Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 171819 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
04-12-2009, ora 15:03
Darena87
Nu este medic/terapeut
Darena87
e implant sub muschi sau sub glanda?
0
04-12-2009, ora 15:08
heba
Nu este medic/terapeut
heba
e sub muschi dar mi-o face cu pensa monopolara ELEMAN si cica n-o sa am dureri
0
04-12-2009, ora 20:47
daiana_01
Nu este medic/terapeut
daiana_01
Fetelor, am intrat si eu de curand in clubul siliconatelor, iar acest forum mi-a fost de mare ajutor. M-am operat la doamna dr Brezeanu Cristina, pentru ca am vorbit cu mai multe fete pe forum si vorbeau f. frumos despre ea. Am implante Matrix, 375 gr. Dupa cum spunea si Heba, la matrix este o promotie pana la sfarsitul anului, de care am beneficiat si eu. Cu totul a fost 2200E.. Am plecat acasa, in aceeasi zi (dupa 5 ore). Durerile au fost absolut rezonabile. Chiar m-am mirat ca nu am avut dureri f. mari. Se pare ca am avut noroc din toate punctele de vedere. Acum sunt ok. Astept sa scap de bandaje, sa ma bucur de noile achizitii.
0
05-12-2009, ora 13:45
heba
Nu este medic/terapeut
heba
uffff...nu stiu unde sa merg..iar m-am razgandit. nu pot sa ma hotarasc intre cristina brezeanu si sorin parasca. pt. ELE1..am fost azi la un medic sa-mi fac eco si mi-a spus ca in nici un caz nu-mi recomanda clinica hyperion pt. ca a vazut " numai minuni" de la ei. asa ca nu-mi mai trebuie.
1
05-12-2009, ora 14:24
aly23
Nu este medic/terapeut
aly23
pt darena 87 eu m-am operat la marek, si chiar as vrea sa mai stau de vb cu fete care s-au mai operat la marek
0
05-12-2009, ora 16:14
Darena87
Nu este medic/terapeut
Darena87
pt aly23. super, in sfarsit dau de cineva care s-a operat la marek. pai poti sa imi lasi idul tau?
0
05-12-2009, ora 17:07
daiana_01
Nu este medic/terapeut
daiana_01
Pentru heba.
Eu cred ca daca nu esti hotarata, ar trebui sa te duci la amandoi la consultatie si sa vezi care dintre ei iti inspira mai multa incredere. Eu asa am procedat. Am fost la mai multe consultatii, si cel mai mult mi-a placut de d-na dr Brezeanu. Oricum stiam despre dansa de la alte fete care se operasera inaintea mea, si erau f. multumite.
0
05-12-2009, ora 17:41
heba
Nu este medic/terapeut
heba
diana...cat timp ai stat cu drene? si dupa cat timp ai putut sa misti bratele normal? esti multumita de rezultat? mie nu prea imi plac pozele de pe site-ul dr. brezeanu. stiu ca nu iti poti da seama dupa pozele altora..dar oricum...nici macar una nu e reusita...cu toate ca multa lume o lauda.
0
06-12-2009, ora 11:50
ELE1
Nu este medic/terapeut
ELE1
ptr heba.Sa stii ca asa este e greu sa te decizi antre parasca si brezeanu.Nu stiu dar majoritatea fetelor sunt operate la brezeanu mai ales aici pe forum.Cat despre parasca este si el bun ptr ca ati da si garantie la implanturi si daca doamne fereste patesti ceva ti le schimba.Eu oricum la clinica hiperion nu ma ducem nici gand ptr ca ia si 3000 sau 3500 dar eu nu cred an pensa aceea ca dupa operatie poti misca bratele.SI sa zic sincer din poze nu mi-a placut decat 2 maxim 3.Acum tu decizi oricium eu daca asi avea banii toti acum m-asi opera fara discutii la brezeanu.Asa ca succes an alegere
0
06-12-2009, ora 13:20
dana.vl
Nu este medic/terapeut
dana.vl
Pt. daiana_01.
Ti-am citit mesajele si tot la dr. Brezeanu voi merge si eu saptamana viitoare. Spuneai ceva despre oferta de la Matrix...As vrea sa vorbesc cu tine. Daca nu te deranjeaza, -* Astept raspunsul tau...

(*modificat de administrator)
0
06-12-2009, ora 16:21
heba
Nu este medic/terapeut
heba
pt. ELE1..m-am decis deja :) am zis ca pana in craciun vreau sa ma operez asa ca a trebuit sa ma decid repede. merg la sorin parasca..am si vb. ieri cu el. a promis ca pe 21 sau 22 ma opereaza :)
0
07-12-2009, ora 19:34
bbbvvv
Nu este medic/terapeut
bbbvvv
Era cineva pe aici dezamagita de site-ul dr. Siclovan. Daca vreti mai multe poze puteti intra pe:
-*
Ceea ce stiu eu e ca dr. Siclovan plaseaza implanturile subfascial, spre deosebire de alti doctori care le plaseaza ori submuscular ori subglandular. Tocmai la asta se refera site-ul dumnealui (articolul despre augmentarea mamara).
In privinta doctorului Siclovan, din intamplare am ajuns sa ma operez la el (nu e vorba de implanturi, ci de altceva), pot spune ca sta f.bine la capitolul etica, se ocupa cu daruire de pacienti, nu asteapata sa fie mituit pentru asta.

(*modificat de administrator).
0
07-12-2009, ora 19:47
ELE1
Nu este medic/terapeut
ELE1
Ptr heba.MA bucur pentru tine sa stii si sper sa ami dai si mie mai multe detalii despre operatie dupa.Bine sper sa nu te deranjeze
0
07-12-2009, ora 20:22
heba
Nu este medic/terapeut
heba
pt. ELE1. sigur :)..mai sunt 2 sapt...am emotii :))))
0
08-12-2009, ora 14:36
ELE1
Nu este medic/terapeut
ELE1
ptr heba.Sa stii ca te cred ca ai emotii asa cred ca o sa fie si la mine.Dar cat ati ia cat ti-am zis eu 2000euro cu totul nu?Si ati da si certificat la implante nu?
0
08-12-2009, ora 16:22
heba
Nu este medic/terapeut
heba
da...2000 rotunde 2200 anatomice. despre certificat n-am vorbit dar am inteles ca dr. parasca da certificat de garantie la toate implantele.
0
08-12-2009, ora 19:43
delia21
Nu este medic/terapeut
delia21
Buna fetele! Sunt si eu o siliconata fericita :D si voiam sa va incurajez in a face operatia daca v-o doriti cu adevarat, insa nu inainte de a va fi informat si a fi ales un medic ff bun :-)
0
09-12-2009, ora 10:34
ELE1
Nu este medic/terapeut
ELE1
ptr heba.Ma bucur ptr tine sa stii si sper sa iasa totul asa cum vrei si sa fii fericita dupa dar sa ne tii la curent
0
09-12-2009, ora 21:26
elenaiulyan21
Nu este medic/terapeut
elenaiulyan21
buna seara fetelor... ce sa va spun de cand miai facut cont aici si tot ma uit sper sa ma bage cineva in seama,. dar vad canu prea. vam spus de multe ori vreau sa fac si eu operatie... sunt din bucuresti.. dar spunetimi voi un doctor bun si un pret... destul de bun.. nu foarte mare.-*. si vb mai multe daca vreti sa ma ajutati... va multumesc daca... sunteti dragute si ma ajutati bafta in continuare tuturor

(*modificat de administrator)
0
09-12-2009, ora 21:44
delia21
Nu este medic/terapeut
delia21
Elena, eu nu m am op in Buc., ci in Cluj, dar ai vazut ca multi dr, au rezultate f bune. Eu zic sa mergi la cateva consulturi dupa ce vezi paginile de net ale medicilor si cateva poze si in functie de asta s te hotarasati. Eventual iti dau add pe mess sa mai vb. pupici
0
09-12-2009, ora 22:53
heba
Nu este medic/terapeut
heba
pt. ELE1. si eu sper sa iasa totul bine. o sa va tin la curent :) ufff..mi-e cam frica :)))
0
10-12-2009, ora 11:31
delia21
Nu este medic/terapeut
delia21
Heba curaj!! Ca nu e asa greu :-). Si greul se uita repede...si MERITA!!
0
10-12-2009, ora 12:11
heba
Nu este medic/terapeut
heba
delia..merci de incurajare :) tu dupa cat timp te-ai recuperat incat sa-ti reiei cat de cat activitatile? asa e..greul se uita repede...acum o luna am fost operata de apendicita..am suferit groaznic..am crezut ca mor..ma gandeam atunci...doooamne daca scap cu viata nu-mi mai trebuie operatie cat oi trai...si nici n-a trecut luna bine si eu gata :)))...sufera baba... :)))
0
10-12-2009, ora 13:07
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
Buna heba. Sunt si eu o posesoare a 350x2 cc, si numai de 16 zile :-) Am avut o experienta usoara, dupa o operatie de aproape 2 ore m-am simtit excelent, dureri nu au fost, mai mult simteam ca ma tine ceva, o presiune usoara si nu puteam folosi bine mainile. Acum aproape ca m-am obisnuit cu greutatea lor, mainile le pot folosi aproape ca inainte, dar incerc sa ma menajez pe cat posibil. Nu am vomitat dupa anestezie, dupa aprox. 2 ore mi s-a dat sa beau apa cate putin, vazand ca ma simt ok. De rezultat sunt multumita, pot spune ca s-au schimbat destul de mult in aceasta perioada, ce imi doresc este sa se mai apropie putin si din ce am observat urmarind poze si alte cazuri sunt pe drumul cel bun.

Curaj si mult succes!
0
10-12-2009, ora 13:15
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
elenaiulyan21 - acest forum are 19 pagini, daca ai citi macar pe sarite ai putea retine cateva nume de doctori si preturi. Eu m-am operat la dr Radu Voicu si m-a costat 3200 cu implante anatomice, operatia avand loc la clinica Anais. Poti vizualiza multe poze pe site-ul dlui, iar programand o consultatie sunt sigura ca iti poti face o parere. Din punctul meu de vedere este un medic f bun, profi si de asemenea care raspunde la toate intrebarile, in mod direct sau la telefon, chiar daca este intr-o operatie. Inainte de a ma decide am mai fost la 2 medici. Succes!
0
10-12-2009, ora 13:31
delia21
Nu este medic/terapeut
delia21
Heba eu m am recuperat in cateva zile, max. o sapt. De fapt eu una am fost o norocoasa aproape fara dureri, mai greu a fost cu miscarea bratelor la inceput. Oricum in cateva zile trece si senzatia de presiune pe piept care e mai neplacuta. Iar de la anestezie eu n am avut absolut nimic.
0
10-12-2009, ora 19:21
clrscr
Nu este medic/terapeut
clrscr
Buna fetelor,
ce parere aveti despre marirea sanilor cu grasime care din luna noiembrie a acestui an se face si la noi in tara, la dr.Stan Constantin?
0
10-12-2009, ora 20:06
FallenStar
Nu este medic/terapeut
FallenStar
Eu am urmarit aceasta metoda de multe luni, ba chiar ma interesasem in strainatate de pret...era ff ridicat, cam triplu fata de o operatie de marire cu silicon. Am aflat ca se face si la dr Stan si cu doar 3000 Euro, cu cateva zile inainte sa ma operez si nu am mai dat inapoi. Sa zicem ca din punctul meu de vedere se merita, daca nu vrei sani prea mari, caci media este de 1 cupa in plus. Se efectueaza de prin 2007 si inca nu se cunosc toate efectele.
0
10-12-2009, ora 22:36
rosaura
Nu este medic/terapeut
rosaura
vai ELE1 pot sa-ti spun draga ca esti varzaaaaa!!!!ce tot ne aberezi atat??fetelor va rog care aveti rabdare sa cititi comentariile de la inceput, aceasta fata care nu stiu ce e in capul ei, ne spunea la un moment dat ca este cea mai fericita ca s-a operat si este f multumita, apoi spunea ca nu ia reusit operatia ca are sanii ff indepartati, iar acum este ca si o incepatoare care habar nu are despre nimik!parerea mea este ca ori nu este in toate facultatile mintale ori nu are ce face acasa!am citit ca o fata (de fapt mai multe)ii atrage atentia sa scrie corect si FAIMOASA ELE1 o face nesimtita.Draga mea eu cred ca ar trebui sa-ti cauti alt forum ca fetele care intra aici chiar vor informatii serioase nu aberatii si mincini de ale tale(daca poti sa te duci machiata:)))))) ar trebui sa stii ca ai spus ca teai operat, chiar ai precizat si ce marime ai.va rog fetelor care aveti timp daca vreti sa va amuzati cititi ce poate sa scrie aceasta fata..mult succesc fetelor
0
10-12-2009, ora 23:42
clrscr
Nu este medic/terapeut
clrscr
Pt FallenStar, pana la urma ti-ai facut implant cu silicon? Am inteles bine, sau ti-ai facut marirea cu celule stem in strinatate?
Mersi de raspuns :)
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 171819 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •