu ai idee ce medicamente nu ai voie sa iei inainte de operatie in afara de aspirina si contraceptive? ca eu am cam luat de toate pt. gripa asta :(
0
12-12-2009, ora 18:53
delia21
Nu este medic/terapeut
delia21
Mie mi a zis doar de aspirina si anti..in rest stiu ca vit. E poate mari riscul de sangerare. Altele nu cred sa fie, dar cel mai sigur intreaba-l pe dl dr. Fii linistita ca va fi ok, numai sa ti treaca pana atunci :*
0
12-12-2009, ora 21:07
heba
Nu este medic/terapeut
heba
delia merci :* sper sa fie totul bine..azi ma simt mai bine parca :)
0
13-12-2009, ora 01:16
didy_29
Nu este medic/terapeut
didy_29
Buna.S-a operat cineva la lipoline sau artis3 ambele din cluj?
0
13-12-2009, ora 13:33
delia21
Nu este medic/terapeut
delia21
Didy eu m am op la dl dr Ivan de la artis 3. Tot ce pot sa ti spun e ca sunt EXTREM de multumita, dl dr e un profesionist desavarsit si sunt mai mult decat incantata de alegere. Clinca e super profi si moderna, nu pot decat sa iti recomad cu caldura alegerea.

De lipoline nu stiu nimic.
0
13-12-2009, ora 19:57
didy_29
Nu este medic/terapeut
didy_29
Ms mult delia.am sa merg si eu la o consulatie la dansul dar prin martie.ce marime ai tu?si ce fel de proteze?un pret aproximativ daca se poate.ms
0
14-12-2009, ora 12:27
delia21
Nu este medic/terapeut
delia21
Didy, eu am mentor anatomic cui profil inalt (anatomic rotund), 345cc submuscular, puse de aproape un an. Pe mine m a costat 2600 all inclusive, acum cred ca e 2500. Oricum, cei mai bine investiti bani ever :D. Daca imi dai un Id poate mai putem vb pe mess pt detalii. Pup fetele
0
14-12-2009, ora 22:35
didy_29
Nu este medic/terapeut
didy_29
diana 206cj vb pe mess atunci.ms :*
0
15-12-2009, ora 16:21
rhia
Nu este medic/terapeut
rhia
pt cele care au deja implanturi:cand alergati sau mergeti mai repede..aveti cumva o senzatie ca si cum s-ar "misca" (e mult spus)implanturile?mersi.
0
15-12-2009, ora 18:28
delia21
Nu este medic/terapeut
delia21
Rhia, ai mei se misca normal ca un san natural..nu am impresia ca imi ajung in gat pt ca ele sunt cusute acolo in buzunarul lor..si stau bine..
0
15-12-2009, ora 21:06
rhia
Nu este medic/terapeut
rhia
delia21, nu ma refer la asta..nu stiu cum sa explic, oricum o sa merg si la dr..dar simt ca si cum s-ar misca, in interior, , pungutele de gel, e o senzatie f subtila, nu ti imagina ca se vede, doar se simte f putin. crezi ca e normal?u de cat timp ai implanturile?
0
16-12-2009, ora 12:43
delia21
Nu este medic/terapeut
delia21
Ah...inteleg acuma ce zici..ale mele sunt de aproape un an puse sub muschi..Nu stiu ce sa zic, sincer m am concentrat prea putin asupra problemei..acuma o miscare acolo subtila, delicata poate ca se simte si nu vad de ce nu ar fi normal...Ale mele sunt cu gelul cel mai coeziv (cohesive 3 de la mentor), poate de asta sunt mai ferme...Tu ce implante ai si de cand? Pupic
0
16-12-2009, ora 14:03
rhia
Nu este medic/terapeut
rhia
La fel, cohesive 3 mentor, high profile, 330cc, tot sub muschi.doar ca le am de 2 luni..da, poate ai dreptate.ideea e ca le simt ca sunt acolo si asta ma cam deranjeaza putin.mersi pt raspunsuri.pup
0
16-12-2009, ora 18:14
delia21
Nu este medic/terapeut
delia21
Atunci mai trebuie rabdare! Pana se aseaza etc..o sa fie ok odata ce te obnisnuiesti cu ele, eu dupa vreo 3 luni nu simteam ca nu ar fi ale mele :)
0
16-12-2009, ora 20:14
heba
Nu este medic/terapeut
heba
ce credeti..o sa fiu in stare sa ma intorc singura de la bucuresti a doua zi dupa operatie? sau mai bine sa nu incerc :P
0
16-12-2009, ora 21:31
rhia
Nu este medic/terapeut
rhia
heba..tinand cont ca eu de abia suportam drumul pana la clinica si inapoi acasa care dura cam 20 min si asta vreo sapt..eu iti sugerez sa nu..nu cred ca vrei sa ramai traumatizata.doar sa te indopi cu calmante..
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 181920 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •