Implant silicon sani
8 februarie, nu avea loc mai devreme :(, super ma bucur sa aud ca si in clinica sunt conditii foarte bune, o noapte ai stat ?
Da o noapte. M a operat dimineata prima si apoi inca 2 fete care au stat cu mn in salon..eu eram pe alta lume cand urma sa ma operez...m ai ales cand a venit asistenta si mi a zis sa merg in sala de operatii ufff...dar nu am simtit nimic...m a adormit razand si asa m am si trezit.eu fiind ff fricoasa si de o injectie...succes..da asa e si eu abia am prins un loc fff greu...mai ales k decembrie era full... dar doctorul e de milioane iti vb deschis si iti Da o stare de bine incat te lasi pe mana lui cu toata increderea...si dupa operatie lafel iti raspunde la orice nelamurire ai si la orice ora.
Atunci o sa petrec putin timp, daca intru la 5 jum probabil o sa ies la 7 jum din operatie, deci nu o sa fac multi purici pe acolo 😂 si eu la fel sunt ff fricoasa nu am avut niciodata nicio operatie, nici macar o branula in mana pusa in app 26 de ani
Buna, eu ma gandeam sa imi iau un catel de talie mica (un beagle care ajunge la max 11kg), credeti ca mai bine astept sa treaca 1, 2 luni de la operatie? Ma gandesc ca acel tras al lor pana il dresez si faptul ca va trebui sa il ridic in brate ca sa il spal pe labute cand vin cu el de afara nu-s prea recomandate, asa e?
Fetelor multumesc mult pt pareri! @Panda, da mi-a placut dr Ionescu ca medic si 250 cred ca as vrea si eu, mi-a placut rezultatul tau si cele de pe site si de asta am si mers la dansul la consultatie. L-am intrebat daca se poate mai mult si a zis ca 200 e maxim si asta la sanul mai mic, am asimetrie. Tie ti-a spus din prima 250 sau dupa ce ai insistat ca vrei mai mari? Eu am 73 in torace.
Lori eu tot 73 am in torace...si am 380cc rotund...si totusi mi se par micute in haine...acum depinde si de sanii tai cum ii ai inainte de interventie. Nu aveam deloc sani inainte iar maximum era 430cc dar am zis k e prea mare si imi era frica de complicatii...caci daca nu mi intra imi timpul operatiei imi punea maj putin asa k am mers pe mai putin sa fiu sigura k nu mi se desface operatia..
Multumesc, lori! :* mie mi-a zis prima oara 220 şi pe urma am mai mers la o consultatie şi am ramas pe 250. Mi-a spus ca poaaate forta şi un 280 daca chiar imi doresc, dar eu i-am zis ca nu vreau ca atunci cand ma intalnesc prima oara cu cineva sa se uite la sanii mei şi nu la ochi:)) şi atunci a zis ca imi recomanda 250 şi asta a fost :)
Mirenka..eu te-as sfatui sa mai astepti 2 luni..chiar şi atunci, cand te trage catelul ai sa simti o senzatie ciudata la muschi:)) şi ai sa vezi ca o sa iti dea bataie de cap beagle-ul ca e ft activ şi prima luna dupa operatie nu prea ai putea face fata :(
Mirenka..eu te-as sfatui sa mai astepti 2 luni..chiar şi atunci, cand te trage catelul ai sa simti o senzatie ciudata la muschi:)) şi ai sa vezi ca o sa iti dea bataie de cap beagle-ul ca e ft activ şi prima luna dupa operatie nu prea ai putea face fata :(
Fetelor, anticonceptionalele trebuiesc oprite neaparat?
Mie nu mi-a zis nimic despre asta, si nu le-am stopat.
Mie nu mi-a zis nimic despre asta, si nu le-am stopat.
Am gasit pe site la Calin Dobos ca nu e obligatoriu.
Buna fetelor, sunt operata de 1 luna si o saptamana si vroiam sa va intreb ceva pe cele care ştiţi si vreţi sa imi răspundeţi, deci sânul drept e ok iar cel stâng am înţepături si ma tine, asta se întâmpla de doua zile pana acum am fost cat de cat normal...Menţionez ca am stat numai in casa si nu am facut nici efort fizic !!! Help
Buna fetelor si la multi ani..
eu nu cred ca am oprit anticoncepţionale..am intrebat doctorul si a spus ca nui problema dar nu mai tin minte exact daca leam oprit sau nu..
Intepaturi am avut si eu si inca mai am la schimbari de vreme (vb medicului am stirile meteo cu mine) dar nui nimic grav..
eu nu cred ca am oprit anticoncepţionale..am intrebat doctorul si a spus ca nui problema dar nu mai tin minte exact daca leam oprit sau nu..
Intepaturi am avut si eu si inca mai am la schimbari de vreme (vb medicului am stirile meteo cu mine) dar nui nimic grav..
Mie toti doctorii mi au spus de anticonceptionale ca trebuiesc oprite, acum fa cum consideri tu mai bn sau cum iti recomanda doctorul tau.
Mi-a zis doar despre antiinflamatoare, aspirina, si vitamina C.
Mai am 4 zile pana la operatie, si continui sa le iau, nu le pot lasa, imi deregleaza tot.
Mai am 4 zile pana la operatie, si continui sa le iau, nu le pot lasa, imi deregleaza tot.
Am luat vitamina C f multa ca sa evit raceala simteam ca se instaleaza
Am citit ca e recomandabil
Sper ca nu am înţeles greşit
Luni ma operez
În rest nu am luat si nu iau niciun fel de supliment sau medicament si nici contraceptive
Stiti ceva despre aportul de vit C preoperator?
Mulţumesc
Am citit ca e recomandabil
Sper ca nu am înţeles greşit
Luni ma operez
În rest nu am luat si nu iau niciun fel de supliment sau medicament si nici contraceptive
Stiti ceva despre aportul de vit C preoperator?
Mulţumesc
Katinanarcusa mie dr mi a zis ai o luna de la operatie, ai vrea sa nu simti nimik?? 😃😃😃 si eu am intepaturi mai ales la sanul drept, sau daca vreau sa dorm p parti uneori am dar trec pe masura ce nu ma mai gandesc
Ralukiss, cum mai esti? S-au mai asezat? Forma e super nu? Si eu prefer categoria asta CPG333. Abia astept sa treaca inca o sapt si jumatate.
Blaura sunt bine mai am dureri dimi cand ma trz si e groaznik dormitul p spate eu care
Numai p burta am dormit toata viata, chiar si in sarcina...mie dr mi a recomandat o pt ca sunt inalta si e tall height...nu stiu exact tie ce ti a recomandat medicul dar masuratorile conteaza f mult pt a avea o armonie cu intreg corpul :-)...iti doresc mult succes si sa iasa cum iti doresti 😘
Numai p burta am dormit toata viata, chiar si in sarcina...mie dr mi a recomandat o pt ca sunt inalta si e tall height...nu stiu exact tie ce ti a recomandat medicul dar masuratorile conteaza f mult pt a avea o armonie cu intreg corpul :-)...iti doresc mult succes si sa iasa cum iti doresti 😘
Si mie mi-a recomandat-o de la bun inceput. Mie mi-a spus ca partea de sus e foarte goala si corelata si cu celelalte masuratori, imi acopera cel mai bine lipsurile.
AlexandraAlex, mie mi-a zis ca nu e nevoie sa intrerup anticonceptionalele pt ca nu este o operatie de lunga durata. Asa ca le am luat in continuare si nu am patit nimic 😄
M-am mai linistit acum, anka289.
Merci de raspuns!
Merci de raspuns!
O intrebare pentru fetele operate, carora li s-a recomandat gheata.
Am auzit ca exista niste pungi cu gel care se baga la congelator, unde le-ati gasit (in caz ca ati folosit) ?
Am auzit ca exista niste pungi cu gel care se baga la congelator, unde le-ati gasit (in caz ca ati folosit) ?
Probabil la o tehnica medicala sau poti da comanda de pe internet. Eu am pus mai multe bidoane de jumatate de litru la congelator si le-am folosit prin rotatie.
O sa intreb la farmacii de ele, poate gasesc.
Alexandra, eu am luat pungile cu gel din farmacie, ele costa de la 40 de lei in sus, depinde de marime... Si acum le am in congelator :)
@karinanarcisa, stai linistita ca e f normal, eu am simtit acelasi lucru la cel stang pana pe la 2 luni, dupa care a disparut.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16probleme ale sanilor
- 50Nodul la san
- 5Operatie lifting mamar
- 3este vreo modalitate naturala de crestere a sanilor?
- 8noduli la san, rog un tratament
- 10formatiune dureroasa la nivelul sanului, ecografie mamara
- 144Rezultat biopsie cancer de san
- 3Sensibilitate a sanilor
- 1Dr. Cristian Nitescu vs Dr. Carmen Giuglea (implant mamar)
- 1implant mamar - recomandari
- 4implant mamar
- 1Marire sani
- 2Implant cu silicon
- 4Un san e mai mare - mi-am pus implanturi de 4 saptamani
- 2Implant silicon la 42 ani
- 0Implant silicon mamar dr Susanu Sidonia Iasi
- 0Stan Vitalie da sau nu?
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: