Implant silicon sani
Loredana 2010, eu nu am zis ca nu e un medic bun, ce nu m a încântat a fost logorea exagerata, si poezia pe care o auzisem de la alte fete, nu cred ca suntem toate lafel, sa spui exact aceleaşi cuvinte ca nu Èšinem un discurs, ca medic e bun. Si iar ma repet, chiar daca alegerea fiecăreia de a pune poza cu sânii la profil e personală, nu mi se pare corect, din respect fata de restul fetelor, care la rândul lor v au ajut cu informaţii si rezultatele lor, vorbim mult dar nu ne arătăm rezultatele, , , , chiar nu e corect!!!! Mai ales ca tu Loredana ai schimbat Implanturile, aureolele... Si ce vedem noi? NIMIC... Pe mine personal nu ma interesează, dar fetele care urmează sa se opereze cu siguranţă, de pe forum mie nu imi trebuie nicio informaţie, intru doar ca sa ajut cand mi se cere. Duminica frumoasa!
Buna fetelor
Recent m-am hotarat sa imi punsi eu implanturi mamare si m-am programat sa le pun in Martie la Dr. Stan Constantin (Bucuresti).
Dupa o consultatie la Dr. Stan, el mi-a recomandat 285g care inseamna cam 290cc(daca nu ma insel?), polytech anatomice, high profile ovale, cu dimensiunea de 3cm intre sani.Personal mi se par cam micuti la 1, 75m 60kg, dar tin sa mentionez ca nu am deloc sani(port sa zicem cupa A daca am ce sa bag in ei :)) ) si el a zis ca nu crede ca ar intra mai mult pt ca nu stie cat de mult se poate intinde pielea neavand destul tesut.
Am sunat sa ma reprogramez pt inca o consultatie pt schimbare de marime si din cate am inteles nu mai e nevoie si ca ar putea ca urmatoarea marime sa fie 305g, iar in ziua operatiei sa ne hotaram care mai exact sa fie.
Vroiam sa va intreb, care s-a mai operat la el (am observat ca in 2013 a fost @cmrzodiac), cum sunt rezultatele, ce pareri aveti si ce recomandari??
Mersi
Pup
Recent m-am hotarat sa imi punsi eu implanturi mamare si m-am programat sa le pun in Martie la Dr. Stan Constantin (Bucuresti).
Dupa o consultatie la Dr. Stan, el mi-a recomandat 285g care inseamna cam 290cc(daca nu ma insel?), polytech anatomice, high profile ovale, cu dimensiunea de 3cm intre sani.Personal mi se par cam micuti la 1, 75m 60kg, dar tin sa mentionez ca nu am deloc sani(port sa zicem cupa A daca am ce sa bag in ei :)) ) si el a zis ca nu crede ca ar intra mai mult pt ca nu stie cat de mult se poate intinde pielea neavand destul tesut.
Am sunat sa ma reprogramez pt inca o consultatie pt schimbare de marime si din cate am inteles nu mai e nevoie si ca ar putea ca urmatoarea marime sa fie 305g, iar in ziua operatiei sa ne hotaram care mai exact sa fie.
Vroiam sa va intreb, care s-a mai operat la el (am observat ca in 2013 a fost @cmrzodiac), cum sunt rezultatele, ce pareri aveti si ce recomandari??
Mersi
Pup
Chanel, sunt deacord cu tine, sunt f multe fete noi operate care nu au nicio poza. Asa nu iti poti face o parere despre doctor si rezultat. Eu am mai spus, asa mi-am gasit dr, multumita pozelor de aici. Daca nicio fata nu avea poza poate ajungeam la Marek :))
Ar trebui luate măsuri, nu puneti poze cu evoluţia voastră, sa nu vi se răspundă, , , , sa vedem atunci poate se schimba situaţia.nimeni nu zice cu răutate, e doar un ajutor reciproc! Seara frumoasa!
Marti ma operez si am sa pun poze. Si eu sunt de aceeasi parere.
Tinem pumnii steviuta!
Te pup Chanell si subscriu la tot ce ai spus:)
Sa fim corecte fetelor!
Te pup Chanell si subscriu la tot ce ai spus:)
Sa fim corecte fetelor!
Buna, am citit comentariile voastre si as vrea sa ma ajutati si pe mn cu niste raspunsuri cele care stiti va rog..Mi-am facut programare pe data de 14 luna asta pt implanturi.As vrea sa stiu cam in cat timp dupa operatie voi putea calatori?luna viitoare pe 18 trebuie sa vin in tara si as vrea sa le am pana atunci☺ï¸
Girls, eu am sa ma operez miercuri, 13 Ian!
Desi inca nu sunt hotarata in leg cu marimea implantului. Doc mi-a spus ca pot alege intre 195, 260, 300 anatomic, oricare dintre aceste variante mi se potrivesc si depinde de marimea dorita. Initial am optat pt 300 pt ca, ulterior sa ma gandesc ca totusi ar fi prea mult pt mine, avand in vedere ca nu am san mai deloc.
Asa ca, o sa merg pe 260, proiectie 5.3 ( sper sa nu fie prea mic si sa regret :)))). Astazi am o a doua intalnire cu doc, eu spunandu-i la telefon, intentia de a merge pe o marime mai mica... sunt curioasa daca incearca sa ma convinga pt 300, avand in vedere ca in tp primei consultatii, pur si simplu nu si-a putut da cu parerea in leg cu marimea, a spus ca e 100% alegerea mea si ca niciuna din cele sugerate, nu este exagerat.
Desi inca nu sunt hotarata in leg cu marimea implantului. Doc mi-a spus ca pot alege intre 195, 260, 300 anatomic, oricare dintre aceste variante mi se potrivesc si depinde de marimea dorita. Initial am optat pt 300 pt ca, ulterior sa ma gandesc ca totusi ar fi prea mult pt mine, avand in vedere ca nu am san mai deloc.
Asa ca, o sa merg pe 260, proiectie 5.3 ( sper sa nu fie prea mic si sa regret :)))). Astazi am o a doua intalnire cu doc, eu spunandu-i la telefon, intentia de a merge pe o marime mai mica... sunt curioasa daca incearca sa ma convinga pt 300, avand in vedere ca in tp primei consultatii, pur si simplu nu si-a putut da cu parerea in leg cu marimea, a spus ca e 100% alegerea mea si ca niciuna din cele sugerate, nu este exagerat.
Alcs, eu nu sunt inca operata insa medicul meu mi-a spus ca inca din ziua 2-3 ar trebui sa ne comportam normal, sa ne miscam, sa iesim la plimbare samd. Singura interdictie a fost sa nu ridicam mai mult de 4kg sau sa nu ne agatam de ceva ( ex bara de la metrou). In leg cu calatoriile sau spre ext, condusul unei masini, doc mi-a recomandat sa fac ce simt ca pot, pt ca in principiu corpul meu a va anunta daca ceva este exagerat, prin stari de disconfort. In aceste recomandari, eu inteleg ca o calatorie cu avionul ar fi ok, atata vreme cat nu tu esti cea care ti va cara bagajul :) Oricum, am sa l mai intreb pe medic ce tre sa nu fac, doar ca sa ma asigur. Mi se pare ca e mult prea permisiv cu pacientele, postoperator...
Beautiful tesfatuiesc sa mergi pe 300 pt ca nu sunt mari, zic ca sunt exact potriviti pt tine si dupa vei regreta, 260 e totusi un implant micut...asta e parerea mea dupa ce am vazut la majoritatea fetelor :-) mult succes!!
Bună fetelor! Eu sunt programată la operaţie pe data de 25 ianuarie la dr.Marius Popescu.La consultaţie mi-a recomandat 330 anatomic, am 1.67 şi 50 kg.mai mult de atât nu îmi pune sub nici o forma.nu prea am vazut pe aici fete cu 330.sper sa nu fie mic.va pup si o zi bună! 😘
Multumesc frumos Beautiful astept sa imi spui ce ti-a mai spus doctorul.
Bunaaaa! Fetelor, AMR 10!!! The final countdown :D. Bafta fetelor de saptamana asta!! Sa fie totul usor si bine!!
Eu ma operez maine, abia astept.
O sa va povestesc dupa, cum a fost.
O sa va povestesc dupa, cum a fost.
Bafta si tie, sa ne auzim cu bine dupa operatie.
Beautiful, eu am 260 cc anatomic, proiectie 5.3 cm, ca sa iti faci o idee. Multa bafta, fetelor !
Chanell, poza noua, sunt superbi.
Nu inteleg de ce merge asa greu sa schimbi poza, m-am chinuit toata ziua, si nu vrea.
Nu inteleg de ce merge asa greu sa schimbi poza, m-am chinuit toata ziua, si nu vrea.
Beautiful pune 300, iar Aisel, ca idee eu am 330 si am plecat de la cupa B.
Beutiful si eu zic sa mergi pe 300.eu am 285 rotunzi sunt foarte faini la un decolteu la costum de baie, dar dupa ce se desumfla dupa ce se aseaza si te obisnuiesti cu ei nu i-ti mai par mari.bafta
Bafta celor care se opereaza maine!Sa ne spuneti cum a fost☺ï¸
Fetelor inca o intrebare...pentru cele care sunt fumatoare.Cum ati procedat?pt k am auzit ca trebuie sa ma las cu 2 saptamani inainte de operatie ceea ce este destul de greu pt mn:))
Alcs stiu ca nu este ok dar eu am fumat la fel de mult si inainte si dupa operatie. Dar am facuto pe riscul meu. Iti recomand sa le raresti macar, sunt ferm convinsa ca m-as fi vindecat mai repede daca faceam asa.
Iti tin pumnii si iti doresc multa ambitie!
Iti tin pumnii si iti doresc multa ambitie!
Multa bafta Altexandraalex si Steviuta, va tin pumnii ca totul sa decurga perfect si sa va recuperati repede, frumos si mai ales fara nicio durere! Pupicei
Buna dimi la toata lumea, sint din Cluj si ma voi opera saptamina aceasta joi sau vineri la doc. Fodor din Cluj. Am optat pt 440 cc Mentor, am avut acum 17 ani primul implant la doc Mugea cu 200 cc, in momentul de fata mi se par f f mici.
Oare 440 cc va fi exagerat de mult?
Sa operat cineva dintre voi in CJ la doc Fodor?
Oare 440 cc va fi exagerat de mult?
Sa operat cineva dintre voi in CJ la doc Fodor?
Fetelor, multumesc tuturor pt ajutor. M-a hotarat la 260, acum sa vad daca ma tine pana maine, cand va fi operatia :)) Vazand cateva rezultate, mi-am dat seama ca un 300 e mult comparativ cu ce imi doresc eu; sunt si o persoana mai comoda, vreau sani insa sa nu fie foarte mari, sa iasa n evidenta sau sa mi fie greu sa i port ( am si ceva probleme cu spatele). Asa ca, un pic mai micut, e perfect pt mine.
Bafta tuturor cu operatie astazi!! Sa va recuperati repede!
Cred ca este ff important sa respectam intrutotul indicatiile medicului, in ceea ce priveste fumatul spre exp. Nu s fumatoare insa cred ca se merita sa renuntati la tigari, chiar daca i dificil, pt a va recupera mai usor. Perioada asta va trece repede si apoi ne bucuram maxim de rezultat :)
Bafta tuturor cu operatie astazi!! Sa va recuperati repede!
Cred ca este ff important sa respectam intrutotul indicatiile medicului, in ceea ce priveste fumatul spre exp. Nu s fumatoare insa cred ca se merita sa renuntati la tigari, chiar daca i dificil, pt a va recupera mai usor. Perioada asta va trece repede si apoi ne bucuram maxim de rezultat :)
Buna. AM si eu o intrebare pentru fetele operate mai demult. Cam in cate luni au devenit sanii moi? Pentru ca eu am o luna jumate de la operatie si am implant anatomic iar dr mi-a recomandat SA NU FAC MASAJ. intr-adevar, sanii nu mai stau bat, s-au desumflat, s-au mai detensionat, dar nu pot spune ca as putea sa ii apropii - in niciun caz... adica sunt tot tari, dar nu asa beton cum erau imediat dupa operatie, si as vrea sa stiu daca cele care aveti implant anatomic v-a fost recomandat masajul.
Mersi mult si astept cu interes raspunsurile voastre...
Bafta celor care se opereaza azi, asteptam vesti/! sper sa iasa asa cum va doriti voi!
Mersi mult si astept cu interes raspunsurile voastre...
Bafta celor care se opereaza azi, asteptam vesti/! sper sa iasa asa cum va doriti voi!
Bafta celor care se opereaza azi, suntem cu gandul la voi :)
Beautiful, sa stii ca între 260 şi 300 nu e chiar asa maaare diferenta..ai facut proba cu sizerele? Mie cand mi-a pus sizerele mi s-a parut enorm 250, dar pe urma m-am obisnuit. Eu am 250 ca sa iti faci o idee :D daaar..nu cred ca as fi mers pe mai mare. Desi e un implant micut, deja pot sa spun ca ma incurca sanii:)) unele jachete le inchei mai greu sau chiar ma strang şi dormitul pe parti uneori ma incomodeaza :D
Beautiful, sa stii ca între 260 şi 300 nu e chiar asa maaare diferenta..ai facut proba cu sizerele? Mie cand mi-a pus sizerele mi s-a parut enorm 250, dar pe urma m-am obisnuit. Eu am 250 ca sa iti faci o idee :D daaar..nu cred ca as fi mers pe mai mare. Desi e un implant micut, deja pot sa spun ca ma incurca sanii:)) unele jachete le inchei mai greu sau chiar ma strang şi dormitul pe parti uneori ma incomodeaza :D
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Marirea sanilor, o utopie? un risc?
- 3Am un san mai mare si unul mai mic
- 5Sensibilitatea sanilor de cand am inceput sa iau anticonceptionale
- 15Nodul sau chist?
- 4Sani umflati la copil de 1 an si 8 luni
- 27implant silicon sani
- 330implant mamar - recomandari/informatii
- 6modificari psihologice dupa implantul mamar
- 3m-am lovit la sanul stang si ma doare, iar cand il ating simt ceva tare
- 23Imi doresc sa-mi pun silicoane!! va rog ajutati-ma!
- 9Vreau sani mari
- 12Cancer la san
- 3Marirea sanilor
- 10Silicoane sani, detalii
- 5Mancarime mamelon
- 4Un san e mai mare - mi-am pus implanturi de 4 saptamani
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: